Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Borde Mariam Osman Sherifay läggas in på mentalsjukhus?


Mariam Osman Sherifay

SVAMMEL I KUBIK Efter att ha läst Mariam Osman Sherifay’s debattartikel på SVT Debatt undrar jag om det inte är dags att omhänderta henne  enligt lagen om psykiatrisk tvångsvård. Jag menar människan lider ju av allvarliga vanföreställningar.

Först och främst skriver hon följande:

”Trakasserierna mot somalierna i Forserum är ett så grovt exempel på rasism att det tål att jämföras med trakasserierna av afroamerikaner på 1950-talet.”

Ska vi ta och göra en jämförelse då kanske?

På femtiotalet i USA lynchades folk fortfarande, och i motsats vad troligtvis Mariam Osman Sherifay tror så var det ett öde som drabbade både svarta och vita. Har något sådant inträffat i Forserum?

På femtiotalet i södra USA var skolorna helt segregerade, är skolorna segregerade i Forserum?

På femtiotalet i USA dömdes svarta efter helt andra måttstockar än vita i rättssystemet, funkar tingsrätten så i Växjö?

Svaren på dessa frågor är rätt självklara vilket får mig att undra om Mariam Osman Sherifay är helt frisk när hon skriver ”Somliga tyckte sig hör ekon från rasstridernas 1950-tal i de amerikanska Sydstaterna”?

För att tvångsvård enligt LPT ska bli aktuellt måste följande villkor vara uppfyllda:

 • Lider av en allvarlig psykisk störning.
 • Har ett oundgängligt behov av psykiatrisk vård (vården kan ej tillgodoses på annat sätt än genom inläggning).
 • Motsätter sig frivillig vård eller ej anses kunna ta ställning till detta.

Allvarlig psykisk störning är ett svensk juridiskt begrepp och inte en medicinsk term. Begreppet avser psykotiskt tillstånd med förvirring,tankestörningar, hallucinationer eller vanföreställningar. Även depressioner utan psykotiska symtom där risk för självmord föreligger och mer uttalade personlighetsstörningar med impulsgenombrott av psykotisk karaktär eller starkt tvångsmässigt beteende räknas som allvarlig psykisk störning

Kanske att det är dags att gå till farbror doktorn snart Mariam Osman Sherifay, för dina hallucinationer och verklighetsfrämmande  tankestörningar verkar ha blivit allvarligare med tiden.

Några frågor till dig innan du lägger in dig

- Vem skyddar alla den tiotusentals vita flickor som sextrakasseras dagligen av negroida och arabiska gärningsmän?

- När ska mediastormen bryta ut om somaliska stenkastare i förorterna?

- När ska du lära dig något om proportioner?

SVT Debatt

Tingeling

UPPDATERING

I kommentarsfältet hittade jag ett inlägg som fick mig att hajja till, den personen är boende i Forserum och ställer sig följande frågor.

Nu är jag trött!

Trött på allt skrivande och daltande om somalierna i Forserum! Vem bryr sej om våra svenska barn och ungdomar? De har fått utstå mycket och jag kan förstå att de reagerar. Bägaren har runnit över.

När somalierna kom till Forserum och de somaliska barnen började på Rosenholms skola skulle våra barn visa extra hänsyn till dessa barn, hette det.

Personal på skolan menade att ”de har ju haft det sååå svårt”. Att våra barn blev spottade på, sparkade på, mobbade, hotade, kränkta o hånade var det ingen som brydde sej om (”vi måste ha tålamod, och vi måste visa hänsyn, de har ju haft det såååå svårt, sades det). Våra flickor har blivit kallade ”hora” o blivit dragna i håret, våra barn har blivit förföljda, våra barn har också varit rädda för att gå till skolan. Brydde sej någon om det? Mötte personal (och rektor) upp och följde våra barn till skolan?

Det skrivs om somalierna i Forserum eftersom det är ”synd om dom”, men det skrivs inget när det är åt andra hållet.

