Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Jag är mycket förtjust i öl, men…………


 Så här kan man också göra, om man inte får in mer öl på restaurangen. Tre polska lastbilschaufförer gick på pizzeria och drack öl i Hallstavik den 1 augusti. Därefter gick det bara utför. 

Den ene som var mest onykter blev arg när han vägrades mer öl och kissade i de andra gästernas mat, tog av sig sina byxor, sprang omkring utanför restaurangen och bråkade med bl.a en man som fick sina löständer utslagna. Varefter polacken trampade sönder dem. Försökte även stjäla en bil med ALKOLÅS, vilket inte gick så bra.

Efter ett antal öl blev en av chaufförerna, en 29-årig man, nekad mer alkohol eftersom han var för full. Då gick han och kissade på andra gästers mat och öl. Hans vänner började knuffa andra gäster, eftersom de trodde att dessa hade ringt polisen.

När en av chaufförerna försökte få ut 29-åringen från pizzerian snubblade de över varann, varpå 29-åringen slog sin kompis och försvann från platsen. Polisen kom och omhändertog kompisen.

Vad som hände sedan är delvis höljt i dunkel. Klart är att 29-åringen någonstans tappade bort sina kläder, innan han dök upp runt ett hörn och slog ner en man som klev ut från sin port, så dennes löständer flög ut.

Offret beskriver 29-åringen som klädd i ”endast kalsonger” och med ”en galen blick”. 29-åringen trampade sedan sönder mannens löständer. Därefter klev 29-åringen in i en annan mans kök. Mannen frågade om den oklädde och blodige 29-åringen behövde hjälp och om han skulle skjutsa honom någonstans. När de kommit ut till mannens bil klippte 29-åringen till mannen, som lyckades ta sig in i huset igen och be sin fru larma polisen. Då försvann 29-åringen från platsen.

Någon gång under kvällen har 29-åringen försökt stjäla en bil på en uppfart. Olyckligtvis för honom var bilen utrustad med alkolås, så han kunde bara rulla fem meter. På sätet lämnade han kvar ett paket cigaretter och sitt mastercard. Strax innan klockan 01 fick polisen fast honom.

Nu har 29-åringen dömts för två fall av misshandel och försök till tillgrepp av fortskaffningsmedel till tre månaders fängelse. Han ska betala skadestånd till de två offren, sammanlagt 25 000.

NT

 

 

 • http://avpixlat.info Realisten70

  Intressant att media pekar ut polackerna på direkten.
  Om det nu varit Muhammed som gått bärsärkargång hade dom då nämnt detta ??

  Nej mest troligt inte för vem vågar peta på våra små ”barn”

  • GudrunSpyman

   Precis, normalt så brukar ju nationalitet inte vara av allmänintresse brukar det heta.

   • Andersonszkan

    Hehe…precis.

  • 585961

    Ulltotten skulle rest dit direkt och gått ut i media och beskyllt oss för rasism

 • kokoo

  Mycket lämplig att köra lastbil ! Kan inte denna person stanna i Sverige och bli en ny Berikare ? Eller hur Alliansen ?

 • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

  Han kanske är släkt med killen på traktorn: http://youtu.be/V-FADEaN7QM

  • ledsenfarmor

   Traktorkillen och polacken, kanske är släkt.

   • Lucidor

    Det kan man nog se på lacken…

 • Nathalie Isaksson

  Haha finns människor till allt…jösses

 • Andersonszkan

  Lite OT. Här är något för svenska papperspoliser att försöka ta efter, titta noga på den sydkoreanske polisen som håller sig fast på vindrutan och springer efter bilföraren som tvärnitar och hoppar ur bilen – tjuven grips mha en annan polis:

  http://www.welt.de/vermischtes/weltgeschehen/article109026041/Waghalsiger-Motorhauben-Stunt-eines-Polizisten.html

  • ledsenfarmor

   Hahaha. Stollar finns det tydligen överallt. Tack för ett gott skratt

  • Andersonszkan

   På vilket sätt?

 • PETER NYMAN

  Det visar hur fint det är med den rörliga arbetskraften inom EU

 • Riket

  Smaskigt för svenskar – nya spännande smaker i maten, urin.
  Förr använde Vi salt och peppar, har sett hur en berikare spottade
  i maten innan den kom fram till den ovetande svenskens bord.

