Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Fyra småpojkar bakom sexövergreppet på Malmöflickan


DET TRAGISKA SVERIGE Det fruktansvärda sex-, rån- och misshandelsövergreppet mot den 14-åriga Malmöflickan på lekplatsen som vi skrev om den 1 september, verkar nu vara uppklarat.

Fyra pojkar, alla under 15 år år, har erkänt övergreppet där de  misshandlade flickan, stal hennes mobiltelefon och utsatte henne för grovt sexuellt tvång. Det var på Oxelplanen på en lekplats som övergreppet skedde förra lördagen vid 21.00-tiden. Flickan känner pojkarna sedan tidigare. En 12-årig pojke har erkänt att han tillsammans med tre andra pojkar utsatte flickan för grovt sexuellt tvång när de träffade henne i Oxelplanen. Man mår illa när man hör detta.

-Flickan mår mycket dåligt av det som hänt, säger kommissarie Glenn Sjögren vid Malmöpolisens ungdomssektion.

Eftersom samtliga pojkar är under 15 år släpptes de i går efter förhör där de erkände. Flickan känner pojkarna sedan tidigare och umgänget urartade fullständigt som slutade med misshandel, personrån och grovt sexuellt tvång. Flickan larmade själv polisen och pekade ut de unga ligisterna. Initialt var pojkarna misstänka för grov våldtäkt.

Glenn Sjögren vill inte gå in på detaljerna som framkommit under utredningen. Pojkarna blir nu ett ärende för socialförvaltningen eftersom de inte är straffmyndiga.

-Men de har behandlat henne mycket illa, säger han.

Relaterat
Flicka utsatt för sexövergrepp i Malmö

Xpressen

 • Andersonszkan

  Fy f-n vad äcklad man blir – det här är ju inga människor och det värsta är att deras föräldrar är likadana, var har dom annars fått sina värderingar ifrån.

  Och nu ska batikhäxorna på socialförvaltningen dalta med dom på vår bekostnad – dom här varelserna är ju lägre stående än alla dom löss och kackerlackor som dom släpar hit.

  • http://www.facebook.com/people/Eva-Andersson/596985605 Eva Andersson

    De kommer att lära sig allt om genusvetenskap.

 • Riket

  I analogins namn

  Så om man skakar fram en armé med underåriga barn som
  attackerar svenskar med automatvapen och dödar allt på
  sin väg – skulle de då släppas med bulle och saft efter ett
  kort samtal med en batikhäxa ?

  • http://www.facebook.com/chase.buttocks Chase Buttocks

   Det är en väldigt intressant frågeställning!

   Man undrar ju om de inte skulle tvingas att kringgå lagarna lite och hålla dessa personer instängda ändå, samt möjligen ändra lagarna för att kunna åtala dem. Var linjen dras är ju frågan. Vid grova sexuella övergrepp i grupp så dras den tydligen inte…  

 • SM811

  Detta beteendet fanns inte i Sverige innan massinvandringen av stenålderskultur kom till Sverige. Dessa ungar  är en avbild av föräldrarnas värderingar och det skall inte få förekomma i Sverige. Nu måste Sverige se till att vi blir av med dessa värderingar. Har de blivit medborgare, ta deras medborgarskap och släng ut dom från Sverige för alltid.
  De skall inte vara i Sverige. UT.

  • Pantertanten

   Hur vet vi att det inte är svenskar?

   • Baron_Skugga

    Ja och att inte flickan var arab?

    • 585961

      Då hade pojkarna med stor sannolikhet varit döda nu

   • http://www.facebook.com/chase.buttocks Chase Buttocks

    Det ”vet” vi inte. 

    Men med hjälp av lite bayesiansk inferens så kan vi säga att sannolikheten för att det här brottet skulle ha begåtts av etniska svenskar är extremt, extremt låg. 

    Det finns väldigt många faktorer som talar för det – majoriteten av dem borde vara ganska givna. Så pass att jag knappt orkar nämna dem. Men tänk till exempel på var brottet har begåtts och hur populationen ser ut där, vilka grupper som typiskt sett begår såna här brott, och så vidare.

    Med lite tur så var du sarkastisk.  

    • Pantertanten

     Jag håller med dig. Jo, det var lite sarkastiskt….

   • Bolivera

    Annars hade detta skrikits ut i massmeria i hogan sky.

  • svenska12

    Jo, detta feomen som du kallar det…har funnits förut innan invandringen….en fråga? Hur gammal är du?