Var stod det att läsa om pojken som fick ett struptag av en somalisk pojke?
Var står det om pojken som nära på fick en brödkniv i axeln av en 12 årig somalisk flicka?
Var står det om killen som blev skallad av en somalier?
Var står det om tjejerna som blev förföljda?
Var står det om flickan som inte vågade vara i lekparken för de somaliska barnen var elaka och körde hem henne?
Skulle någon reagera om en utav våra ungdomar/barn sa att han/hon blivit tvingad o hälla chokladmjölk över sej?Vem bryr sej om våra barn och ungdomar? Har någon brytt sej om att ta reda på varför våra ungdomar är förbannade?

Anders Karlsson, vad tänker du göra för att vi andra ska känna oss trygga i Forserum. Och, hur kan du säga att vi i Forserum inte har tillräcklig kunskap. Grundar du det på att många röstade på SD och inte på ditt parti.

Susanne Gunnarsson, tänker du ordna fler fackeltåg. För övriga medborgare som är rädda, känner sej hotade, diskriminerade och trakasserade.

Bo Zander, vad har du tänkt o göra åt den ”alarmerande situationen” (som du beskriver det) som råder här i Forserum. Du vädjar till somalierna i Forserum att de inte ska missförstå dej, men när ska du förstå oss andra i Forserum.

Annika Berthling, Har du tänkt o tillmötesgå de svenska barnen och deras föräldrars önskan o ha skolavslutningarna i Forserums kyrka i framtiden. Tillåta att Sveriges Nationalsång sjungs. Minns du inte själv hur högtidligt det var. Eller föredrar du o stå på ett gammalt lastbilsflak på skolgårdens fotbollsplan.

Alla ni som deltog i fackeltåget och som säger att ni vill ha somalierna kvar, varför bjuder ni inte in somalierna till era hem?

Slutligen, alla ära och heder till kommissarie Christer Edlund som vill ha rättvisa i samhället oavsett hudfärg.

Anonym forserumsmamma

 

 • j_london

  För att inte riskera att bli otrevlig… nöjer jag mig denna gång med att underteckna med mitt namn, de tre frågor som du ställer Tingeling:

  - Vem skyddar alla den tiotusentals vita flickor som sextrakasseras dagligen av negroida och arabiska gärningsmän?

  - När ska mediastormen bryta ut om somaliska stenkastare i förorterna?

  - När ska du lära dig något om proportioner?

  Kanske man även bör fråga:
  - När skall följande negroida samhällsterror upphöra som omfattas av bland annat mordbränder i soputrymmen, stenkastning på människor & privatbilar & utryckningsfordon, stenkastning från viadukter på bilar, överfall på & rån av svenska ungdomar, oprovocerat våld mot svenskar, våldtäkter… etc. etc.

  Detta tillsammans med en mycket obehaglig destabilisering av det svenska samhället, där trygghet inte längre finns ens på vykort – mycket, mycket tack vare lågintelligenta samhällssabotörer och oönskade parasiter från den afrikanska kontinenten.

  • ledsenfarmor

   Du träffar alltid huvudet på spiken, Jack.

   • j_london

     Tack skall du ha för de orden. I övrigt önskar jag dig en bra och trevlig onsdageftermiddag i ett blåsigt och lite höstligt Sverige…

    • 530729

     Det blåser kyliga vindar i Sverige nu… Men snart färgas höstlöven röda och gula under en klarblå himmel och det blir lite lättare att andas igen. Och den blågula svenska flaggan smattrar åter stolt i vinden.
     Jörgen

     • j_london

       Vacker poesi min vän… Det förtjänar vi.

    • ledsenfarmor

     Tack. Ja. här både soligt o blåsigt. Har inte vågat mig ut än. Har som vanligt fastnat framför datorn.

  • Andersonszkan

   Jag tycker att Mariam verkar lite överspänd och borde ta det lite lugnt innan hon blir utbränd eller får ett framfall eller analklåda eller något annat svårbehandlat (som vi svennar får betala).

