Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Ny avvisningsblockad är att vänta i Alis snyftfall


SNYFT SNYFT Med i närmast krigsrubriker skriver idag Aftonslasken ”Pojke sydde ihop sin mun – polisen: Utvisa”. Allt för att i sin korrumperade, svensk-illojala och kommunisttänkande makt svartmåla allt och alla som inte låter kreti och pleti få uppehållstillstånd med livslång bidragsförsörjning i Sverige.

Denna gången är det Migrationsverket och gränspolisen som får Aftonbladets röda multikulti-piska över ryggen för att Ali, som nu har sytt ihop sin mun inte får stanna kvar i Sverige. Som ni kan läsa är det bara fantasin som sätter stopp för vilka tilltag de får för sig att göra för att komma åt svenska skattebetalarnas pengar i form av guldkantad social lyxturism i dårhuset Sverige. Cecilia Wikström (FP) (bild), asylansvarig i EU, vill nu även hon tala gränspolisen till rätta.

Enligt Aftonbladet skall den påstått 15 år gamla pojken Ali misshandlats av gränspolisen och sedermera blivit våldtagen i ett flyktingläger i Italien. När han nekades uppehållstillstånd i Sverige sydde han även ihop sin mun. Ali vårdas nu på barnpsyk i Malmö, men varken Migrationsverket eller gränspolisen vill inte, helt korrekt, sätta stopp för utvisningen. Regler är regler.

Huruvida det påstådda i Italien har hänt eller inte vet vi inte. Man kan ju fråga sig om någon mer än Ali vet sanningen, om det nu inte finns dokumenterade läkarintyg på det. Om så är fallet är det bara att beklaga händelserna. Men skulle man visa känslor och ömmande hit och dit för allt och alla som diktat upp rövarhistorier eller varit med om faktiska händelser hade Sverige varit överbefolkat. Det finns fler länder att resa till.

– Känslor får man inte väga in, säger Peter Norén på gränspolisen.

Ali kom ensam som flykting från Afghanistan via Italien till Sverige i december i fjol. I Italien ska den påstådda misshandeln ha skett av gränspoliser som grep honom på flyktingbåten han kom med. Och dagen därpå utsattes han för en grov våldtäkt av tre män i ett flyktingläger. Frågan är bara hur det kommer sig att Ali ”råkar” hamna i Sverige från Italien utan en krona på fickan?

Nu har Ali givetvis ”traumatiserats svårt” av händelserna, och lider av än det ena och än det andra. När han i april fick avslag av Migrationsverket på sin ansökan om uppehållstillstånd, sydde han ihop sin egen mun på asylboendet där han bodde i Malmö. Ali påstås ha gjort flera självmordsförsök, bland annat hoppat ut från ett fönster på boendet i Vellinge kommun. En aspekt i det hela är, vill man begå självmord så misslyckas man inte.

Sätten är många. På ett tågspår. Köpa en pistol och skjuta sig. Överdos etc etc. Detta är inga reella självmordsförsök som ni kanske förstår, det är ett ”rop på hjälp” att få stanna och komma in i bidragskarusellen och ha livet säkrat.

Lagen ser ut som den gör

Ärendet har gått över till gränspolisen, som uppger att de kommer att genomföra utvisningen. Peter Norén på gränspolisen i Malmö  hänvisar upprepat till Dublinförordningen, som säger att det första EU-land en asylsökande person anländer till ska bära ansvaret för den personen. Därför ska Ali skickas tillbaka till Italien, anser Norén.

– Lagen ser ut som den gör. Det här med att han sytt ihop sin mun och att han vårdats på barnpsyk visste Migrationsverket redan. Det är inga nya omständigheter som tillkommit och det behöver jag, säger han.

EU-parlamentarikern Cecilia Wikström (FP), ansvarig för EU:s gemensamma flyktingpolitik, chockas av att läsa om fallet Ali, 15.

– Jag mår illa av det här. Polisen ska känna till Genèvekonventionen och definitionen av ett barn.

Nu vill hon tala med gränspolischefen i Malmö, och ösa en skopa ovett över honom, allt i samrådan och fas med vänsterpolitiken som genomsyrar media och politiker, oavsett om de är från C, FP, M eller KD.

– Man blir chockad när man läser artikeln i Aftonbladet i dag om den här pojken. Det känns ironiskt att med det här långa tunga arbetet bakom sig läsa om den här humanitära katastrofen sker just i mitt land, säger hon.

