Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Laholms kommunråd försvarar fastighetsköpet till ensamkommande


ENSAMKOMMADE-LYXEN Kommunrådet Thomas Jönsson (M) tar bladet från munnen och går nu ut i media med att köpet av fastigheten i Lilla Tjärby för 8,5 miljoner till åtta ensamkommande ”barn” är en bra affär för Laholm.

Bara för några dagar sedan sade den smått korkade och genuint feltänkande Thomas Jönsson att det handlade om ”okunskap” då människor kritiserade ”dårskapen”. Och då skulle man förstås ”informera” i vanlig ordning – för att människor inte längre skulle dras med ”okunskap”. Efter kommunens köp av fastigheten i Lilla Tjärby har en stor mängd kritiska mejl strömmat in till kommunrådet Thomas Jönsson (M), men kritiken avfärdar han.

Kommunrådet avfärdar all kritik punkt för punkt  samtidigt som han är fast beslutsam om att affären kring flykting­boendet blir bra för kommunen. Åtta så kallade ensamkommande barn och ungdomar ska inkvarteras i 8,5-miljoners-fastigheten, där allt bekostas av skattemedel. Samtidigt råder det råder stor bostadsbrist i kommunen för till exempel svenska ungdomar

Priset på villan – där 4,75 miljoner kronor avser själva fastigheten, 3,5 miljoner kronor i ombyggnadskostnader och runt 250 000 kronor för diverse exklusiva möbler och inventarier – har upprört ett antal personer. Kommunrådet pekar då på, citat:

”…den högerorienterade nättidningen Fria Tiders beskrivning av affären. Där löd rubriken ”Laholm köper lyxvilla åt illegala invandrare”, formuleringar som upprepas i flera av de ilskna mejl som skickats till Thomas Jönsson. ”Svinigt”, ”vidrigt”, ”skamligt”, ”det dummaste jag hört” är bara några av epiteten om köpet. ”Fy fan”, skriver en man medan en annan ”ska gå och spy”.”

Jönsson menar nu helt seriöst att kommunen i stället gjort en bra affär.

– Vi får en permanent lösning som blir mycket billigare än den provisoriska lösning som var på gång. Paviljonger hade kostat två, tre miljoner för 18–24 månader. Och sedan hade vi kanske ändå fått bygga något permanent för kanske åtta, tio miljoner.

Den absolut billigaste varianten vore väl att inte köpa det alls, eller i stället lägga pengarna på äldreboendens service och lägenheter till svenska ungdomar som får köa en generation snart.

HP

 • 125Nalli

  Ett sådant lyxhus måste det vara Lyxinvandrare som det är avsett till.

  • Pantertanten

   Tittade igen på bilderna. Det är ju ingen hejd på lyxen!!! Och där ska åtta invandrare bo???
   Undrar vem förra ägaren var och vad dom tycker om detta, deras fina lyxhus är snart nerrivet och förstört.

   • http://www.facebook.com/gejbert Gejbert Strömdahl

    I delar av fastigheten är det marmorgolv, litet spa finns med. mm

    • Pantertanten

     OJoj, drömhus för dom flesta!

    • thomas59

     Snartär väl spa-avdelningen full men mindreåriga tjejer.
     Stengolv låter bra – det håller

 • kokoo

  LAHOMSBOR  glöm inte namnet THOMAS JÖNSSON Moderat vid nästa val. Vill ni ha en sådan person kvar, som kostar er tiotalsmiljoner i era ihoparbetade skattepengar även efter 2014 ???

 • j_london

  På ren och invektiv svenska:

  Detta är ta mig fan alldeles åt helvete! Helt enkelt ett satans vansinne genomfört av en fullständigt och totalt vrickad och hjärnskadad PK-idiot till moderat kommunråd i Laholm!

  Kommunråd Thomas Jönsson: du skulle ”ställas” i Lagan på det djupaste stället, med fötterna i ett halv oljefat med stelnad cement!

  Ja, jag är ledsen; en sådan vulgär och grotesk handling kan inte annat än att beskrivas i lika vulgära och groteska ordalag… med motsvarande konsekvenser.

  • http://avpixlat.info/ Morningstar

   Så går det till i dagens Allaholm i muslimlandet Swedistan. Sorgligt men sant.

  • El Cid

   Man kommer skrämma barn och barnbarn med berättelser om den här mannen i framtiden.

 • Pantertanten

  Vem ägde lyxhuset? Han själv? En kompis?

