Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Nattens facit av bilbränder – fyra stycken i Landskrona


INVANDRINGENS KONSEKVENSER Så var det åter dags att debitera invandrarkontot i Sverige på hundratusentals kronor i form av kostnader av anlagda bildbränder och utryckningar – fyra bilar blev totalt utbrända i en brand i Landskrona i natt.

Den våldsamma branden var givetvis anlagd, och alla vet i stort sett vilka som står bakom detta, ändå gör syltryggarna i regering och kommuner inte något åt det. ”En okänd gärningsman har genom att tända eld på fordon gjort sig skyldig till skadegörelse genom brand”, säger Nils Nordling vid Skånepolisen. Det var mellan klockan 02.00 – 02.30 som branden startade och spred sig så att fyra parkerade bilar på gatan Koppargården brändes ut.

– Fyra fordon står i brand när patrullen kom till plats, fullt utvecklad i samtliga fordon. Räddningstjänsten kallades dit och kunde snabbt släcka bränderna, säger Nils Nordling vid polisen i Skåne län.

Enligt polisen ska bilbranden ha varit anlagd – man utreder nu ärendet som skadegörelse genom brand. Ännu finns ingen misstänkt (en mening som finns i stort sett varje bilbrandsartikel). Är det inte about time att lagstifta utvisning för dessa brott snart. Det är nog det enda sättet att få bukt med problemen. Det ska även gå att kunna återkalla medborgarskapet vid upprepad brottslighet.

KvP

 • Andersonszkan

  Etnicitet saknar betydelse i dessa sammanhang – det är närheten till Öresundsbron och avsaknaden av fritidsgårdar som bär skulden.

  • https://me.yahoo.com/a/xM8JxG0tg8kn7o6L1ofTTMbQlaMS#aca00 Anna

   Voff!

   • Andersonszkan

    Bjäbb..voffs!

 • http://avpixlat.info/ Morningstar

  Koppargården är en känd blattehärd, tack och lov i stadens utkanter. Helst av allt skulle jag inte vilja ha packet vare sig i stan eller ens i landet. Att ens försöka insinuera att det skulle ligga pursvenskar vore skrattretande. Finns ingen riktig landskronabo som frivilligt skulle bosätta sig därute i detta blattehelvetet. Förmodligen vet man detta i omgivande orter i Skåne också. Det är väl mer i andra delar av landet folk kan låta sig luras av att det skulle vara vanliga svenska blonda ungdomar som gör det. Särskilt om dom bara konsumerar fulmedier.

 • pj73

  ska inte dra alla över en kam, men bilbränder har åtminstone inte jag upplevt under min uppväxt förrän nu. Det värsta är att försäkringarna kommer att öka kraftigt pga all skit som händer i samhället, jag personligen tror att det är Tomten som fryser men jag kan ha helt fel

 • SM811

  Jag tycket att det räcker nu. Förr hade brandkåren egna bilar som de tutta eld på för att släcka nu behövs inte det längre. Brandmännen behöver inte fler bilbränder att träna på.

 • PETER NYMAN

  Fattar inte att man mår dåligt när det görs det vanliga uttalandet från den såkallade polisen i Skåne.Dom lovade att dom skulle grilla halal-korv vid bilbränderna för att spara grillkol,men det hjälpte inte Att dom inte vågar provocera islamist Klanerna som tagit över hela stadsdelar genom att gripa dom,känns tryggt för skattebetalare.Sanningen är att dom enda som känner sig trygga är dom som inte betalar Skatt,Dom skyddas av dom som övertagit stadsdelarna från polis.Mer grillning och dialog säger polisman Muuperv

  • 585961

    Skicka dom till Irak eller Afganistan så får dom kriga av sig lite , för det är väl det dom är ute efter , mer krig??? och Ulltotten måste dit DIREKT och sätta upp en mobil polisstation som i Forserum

 • Oberst

  Trodde först att bilden var tagen i ett getto i Soweto…

  • Bolivera

   Javisst det ar ju ingen skillnad.

 • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

  Det är ju inte precis sina egna bilar dom grillar. Jag undrar vad som skulle hända om någon eldade bilar på de finare adresserna i Danderyd och Täby? Jo det ska jag tala om. Då skulle nationella insatsstyrkan rycka ut och inga medel skulle skys innan förövarna blev fast. Om det inte var så att förövarna var breikare förstås. Då blev dom släppta för det handlar ju om baaaaaaaaaaaarn. Utländska j-a baaaaaaaaaaaarn.

 • mspired

  Nu bara måååste de nysvenska känna sig sååå hemma!!

 • 585961

  Nu måste väl i alla fall Ullenhag resa dit direkt , detta är ju tusen ggr värre än en trasig ruta i Foresrum , ELLER?????????????????????hur.