Man kan nästan höra hur Cecilia Wikström går upp i falsett när hon fortsätter med sitt svamlande om denna ”katastrofen”.

– Det är en 15-årig pojke. Det är ett ensamkommande flyktingbarn. Han ska betraktas som ett barn och behandlas speciellt i Sverige. Han har otroligt traumatiska upplevelser med sig. Att han sydde ihop sin mun är en otroligt symbolisk handling.

Frågan är om Cecilia Wikström har 100-procentiga papper på att Ali verkligen är 15 år och inte 18 eller 20. Eller griper hon bara efter halmstrån i stundens hetta för att om möjligt försöka få några fler läsare att krysta fram en tår ur ögonvrån? Röstfiskare. Nu har vi bara att vänta in blockader från Rättvisepartiet Socialisterna med galjongsfiguren och kriminella halvdåren Kristofer Lundberg i spetsen som ska skrika och gapa sig hesa igen.

AB, AB

 • http://www.facebook.com/people/Carl-Johan/641563881 Carl Johan

  Det jag reagerade på är att det tydligen är ”skit hemskt” att han får bo i Italien istället för Sverige? Skulle säga det är en uppgradering bo där istället om 10-20 år.

  • Andersonszkan

   Bara ett litet krux – man måste jobba för brödfödan och du får ingen Iphone som välkomstgåva.

   • http://avpixlat.info/ Morningstar

    Fast det finns säkert många sexiga italienskor att idka överraskningssex på.

    • Andersonszkan

     Då lär han bli kastrerad snabbare än en batikhäxa släpper en fjärt!

   • boonkaan

    Och det vet ju naturligtvis killen i fråga, foer det har hans kompisar berättat!!! Eller hans släktingar kanske, som redan har PUT i sverige. Av någon anledning drar han sej ju till Svergie, och jag antar det är ekonomin som hägrar foer honom. I sverige kan du vara hur du vill, du behover inte arbeta, utan du blir serverad allt. Och får du det inte serverat så anmäler du det till DO, så kommer det nästa dag, vad du än vill ha, och ungarna är så jävla medvetna om det. 

    • Andersonszkan

     Dom är 10 eller rentav 100 gånger mer medvetna om vad som gäller i bidragsvärlden än en svensk.

 • Andersonszkan

  Alla muslimer lider väl av traumatiska upplevelser – kom med något annat!

  • https://twitter.com/#!/Lotassen Sunngifu

    Ja, de har ju varit tvungna att lära sig koranen.

   • http://avpixlat.info/ Morningstar

    Något mer traumatiskt än koran-dyngan finns nog inte.

 • GudrunSpyman

  Italien är ett civiliserat EU-land, det är inget snack om att han ska tillbaka dit.

  • Andersonszkan

   Inte f-n släpper dom in honom igen när dom en gång blivit av med honom.

   • SveaLydig

     Då blir det Cecilia Wikströms uppgift att se till så de gör det som ansvarig för EU:s gemensamma flyktingpolitik så får hon stå bakom Dublinkonventionen.

    • http://avpixlat.info/ Morningstar

     Inget mig emot om det slutar med att ”Ali” hamnar hemma hos Cecilia Wikström till slut. Lika ”baaaarn” leka bäst.

   • boonkaan

    Antagligen har du rätt. Klart som fan dom inte vill ha tillbaka personen i fråga. Tror inte dom skulle släppa in Folkpartisten heller, då dom har en helt annan syn på välgoerenhet foer skäggbarn, än vad svenska sovande politiker har. 

  • Pantertanten

   Undrar om dom vill ge honom gratis sjukvård för att reparera den ”hopsydda munnen”?

 • PETER NYMAN

  Enl.FP är alltså Italien ett gäng spagetti ätande rasistiska Mussolini anhängare och som folk rasistiska och främlingsfientliga.Dit kan ingen med försörningsbehov skickas det visar sig att FP inom EU allså inte sköt sitt välbetalda jobb.FP föreslår nu att alla med försörjnings behov omedelbart omdirigeras till humanismens högborg SVERIGE

 • http://envitros.wordpress.com/ envitros

  Ni på dessa sidor har en så vriden, och tragisk människosyn att man vill gråta. ”Ett rop på hjälp ”skriver ni och ja det är ett rop på hjälp från ett barn, ett rop som borde besvaras med just hjälp inte utvisning. Varför ska detta barn inte få den vård han behöver? Varför ska vi inte hjälpa honom?
  http://envitros.wordpress.com/2012/09/05/ett-manskligt-samhalle/

  • Lassekolja

   Av den enkla anledningen att vi är många (tyvärr inte tillräckligt många), som inte vill att Sverige skall fortsätta att vara hela världens socialbyrå!
   Konstigare än så är det inte.