  • 585961

    Uppför sig som blattar, som spottar i pizzan för svennar

 • 585961

  Vi borde införa visum på polacker tills dom lärt sig att uppföra sig  och ge f-n i spriten när dom kör tunga lastbilar, dessa kan bara beskrivas som slödder av värsta sort, potentiella mördare

 • DrThomasJackson

  Normala polacker är minst lika städade som svenskar, minst lika  hjälpsamma och hyggliga.
  Rötägg finns det överallt. Där jag bor när jag är hemma i Sverige är det polackerna, inte svenskarna, som håller ordning på förorten.

  Likadant i England, i England mitt nya hemland är det polackerna som håller muslimer och araber på plats   Polka kavalleriet räddade Europa genom att driva bort turkarna från Wien på 1600-talet. Polska katoliker startade med Solidaritet befrielsen från kommunismen.

  Europa står i stor tacksamhestskuld till sina  polska europeiska kollegor.  Men som sagt, rötägg finns bland alla folk, även hos svenskar och polacker.
  mvh
  dr. tj

  • snickersson

    absolut så god öl som polackerna gör så känner jag mycket tacksam

  • http://www.facebook.com/bitter.sanning Dreadsfobi

   Hej DrThomasJackson jag är polack och nästan nykterist :) dricker väldigt sällan tyvärr så kom spritkulturen till Polen från sovjet men som du sa det finns rötägg överalt men tyvärr med Sveriges skrattretande rättssystem så söker sig avskum från hela världen hit. Tänk er halvt kriminella element från Polen som riskerar fängelse om de gör något där men åker de till Sverige och gör dumma saker får de max 2 månaders hotellvistelse . Jag skäms över dessa idioter. Det är dessa som säger kurwa efter varje mening i polen kallas de brud(smuts). Ja DrThomasJacksson vi har räddat Europa från islam i Wien och stoppade blosjevikerna innan andra världskriget.

 • Buttington

  Var ute igår och drack öl på söder i Stockholm. På Macdonalds nattöppet blev det bråk mellan en vanlig svensk medelålders man och ett gäng blattar. En av blattarna spottade på honom och betedde sig extremt hotfullt, medan den svenska mannen bara satt där och vågade inte göra något. 

  Dessutom så noterade jag att av alla par jag såg gå hem hand i hand måste minst hälften varit blattekille-svensk tjej. Och då tänker ni: Bara en loser som inte får något kan klaga på fri kärlek. Det är oväsentligt, och jag tänker inte bemöta eventuella såna påståenden. När hälften av alla svenska tjejer man ser gå hem med någon från krogen, gör det med blattar, så är det ett politiskt och kulturellt problem. Eftersom man sällan ser det motsatta, svensk kille, blattetjej. 

  Förodligen ligger Sverige med Stockholm i spetsen på första plats i världen när det gäller att de erbjuda sina kvinnor till inkräktare. 

  Rent statistiskt sett vore det intressant att veta hur många svenska tjejer som har legat med en invandrare från MENA eller Afrika senaste året jämfört hur många svenska killar som har legat med en tjej från MENA eller Afrika. Jag gissar att det det är ca 90-10. 
  Vad tror ni?

  • Tomxtom

   Du vet väl att de svenska tjejerna är horor och inte värda någonting. Dessa killar kommer att gifta sig med en nära släkting kusin eller värre. För dom är detta bara ett sätt att skapa sig erfarenhet och skryta för sina vänner.
   I sina hemländer finns det inga kvinnor att öva sig på, därför övar dom sig med varandra. En arab som säger att han har blivit våldtagen är en motsägelse.

 • Egon Scheibe

   Jäklar vilken ”night out”

 • http://tveklost.wordpress.com/ Tourni

  Ja, herregud. Kunde inte låta bli att skratta när jag läste artikeln. Det där kan man verkligen kalla en utgång på riktigt. Skulle nästan kunna göra en ny TV-såpa om händelsen. 

 • Patrik999

  Blev en dyr kväll med en del ångest när man inser att man, förutom att lämna sitt MasterCard, även blivit skadeståndsskyldig 25 000 Kr. Hoppas ölen smakade :)