Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Årets trams-scoop


Det svenska medielandskapet är i panik efter det att Ingrid Carlqvist tillsammans med bl.a. Lars Hedegaard startat en tidning som kommer granska makten och ställa de frågor som mainstream-media inte vågar. Man gör nu allt för att framställa det hela som ett islamofobiskt rasistprojekt, tex så får självaste Dr Alex Bengtsson från Expo uttala sig i egenskap av expert på islamofobi.

Dagens media försökte för några dagar sedan tramsförklara Dispatch International, vilket gick så där. I dag så är det Metro som tror sig hittat ett scoop. Ingrid tvångsansluter och utnyttjar kändisar för att få ut sitt islamofobiska muslimhatande budskap

Swecon har varit i kontakt med Ingrid Carlqvist som återgett delar av intervjun med Metro för oss. En av deras journalister tog kontakt med Ingrid och droppade det skandalösa i att hon tvångsanslöt ”kändisar” till en Facebooksida knuten till tidningen. Ingrid förklarade på ett pedagogiskt sätt hur Facebook fungerar, hur grupper och fansidor fungerar. Hon förklarade det absurda i  journalistens  vinkling på det hela, varpå han själv efter ett tag faktiskt med fnissade åt det hela. Men detta hindrade inte Metro från att publicera sin artikel. Där man desperat försöker köra med det berömda Guilt by association-kortet.

Facebook-gruppen får de svenska kändiseliten att må dåligt, bl.a. så avbryter Pernilla Månsson Colt inspelningen av ”Antikrundan” i SVT och säger till Metro

– Jag får ont i magen av detta

Vi på Swecon har varit kontakt med läkare och experter på fobier för att höra om detta med magont är vanligt gällande islamofobi. Men inget har kunnat säga så mycket mer än att islamofobi inte är en äkta klinisk fobi.  Men dessa människor är riktiga akademiker och forskare, så deras ord går inte att lita på. Har Dr. Alex sagt att islamofobi finns, så är det minsann så.

En liten uppmaning till rödvinsvänstern och svensk media vore att läsa tidningen Dispatch och med ägna lite tid på deras hemsida, där E-tidningen finns. Så kommer man ganska snabbt till slutsaten att just islam och muslimer är en liten del av hela innehållet.  Deras hemsida och tidning är full av intressanta artiklar om allt från vikingar till President Obama. Så att tidningen uteslutande skulle handla om islamkritik är kort och gott bara trams. Det är snarare en önskan från knallkorkarna att det var så. Det blir enklare att skapa fiender och demoner då, vilket är det dom själva behöver för att motivera sitt hat och vanföreställningar.

Kan det vara som så att journalister gärna vill skriva om det hela? Att de nu äntligen känner att de smått vågar röra de ämnen som deras chefer sagt åt dom att hålla sig undan ifrån? Alla denna gratisreklam för Dispatch och Ingrid Carlqvist får gör ju att man undrar en anings.

Kändisar intvingade i islamkritisk FB-grupp

 • http://farligatankar.wordpress.com Farliga Tankar

  Det måste vara jobbigt att vara ”journalist” numera. Det är stora besparingar i branschen och de har under de senaste åren börjat utsättas både för granskning och konkurrens. Deras åsiktsmonopol är helt enkelt brutet och de uppvisar en alltmer tilltagande desperation i tron att det ska rädda dem om de går på offensiv. Den största oron tror jag bottnar i att de ska tvingas sälja södermalmslägenheten och flytta ut till mångkulturen.

  • Andersonszkan

   Din sista mening sätter fingret på PK-journalistens dilemma; ska jag vägra skriva alla lögner som TT och Expo serverar mig och riskera att bli utan jobb eller ska jag fortsätta servera lögner men ändå riskera att bli utan jobb.

   Det är detta dilemma som ger svenska journalister magknip, i kombination med veritasofobi – sanningsskräck.