   Mariam darling, chilla lite – unna dig själv en myskväll i soffan, koka te på såna där eftertraktade gröna blad från Afrikas horn och koppla av med en romantisk film, eller varför inte en musikal. En utav mina musikalfavoriter när jag var ung som jag lyssnade mycket på (det var långt till skivaffären) var Jesus Christ Superstar.

   Det finns en TV-version från 1973 som visades på självaste SVT! för några år sen – jag tror att du kommer att älska den; en av dom bärande karaktärerna – Judas, spelas av en boy som du kanske är släkt med !

   http://www.youtube.com/watch?v=dDzxn66W3uM

 • El Cid

  Det är människor som den här kvinnan som får en att ligga vaken om nätterna och undra om det är en själv det är fel på. 

  Alla andra verkar ju leva i någon form av Sci-Fi värld där den vite mannen plågar och torterar svarta på löpande band i Sverige, judarna flyr pga hemska vita rasister. Bilbränder och upplopp mot polis och brandkår som orsakas av: Kalle, Jonas och Johan.

  Men när man nyper sig i armen och tittar ut så är det helt tvärt om.

  Hon, Kurdo Baksi, Anders Lindberg och samtlig personal på Expo borde läggas in och tvångsmedicineras, för något är uppenbart inte som det skall uppe i hjärnkontoret.

  • 530729

   Folk tror så mycket… sedan visar det sig vara tvärtom.

   Jörgen

 • http://tveklost.wordpress.com/ Tourni

  Detta ramaskri gällande Forserum har fått helt vansinniga proportioner. Det osar katt lång väg om hela den här historien. Bland annat med centerpartistens motstånd mot SDs besök, att man inte har någon som helst kontakt med lokalbefolkningen samt etniciteten på förövarna (har jag fel i sistnämnda? Eller har jag bara missat?)

  Ja, hon bör helt klart stängas in på en anstalt. Framför allt eftersom damen i fråga saknar verklighetsförankring på ett grovt sätt samt antar jag att hon känner sig förföljd av onda svenskar. Vill alltså påstå att ett nytt ord kan läggas in i den svenska ordlistan, svenskofobi. Snitsigt va?

 • http://farligatankar.wordpress.com Farliga Tankar

  Bara några reflektioner:

  - USA var en av vinnarna av andra världskriget då superstaten besegrade Nazityskland, landet som anses vara det mest rasistiska genom tiderna. Menar Mariam Osman Sherifay att det var rasister som vann?

  - Svarta fick sitta längst bak i bussen i USA (landet som besegrade rasisterna enligt ovan) för att de vita skulle slippa se dem. I Sverige vitpixlas svarta av journalister ungefär som den lokala legenden att somalierna i Forserum tvingas hälla mjölk över sig för att bli vita. 

 • j_london

  Alternativet till att lägga in sig på mentalsjukhus, vore kanske att flytta in i Reinfeldts sängkammare… dårhus som dårhus!

  Dessutom sägs det ju att Reinfeldt har viss fablesse för negroida damer… då det visat sig att ränderna uppenbarligen inte går att tvätta bort från zebran.

  Och har han riktig tur är Mariam dessutom muslim. BINGO!

  • http://avpixlat.info/ Morningstar

   Det vill jag minnas att hen är faktiskt. Men det är ju flamman Nyamko ju också. Men det är ju inget problem. Mulla Fredrik kan ju gifta sig med båda och har ändå ytterligare två till godo för framtida bruk.

   • j_london

     Ja visst… är man dessutom statsministermulla i muslimträsket Sverige, medges man säkert hålla sig med ett helt harem chokladbruna ”skönheter”.

  • Andersonszkan

   Och hon behöver inte tänka på att ta med sig sina husdjur, loppor finns så det räcker och blir över :)

   • j_london

    Ja, säkert… och företrädesvis i sängen, för på 32:an kanar dom av lika fort!

