Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Smittskyddsvården får 2,5 miljoner extra


SVENSKARS RESANDE Fler patienter behöver vårdas enligt smittskyddslagen. Därför skjuter landstingets politiska ledning nu till pengar för att förstärka vården.

- Behoven av behandling, uppföljning och smittspårning har ökat och därför behöver vi göra denna satsning, säger Levi Eckeskog (KD) landstingsråd och 3:e vice ordförande i hälso- och sjukvårdsnämnden i Norrköping. Ökningen beror främst på att fler reser utomlands och att Sveriges kontakter internationellt är fler. Beslutet om satsningen kommer att tas av hälso- och sjukvårdsnämnden den 19 september. NT

 • Professorn

  .
  Problemet är inte alls att fler
  ”reser mer” från Sverige.
  Det är bara en fräck PK-bluff!

  Det stora problemet är däremot
  att ännu fler reser hit…
  .

  • 585961

    Så klart det begriper vilken ej insnöad svensk som helst men slaskmedia går på i ullstrumporna som vanligt och tror dom kan fortsätta lura svenska folket , vilka snart arbetslösa idioter

 • Riket

  Jaha – nu är det slut på mina dagkryssningar till Åland, vem vågar resa
  utomlands längre ? Förbannade Ålänningar som sprider smitta.

 • PETER NYMAN

  Dett var inte en dag förtidigt,nu måste även SVENSKEN övertygas om faran med Afro närhet,det stora problemet är smittspridnings risken vid allmäna bad.Skolan är även det en stor risk för våra barn.Myndigheter i andra Nordiska länder har varnat för den Zoomaliska folksjukdomen Tuberkolos Vilket smittar bara någon smittad AFRO andas nära dig.Det gäller alltså inte bara kvinnor att undvika all kontakt med AFRO.Vad det gäller barnen så gäller AFRO-fria privatskolor Vad det gäller allmänna bad så bada aldrig där det badar eller har badat AFRO.Här måste VI verkligen se upp på upp.AFRO föreningens medlemmar inte bara våldtar och rånar dom sprider smitta med.SVENSKAR SE UPP MED AFRO KONTAKTER I ALLA FORMER

  • svartamalin

   Vi behöver inte åka utomlands Sverige är så pestsmittat och sjukt. Går man utom dörren lever man farligt av all mena import

 • svartamalin

  Sluta att beskylla OSS svenskar med att sprida smitta . Ynkligare människor än ”våra” politiker och journalister har vi aldrig någonsin haft i Sverige. Ni har gjort Sverige sådan skada att dagen kommer då ni skall straffas å det grymmaste. Ni förtalar och skadar era egna barn och barnbarn så dumma och onda är ni . Ni har importerat all denna smitta och skit som nu drabbar oss i vårt eget u-land som NI har skapat. Ynkryggar!!

 • pica_pica

  Återigen är det svenskarnas som drar olycka över sig själva. Såg på nyheterna om malaria i Grekland. Smittskyddsansvariga kvinnan sa rakt ut att detta kommit med ”gästarbetarna” från norra Afrika. Det fanns inga vägglöss eller kackerlackor i Rosengård eller Ronna heller innan vi multikultiberikades.

 • Oberst

  Vore det inte bättre att stoppa importen av ohyra? :)

 • Andersonszkan

  - Behoven av behandling, uppföljning och smittspårning har ökat och därför behöver vi göra denna satsning, säger juden Levi Eckeskog (KD)…… (JD) Judedemokraterna.

 • https://twitter.com/#!/Lotassen Sunngifu

  Med importen av folk från MENA får vi in sådana sjukdomar som TBC, hepatit B, hepatit C, lepra (spetälska). Folk från forna öststaterna kan vara bärare av multiresistent TBC.
  I Afrika sprids just nu HIV-virus som är resistent mot bromsmedicinerna, det dröjer nog inte länge innan vi har det här med.
  Kontroll av invandrarna

 • 585961

  Undrar vilken annan sjukvård dom ska dra ner på nu, blir väl ättestupa för svenskar över 70 år