  • Agera1

   Har ingen vriden människosyn alls. Det handla helt enkelt om såväl egna som nära och käras egna upplevelser. Har ett syskon som är polis i ett av de mest invandrartäta områden som finns i Sverige. En vanlig arbetsvecka består av mord/mordförsök, rån, misshandel, attacker mot polisen med grön laser, stenar, brandbomber etc. Enligt polisen är det nästan uteslutande alltid invandrare som är de skyldiga. De har även bilar och bostäder för flera flera miljoner kronor trots att de nolltaxerat i stort sett ända sedan de kom till Sverige. Hur har man då råd med t.ex en Porsche och en Ferrari om man samtidigt har nästan inte en krona i vare sig sparade pengar eller lön de senaste 10-15 åren…

   • http://twitter.com/GruvgThomas Thomas Levin

    Visst är det synd om pojken. Men ska Sverige ta hand om alla barn det är synd om.D

   • http://twitter.com/GruvgThomas Thomas Levin

    Det blev fel.Visst är det synd om pojken. Men Sverige kan inte ta hand om alla barn
    i värden det är synd om. För det första kommer inte pengarna att räcka, Svenskarna blir i minoritet. Europa är på väg mot en lågkonjektur o mindre , det blir mindre människor
    som får försörja mer. Om det är synd om pojken kan du ta ansvaret för honom. Vill inte att min skatt ska var till socialbyra åt invandrare som kommer hit bara för leva av svenskens skatte pengar.

    • Agera1

     Ny skrev du svar på fel inlägg… Antar att du hackar på samma argument som jag gjorde…dvs envitros text..

  • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

   Men lilla vän. Det finns idag över en miljard (1 000 000 000) barn som saknar tak över huvudet, mat i magen och tillgång till skolgång. Jag tycker oändligt mycket mer synd om dom än dom bekvämlighetsinvandrare som väller in i landet. Menar du att du sätter dom som ljuger sig in i Sverige före de svältande barnen?

   Läs på lite innan du kommer in här och vräker ur dig floskler som du fått från media. Passa på att vakna upp och se världen för vad den är. Och vad Sverige inte är. Sverige är inte ett land som tar hand om sina invånare. Eller…äh det spelar ingen roll. Poletten kommer aldrig att ramla ner ändå.

  • Fru_Svensson

   Jag hade förstått protesterna om han skulle skickas tillbaka till Afganistan där det råder krig, men det gör det inte i Italien. Tråkigt om han har råkat ut för våldtäkt där, men det betyder inte att alla italienare är våldtäktsmän som ger sig på unga pojkar. Och, dessvärre är det så att våldtäkter på unga pojkar händer även i Sverige. För övrigt så finns det ingen anledning att tro att han skulle få sämre vård i Italien än vad han kan få här.

  • Boiachimolla

   Vad är problemet?
   Han ska tillbaka till det land han han senast anlände ifrån, Italien.
   Italien är varken bättre eller sämre än Sverige.
   Hans flyktingstatus kommer att prövas och …
   Nä just det..hans flyktingstatus kommer att prövas och eftersom Italien inte är något bidragsparadis för inavlade araber finns det kanske en risk att han åker ut.
   Dessutom brukar italienarna ställa motkrav, dom har nämligen lite konstiga ideér att man ska göra rätt för sig osv.
   Det finns ju inga getknullare som gillar sådana krav..

  • http://avpixlat.info/ Morningstar

   Det stannar inte där. Vi sparkar gärna ut kulturmarxister som dig med! Det är ju ändå Ni som vurmar för dessa förbannade kulturberikare=mördare, tjuvar, våldtäktsmän o dyl. Förmodligen hade det täppt till käften på er om ni blivit utvisade till Afghanistan, Irak eller Zoomalia tillsammans med dessa kräk! Fast du är kanske själv en nybyggare som åker dit på ”semester” ändå? Ja, då kan du gott få en permanet semester där också!

  • El Cid

   Därför han kommer inte göra ett skit för Sverige.

   Han kommer med största sannolikhet växa upp och bli ännu en dysfunktionell, kriminell, våldtäkts afghan. 

   När han sedan våldtagit eller mördat någon kommer kärringarna på tidningarna gråta ut och skylla på hans uppväxt och traumatiska liv.