   • 530729

    Veritasofobi, den var bra! Då har vi äntligen en diagnos på latin för PK-sjukan. Återstår bara att hitta en terapi som kan hjälpa veritasofobiska journalister. Räcker nog inte med att ordinera Losec, även om den kan lindra sura uppstötningar.
    Jörgen

    • Andersonszkan

     Dom är ju så förtjusta i religiös omskärelse numera – kan man inte erbjuda dom en sån där som dom utför på fotbollsplaner i Saudiarabien?

     • http://avpixlat.info/ Morningstar

      Ja bara av med deras hufvuden. Dom använder ju ändå inte dem till att göra något vettigt.

   • Pantertanten

    Bli utan jobb skriver ni. Det finns väl andra jobb? Istället för att vara sopa på tidningar kan dom ju sopa gator t.ex.

   • naivtive

     Min lilla uppfattning om paniken både hos de rödvinspimplande lögnhalsarna på redaktionerna och deras allierade i Rosenbad är att när vanligt folk inser att pensionen är bortskänkt till Zigenare, Zoomalier och lögnare från Pack-i-Stan kommer det att bli allmän jakt året runt. Svennarna är tröga men ingen gillar att bli blåst in på bara skinnet. Det är inte bara journalister som kommer att bli utan bostad och arbete innan detta är över.

 • Fryke

  När någon motsäger sig det som vanlig PK-media förmedler så är det klart att stollar som exempelvis inom Expo blir skakis…
  ”Nej folket kan få reda på sanningen” heter det nog och förvirringen är total bland dessa ljugarkräk. Att försöka förhindra att sanningen kommer fram är bara ännu ett tecken på att något inom PK-media och givetvis Expo är fel.
  OM dom inte hade nåt att frukta, dvs att Dispatch International inte skulle vara sanningsenliga, skulle dom inte göra något mot dessa anser jag.
  Logiskt sett så tar en tidning död på sig själv om man förmedler enbart lögner. Visst okey våra tidningar i vårt land ljuger hej vilt men dom får å andra sidan pengar via pressstöd, samt att dom går 7-klöverns ärenden.
  Dom förmedlar 7-klöverns ärenden på så sätt att dom ALDRIG granskar och förmedlar något som rör exempelvis invandring på ett opartiskt sett. Att inte upplysa om signalement eller etnisk tillhörighet vad gäller brott gör att brottens uppklarande minskar känns det som.
  Folk vet inte vad som ska leta efter när signalementet är ”man”

 • PETER NYMAN

  Den kände pedofilen Dr Alex som inte bara visar pedofil tendenser utan även är SVERIGE hatare som islamisten pedofilen och homofoben Baksi och det övriga packet av pedofiler på Expo kan väl knappast räkna med någon respekt mer än från andra pedofiler och deras vännina Eva Hamilton som med sina resurser kämpar hårt för att upprätt hålla den islamistiska pedofil fanan

  • http://sqworl.com/gscvmo Gratisätare

   Ja, Göebbels-Alex i EXPO är en ökänd barn- skändare/mördare. Han och Leif Loket Olson har nästan lika många barn på sitt samvete, som dom haft deras ringmuskler runt sina gift-taggar.

   Hela EXPO är ju en pedofilsekt. Ser man ju på dom anställda och hela siten. Kryllar ju av pederasta undertoner, suggererande barna-hat och uppmaningar till bebis-offer. 

   Men ingen är som sagt lika nedsyltad i detta som Göebbels-Alex själv. Ja, han lärdes förvisso upp av Poohl, genom att själv få ge upp röven sen unga år. Men Alex hade ju t.ex. regelbunden mailkontakt med Fritzl, innan dennes brott uppdagades. 

   Dessutom visar hans bankutdrag att han köpt pedo-porr på Internet – som ingen annan!

   (Ja, sånt lär väl vara okej att hitta på om honom, det är ju precis vad dom själva gör om andra).

