Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Syrian som tafsat på flickor på badhuset nekas PT i HD


PEDOFIL 33-årige Ghassan Zaito från Södertälje stod åtalad för att ha ofredat två unga flickor på äventyrsbadet Sydpoolen utanför Stockholm.

De två flickorna uppgav att mannen rört vid dem då de suttit i bubbelpoolen och den ena flickan berättade att hon försökt flytta sig ifrån honom men att han då flyttat efter. Enligt vittnesmål från andra besökare hade flickorna varit upprörda och ledsna och den badvakt som flickorna anmält händelsen till uppgav att han fick intrycket att ”någonting hade hänt”.

Tingsrätten menade att mannens uppgifter om att han oavsiktligt kunde ha berört någon stod mot flickornas berättelser. Då vittnesuppgifterna enligt domstolen endast var andrahandsuppgifter ogillades åtalet.

Hovrätten la dock större vikt vid vittnesmålen och baserade sin bedömning på flickornas berättelser. Mot denna bakgrund dömdes mannen för sexuellt ofredande till 24 000 kronor i dagsböter. Han ålades även att betala skadestånd om 7 000 kronor vardera till flickorna.

Högsta domstolen beslutar nu att inte meddela prövningstillstånd i målet varför hovrättens avgörande står fast.

Högsta domstolen fastställer domen för:

 • Ghassan Zaito 1979-03-08 Gamla Enhörnavägen 16 i Södertälje, medborgare i Syrien med tolkbehov på Arabiska till dagsböter 150 å 160 kronor för sexuellt ofredande.
 • Mål nr B 9727-11

PT = Prövningstillstånd
HD = Högsta domstolen

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=100000098058306 Sverre Dehli

  Okej, men hur ska denna jävla idiot betala sina böter?? Låt han sitta inne ett tag, och sen skicka f*nskapet UT!!

  • Pantertanten

   Böter till en person som inte har några inkomster. Soc. får betala. Det är ju skrattretande. Han ska UT, punkt slUT!

   • Slasher2

     Precis, helt meningslöst slöseri på skattepengar att dra detta upp till hovrätten. Han kommer sitta i samma bassäng och flina nästa gång.

  • Fryke

   Tänkte också på det.
   VEM får betala böterna?
   Eller för att säga det på bruten svenska så invandrare förstår:
   ”Dumma jävla svenne betala fan va? Fattaru, han blatte inga penggar – få soc – fan..
   Fattar u va’? Ghassan Zaito inte fatta va fan han gjort va? Tafsa fan hon fan ville fan va’? Fatta svenska inte fan va måste ha tolken fan va? Ullenhag fan skydda honom va’? Annie Lööven fan också skydda? Hon gillar arabsnopp hon fan va’? Oj oj oj… fan… va’? Ehh VA??… Fan?”

 • PETER NYMAN

  SVENSKA KVINNOR år enl. MP fritt villebråd för CENTERNS berikare.Att efterlysa med signalement samt att media tar upp överfalls våldtäkter är rasism anser flertalet av dom som kallar sig feminister i SVERIGE.En applåd för kvinnan i Turkiet som högg huvudet av våldtäkts mannen.Samtidigt förstår jag inte SVENSKAR som badar där våldetäkst och smittspridare från lågt stående raser har tillträde

 • SM811

  Åklagaren är en invandrarkramare som inte yrkar på utvisning.
  Givetvis skulle han utvisas på livstid.

 • 585961

  Självklart ska våldtäktsdjuret ut ur landet med det snaraste. hoppas svenska flickor och kvinnor börjar vakna upp vilka fähundar dessa muslimer är , och inte falla för flinet och smickret dom visar  i ansiktet samtidigt som dom hugger    i ryggen så fort du vänder dig om, inget att lita på alltså, se bara på de fyra muslimerna på 15 år i Malmö som våldtog en 14 årig svensk flicka i fredags, alla verkar vara av samma skitsort

 • pica_pica

  Jag gillar att gå och simma, härlig motionsform. Nu har jag inte varit iväg på länge. Törs inte, trots att jag är så gammal att jag inte är intressant för dessa pedofiler. Men tänker på alla sjukdomar vi fått in igen som vi trodde var utrotade i Europa. Vad jag förstått är det kränkande med hälsoundersökningar även om det skulle skydda t ex våra barn på dagis.

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=100000102347491 Yair Geirshtein

  Jag rekommenderar att GM kokas i olja. Hälls på burk och används till smörjning av kängor.

  • Oberst

   Helst inte på mina kängor dock.

 • http://www.facebook.com/bolivard.eriksson Bolivard Eriksson

  Åter nya röster på SD

 • isleofavalon

  Vidriga syrianäckel

 • mnilsson99

  När muslimer tafsar på svenskar kommer de billigt undan 24000men om en hårfrisörska inte vill ha en hijab i sin salong så kostar det 27000.