Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Upploppsliknade stämning på Gärdshyttans asylboende.


Detta är tacken för att de får en livstidsbetald fristad i vårt land. Undrar vad dessa sk människor tänker med, inte är det med huvudet. Polisen skulle omhänderta en berusad person och blev då attackerade så pass, att de var tvungna att använda pepparspray för att freda sig. Stämningen var så uppjagad att det verkade utveckla sig till ett upplopp, enligt polisen. Inte nog med det, utan de sparkade på en av polishundarna.

Den kvinnliga föreståndaren blev hotat till livet, av  flera personer. Om de bodde på Gärdshyttan, framgår inte. Ärligt talat, förstår jag inte vad de bråkar för. De ska vara förbaskat tacksamma för att de har mat o husrum, inkl kontant ersättning, läkarvård, och tandvård. Vilket de inte betalar ett öre för.

Inga svenskar som har det. Och inte alla svenskar får hjälp heller, de är enbart ett fåtal, eftersom tydligen alla socialpengar går till dessa huliganer. Jag kan förstå att det kan bli frustrerande ibland för dem, men att uppföra sig så här, tyder tyvärr på att deras IQ är fruktansvärt lågt.  Detta kommer nog tyvärr inte att sluta i fängelse och utvisning. Utan det blir nog som vanligt, en snyfthistoria som batikhäxorna tar sig an

Sent på onsdagskvällen ryckte polis ut till Gärdshyttans asylboende efter larm om att ett flertal personer bråkade på asylboendet. På plats upptäcktes en överförfriskad man som polisen beslutade att omhänderta för fylleri. I samband med omhändertagandet attackerades polismännen av ett flertal personer som försöker frita den berusade mannen och de tvingas använda pepparsprej för att freda sig.

Efter omhändertagandet skickades fler polispatruller till asylboendet då stämningen bland de boende var mycket uppjagad.

– Ett tag var det upploppslikande stämning, det låg alldeles på gränsen. Vi hade ett flertal polispatruller och flera hundpatruller på plats. Det pratades om att folk hade beväpnat sig med knivar när vi kom dit så vi fick vara väldigt försiktiga. Men om några vapen hittades vet jag inte, säger vakthavande polisbefäl Jan Matérne.

Under den tumultartade natten ska den kvinnliga föreståndaren på Gärdshyttan ha blivit hotad till livet av flera personer. Personalen på asylboendet blev så rädda att de låste in sig på ett rum. Eftersom några av de boende försökte ta sig in till personalen tvingades polisen gå in och eskortera dem till säkerhet. I samband med det blev en polishund sparkad av en man. Han greps misstänkt för våld mot tjänsteman.

Senare under natten larmades polisen till vårdcentralen i Askersund där fyra berusade personer från asylboendet stod och bankade vid entrén. Polisen misstänker att dessa fyra var de som dödshotade föreståndaren tidigare under natten. Samtliga fyra greps, misstänkta för hot mot tjänsteman, skadegörelse och främjande av flykt. En av de gripna var skadad och fördes i ambulans till USÖ för vård. Klockan 05 var det åter lugnt på Gärdshyttan.

– De vi tog var de som stökade och nu hoppas vi att lugnet håller i sig, säger Matérne.

Relaterat
Nya krav från all-inclusive ”flyktingar”, Gärdshyttan en ”sanitär olägenhet”
Två asylsökande anhållna för mordbrand på boendet
Gärdshyttan igen – asyltanterna på all-inclusive missnöjda
Mångkulturen i Gärdshyttan visar sig inte fungera – igen
Nytt bråk på flyktingförläggningen i Gärdshyttan
Upploppsliknade stämning på Gärdshyttans asylboende
Tumult på asylboendet Gärdshyttan – igen

NA

 • RolandN

  ”Blandar man olika etniciteter och religioner så uppstår bråk.”
  [Polisman på Öland i samband med ett bråk på en flyktingförläggning]

  ”Man löser konflikter med våld – den som dödar sist vinner. Svenskar är snarare offer för rasism.”
  [Malmöförfattaren Fredrik Ekelund i samtal med en invandrare]

  Ja, det är ganska enkelt …

  • Oxis

   En klockren sanning och den borde våra politiker och resten av etablissemanget ta till sig.

  • https://twitter.com/#!/Lotassen Sunngifu

   ”Blandar man olika etniciteter och religioner så uppstår bråk.”Nej, nej! Fel!, skriker nomenklaturan. Det skall vara: ”Blandar man olika etniciteter och religioner så blir det multikultur.”
    

 • Talibananas

  Det ser brunt ut i den gärdshyttska upploppskalopsen. Pepparspray krävdes för att tygla det färg- och kryddstarka klientelet.

  • Andersonszkan

   Och så säger dom att den svenska maten är så brunsåstråkig.

 • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

  Ahh. Jag skyndar till dagstidningarna för att läsa om nyheten. Strax tillbaka. 

  • Andersonszkan

   Regeringsplanet är ju redan nerlusat och efter att den siste berikaren flugits hem så kan dom bara låta det krascha i Atlanten.

 • bittan

  Låt politikerna reda upp det dom har stält till med

 • rippen

  Ett gäng nationella Svenskar utrustade med batonger eller dylikt skulle få ställe rensat på tio minuter. 

  • Bolivera

   Kanske det ar dags att uppratta …?

   • rippen

    Ja varför inte?

 • hva410e

  En normal åtgärd för dessa socialt oanpassningsbara ”ekonomiska parasiter” är: UT UR RIKET

 • kokoo

  Det finns inte tacksamhet i dessa kravmaskiners hjärna. dom skall bara ha mer och mer. och det är tydligen inga broblem, Vi Svenska skattebetalare fortsätter år efter år att bara betala.

 • Malmoman64

  Dom som bråkade skulle omedelbart har transporterats till närmaste flygplats. För omedelbar transport till sina hemländer. Jag förmodar att dom kommer ifrån mena-länder, på grund av deras beteende.

 • SM811

  Detta våld hot på flyktingmottagningar tycks inte sju(k)klövern inte få in i skallen att det existerar. Att det skall vara så svårt att begripa att det finns bara en effektiv lösning och det är enkel biljett tillbaka och det på livstid.

 • El Cid

  Man tar sig för pannan.

  Det ställs uppenbarligen inga som helst krav på dessa gökar.

  In med dom i stängslade läger med baracker, och passar det inte i Sverige så sätter man dom på ett transportplan hem. 

 • GudrunSpyman

  Ja visst är det fascinerade att vi ska ta emot bottenskrapet. Det är nästan som Allahiansen gjort en grej av det. För att sedan komma och svamla om att det är berikande. För att sedan bli överraskade av att Sd växer.  /facepalm

 • SM811

  Alla som kommer hit som flyktingar skall skriva på ett samhällskontrakt att sköter de sig inte blir de tillbakaskickade. Det måste bli ett slut på alla dessa parasiter som kommer hit.

  • Bolivera

   Dom skall inte skriva pa nagot.Dom skall inte slappas in. 

  • Pantertanten

   Dom kan inte skriva.

 • j_london

  Det är ganska jobbigt att, varje morgon bli påmind om att man numera bor i ett riktgt skitland. Befolkat av allt fler muslimer, skäggungar och asylturister – som upptäckt landet GRATIS!

  Ett asyl- & muslimträsk som kallas Sverige… där landets samlade politikertrojka, tillsammans med 94 procent av den röstberättigare befolkningen, bestämt och slagit fast att tillintetgöra landet. Helt enkelt bryta ner det bit för bit, till oigenkännlighet. Till en kostnad som ingen egentligen kan föreställa sig.

  Det handlar varje år om tresiffriga miljardbelopp – i runda tal 0,8 miljarder om dagen!

  Men detta betalar den dumme svensken gladeligen och gärna, bara han/hon slipper att bli kallad ”rasist” och ”främlingsfientlig”, medan landet bit för bit faller sönder runt omkring honom eller henne.

  Det övergår mitt förstånd hur ett folk kan uppträda så kollektivt idiotiskt och dumt. Hur är det möjligt att 94 procent av en röstberättigad population bara lugnt kan sitta på häcken och se sitt land frätas sönder av asylturister och muslimsk massinvasion, som förstör och bryter ned allt som kommer i dess väg.

  Eller hur man som svensk tillåter att 100 000-tals parasiter och livstidsförsörja araber och afrikaner dagligen driver omkring på landets gator och torg och förbrukar resurserna som svenskarna själva varje dag sliter ihop genom världens högsta skatter!
  Och där man i dag sparar in på alla områden i landet – utom då det gäller att göda, underhålla och betala livstids semester för araber, afrikaner, skäggungar från afghanistan…

  Nä, nu orkar jag inte skriva mer… Svensken är och förblir precis lika kollektivt dum, oavsett om jag skriver eller ej…
  Jag är åtminstone både stolt, glad och lycklig att INTE tillhöra de där korkade 94 procenten. Det är i alla fall en liten tröst!

  • Andersonszkan

   Vi får inte gräva ner oss för djupt i skiten för då ligger väl vi också snart på golvet och bankar pannan i golvet – av ren desperat frustration.

   En sak som jag undrar är varför polisen inte släppte lös hundarna.

   • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

    Polisen är trötta på att ständigt behöva avlusa hundrarna efter beskök hos berikare. 

    • Andersonszkan

     Där har vi förklaringen :(

   • j_london

    Jo… du har säkert rätt. Man får köra sitt eget race… och hoppas att det håller.