  • http://www.facebook.com/gejbert Gejbert Strömdahl

   Tidigare ägare till fastigheten var en företagare i kommunen.. Där var husvagnsförsäljning tidigare ihop bed bostadsfastigheten.

   • Pantertanten

    kompis till kommunalrådet?

 • svartamalin

  Denna Jönsson (m) med kumpaner är klart fall för polis och skattemyndigheter.

 • Fryke

  Märkligt att det finns hur många miljoner som helst när det gäller dessa stackars ”ensamkommande flyktingbaaarnen”, med det finns inte en krona till att skaffa något till hemlösa svenskar?
  Den här jävla jönsen Jönsson borde skämmas och ställas inför en domstol för svek mot sin kommun och det egna landet.
  Och utöver kostnaden för detta hus med ombyggnad så ska det även läggas till kosnad för personal (1 personal / baarn), ”baarnens” fickpengar *sjukt bara det*, mobiltelefoner (iPhone antagligen) kläder till dessa och mat, skola, nöjen/aktiviteter där extra utrustning krävs så som speciella kläder och skor… OCH för att krydda till det även kommande skadegörelse som brand, trasiga TV-apparater mm mm… Skulle inte förvåna mig om detta brann upp när ett ”baaarn” inte fick den senaste mobilen *buu-huu*

  Varför jobbar vi för? Vi får inte del av den skatt vi betalar ändå?

 • Oxis

  Så fort myndigheter talar om att ”informera” vet jag att propagandan kör igång. Vissa faktauppgifter kan iofs stämma i ”information”, som ytor, vägbredd, nederbörd osv. men iövrigt är det bara ett sätt att få tyst på folk. Som om ”information” gör att folk blir lugnare. Det kan mycket väl vara tvärtom – om ”informationen” är att lita på.

 • http://www.facebook.com/people/Carl-Johan/641563881 Carl Johan

  Helvete, sådär hade jag gärna bott. Istället för i en sliten gammal lägenhet….

  • UNObserver

   Vanta du, snart kommer din vrakning pa posten.
   Din lagenhet behovs for ”baaaarnen”!
   Det blir nog for oss gamla Svenskar att bo i talt efter pensionering vid 75.
   Suck!

 • http://www.facebook.com/people/Robert-Spannande/100001569228472 Robert Spännande

  Konstigt att alla som kritiserar mångkultur är per automatik höger…

  • http://swedenconfidential.wordpress.com Sweden Confidential

   Jag anser mig vara mitten-liberal, inte höger ett dugg faktiskt. Men jag kallas ju SD:are bara för att jag är emot att vi tar emot tusentals oanställbara muslimska kravmaskiner varje år. Och jag har inte röstat på SD en enda gång.

   Märkligt det där.

 • Erk23

  Om man nu hade varit ”tvungen” att köpa ett hus så finns det betydligt billigare att hitta om man bemödar sig med att slå upp hemnet.se. Hade Jönsson och hans kollegor gjort det så hade man sparat flera miljoner i skattemedel…

 • j_london

  Hallå alla ni på SweCon…  Action! Nu är det allvar och skarpt läge!

  Nu sätter vi mangrant igång och polisanmäler moderata kommunrådet Thomas Jönsson i Laholm!

  Lyft telefonluren och ring till er närmaste polisstation – eller gå dit – och berätta i korta ordalag vad Jönsson har gjort. Det spelar ingen roll var i landet ni bor.  Vem som helst kan anmäla en sådan här händelse…

  Anmäl honom sedan; brottsrubricering… tja, något i stil med trolöshet mot huvudman eller mot kommuninvånarna. Men det finns andra som bättre än jag kan precisera brottsrubrubriceringen. Det viktigaste i sammanhanget: anmäl honom!

  Sätt i gång! Här har alla vi läsare möjlighet att försöka påverka ett solklart anfall av politiskt vanvett. Denne Thomas Jönsson är helt enkelt sinnessjuk! Så här får det bara inte gå till…
  Jönsson medverkar till att bokstavligen råna kommunens skattebetalare på pengar – i en kommun där det sedan längre råder mycket hårda spardirektiv!

  • http://www.facebook.com/gejbert Gejbert Strömdahl

   Polisanmälan är redan gjord mot kommunen.. Privatperson har även JO anmält kommunen

   • j_london

    Ja, jo jag känner till det Geibert, och det är bra. Men tänk dig om det kom in ett hundratal… eller tvåhundra! polisanmälningar mot denne Thomas Jönsson och Laholms Kommun.

