Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Zettergren lämnar sina politiska uppdrag


GIRIG MODERAT Den bedrägerimisstänkta sjukgymnasten Annétthe Zettergren lämnar sina politiska uppdrag i Torsby kommun och Landstingets inplanerade besök på hennes klinik i morgon ställs in.

I ett mail till kommunen begär Annétthe Zettergren att bli entledigad från alla sina uppdrag för Moderaterna med omedelbar verkan. Hon är vice ordförande i överförmyndarnämnden och ersättare i kommunfullmäktige.

Landstinget planerade att besöka hennes klinik under morgondagen för att ta del av hennes journaler men det besöket är nu inställt.

– All för oss intressant dokumentation finns hos polisen, det meddelade sjukgymnastens juridiska ombud mig på förmiddagen i dag, säger landstingets divisionschef Jan Hultbäck i ett pressmeddelande.

– Det innebär att det inte finns något för oss att ta del av på plats i Likenäs och jag ser därför ingen anledning för oss att åka dit i morgon den 12 september.

VF

Relaterat:
Bevisen hopar sig mot moderatpolitikern Zettergren

46 vårdgivare ska granskas i Värmland efter Zettergren-affären

Moderat politikern Annétthe Zettergren polisanmäls

”Annétthe Zettergren är ju knappt här”

Moderaten Annétthe Zettergren ombedd att lämna sina politiska uppdrag

 • NE_Mannen

  En riktigt ful fisk, blir säkert inte återbetalningsskyldig ett öre ! Handlade i god tro.

 • Andersonszkan

  Livet leker i Likenäs eller är det liket som lever – det är väl bara för Annéttthen – stavade jag rätt där, hu f-n kan man krångla till ett vanligt namn sådär – att köpa ett stort övergivet hus och starta vandrarhem för ensamkommande baarn – förr fick man gå till sjöss när man bränt alla sina skepp på hemmaplan.

  • NE_Mannen

   Hur svårt kan det va att hitta ett billigt hus till salu i Likenäs och öppna Baaaarnhem ?  Hemska tanke ! Likenäs husprisernas Mecka.

   • Andersonszkan

    Likenäs – Värmlands Tombstone.

 • BirgittaSvenne

  Ju längre jag befinner mig i fosterlandet Sverige, ju mer absolut galet ser jag att det är. Bara detta ………………Annétthe ………om inte denna har komplex, vem har då komplex?? Varför håller ni misslyckade alltid på och gör er till åtlöje?  Är det för att ROA oss, som inte uppskattar att pröjsa för tredjevärlden i vårt land !

 • H@ck£r

  Sådär ja, en Moderat mindre, bara resten kvar…
  -
  Hon har med största sannolikhet mer skit att dölja, då är det bättre att ”fly än illa fäktad”.

 • Oberst

  Satans parasiterande politiker!

 • surkart

  Det är många som har fingrarna i den berömda syltburken! 

 • http://www.facebook.com/bolivard.eriksson Bolivard Eriksson

  Grattis en parasit mindre HA HA

 • boonkaan

  Ska hon komma undan med allt hon roffat åt sej av skattepengar? Finns det en polisanmälan mot henne, någon som vet, då jag är for trott att läsa igenom allt. Om det inte finns goer jag själv en mot henne, gladeligen! 

  • boonkaan

   såg nu att det fanns en polisanmälan. Hoppas nu bara att hon får nåt straff och blir återbetalningsskyldig, vilket jag ju starkt betvivlar att sveriges dumstolar har kapacitet till! 

 • YOTHI_TARZAN

  Girig moderat käring !

 • Pingback: ”Ingen är intresserad av en seriös utredning” « Sweden Confidential