    • svartamalin

     Ja man står snart inte ut med detta vansinne som pågår i Sverige:((!

     • j_london

      Nä.. glädjen har fasats ut i missmod, medan framtidshoppet fullständigt gått förlorat.
      Det känns trist att veta att det – inom oöverskådlig tid – aldrig kommer att bli bättre i muslimträsket Sverige. Det kommer bara att bli allt sämre för varje månad… Detta tack vare den totalhavererade massinvandringen av främst musimer.

      Nej, jag är absolut ingen pessimist. Utan bara en normalbegåvad realist som inte blundar för sanningen.

  • Johan Rydberg

   j_london 

    Jag förstar inte heller detta kollektiva vansinne. 94 procent av svenska folket röstar för en politik som kommer att föra Sverige, mitt forna fosterland till avgrunden.Även om jag bor utomlands älskar jag fortfarande det Sverige där jag växt upp, de som bär ansvaret för dtta helvete maste ställas till svars,Vad är det som pagar ?Jag är tyvärr pessimist och ganska desillusionerad, sa även om SD far 14 procent i valet 2014 kommer vansinnet att fortsätta.

   • j_london

     Ingen normalbegåvad människa med ett sunt intellekt förstår varför man satt sig för att förstöra ett väl fungerande land. Då det absolut inte finns tillstymmelse till logik i detta förfarande.

    Nej Johan Rydberg, du är inte pessimist. Du är precis som jag: realist. Vi ser vad som händer, och med utgångsläge från det drar vi konsekvenserna.

    Däremot kan vi nog ta varaandra i hand på att vi är… desillusionerade.

 • dupp

  Dom bor på ett slott, får mat från restaurang. I våras fick polisen rycka ut till Gärdshyttan 30 gånger på två månader.
  Man baxnar.

  http://www.youtube.com/watch?v=NdcexPAD27U

 • Erk23

  Det måste vara jobbigt att bo på ett slott och få restaurangmat och pengar….

  Passar det inte så är det bara att ni åker hem för f*n!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • snuffid

  Byt ut polisens pepparspray mot cyanväte. Har för mig att man använde cyanväte för att sanera lägenheter från ohyra.

 • knattefnattetjatte

  Töm boendet och skicka ut dem på livstid.

 • http://vargiveum.wordpress.com Varg i Veum

  Denna sortens typer agerar utefter de signaler de får. De har märkt att det funkar. Jag tippar på att de blir helt förvirrade över att få allting serverat. Jämfört med hemländerna de kommer ifrån så kommer faktiskt sparvar flygande rakt in i deras munnar, inte nog med det: det sitter någon och öppnar deras käftar också så de slipper göra det. Och när de vant sig vid detta och det inte fungerar någon gång så trappar de upp sitt beteende tills de får som de vill. De har fått lära sig vilka offer för rasism och islamofobi de är så det är väl inte konstigt om de blir kränkta och ”säger ifrån” Det är iaf min kanske smått fördomsfulla teori ;)

  • http://swedenconfidential.wordpress.com Sweden Confidential

   Gärdshyttan har ju gått från en trevlig rekreationsplats till getto. Vi har skrivit om Zigenarna som huserar där flera gånger.

 • PETER NYMAN

  Bara en vanlig dag på ett av SVERIGES tusentals asyl,Zoomalier eller baaaarn mottag
  Och som tur vad höjdes dagsersättningen till dessa stackars asylsökare och den fria och obegränsade sjukvården var som Romsom säger viktig om dom stackararna blir skadade vid sammandrabning med den brutalapolisen eller av någon annan stackars asylsökande.

  • kokoo

   Stackarna kan ju ramla och skada sig i fyllan.

   • Bolivera

    Det ar ju konstigt att dom super.Koranen forbjuder ju alkohal.

 • boonkaan

  Det är så sorgligt att läsa sånt här, då det visar hur jävla otacksamma dom är. Men det är ju som skrivet är, låg IQ och muslimer och då blir det såhär. Skicka hem dom genast tycker jag. 

  • kokoo

   Det är enligt vår regering bara BARN !!! 12 – 16 år . Dom skall bli vår pensionsförsäkring, dessa barn MÅSTE vi vara rädda om.

   • Fryke

    Jo man känner ens pension och tryggheten på gamla dar verkligen som säker.
    Ska man skaffa en AK-5 under kudden tills dess eller finns det andra förslag?
    Några pengar lär vi inte få i pension alla fall + att alla invandrare som kommer DÅ ska ha hela kakan och lite till.

    Regeringen har nog inte fått lära sig att man kan inte äta kakan och ha den kvar.. Dumma som dom är i 7-klövern
    Jag röstar för Annie Lööv och Ullenhag som vårdpersonal på flyktingboende, hur många håller med?
    Alternativt att dom bor hemma hos dom… helst :D

 • helkoll

  Min mor är fattigpensionär efter att ha arbetat och betalat skatt i 40 år. Hon vill gärna drick något glas vin på onsdags kvällarna men har inte råd.