    • Andersonszkan

     Hahaha…hoppas att han inte rakat sig därnere, så har dom nånstans att samlas.

  • Andersonszkan

   Men en muslim vill att dom ska vara könsstympade och prydligt hopsydda till ett minimum så att den muslimske mannens ”apparat” framstår som mer välskapt.

   Har hon dessutom clitorisen bortskuren så kan hon inte kasta i ansiktet på sin man att hennes ex gav henne fler orgasmer.

 • 530729

  Den här hönan Forserum, som är gjord av en fjäder, är snart en hel hönsgård.
  Jörgen

  • http://swedenconfidential.wordpress.com Sweden Confidential

   Tycker det redan nu är ett kackel utan motsvarighet för några stenskott på rutor på en kommunal lokal.

 • http://twitter.com/GruvgThomas Thomas Levin

  Ännu mer röster åt SD 2014. Kommer aldrig mer i mitt liv rösta på sossarna

  • 125Nalli

   Hur kunde du vara en sådan Idiot som röstade på sossarna?
   Jag var kanske en större idiot som röstade på FP.
   Jaga vaknade förra valet och lade rösten på SD.
   Så blir det även 2014.

 • mGTFO

  Ja kanske nästintill samma som förintelsen av judarna, stalins massmord, polpot i Kambodja etc. etc. när vi ändå håller på! För vem f*n kan acceptera tre (3) stycken anmälda trakasserier och en krossad glasruta?? Jag menar någon jä*la ordning får det väl va??

  • http://swedenconfidential.wordpress.com Sweden Confidential

   Ja, jag menar vi accepterar ju tusentals biolbränder, stenkastning mot ambulanser och hundratals gruppvåldtäkter. Somalierna är lite känsliga tycker jag.

 • nitohu

  ”negroida och arabiska gärningsmän” Tycker nog det vore bättre att skriva ”män från MENA” eller män från Afrika och Mellanöstern.Åtminstone ”negroida” kan nog med visst fog uppfattas som rasistiskt.Känns också rätt onödigt att anklaga någon för en psykisk störning.bara för att denne har en annan, må vara skev verklighetsuppfattning. Samt försökt ta en billig PK poäng, genom att jämföra Forserum med amerikanska södern på -50 talet.Hade man utelämnat detta och sparat resten så hade artikeln kännts motiverad och saklig.Nu känns det bara som om Tingeling själv försökt ta lite billiga poäng.

  • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

   Negroid är en ras och kan absolut inte uppfattas som rasisitiskt. Låt oss istället ta tillbaka ord som PK har förstört innebörden av. PK har inte monopol på användandet av korrekta uttryck. Inom antropologi används benämningarna Caucasoid, Mongoloid and Negroid. Det är inget märkvärdigt alls. Du gör det däremot märkvärdigt och går därmed PK:s ärenden. Inget bra hörru.

   • 530729

    PK-svenska använder väl sällan eller aldrig korrekta eller sanningsenliga ord och uttryck. Själva definitionen av begreppet PK är ju lögn och blå dunster, halvsanningar och rent förtal.

    Jörgen

   • j_london

    Mycket bra och helt rätt. Så slapp jag skriva det där med mongoloid, negroid och caucasoid.

   • nitohu

    Med din definition så pekar hon ju ut en hel ras.Och då blir det ju per automatik också rasistiskt.Så himla svårt kan det väl ändå inte vara att formulera sig på ett korrekt sätt.Sen om Negroid i sig är rasistiskt eller ej.Är en helt annan diskussion.

    • http://swedenconfidential.wordpress.com Sweden Confidential

     Nej, jag pekar ut negroida och arabiska GÄRNINGSMÄN som trakasserar vita flickor. Det är knappast en hel ras, om nu inte alla negroida och arabiska män trakasserar vita flickor, gör de det?

     • nitohu

      Jag förstår ju givetvis vad du menar.Min poäng var bara att det finns bättre sätt att formulera sig på.Att använda ett rasbegrepp som ”negroid” känns bara klumpigt.Du kan bättre.