   • 585961

     Inte i den omfattning som det är nu , vi läser varje dag om detta och vilka förövarna är och detta skedde  ALDRIG före massinvandringen från MENA länderna  med dess stenålderstänkade

 • PETER NYMAN

  Äpplet faller inte långt från trädet

 • Sveagarde

  Det enda som saknas är att det ALRDIG skrivs om att offret eller offrets närmaste hämnats på gärningsmännen utan det verkar som om allt lunkar på i vanlig takt förutom att offret mår skitdåligt. Gärningsmännen gör det dock inte för de vet att det händer inget i alla fall.

  I Muslimska länder där vet de om att det är ingen idé att de håller på med saker som dessa för då blir andra bullar och inte kanelbullar som de delar med förrädarpacket till politiker…

 • pica_pica

  Om det varit en muslimsk flicka som dessa pojkar behandlat på detta viset hade de säkert varit döda nu – även i Sverige. Ett muslimskt barn  värderas tusentals högre än ett svenskt
  - i Sverige!!!

  • 585961

    Ja åtminstone anser politikerna i 7 klövern och S det , ivrigt påhejade av Ullenhag  allt för att misstänkliggöra SD som dom är rädda för vid valet 2014

 • mspired

  Dags att plocka fram häcksaxen ;)

 • Oberst

  Var framgår det att gärningsmännen var berikare?

  • 585961

   Flockmentaliteten 

 • YOTHI_TARZAN

  Det är så typiskt att det händer i Malmö – det måste beror på att Reepalusen och SATAN själv styr i Malmö

 • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

  Det här är nedärvt. Helt styrt av felprogrammerade gener. Det här tar aldrig slut det blir bara värre och värre tills det eskalerat helt utom kontroll för både myndigheter och gemene man. Med gemene man menar jag svenskar. Invandrare kan aldrig bli svenskar. Sedan får dom ha svenskt medborgarskap, körkort, julkort och alla andra j-a kort som finns. Det spelar ingen roll. Dom ska bara ut ur Sverige. UT! NU!

  • Sveagarde

   Dessa dagliga loskor om att ALLA är Svenskar i Sverige!!Dr.Alban ÄR INTE SVENSK, han är Nigerian MEN SVENSK MEDBORGARE, Detta är den stora skillnaden som inte dessa jubelidioter förstår!

   På samma sätt som en Apache indian är ”NATIVE AMERICAN” medans en immigrant från ex. Sverige ALDRIG blir mer än en ”American Citizen”.Om nu Dr.Alban skulle flytta till Japan,, skulle han då bli en Japan?!

   Eller om nu en Eskimo skulle flytta till Brazilien,, skulle han då bli en Brazilianare eller Latino?!Detta f..bannade tjafsande från höger och vänster om att ALLA i SVERIGE ÄR SVENSKAR har nått till den punkt där vederbörande inte längre förstår vad han pratar om.

   En svensk medborgare är en person som får möjligheten att flytta till Sverige där han eller hon visar respekt för landets välkomnande och bidrar till samhället med sin beskärda del och följer landets lagar och förordningar samt acklimatiserar sig till landets kultur.För att bli Svensk medborgare bör vederbörande bott i Sverige i minst 10 år, lärt sig språket i form av tal och skrift samt vara självförsörjande, då ska Sverige kunna ge ett permanent uppehållstillstånd. INTE INNAN DESS!!

   De personer som INTE FÖRSTÅR vad SVENSK innebär kan istället använda den sista cellen för lite historia-läsning innan de öppnar foderluckan nästa gång,http://en.wikipedia.org/wiki/Swedish_people

   • 585961

     Du talar så vist, håller med dig till 100 procent

 • Roland X

  Att invandrare ofta har en förvriden sexualsyn vet alla. Att det första de lär sig på svenska är ”Jag skall knolla din mamma.” säger en hel del.

 • 585961

  När ska svenska  kvinnor och flickor börja fatta att dessa muslimer  inte är som svenska män och pojkar de har  genom inavel och uppfostran en helt  annan kvinnosyn som ni borde inse  , bara vana med tältkärringar runt sig och dom dräglar så fort dom ser en naken arm eller lite hår, och nu tycker jag att dessa 4 vandaler ska ta sina släktingar och försvinna från Sveriges land  fort som blixten och Ulltotten ska hjälpa till, SD 2014

 • Pingback: Våldet i Malmö 2012. Kapitel 8 – augusti. « Verkligheten