Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

HR fastställer fängelsedom för våldtäkt på 15-årig styvdotter


PEDOFIL En 46-årig man (Namn längst ner på sidan) från Västerås åtalades efter att hans styvdotter berättat att mannen vid flera tillfällen då hon var 15 år dragit av henne trosorna och fört in fingrarna i hennes underliv.

Vid ett tillfälle höll han fast hennes händer och vid ett annat hotade han henne och hennes familj med våld om hon berättade vad han hade gjort. Tingsrätten fann vid en samlad bedömning att målsägandens berättelse om de sexuella övergreppen var tillförlitlig.

Domstolen ansåg vidare att handlingen att penetrera flickans underliv med fingrarna under några minuter var att jämställa med samlag. Mot bakgrund av detta och med hänsyn till målsägandens ålder samt att hon stått under den tilltalades fostran under den aktuella tiden, rubricerade tingsrätten gärningen som våldtäkt mot barn och dömde mannen till fängelse i två år och sex månader.

Han ålades även att betala 85 000 kronor i skadestånd. Mannen överklagade. Hovrätten delar dock tingsrättens bedömning och fastställer domen.

Svea hovrätt dömer:

 • Av hänsyn mot flickan publicerar vi inte den dömdes namn så att det blir sökbart på Google, men ni finner den dömdes namn på denna ratsitlänk.

 • denaknakejsarna

  Undrar om man säkert kan säga att han förändrats efter två år och sex månader, och framförallt, om flickan vi det laget glömt det hela.

 • PETER NYMAN

  Denne SVENSKE pedofil har enbart stöd från Expo och islamist pedofilen Baksi som hävdar att detta pedofilbetende inte skaulle vara straffbart då det bland hans landsmän och övriga islamister är en vanlig kulturellt uppförande.Att många SVENSKAR har en annan uppfatning om hur pedofiler som Baksi skall behandlas kan vi inte tala om

  • Bolivera

   Det kanske ar dags att infora Inzatsgruppen i Sverige ocksa.Tyskarna var ju
   foregangare darvidlag och med tanke pa att DDR.inte lades ner utan bara
   flyttades till Sverige anser jag att vi fortsatter deras arbete.Varm ungnarna.

  • Pantertanten

   Ser att en del kommentatorer kallas Baksi för pedofil. Vad har jag missat där?

   • 530729

    Ett av Kurdo Baksis bevingade ord. På SVTs Debatt nyligen spydde han ur sig följande freudianska felsägning: ”-Man behöver inte våldta barn för att se hur det är att vara pedofil.”
    Jörgen

    • Pantertanten

     Ja, just det. Vilket äckel.