     • http://swedenconfidential.wordpress.com Sweden Confidential

      Jag är urbota trött på att man inte kan kalla en spade för spade längre.

     • nitohu

      Jag misstänker att du liksom mig, växte upp när neger hade samma innebörd som svart idag.Och det inte fanns någon negativ klang i begrepp som negroid.Men tiderna förändras och för att få acceptans för invandringskritiska åsikter hos folk i allmänhet.Inte bara hos trogna SWECON läsare.Så måste man nog följa vissa spelregler.Vare sig man gillar det eller inte.Ta bara SD som exempel.Dom skulle inte överleva en minut om dom svängde sig med sådana begrepp i rikspolitiken.Jag både tror och tycker att det är viktigt att inte ge belackarna, ens en liten möjlighet. Att kunna spela ut rasistkortet mot den här eminenta sajten.

     • mGTFO

      neger får inte heta neger, zigenare får inte heta zigenare osv.!
      Svart är inte heller bra, snart är romer inte heller ok! 
      Kriminella som varit på tapeten i media byter också gärna namn, men vad hjälper det!
      Varför ska det bytas namn hela tiden??
      Sopa inte problemet under mattan, då ljuger man bara för sig själv!

     • Andersonszkan

      Tänk på att begrepp som ras – som du använder -  inte heller får användas enligt nygängse normer – strävar du efter korrekthet så heter det inte ”den negroida rasen” utan ”det afrikanska folket”.

  • http://swedenconfidential.wordpress.com Sweden Confidential

   Semantik hit och dit!

   • nitohu

    Ska man bli tagen på allvar.Så måste man ändå anpassa språkbruket något.Finns ingen anledning att bjuda dom som kallar detta för en rasist sajt, på öppet mål.Det finns olika sätt att föra fram samma budskap på.Detta tycker jag var ett lågvattenmärke.Vilket är synd.Eftersom själva poängen i artikeln ändå är viktig.

    • http://swedenconfidential.wordpress.com Sweden Confidential

     Du är naturligtvis välkommen med din åsikt, artikeln är skriven och publicerad med orden ”
     negroida och arabiska gärningsmän”. Och så kommer det fortsätta att stå då kaukasiska gärningsmän är exkluderade från detta resonemang. De blir hudflängda i vilket fall som helst.

  • http://www.facebook.com/people/Kam-Asshfucpig/100001319584379 Kam Asshfucpig

   Vad menar du ? Så det Tingeling skriver och tar billiga poäng ? Förklara dig

   • nitohu

    Att insuera att Sherifay är i behov av psykvård.Är definitivt ett sätt att försöka ta billiga poäng bland SWÈCON`s läsare.Och fullständigt onödigt.

 • ledsenfarmor

  En eloge till: Anonoym forserumsmamma. Jag förstår hennes frustration. Själv skulle jag bli vansinnig om detta hände mina barnbarn. Hade nog fått husrum på statens bekostnad ett tag.

 • http://www.facebook.com/people/Bengt-Idestam/100000872502275 Bengt Idestam

  Ja det är mäkligt, att en individ som har logik, sans och vett
  som en bebis får så mycket utrymme. Att negersamfunden tillåter henne det bekräftar ju bara hur illa ställt det är med begåvningen hos dessa individer.  Man kan inte annat än garva åt deras sjuka krumbukter och den totala okunskapen och historielösheten.

 • 530729

  Till Anonym forserumsmamma: Wow! Bra rutet! Första sanningens ord hittills i den här historien. Men fy, vilken ren mardöm det måste vara att ha fått hela livet och samhället förstört av den somaliska invasionen! Sverige är snart förstört i grunden av godhetspolitikerna, tack miljöpartiet och ni andra som tvingat detta på Sverige, och hela den samstämmiga mediakören som envist fortsätter sjunga falskt i sin entoniga refräng, som vi är mer än trötta på att höra nu. Forserum, denna före detta svenska ort, är ett tydligt exempel på hur mångfaldsexperimentet totalt havererat. På grund av hur verkligheten ser ut.  