    Det är då som det kanske börjar göra nytta, och folk får upp ögonen för det fullständiga vansinnet som dagligen pågår i landet. Och i detta fallet Laholms Kommun – vilket inte är det första…

    Människor i allmänhet (framför allt vi som är förankrade till dessa nyhetssidor) skulle dagligen anmäla all dårskap: till polien JO, JO och KU.

    Låt polismyndigheten och alla andra instanser drunkna i anmälningar.

    Och glöm aldrig att få anmälan bekräftad genom: DIARIENUMMER!

    PS. Var är Bertil…?

    • http://www.facebook.com/gejbert Gejbert Strömdahl

     Bertil (LP)stödjer denna verksamhet fullt ut

     • j_london

      Du menar väl ändå inte att Bertil ställer sig bakom detta sinnessjuka spektakel med skäggungar och fastighetsköp…

      Har karlen blivit senil, eller har han låtit korrumpera alt. politiskt prostituera sig?

     • http://www.facebook.com/gejbert Gejbert Strömdahl

      Han försvarar detta köp fullt ut.. han sa i talarstolen att detta var ett mycket bra köp för kommunen

     • j_london

      Ja ha du… mycket skall man höra innan öronen trillar av! 
      Ytterligare en simpel förrädare och som man inte kan lita på – och som man utan att blinka kan ”deleta” från den så kallade bekantskapskretsen!

     • http://www.facebook.com/gejbert Gejbert Strömdahl

      jag har ju även lämnat in en motion gällande att garantera att man inte skall bli avhyst från sin bostad till förmån för ensamkommande.. Denna opponerade sig Bertil mot med i fullmäktige 28/8

     • j_london

       Ja, jag läste och hörde talas om detta.
      Men det är både bra och vikigt… Den dagen är nog inte långt borta, innan stat och kommun börjar expropriera egendom från svenskar, till förmån för skäggbarn, zoomalier och andra muslimer… Allt kan hända i det förrödda muslimträsket Sverige – och det händer också!

  • mrsmarlowe

   Jag anmäler honom mer än gärna. Ska kika på det och se om jag begriper hur man gör…

   • j_london

     Dewt är bra. Det är bara att be polisen att upprätta en anmälan; vilken avser både Jönsson och Laholms Kommun. Be dessutom om en verifikation på anmälan, samt Dnr.

    • mrsmarlowe

     Tack!!

 • http://www.facebook.com/gejbert Gejbert Strömdahl

  Själv har jag fått brev från KUN via verksamhetschefen i Laholm. i det står citat:Du är en viktig person i Laholms kommun. När vi nu håller på att förbereda mottagandet av ensamkommande flyktingbarn i Laholm,är det viktigt att du har kunskap och fakta om mottagandet,så att du kan bidra till att rätt fakta sprids…slut citat

  Rätt fakta sprids säger man!
  Det man klargör genom detta är att man skall framföra de fakta som gynnar denna verksamhet, inte de verkliga fakta om vad som verkligen i stora drag sker samt faktiska kostnader..

  • j_london

    Oj, oj, oj… du milde tid. Förbereda mottagandet av skäggungarna… ”kunskap och fakta…”

   Milde himmel… alla dessa idioter som låter sig prostitueras på dessa totala vansinnigheter och utarmandet av stat och kommun!

   • 530729

    Jack, min vän… ta ett djupt andetag och räkna sakta till tio… eller kanske hellre, för din mentala hälsas skull… räkna sakta till hundra! Och sedan kanske en kall dusch för att svalka dina heta känslor och kyla ned ilskan!
    Själv kastar jag mig ibland framåtstupa likt en muhammedan och dunkar pannan i golvet av frustration. Med ändan riktad mot Mekka.
    Jörgen

    • j_london

     Jag äter precis nu två chokladbitar… nej, tre! Får se om det hjälper… Och nu återgår jag igen till det redaktionella arbete som jag skall göra, och som bringar bröd i huset…

  • http://swedenconfidential.wordpress.com Sweden Confidential

   Fakta är alltid rätt annars skulle det inte heta fakta, om det är ”fakta” kallas det propaganda.

 • UNObserver

  ”Jönsson menar nu helt seriöst att kommunen i stället gjort en bra affär.
  – Vi får en permanent lösning som blir mycket billigare än den provisoriska lösning som var på gång. Paviljonger hade kostat två, tre miljoner för 18–24 månader. Och sedan hade vi kanske ändå fått bygga något permanent för kanske åtta, tio miljoner.”

