Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Man svårt knivhuggen utanför Skärblacka


OTRYGGA SVERIGE Ett man i 30-årsåldern föll offer för en ful knivhuggning under natten mot söndagen utanför Skärblacka. Skärblacka är en tätort i Norrköpings kommun som i folkmun kallas Blacka. 

Knivoffret fördes allvarligt skadad till Vrinnevisjukhuset i Norrköping. Vid 01.15-tiden larmades polisen till Restadsvägen utanför Skärblacka. När patrullen kom till platsen påträffades en knivstucken man i 30-årsåldern. ”Han har fått ett knivstick i överkroppen”, säger Torbjörn Lindqvist, länsvakthavande befäl vid polisen i Östergötland.

Offret som transporterades till Vrinnevisjukhuset i ambulans, uppges ha skador som betecknas som allvarliga. Enligt sjukhuset var dock mannens tillstånd stabilt. Polisen hade vid 05.30-tiden på söndagsmorgonen inte gripit någon misstänkt för misshandeln, vilken betecknas som grov.

folkbladet