  Jörgen

 • kirre

  Osman Sherifay är ett strålande exempel på en inkvoterad sosse som till slut faller på eget  grepp. Sherifay bör utredas för bipolär sjukdom.

 • http://farligatankar.wordpress.com Farliga Tankar

  Apropå uppdateringen med en kommentar från en mamma i Forserum:

  Det mamman beskriver är vardagsmat runtom i landet. Svenskar förnedras, kallas ”horor” och ”svennejävlar”, rånas, mördas, våldtas – listan kan göras lång. Vi kvoteras bort genom olika så kallade ”åtgärder”, snyggt maskerade bakom ord som ”instegsjobb” och liknande. Det vräks pengar (våra skattepengar, oavsett de kommer via kommun eller stat) över en ständig ström av ”integrationsprojekt”. Vi får hela tiden höra att det är vi som är onda och elaka och vi ska ständigt visa respekt och hänsyn.

  Kraven ökar hela tiden. Vi ska skjuta till mer pengar och vi ska dela med oss av precis allt. Aldrig är det nog. kravmaskiner väller in, varav de flesta inte har giltigt skäl att söka sig hit. De kräver särbehandling och egna villkor, de kräver rätten att få vara det de är och de ska ha pengar och allt de kan peka på. Vi svenskar får inte ens kalla oss svenskar utan att marxister spyr sin galla över oss, samtidigt som de är så jävla förstående för att somalier vill kalla sig somalier och kurder vill kalla sig kurder.

  Om någon så mycket som säger ”-Nej!” till en invandrare så är det rena rama rasistattacken, men vi ska hela tiden acceptera att våra barn förnedras och bespottas. En gruppvåldtagen svensk flicka ses som ett acceptabelt offer medan en kränkt somalier ger spaltkilometer av medial upmärksamhet. När svenskar utsätts för mångkulturellt våld tittar journalisterna bort men när en somalier inte får som han vill så ordnas det facebookgrupper och fackeltåg.

  Jag håller med PK-eliten på en punkt: Alla människors lika värde. Så är det tyvärr inte i dagens Sverige. Svenskarna är inte längre värda något.

  • j_london

   Mycket bra… och det är precis sådant här som du beskriver, som föder: farliga tankar.

   Och jag är säker på – nej, jag vet – att det i accelererande omfattning tänks allt fler farliga tankar för varje dag som går, i muslimträsket Sverige. Av svenskar.

   Tankar som både politiker i 7-klövern och turistande muslimparasiter, zigenare samt inte minst zoomalier – om de är förnuftiga – borde ta sig en funderare över… Innan det är för sent.
   Fast det är redan för sent. Det kommer inom en ganska snar framtid att leda till våldsamma konfrontationer med både död och förintelse som följd på många håll i landet. Dessvärre.
   Men detta blir effekten av den DRAKSÅDD som politiker, batikhäxor, PK-idioter m fl under åren förpestat landet med.

   Muslimlandet Sverige är i dag som en annalkande åskstorm, som laddas upp, undan för undan… och där det sedan plötsligt brakar lös.

   Och nu snackar jag om riktiga svenskar, inte afghaner, irakier, zoomalier, libaneser, syrier och annat arabelände som blivit ”svenskar” i samma ögonblick som man satte fötterna på svensk mark.

   Nej, jag talar om SVENSKAR som tröttnat på den muslimska skiten och all förbannad invandrarkriminalitet. Samt inte minst på politikernas förskingring av Sverige.

 • SM811

  Kommentaren är säker borttagen för det censureras friskt.
  Länk hit försvinner snabbt som ögat. Sanning svider för PK folket. 

 • SM811

  Finns kommentaren kvar? SC har ni tagit skärmdump? Måste bevaras.