 • 530729

  ”Vilken typ av sanning menar du då?” frågar PKjournalisten… Tja, kanske den sanna typen av sanning? Finns det fler typer av sanning? Ja, just ja, det finns ju PK-sanning också!
  Jörgen

 • nitohu

  Jag har ännu inte läst Dispatch International.Men vad jag har förstått så är väl tidningen tänkt som en konkurrent till etablerad media.Där man förutom sedvanligt innehåll, också ska publicera det som gammelmedia valt att censurera, vinkla eller helt utelämna.Blir ganska löjligt när åsiktsfacisten Alexander Bengtsson påstår att man har en rasistisk underton mot Muslimer.Muslimer är ju nämligen ingen ras.Eller tror vår käre Bengtsson kanske det ?
  Det är viktigt att Islam liksom Kommunism, Nazism, facism och liknande, ska kunna kritiseras. Utan att anklagelser om främlingsfientlighet och påstådd fobi, tystar debatten, utan att man behövt presentera några egentliga  motargument.
  Så jag hoppas verkligen detta blir ett lyckat projekt.Samtidigt så är ju min dröm att man skulle kunna ge ut SWECON en gång i veckan/månaden som gratistidning.
  DET skulle verkligen göra att man nådde ut till vanligt folk.Som inte hittat hit på egen hand.

  • 530729

   Vilken bra tanke! SweCon som papperstidning vore fantastiskt. Men det förstås, det blir ju utan kommentarsfält… Vore dock ändå jättebra om allt det vi som är här får veta om tillståndet i Sverige, även nådde ut till de som får sin (des-) information från Aftonbladet och övriga PK-tidningar. Lite mångfald även i tidningskioskerna vore välgörande för samhällsklimatet. Sverige är ju ett mångkulturellt land numera, det kanske borde synas även i media?
   Jörgen

 • Andersonszkan

  I 1700-talets Sverige kunde man bli brännmärkt och dömd till döden om man kritiserade kristendomen för att den hävdade att Jorden är platt.

  I 2000-talets Sverige kan man bli brännmärkt och dömd till ett öde värre än döden om man kritiserar islam för att den uppmuntrar till pedofili och våldtäkt av barn.

  Och på våra svenska sjukhus könsstympas försvarslösa judiska och muslimska barn – som svenska skattebetalare bekostar.

  Visst har utvecklingen och yttrandefriheten kommit långt på 300 år i Sverige.

  • Agera1

   Axel Oxenstierna (1583 – 1654 !!) lär ha svarat sin son Johan, som inför resan till Münster tvivlade på sin förmåga att förhandla för Sverige i den Westfaliska freden:
   ”An nescis, mi fili, quantilla prudentia mundus regatur? (Vet du inte, min son, med hur litet förstånd världen styrs?)Det är väldigt lite som hänt på drygt 360 år…

  • http://swedenconfidential.info/ Kapten_Krok

   Touché

 • Erik_den_Helige

  ”isläämofobi” enl wikipedia   Begreppet är negativt laddat och används ofta pejorativt.
  .
     pejorativt
  En förolämpning syftar till att förlöjliga, förnedra,
  kränka eller reta upp en annan person. Ofta tänker man på verbala
  förolämpningar, men man kan förolämpa även med exempelvis gester,
  klädsel, musik och beteende.

  Ett annat ord som används för detta är pejorativ (från
  latinets pejoratus, vilket betyder producera sämre eller försämra);
  innebörden är att ett ord, uttryck eller tonfall, har en nedsättande,
  eller klandrande karaktär.

 • http://vattentemperatur.blogspot.se/ AnnaF3

  Andra fick ont i hela kroppen när de träffade åta (+3) kärlekskranka islamister…

 • Ernst_Hugo

  Varför gör vi inte så detta blir årets julklapp till släkt och vänner; en prenumeration på Dispatch International.

  • http://sqworl.com/gscvmo Gratisätare

   Bra idé!