   Han ska sättas på nästa transportflyg UT härifrån. 

  • boonkaan

   Hur vet du att det är ett baaarn??? Ska Sverige hysa in alla som ropar på hjälp? Anledningen till att vi INTE ska hjälpa honom, är DUBLIN foerordningen, som säger att han ska soka asyl i det forsta land han befinner sej i, och inte i något annat land. Därfor ska han utvisas till Italien. Själv tror jag inte ett ord på denna snyfthistoria. Och att folk här har en vriden uppfattning som du skriver, tycker inte jag. Det är männsikor som har vaknat och insett hur snett det ligger till. Hoppas du också vaknar från det sovande folket en vacker dag, men jag, ärligt sagt, betvivlar det. 

 • Fryke

  Om han nu blivit våldtagen i Italien så är det en process som SKA och BÖR skötas där.
  Har man blivit illa behandlad så är det inte andra länder som ska ojja sig om detta samt att Migrationsverket tycker jag gör rätt i att avvisa denna 15-åring då han sökt asyl i Italien först.

  ”Han sydde ihop sin mun vilket tyder på en traumatisk upplevelse”…
  Jag tycker det tyder på att han inte vill prata…

  Vi får annars börja sy ihop våra munnar också då vi som svenskar upplever det som traumatiskt att få in invandrare i överflöd.
  VAD skulle tanten Cecilia Wikström göra då?
  Inte fan skulle hon ojja sig över oss..
  Jävla kossa, nej kom på att jag gillar kossor så det kan man inte kalla henne för.
  Hur som denna *fyll i med egna negativa beskrivningar som inte diskriminerar djur* borde nog betala för honom själv OM hon hade stake och VERKLIGEN ville ha honom kvar.

 • StefanTenn

  Eftersom 7-klövern har urholkat asylsystemet minskar förståelsen för de i
  verkligt behov av asyl, man förutsätter att asylrätten missbrukas.
  Migrationsverkets (näst intill) obefintliga restriktivitet skapar
  trötthet och intresse av ömmande flyktingfall.

  • Sven Olsen – (argdansk)

   Det kan ju inte heller vara särskilt tillfredsställande för miggarna att de ständigt får sina beslut ändrade av idioterna i Migrationsdomstolen!

   Ta bort den helt onödiga, kostsamma och politiskt korrekta smutsfläck från administrationen, tillsammans med DO och JÄMO, samt självklart JK.

 • PETER NYMAN

  Att SVERIGE har precis som i våldtäkter och skolbränder en Värdsledning i självmord bland SVENSKA ungdommar är inte av vikt.Nu gäller detta en1 ickeSVENSK,då måste vi alla vädja och snyfta annars är vi inte så humana som vi skall

 • Sven Olsen – (argdansk)

  Vi kan inte få sparkat ut Wikströmskan och hennes likasinnade fort nog ur alla former för representation av svenska folket.

  Vad fan billar kärringen sig in? Sådana – inte stolpskott, utan totalmissar – skall bara inte sitta i ställningar där hon kan ha en åsikt som kostar skattebetalarna miljarder.

  Hon och Ullenhag bör nog se till att komma ur landet efter nästa val – irritation och raseri över deras ”bedrifter” kan annars ge sig utslag i en Mussolini eller två.

  • http://avpixlat.info/ Morningstar

   Vi får börja samla in fjädrar och tjära eller vad säger du?

   • Sven Olsen – (argdansk)

    Absolut – det är det minsta vi kan göra för att visa vår ”uppskattning”.
    2012/9/6 Disqus

 • https://twitter.com/#!/Lotassen Sunngifu

   

  Polisen ska känna till Genèvekonventionen och definitionen av ett barn.

  Det är i alla fall uppenbart att Migrationsverket inte känner till definitionen av ett barn….

 • ren_svensk

  Han har diktat ihop en historia som han vet av vänner och bekanta går hem i Sverige.
  Kan han sy ihop sin egen käft själv, tål han säkert en våldtäkt.
  Lögn och förbannad dikt. Ut med lögnaren omgående och skicka ut Cecilia Wikström också. Jävla landsförrädare.

 • http://profile.yahoo.com/7QLCY6BSESRBSPNNECWO2KLALA PK

  Trams! Hemska Italien som turister älskar att besöka,som de flesta fotbollspelare drömmer om att få vara proffs i. Sänd ut paraisten för f-n. Helst i går.

  • http://avpixlat.info/ Morningstar

   Fast han skall inte alls till Italien. Han hör hemma i Afghanistan och tillbaka dit skall han också. Vad har italienarna gjort för ont för att påtvingas vårt sopberg?