  • http://swedenconfidential.wordpress.com Sweden Confidential

   Kommentaren verkar vara ett klipp och klistra från SD Nässjö!

   https://nassjo.sverigedemokraterna.se/2012/08/29/fler-synpunkter-fran-en-boende-i-forserum-inkommit-till-sd-i-nassjo/ 

 • tokless

  Att hon tar upp 50-talets Usa är ju lite galet, att det som jämförelse då är man ju klart lite efter i planeten. Är hon lika på när det gäller utsatta svenskar? för det är mer svenskar som råkar illa ut än tvärtom, frågan man ställer sig är om hon inte rasist om hon inte gör det? för det här är en händelse av få, jämfört med vad svenskar går igenom dagligen.

  Det här visar det ju lite hur utsatta dessa ”flyktingar” egentligen är, dv s inte alls.
  Svenskar blir mördade, våldtagna, rånade, misshandlade, kränkta etc etc och det skrivs inte en rad längre om det, knappt.Såvida det inte är en svensk eller en öststatare som är gärningsman. Somalier får en sten kastad in genom ett fönster, och det tjafsas lite och då blir det världens liv och svenskar beskylls för att vara rasister och att vi måste vara toleranta. Det visar väl hur lite det är svenskar som står för den verkliga kriminaliteten och hur mycket svenskarna är utsatta. Tänk om myndigheterna/ politikerna visat samma handlingskraft när det är svenskar som är utsatta.

 • http://www.facebook.com/people/Maria-Lindstrom/630692648 Maria Lindström

  Att läsa de många kommentarerna på SVT-Debatt säger ju sitt…. det tyder på att det svenska folket börjar vakna upp från sin björnslumber och börjar ryta till i, vad vi får hoppas på, är den Svenska Våren!!

  • 530729

   Var nyss inne på SVTdebattsajten och kollade lite på de hundratals kommentarerna och såg knappt en enda som visade någon förståelse eller sympati för Mariams fantasifulla svammel. Tvärtom kokade folk av ilska. Det var nästan som att läsa kommentarerna på SweCon!
   Jörgen

   • ledsenfarmor

    Jag försökte lämna en kommentar, men är fortfarande efter tidigt i våras blockad. Vad tusan sysslar de med på SVT?

    • 530729

     Jag hade inga problem, skrev några väl valda ord… Kände även igen några namn från vår eminenta kommentörs-krets här. Försvann din kommentar bara?
     Jörgen

     • ledsenfarmor

      Ja, den försvann.

     • 530729

      Don’t worry dear grandma… massor av folk där som nog har sagt precis vad du tänkte.
      Jörgen

     • ledsenfarmor

      Tror du hon fattar vad vi framför? Tror inte jag, utan hon anser säkert att vi alla är rasister. Jag tycker det är tvärtom.

     • 530729

      OM hon ens nedlåter sig till att läsa vad okunniga hjärtlösa rasister anser… vilket jag betvivlar starkt. Men det var kanske 1 på 100 av kommentarerna som INTE var ilsken, det kändes iallafall glädjande. Herregud det handlar ju bara om några korvmojsligister på vischan… tala om att koka soppa på en spik! 
      Jörgen

    • j_london

     Vad man sysslar med på SVT?

     Man har dagligen fullt upp i marxistgrytet med att vara politiskt korrekta idioter – och producera muslimpropaganda.

 • http://www.facebook.com/people/Ola-Holm/100001544555188 Ola Holm

  Vad gör denna människa i detta land? Behöver vi sådana som henne? UT MED HENNE NU!

