Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Fysisk kastrering mot sexbrott i Sydkorea. Något för Sverige?


Jag tycker detta är ett mycket bra förslag. Eftersom vi ligger tvåa på världslistan över begångna våldtäker.  Lesotho i Afrika ligger etta. Måste samtidigt passa på att tacka Mulla Reinfeldt & Co för den alldeles oförtjänta uppgraderingen.

Vi vet de flesta av oss vad detta beror på. Inte är det ”Kalle o Nisse”, som skapat vår andraplats, fast de har hjälpt till lite de också. Det får vi inte glömma bort. Däremot så tror jag inte att gruppvåldtäkter fanns för 20 år sedan. Jag hörde aldrig talas om det, när jag var yngre.

 

Kastrering mot sexbrott i Sydkorea

Ett lagförslag om fysisk kastrering av återfallande sexförbrytare lades på onsdagen fram i Sydkorea. En rad fasansfulla sexbrott har utlöst en intensiv debatt i landet.

2010 infördes lagstiftning som möjliggör kemisk kastrering, men det räcker inte, tycker ett 20-tal parlamentsledamöter som står bakom det nya förslaget.

- Vi måste vidta mer drastiska åtgärder, såsom fysisk kastrering, för att hejda det växande antalet sexbrott, sade ledamoten Park In-Sook.

HP

 

 

 • http://www.facebook.com/sean.allenius Sean Allenius

  Jag är för detta men inte för våldtäktsmän enbart utan främst för somalier, albaner och kurder, pedofiler, våldtäktsmän och människor som har sex med djur. Utöver det vill jag testa invandrare om dessa tänder på fel saker, som man gör med pedofiler i USA, om dom gör det så klipper man bollarna direkt.

  • Andersonszkan

   Det vore ute med muslimerna med andra ord…..

  • Sven Olsen – (argdansk)

   Charmerande tanke, men tyvärr väldigt tidsödande……. 

 • mrsmarlowe

   
  Rent instinktivt så känns det ju absurt att staten skulle ha rätt att stympa människor som straff. Men i de fall det handlar om grova våldtäkter och återfallsförbrytare så är det säkert en bra idé. Jag tycker att våldtäkter mot barn, djur, kvinnor och män är ett av det vidrigaste brott som finns, i synnerhet när det gäller invandrare som våldtar i grupp – där ska vi inte nöja oss med bsallarna, skär av picken också. Och sen ett skott i pannan. Det är ingen sexhandling dom sysslar med – det är krigsföring.

  När jag gick i skolan så hade vi en lärare som varit FN-soldat. Han berättade att alla soldater fick bära med sig någon slags giftampull så att dom kunde begå sjävmord snabbt – istället för att bli torterade och dödade. Eller så har jag drömt det ;-) Men i alla fall så tänker jag ibland att det där vore en god idé. Jag skulle inte klara av att bli våldtagen av 10 Zoomaler. Jag hade hellre dött innan. Sen hade Sombiesarna stått där med skägget i brevlådan.

  • Andersonszkan

   ”Rent instinktivt så känns det ju absurt att staten skulle ha rätt att stympa människor….”

   Staten har redan rätt, eller snarare landstingen. Och det är du och jag och alla andra skattebetalare som betalar könsstympningar av oskyldiga barn som inte kan försvara sig – så varför skulle man inte kunna könsstympa även grovt kriminella som begår vidriga brott?

   Det där sista du skriver ska du inte ta för givet – i våras var det en muslim i Egypten som ville att parlamentet skulle behandla ett förslag om ”avskedssex” med döda hustrur.

   • mrsmarlowe

    Nä, att människor kan sitta och bestämma att små barns kroppar ska stympas är fulllkomligt vidrigt. Om man tänker på det så är det ju inget stort steg att börja stympa kriminella.

    Hmm, den risken finns ju att jag bli våldtagen efter min död…tyvärr. Dom är fan inte kloka.

   • Sven Olsen – (argdansk)

    Irrrrk – egypterna har sjunkit lågt sen faraonernas tid – verkligen lågt!

    • Andersonszkan

     Och dom har precis börjat sjunka…dom har ju haft en civiliserad period som varade några decennier.

     • Sven Olsen – (argdansk)

      Med nuvarande takten dröjer det inte länge förrän de och alla andra islamister når botten med en smäll – du kan tänka dig till vad jag önskar smällen skall åstadkomma!

      2012/9/5 Disqus

  • Sven Olsen – (argdansk)

   När det gäller dessa avskum så skall det inte finnas hämningar. Det enda man självklart måste tillse innan kniven tas ibruk är ju att det verkligen är rätt man som ”lugnas”.