  Hade inte det billigaste alternativet varit att saga NEJ till illegala s.k. invandrare.
  Med stod av lagens hantlangare sand dom hem till sina foraldrar.
  Inga foraldrar sander barn, mojligen ”baaaarn”, om de enligt allt sunt fornuft aterbordas!

 • UNObserver

  Skulle inte forvana mig om det snart andras till bostad at Kommunrådet Thomas Jönsson (M).

  • http://swedenconfidential.wordpress.com Sweden Confidential

   Jo, det är nog en permanent lösning för honom själv!

 • http://armamodersvea.blogspot.com/ Bo Ålander

  Man tar sig för pannan! En standard så gott som alla gamla och även många andra bara kan drömma om…
  Men, det förstås, vi kan ju inte förvänta oss några liknande insatser, vi är ju bara kassakor åt den adel som ska rädda Sverige från ekonomisk ruin.
  Dessutom, det finns faktiskt hemlösa svenskar i Sverige, en del av dom vräkta för att bereda plats åt ”barn”.
  Stat, kommuner, fastighetsägare och bidragsnomader dunkar varandra i ryggen och garvar sig fördärvade över den korkade allmogen som snällt jamar med, fy för den lede.

 • SM811

  Må helvetet snart bryta lös. Här skall det sparas på sjukvård, äldreomsorg,  mm och sedan lägger dessa ”idioter” 8,5 miljoner på ensamkommande barn. Är det inte dags att tvångsinta dessa sju(k)klöverpolitiker för de kan inte tänka klart längre.

 • PETER NYMAN

  Grattis nu får NI vad ni röstade på.

 • pica_pica

  Den franska trädgården förvandlas snart till grusgrop och de exklusiva möblerna blir till kaffeved.
  Ja, tänk om våra gamla fick bo så där och ha så stor personal som pysslade om dem.

 • RolandN

  Som om Laholm inte redan hade nog problem med den kosovoalbanska kolonin.

  • j_london

    Jo visst fan har Laholm stora problem med kosovoalbanerna… och med ständiga – varje vecka – bilbränder i området Trädgårdsstaden/Glänningesjö.

   Kosovoalbanerna har levt djävul i Laholm under flera år, utan att någonting hänt. Det bara tigs ihjäl: av polis, sociala myndigheter och naturligtvis av den promuslimska lokalpressen; Laholms Tidning och Hallandsposten.

   Medan Kalle Anka-närpolisen sitter och sover i sin fula, grå bunker dagarna i ända, och bokstavligen skiter i vad som händer, och väntar på att klockan blir 15.00 så man gå hem och rota i trädgården eller tvätta bilen.

   Det är en bedrövelse utan like (och ansvar) i Laholm och övriga muslimträsket Sverige.

 • resenaren

  Vilka signaler skickar inte detta till dom som är kvar i Afganistan, Mogadishu mm. Det första dom kommer att göra dessa barn är att rapportera hem om paradiset Sverige.
  Om jag satt i en dragig lerstensbyggnad med jordgolv i Afganistan och hörde talas om detta, så skulle jag också offra en arm för att ta mig till detta jordiska paradis med dom korkade innvånarna som bara betalar och betalar!

 • http://profile.yahoo.com/G3QZBFCCPDXFTMQCKEUA4G4DW4 Blackstaff

  Tittar man på bilderna så ser det ju ut som ett fint hotell och klart att ”våra stackars” nyadel skall ha det bästa.
  Nej, undrar vad alla dessa blåsta politiker kommer ha för ursäkt när det inte finns några pengar längre. Vare sig till skatter eller till deras löner.

 • kokoo

  Hur många i Laholms området får bo i en sådan LYX ? Ni har betalat skatt i hela ert liv som vuxna. Nu skall ni fortsätta att försörja Lyxinvandrade BARN i åldern 20-28 åringar som aldrig bidragit med en krona till Sverige. Vad serveras till middag ?oxfile´, sjötunga? som ni Laholmsbor skall betala, INSER Ni vilket vansinne era kommun politiker samt regeringen sysslar med. Svenska folket MÅSTE STOPPA VANSINNET som nu pågår i vårt land. Ps. det är inte bara i Laholm detta pågår i HELA LANDET, och blir värre för varje dag som går. = PROTESTERA !!!