  Hur har de stackars ”flyktingarna” råd? Och hur legitimerar de sig? 

  • kokoo

    Tjo vad det var livat i holken i lördags!! Kostnaden inga problem.  DU och Jag och vi andra Svenskar BETALAR.

 • Tesak

  Polisen har fått vapen, ANVÄND dom.
  UT med muslim packet

 • Fryke

  Dessa får allt gratis på vår bekostnad och på våra skattepengar UTAN att dom har några som helst skyldigheter. Inte ens att uppföra sig som idioter är tecken nog för en reaktion hos PK-media.. Det är väl synd om dom och hotar utvisning syr dom väl ihop sina läppar eller nåt…

  Jag håller helt med nedanstående kommentar att ”polisen har fått vapen, ANVÄND dom”
  Att någon attackerar tyder på våldsamma tendenser och därav inger ett direkt hot mot personen som utsätts för detta.
  Att inte få försvara sig med de medel som man har till hands är förunderligt.
  Hota en person till döds är väl i mina ögon alvarligt och KRÄVER åtgärd INNAN hotet verkställs, eller är jag helt ute och cyklar?
  Denna typ av handling hos asylsökande skulle ge omedelbar utvisning då fara för en personals liv är väldigt påfallande. Skulle någon hota mig till livet, om jag jobbade som denna person som blev hotad gör, skulle jag skapa rubriker och jävlar anamma inte ge mig. Dom som jobbar SKA HA EN TRYGG ARBETSPLATS. Säger inte t o m facket det?
  Men det kanske är undantag när det gäller denna typ av klienter…

  Likaså att använda vapen mot andra typ av hot och attackar mot personal.
  Om någon kommer mot mig med en kniv så har jag exempelvis rätt att försvara mig, så pass att en fara för mitt eget liv INTE föreligger situationen.
  Om någon kastar sten (som så ofta händer i dagens Sverige) mot myndighetspersoner som polis, brandmän och vårdpersonal så ser jag det som ett hot mot deras liv. Skulle en gatusten träffa i huvudet på en av dessa skulle det ge alvarliga konsekvenser för den drabbade, och jag lovara att vänsterpacket skulle INTE ordna någon manifestation eller ett fackeltåg för de som drabbas av stenkastning.

  • Bolivera

   Eftersom de som tagit jobben som personal sa far dom skylla sig sjelva.
   Hade dom verkligen vantat sig nagot annat?

 • 585961

  Ska inte Ullehag dit nu och ordna upp ”saker” som vanligt , inte tror han väl att hans gulleungar kan göra nåt olagligt, när han så snällt tar emot dom , ger dom gratis bostad, mat, kläder, läkar- och tandvård, skolor ,, kan inte fatta att någon svensk vill jobba och betala skatt på såna vedervärdiga ställen och är det inte ett brott att skada och hota andra människor i Sveriges land eller gäller detta bara svenskar som ska ha alla skyldigheter och inga tättigheter

 • http://www.facebook.com/people/Maria-Lindstrom/630692648 Maria Lindström

  Skulle inte förvåna mig ifall det kommer debattartiklar m.m. om att personalen på boendet är rasister, för att inte tala om poliserna som ingrep – de är nog de största rasisterna någonsin!

  De bor på en herrgård och de beter sig som äckliga små muterade arslen (förlåt svordomen här)…  de har uppassning dygnet runt, de har datorer, tv, mobiler och får äta tre fyra gånger per dygn, och det är mat som säkerligen skulle passa kungligheter och de beter sig på det här viset?

  Ge dom samma behandling som våra gamla får istället så får vi se hur mycket de trivs att vara i Sverige!!

 • hageby

  Hur mycket mer skall vi tåla och få stå ut med. Sätt dom ett plan och skicka hem dom, NU…

 • Mac1340

  UUUUUT med dem!!!!…Bara UT med dem ur landet!

 • Oberst

  Jag anser att Lööf, Ullenhag och Fredde Flint ska bo med dessa individer i en månad. Man ska leva som man lär.

 • Patrik999

  Sjuklövern bör under en månad själva bekosta dessa utryckningar för att få en riktig uppfattning om kostnaderna som inte finns med våra berikare.

 • Leikin

  Utvisa omedelbart alla som inte visar sig värdiga en asylprövning!

 • http://dalkullansrevir.wordpress.com/ Karin

  SKAM. Varför INTE kolla upp artikeln från idag? Värmlandstidningen ger nyheter om ett NYTT ”boende” i flotta bostäder på typ Herrgård i Arvika? Våra politiker är oerhört självdestruktiva. 

 • Pingback: Tumult på asylboendet Gärdshyttan – igen « Sweden Confidential