Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Knivtrio rånade offertrio på mobiler


”TRYGGA” SVERIGE – IGEN Tre mörklädda(!) män beväpnade med både knivar och batonger rånade på lördagskvällen tre personer i Helsingborg.

Rånet inträffade på Larmvägen i Helsingborg vid 23-tiden på lördagskvällen. De tre gärningsmännen tilltvingade sig rånoffrens mobiltelefoner. De mörkklädda gärningsmännen sprang sedan från platsen i riktning mot Drottninghög, enligt polisen. Ingen person ska ha kommit till skada i samband med rånet. Tre mörklädda män var tydligen det bästa signalementet de kunde återge. HD

 • http://www.facebook.com/people/Eva-Andersson/596985605 Eva Andersson

  Mörkklädda verkar felstavat, för inte var de väl mör(degs)klädda likt sådana där pepparkaksgubbar i hyn?

 • StefanTenn

  Oftast skriver tidningar och polisen att ”ingen skadades”. Att bli rånad är väldigt hemskt. Man kan få psykiska men, som kanske måste behandlas för att kunna leva som tidigare. Media tar alldeles för lätt på detta med rån.

 • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

  Alla invandrare vet att det är riskfritt att råna, misshandla, döda eller våldta. Invandrarna hånskrattar oss rakt upp i ansiktet. Jag vill vakna upp ur denna mardröm nu.

  Alla som har ett IQ över 68 i Somalia vet detta. De vet att Sverige kan de bära sig åt hur som helst utan att riskera att få något straff.

  Gissa nu vilken typ av invandrare som söker sig till Sverige? – Raketforskare? Nej, ditt pucko, fel svar. – Hjärnkirurger? Va f-an är du dum i huvudet? – Kriminella då? Ja, det är kriminella som söker sig till Sverige. Det är kriminella vi har att se fram emot de närmaste åren. Kriminella som redan innan avfärd vet att så fort dom kliver över Sveriges gränser är dom fredade.

  Återigen. Jag vill vakna upp ur denna mardröm nu.

 • GudrunSpyman

  Att ordet ”mörk” ingick i signalementet var ändå inte helt oväntat.

 • Pantertanten

  Bra signalement. Då kan vi utesluta alla kvinnor och alla ljusklädda män…..

 • http://www.facebook.com/bolivard.eriksson Bolivard Eriksson

  Grattis Helsingborg mer röster på SD