  • j_london

   Du har mitt oreserverade stöd (och lite till…) i precis allt vad du säger. Men det är inte lätt för folket i muslimträsket Sverige att protestera.

   Röstsiffrorna: 94 procent för fortsatt havererad massinvandring, utarmning och islamisering & arabisering, talar sitt eget tydliga språk.
   För att inte tala om att svenskarna även tyckte i riksdagsvalet 2010 att, Sverige även i fortsättningen skulle fungera som hela världens största socialbyrå för parasiterande muslimer från alla muslimska länder på jordklotet!

   Svenskar tillhör några av de absolut mest korkade människorna i Europa. Dock undantaget dig och mig… samt resten av de de där nästan 6 procenten!

   94 procent av svenskarna är så dumma att håller på att slita ihjäl sig på sina arbete, i sin gränslösa iver över att få betala skatt och finansiera sin egen undergång. Då man utan att protestera eller invänder på detta – då är man bra korkad!

 • NE_Mannen

  Orden ‘permanent lösning’ är i alla avseenden en styggelse när det gäller ‘baaaarn’ av  det här slaget. Vet hut !

  • http://www.facebook.com/ragnar.jellback Ragnar Jellback

    En ”permanent lösning” vore väl att tömma kommunhuset på politiker och upplåta deras kontorsrum till boende för ”ensamkommande baaarn” ! Eller så kan dom,som en generös gest,upplåta sina egna hem,givetvis utan ekonomisk kompensation !

 • helkoll

  Man investerade i tänkarhattar i kommunstyrelsen i Laholm för några år sedan.Dessa var i olika färger för att markera olika utgångspunkter i olika frågor.
  Hattarna var dyra och detta kritiserades de ansvariga för.
  Kritiken borde uppgå till orkanstyrka nu. De fungerar ju inte, tvärtom, haveriet mellan öronen är totalt på de inblandande beslutsfattarna.

  Föreslår att de åker till närmsta sjukhus, ålderdomshem eller skola och förklarar varför alla måste spara förutom vissa. 

 • http://www.facebook.com/ragnar.jellback Ragnar Jellback

  Ännu en gång bekräftas att landets största idioter är politikerna, SD undantagna, som oavbrutet genomför dom mest bisarra beslut på bekostnad av oss skattebetalare! Hur länge skall vi ha råd med dessa ”ekonomiska analfabeter” ? Dags snart att handgripligen slänga ut dom ur sina kontor i kommunalhusen, så att dom tvingas möta verkligheten !

  • j_london

    Njaaa… jag skulle nog vilja påstå att landets största idioter är de som röstar på på de andra (näst största) idioterna… Jo, det handlar förstås om nyanser… Men rätt skall vara rätt…;-)

 • diedummenschweden

  För lite drygt 3 miljoner hade kommunen kunnat köpa begagnade bostadsmoduler och monterat upp dem på kommunal mark med kommunens egen personal!

  Titta i blocket nästa gång Thomas Jönsson!

  http://www.blocket.se/stockholm/57_st_bostadsmoduler_38_enkelrum_38015519.htm?ca=15&w=3

  • diedummenschweden

    Dessa moduler har varit FULLT FUNKTIONSDUGLIGA åt svenska brandmän på kurs så varför inte för ”ensamkommande flyktinggossar”?

  • http://www.facebook.com/gejbert Gejbert Strömdahl

   för den summan får man en avvecklad lantgård strax utanför laholm,cykelavstånd till centrum

   • hans högbom

    för den summan skulle jag utan vidare kunna ordna boende för 300-500personer 

 • Talibananas

  Jag gissar att ombyggnadskostnaderna, eller renoveringarna, inte stannar vid det nämnda beloppet. Iallafall inte sedan den kräsna nyadliga bosättningen väl belägrat.

  Kanske är det den svenska avundsjukan som milt revolterar med näven knuten i myntfickan. ”Vi” får iallafall fina hus för skattepengarna. Hoho!

 • Sven Olsen – (argdansk)

  Har detta kommunal”råd” inte fattat galoppen än? Det är inte HAN som bestämmer sådant – det är invånarna – något som måste ändras efter nästa val.

 • johnsson

  Man kan rena vatten åt hela Somalias befolkning för 8,500,000.00:-  i 99 dagar[1], men Jönsson väljer att köpa en lyxvilla till 8st ”baaarn” istället. Undrar vad man skulle kunna göra med 17-40 miljarder[2] (267 miljarder?) i Somalia årligen. Landet kanske skulle bli dräligt och suget att ha ihjäl varandra kanske skulle minska något.

