Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

HR friar känd våldsbrottsling från grov misshandel


GROV MISSHANDEL 20-årige Mazen El Binni boende i Stockholm dömdes i tingsrätten för grov misshandel till tio månaders fängelse, för att han knivskurit en annan man i ansiktet efter att det uppstått bråk om en trafiksituation på Trekantsvägen i Liljeholmen.

Den tilltalade ålades även att betala 37 000 kronor i skadestånd. Efter överklagan konstaterar hovrätten att det av utredningen inte framgår under vilken del av händelseförloppet som målsäganden skadades av kniven eller hur detta gick till.

Det är därför inte tillförlitligt utrett att målsägandens skada var ett resultat av en medveten handling från den tilltalades sida. Han kan därför inte dömas för misshandel, anser hovrätten och ogillar åtalet. Tingsrättens dom ändras även på så sätt att hovrätten sätter ned skadeståndet till drygt 12 000 kronor, som den tilltalade medgivit att betala.

Svea hovrätt friar:

 • Mazen Mohamed El Binni 1992-03-06 Rosenlundsgatan 48 i Stockholm
 • Mål nr B 3270-12 (Läs domen och bedöm själva här)

Mazen El Binni förekommer under några avsnitt i belastningsregistret och har på senare år dömts för hot- och våldsbrott.

Bo Thorén tillerkänns ersättning av allmänna medel med 42 927 kr i tingsrätten och med 21 212 kr i hovrätten. Anna Dahlbäck tillerkänns ersättning av allmänna medel för arbete som målsägandebiträde med 24 755 kr i tingsrätten och med 14 185 kr i hovrätten.

”Kostnaden för målsägandebiträdet och försvaret ska du som skattebetalare stå för”.

 • SM811

  ”Det är därför inte tillförlitligt utrett att målsägandens skada var ett
  resultat av en medveten handling från den tilltalades sida.” Vem höll i kniven och varför i ansiktet på offret. Han sprang nog på kniven av egen kraft. Hur korkade är domstolspersonalen.

  • boonkaan

   Nån jävel har ju skurit honom, kanske domaren i Hovrätten??

 • PETER NYMAN

  Hur länge skall DU och JAG kämpa imot med åsikter,om VI komtill mer realistiska åtgärder kanske V Vore mer tovärdigaI  

  • boonkaan

   ????

  • 585961

    Upplever att 7 klövern och S gör allt för att trycka ner SD med  rasistiska och odemokratiska  göranden , gör allt för att vi ska tappa förtroendet men vi ser fram emot 51 % 2014 i SD för att stoppa idioterna i regering, domstolar, polismakt och slaskmedia som lurar oss VARJE DAG

 • http://www.facebook.com/people/Eva-Andersson/596985605 Eva Andersson

  Ännu en blatte som varken kan köra bil eller kontrollera sitt apbeteende och ska misshandla en oskyldig etnisk svensk som enbart vill att han ska flytta sin bil. Ännu ett resultat av denna inavel.

 • http://www.facebook.com/people/Carl-Johan/641563881 Carl Johan

  Måste dom veta EXAKT hur en person gjorde när han skar den andra i ansiktet, räcker det inte med att dom som var där såg att han gjorde det? Låter som rätten går allt dom kan för att fria sina hjärtebarn….

 • robban1

  hehe så jävla dumt, knivlagen gör ju att kniven inte ska finnas framme i första hand och är den framme så nog fan är det en medveten handling oavsett hur det slutar.

  • boonkaan

   sveriges s.k. dumstolar är verkligen D U M M A ! ! !

 • Mariah_Magdalena

  Medveten handling….?
  Tror de på hovrätten att han tog fram kniven för att peta tånaglarna?

  • Oberst

   Förmodligen.

 • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

  Och invandrarna skrattar halvt ihjäl sig. Fy f-n vad jag skäms över att vara svensk. 

  • boonkaan

   Jag skämt inte over att vara svensk, tvärtom, men jag S K Ä M S att representeras av en helt galen regering, som gor att for att goera sverige till svergistan! Dotterland till Afghanistan! Men dom verkar inte bry sej, dom har ju sin framtid på det torra, oavsett vad fan dom ställer till med. MEN, skulle billerud och Ullnegern soka jobb på mitt foretag, har inget, så skulle jag be dom dra så långt åt helvete som moejligt är. Jag är S V E N S K, och ska så foerbli, trots utvandrad. Men dagens svenskar, som är somalier, Irakier och Iranier, Afghanistaner och andra MENA folk, är svenskar när dom åker fast i utlandet, som den sista Libanesen som åkte fast här i Thailand. Då var han svensk. Men forserumsborna, som B O R i sverige, är ZOOMALIER, med tillhorande resande, väggloessen?? EN neger från Zoomalia kommer for mej  A L D R I G att bli svensk. Lika lite som att jag är Thai även om jag bott här i mer än 10 år!! Jag kommer aldrig att bli Thai, Lika lite som en neger från Etiopien blir svensk. Det kommer aldrig att hända. Hur dom än vänder sej framfor spegeln, så är arslet S V A R T ! ! Etniska svenskar är V I T A ! ! !

 • ledsen_farfar

  Man blir tamefan mållös av detta domstolstrams. Vad är det för personer som sitter i hovrätten, kulturberikare? Juridiken bygger uppenbarligen inte på logiska fakta.

 • http://www.freesweden.info/blog vinterbadaren

  En dom fullt värdig bananrepubliken Swedistan.

 • pungrat

  Har läst tingsrättens dom, tycker den är helt obegriplig. Kan någon förklara för vilka som satt i minibussen och vilka  som satt i Mazen El Binni bil? Satt det ett gäng med blattar + Gunnar Malmqvist i minibussen?

  • boonkaan

   Du är inte ensam om att den är obegriplig, det tycker nog TR också??!!!

 • pungrat

  Fakta, i ren flashbackanda:

  Gunnar Malmqvist innehar restaurangen

  KNYTET LUNCHRESTAURANG

  HELGÖVÄGEN 6

  178 54 EKERÖ

  Som jag inte hittar i bolagsregistret. Mycket konstigt eftersom denna firma finns i ratsit.

  Tror, kan ha fel, men att det är någon form beskyddarverksamhet det är frågan om.

 • Sweetasplumpie

  …. och helt slupmässigt dök en kniv upp. Alltså ingen medveten handling. Känner HR ens till knivlagen?

 • 585961

   HR har släppt ut ännu en våldsmuslim i landet så han kan fortsätta  sitt skärande kanske blir det en politiker  eller HR ledamot nästa gång, man kan alltid hoppas………

 • denaknakejsarna

  Sjukt samhälle som låter en sådan typ gå lös, för att gång efter gång åsamka människor skada.

 • Mats53

  Ännu ett exempel på det samhällsinferno som de styrande politikerna skapat i Sverige. Sådana upplysningar får du inte i public service utan deras uppgift är att hålla befolkningen  i okunnighet.

 • Snodden

  Han va alltså knivbeväpnad, han högg en annan man med kniven upprepade gånger, men ändå säger rätten att det här är inget brott, han bara slant med kniven och råkade hugga en annan, sånt som händer ibland.