   Vad giftampuller beträffar så stämmer det – det är när det gäller krigsföring i länder där motståndarna har rykte om tortyr och omänsklig behandling något som funnits länge.

   Annars finns ju lösningen som användes av nordvietnamesiskar mot amerikanska soldater – ett rakblad ”monterad” på rätt ställe – då överlever den som våldtas – men helt säkert är det att gärningsmännens antal stannar på max 1!

   • mrsmarlowe

    Aha, då hade jag inte drömt :-) Världen är så absurd och ofta overträffar otäckheterna min vildaste fantasi – ibland blir jag nästan osäker på om alltihop är på riktigt.

    Det känns lite riskabelt att gå omkring med rakblad i kusan. Somalierna lär väl slå ihjäl mig i samma stund som dom skär sig. Fast det kunde det kanske vara värt…

    • Sven Olsen – (argdansk)

     och du skulle ha följt Churchills gamla motto: You can always take one with you!

     2012/9/5 Disqus

 • 125Nalli

  Det går även bra med ett rakblad .

  • http://armamodersvea.blogspot.com/ Bo Ålander

   Eller två tegelstenar, bara man passar fingrarna…

   • Sven Olsen – (argdansk)

    Och de kan återanvändas utan slipning! Och missar man första gången, kan man ”klappar till” igen! – och igen! – och…….

 • Pantertanten

  I Sverige får ju dessa odjur inga straff. Kastrering skulle införas! Eller sharialagar, tror att det är kastrering då? Eller nejvisstja, MÄNNEN straffas inte, det är ju kvinnorna som stenas om dom blir våldtagna! 

 • svartamalin

  Detta skall införas i Sverige i samband med omskärelse på alla illegala och ”legala” presumtiva sexualförbrytare med genetisk diagnostik och fallenhet. Kastrering är humant ur ALLA aspekter!

 • PETER NYMAN

  Detta är inte möjligt den SVENSKA metoden med 60tim/samhällstjänst och som SSU-tales kvinnan utrycker det dät är bara rasister som vill ha utvisning,då kan dom begå våldtäkter i sitt hemland,så vi måste skydda kvinnorna där.
  Så kommer det att förbli NOLLVISION MOT VÅLDTÄKTER vi kan inte ligga på topp i värden i allt,det räcker med skolbränder 

 • pica_pica

  För ett antal år sedan fick vi statistik på återfallsprocenten bland pedofiler. De dömdes ofta till lrv (lagen om rättspsykriatisk tvångsvård) mycket för att de straffades hårt i vanliga fängelser av intagna. Det visade sig (har vi också sett i media) att de hade den högsta återfallsbenägenheten, var alltså trots vården mycket svårbehandlade. Då talades det om kemisk kastrering men se det gick inte för detta inkräktade på förövarens integritet.

  • Sven Olsen – (argdansk)

   Men där är lösningen billigare för samhället om man sätter dem i vanliga fängelser – då tar deras ”kompisar” hand om dem – helt gratis.

   Att pladdra om förövarnas integritet är ju fullständigt galimatias – de har i o m de dömts för ett sådant brott ingen integritet! Fast kemisk kastrering är för milt – fram med rostiga häcksaxen!

   • Bolivera

    Ha ha ha bra talat.

 • http://profile.yahoo.com/G3QZBFCCPDXFTMQCKEUA4G4DW4 Blackstaff

  Hmm, intressant och något jag helt klart skulle rösta för.
  Enda problemet jag kan se, om detta skulle gälla alla våldtäkter och inte bara återfalls, så är det att oskyldiga skulle kunna straffas. Det har ju ändå hänt att folk blivit oskyldigt anklagade för våldtäkt.

  Men för återfallsförbrytare, absolut gogo.

 • mspired

  Sydkoreanerna är grymma!! I love ‘em!!

 • Malmoman64

  Det borde vi införa i Sverige ochså retroaktivt. jag ser gärna man gör det utan bedövning.

  • Sven Olsen – (argdansk)

   Bedövning? sånt kostar pengar!  Kan inte komma på tal!

 • http://www.facebook.com/people/Kam-Asshfucpig/100001319584379 Kam Asshfucpig

  JA !

 • Sven Olsen – (argdansk)

  Har jag rekommenderat i flera år.

  I särskilt onskefulla fall bör sådant visas live på SVT !

 • FranzJosefStrauss

  Går väl att kastrera folk på kemisk väg?  Har gjorts i Danmark har jag för mig. Det primära är att skydda allmänheten,att kastrera folk utan bedövning är barbariskt och hör så klart ej hemma i ett civiliserat land.