  [1] enligt läkare utan gränser och antagandet att i Somalia bor det 9,5 miljoner människor.
  [2] http://www.swedenconfidential.info/2012/01/30/vad-kostar-invandringen/

  Tips: Gå till http://www.google.se/publicdata/ med webläsaren. Där kan man plotta tex befolkningsmängd, arbetslöshet, BNP m.m. Rätt intresant. Man kan välja flera länder som då visas i samma diagram. Byter du språk till engelska så visas fler datamängder. Har du svenska valt som språk visas bara resultat som är översatta till svenska.

 • Brummelisa

  Man undrar vad grannarna tycker om detta? Fast de har kanske röstat på något av sjuklöverpartierna och då kan de inte klaga. När sedan dessa ”barn” vandaliserar, skräpar ner, våldtar deras döttrar och misshandlar deras söner i området kanske det blir en annan låt i skällan??

  • http://www.facebook.com/gejbert Gejbert Strömdahl

   Det är faktiskt rätt mycket protester från grannar till denna fastighet.. Fått mottaga både mail och samtal i stort antal från arga boende samt från andra platser i kommunen

   • j_london

    Men Geibert… då glömmer du väl inte att fråga: vem röstade ni på i kommunal- och riksdagsvalet 2010! Eller gången innan det var val?

    Och sedan säger du: som man röstar får man bo! För har man röstat för fortsatt utbyggnad av muslimträsket Sverige – blir det precis så här!

    Och i ännu större omfattning när man lagt sin röst för att Sverige även i fortsättningen skall fungera som världens största socialbyrå för muslimer från Mellanöstern och Afrika.

    Sedan kan du tala om för de som ringer och skriver (och som röstat på 7-klövern) att de är fullständigt blåsta och totalt korkade. Ohjälpligt dumma helt enkelt!

  • snuffid

    Vi får väl se om inte sådana här idiotier kommer att straffa sig vid nästa val, SD ligger mycket bra till.

 • ren_svensk

  Jag säger bara en sak. Thomas Jönsson är en pajas och landsförrädare.

 • hans högbom

  för dom pengarna så får man hela hyreshus på platser i vårt avlånga land….

 • kurtan25

  Han har inte alla hemma, det måste vara något allvarligt fel. Tydligen är Sverige ett land i västvärlden som har drabbats mest av obegåvade och naiva  politiker. Det kanske säger lite om de ca 95 % som har gett dem sitt förtroende.

 • Oberst

  Fler och fler politiker drabbas av multikultipsykosen.

  • j_london

   Allt dirigeras och styrs av Mammon. Lönen, förmånerna, resorna och pensionen!

   Ingen gör något där man riskerar att sparkas från köttgrytorna. Hela den förbannade politikerkåren i muslimträsket Sverige är genomkorrumperad, om man inte redan kände till det!

 • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

  I Sverige bor ett säreget folk. De kallas svenskar. Svenskar indelas numera i två kategorier. Den ena kallas Dum och den andra Dummare. Det finns även ett litet antal svenskar som inte är tillräckligt dumma för att kvailificera sig. Dessa kallas följaktligen rasister av de andra.

  Det pågår en ständig kamp om vem som ska få vara Dummare. Någon demokrati råder dock inte. Under en period har politiker haft monopol på epitetet. För en tid sedan öppnades dock möjligheten att göra politikerna sällskap och då passade media på innan transferfönstret ständgdes.

  Omvärlden och de som inte platsar bland de dumma eller de dummare skakar på huvudet.

 • snuffid

  Glöm inte att brandförsäkra huset……om det går.

  • boonkaan

   Ja, det lär nog bli utryckningar av både polis, ambulans och brandkår till detta hus. 

 • http://www.facebook.com/people/Maria-Lindstrom/630692648 Maria Lindström

  Det dröjer inte länge förrän denna bostad är som Lilla Berit (men de kallar mig Beirut för jag är så bombad!). 

 • Pingback: SD Laholm svarar kommunråd Tommas jönsson (M) « Sweden Confidential

 • Leikin

  Detta visar bara vad för ett sorts parti M har blivit i dag. Det finns stora hål i den svenska sjukvårdsbudgeten där dessa pengar kunde ha satsats i stället. Kanske kunde någon gammal svensk trotjänare då ha sluppit vänta på en operation som kunde ha räddat hans liv.