 • http://vargiveum.wordpress.com Varg i Veum

  Nu har jag inte gjort mer än ögnat igenom snyftartiklarna under denna senaste snyftkampanj (de tenderar vara identiskt upplagda så jag antar att svaret på frågan som följer är nej), men har det stått nånstans om det är konstaterat av seriösa läkare att han blivit våldtagen? Eller är det hans berättelse som är beviset på att det skett?

  • Fryke

   Undrar också över detta som bevis inför det som påstås
   Han kan omöjligt blivit gravid alla fall så varför känns det som om nåt inte stämmer i detta ärende?
   Anar att hans goda man (som är en kvinna) verkar lite partiskt och vägrar att acceptera ett beslut som rör henne. Men det är klart – det minskar väl hennes extra inkomst antar jag

 • denaknakejsarna

  Chockas hon inte över de kvinnor som försöker, och ibland lyckas, ta sina liv efter att de blivit våldtagna till följd av svensk asylpolitik? Nej, de kvinnorna är nämligen inte lika mycket värda.

  • http://avpixlat.info/ Morningstar

   Dom är ju bara svenskar. Det räknas inte.

 • El Cid

  Snart kommer väl Rang Sells stå som ägare för Soptippen Sverige.

 • Nemasproblemas

  Det vore intressant att få se en bild på den påstått ihopsydda munnen!

  • boonkaan

   tror inte en sekund på att du kommer att få se en sådan bild på honom, eftersom det aldrig har skett. Däremot skulle det vara intressant att se en bild, så man får en uppfattning om hur gammal han är. Ljuga kan han iaf minsann. 

   • http://www.gillasportal.st/gillasart_fram.htm Gunilla Rasmusson

    Svenskhataren Lotta Bromée var väldigt upprörd i sitt program P4Extra i dag då hon tog upp sakfrågan. I vanlig ordning så hade det kommit in många sympatiska mail, men det hade också kommit ett där en man antydde att det kunde vara så att detta ”barn” hade ljugit ihop historien. Då säger Bromée så här ”Hur skulle han kunna ljuga med ihopsydd mun?” – Ett klart ställningstagande alltså. Det ska inte en programledare i ett sådant program ha.

    Det var ett mycket korkat uttalande med tanke på att det han påstår har hänt, hände innan han ”sydde ihop” munnen.

 • Malmoman64

  Han ljuger så klart. I Italien är dom mycket hårdare. Inte en massa bidrag och krav. Där gäller Italiens lag. Lär dig Italienska och börja arbeta. Klart att han inte vill tillbaka dit. Här är han garanterad en försörjning av skattebetalarna livet ut. Han behöver inte arbeta om han inte vill det. Han behöver inte heller lära Svenska, han har rätt till tolk. Sedan är ju ministerstyre förbjudet i Sverige. Jag tycker att Cecilia Wikström ska vara tyst.

 • boonkaan

  Egentligen är det ju fantastiskt att det finns folk som ännu läser och dessvärre TROR på Aftonloegnen? I synnerhet en person som 
   Cecilia Wikström, som nu tydligen även vill prata med chefen hos gränspolisen! Dublinfoerordningen gäller, även for ungar som denna Ali, som for det forsta påstår sej vara 15 år, vilket jag betvivlar, har blivit våldtagen och slagen säger han också. Det blir svenskar dagligen av hans landsmän i Sverige, och här är det sant. Hoppas han utvisas så snart som moejligt så att det inte blir ramaskri i pressen om hur synd det är om pojken. Dom skulle utvisa en gamling till Ukraina for att det skulle kosta foer mycket att låta henne stanna i sverige, medan denna antagligen, skäggunge, kommer att kosta 10 tals miljoner innan han, om han någonsin kommer ut i arbetslivet. 

 • http://www.gillasportal.st/gillasart_fram.htm Gunilla Rasmusson

  Ja nu göttar sig media i alla läger. Det finns bud om att hela Migrationsverket ska sparkas.

 • farsartat

  hahaha…sydde ihop käften. Undrar vad nästa bluff är…

 • Leikin

  Hoppas munnen förblir ihopsydd. Denne man har säkert ändå inget att tillföra det svenska samhället.

 • Pingback: Afghanska 15-åringen som sydde ihop munnen får stanna « Sweden Confidential

 • Pingback: 18-årige Ali utvisades till Italien i smyg i torsdags « Sweden Confidential