 • El Cid

  Ang Uppdateringen:

  ”Det är uppdiktat av någon SDare i Nässjö, helt klart påhittat” – Expo
  ” Mamman är lågutbildad och en svensk rasist, röstar helt klart på SD” – Expressen
  ” Mamman tror inte på allas lika värde” – Fredrik Reinfeldt
  ”Mamman har spelat för mycket Wow och läst ABBs Manifest” – Aftonbladet

 • PETER NYMAN

  Inte kan vi kräva hispan för henne nu när VI satsat 1.3miljarder på att ta hit likvärdiga från ZOOLAND Då skulle VI få satsa det tredubbla på mentalsjukhus.Det har vi inte råd med så låt dom springarunt och höja våldtäkts statistiken från EU1a och Värds2a till ännu högre höjder.Att vi är Värds1a i skolbränder visar bara det att VI är klart Värds-ledande i humanism.Att sen en heldel politiker i SVERIGE skulle behöva ha förtur i den långa kön till mentalvård är väl helt klart

 • Andersonszkan

  Mariam är en mönstermedborgare och ett föredöme i det muslimträsk som kallas Sverige och någon tvångsvård lär det inte bli, snarare tvärtom så kommer våra skattepengar att regna över henne.

  Under 2008 och 2009 fick Centrum mot Rasism sammanlagt 6.489.000 kronor från allmänna arvsfonden.

  Varje år delar Centrum mot Rasism ut ett pris (CMR-priset) på 30.000 kronor.
  2008 gick priset till…Mariam Osman Sherifay.

  • http://www.facebook.com/people/Maria-Lindstrom/630692648 Maria Lindström

    Så CMR är något som är ”klia mig på min rygg så tar vi pengar från din arvsfond?” 

   Återigen – stoppa pengar i madrassen är något att sträva efter….

  • 530729

   Och ändå ökar ‘rasismen’… har de festat upp pengarna på en konferens?

   Jörgen

  • j_london

    Åter igen… man kan inte annat än att beundra dig för dina fenomenalt sarkastiska, väl underbyggda, faktaspäckade, måleriska, ironiska, välformulerade… och i all oändlighet – inlägg!

 • Andersonszkan

  Det heliga ordet rasism har blivit ett mantra i den svenska PK-religionen

  ”Ett mantra är något som man koncentrerar tankeverksamheten på under meditation. Mantrat är ett ord, eller ett namn på Gud som man konstant ska upprepa, tills mantrat följer en både i vaket och sovande tillstånd, Mantra kommer från roten Man, dvs sinne och Tra betyder befria, alltså betyder mantra ett ord eller namn som befriar sinnet. Syftet är att stilla sinnet genom att låta det arbeta med en enda sak.”

  Visst stämmer det in på dårarna som sitter i de svenska templen varje dag (morronsofforna) och konstant upprepar sitt mantra rasism..rasism..rasism..rasism…….tills dom blir så höga att deras ögon står som kattp*ttar ur skallen på dom – likt en buddhist som upprepar sitt aum..aum..aum..aum……tills hans ande svävar ut i rymden….

  • El Cid

   Glöm inte: Människors lika värde eller klassikern ”Vi Gillar Olika”

  • 530729

   Numera klickar jag automatiskt på Gilla innan jag ens har läst dina drapor, Andersonszkan!
   Jörgen

   • j_london

     Jag också!

  • Brummelisa

   Tänk om stollarna som sitter i morgonsofforna och upprepar mantrat ”rasism” likt buddhisternas andar kunde sväva ut i rymden…-Lena Sundström, Lisa Bjurwald, Jan Helin, Tomas Mattson, nyhetsuppläsarna på SVT och TV4, Jan Guillou, Göran Greider, Kitwimba Sabuni m fl och så förstås hela sjuklövern med Ullenhag och Reinfeldt hand i hand med riksislamisten Waberi i spetsen…En nåd att stilla bedja om…

   • Andersonszkan

    Det värsta är att när dom svävat ett tag så landar dom igen – precis som munkarna.

   • 530729

    Man kan också hoppas de alla faller ned i gropen de har grävt åt oss andra. Marken börjar skaka under dem nu.
    Jörgen

 • Naughtyboy

  Nån som har en länk till denna artikel?

  • 530729

   Klicka på ‘SVT Debatt’ i blått här ovan.

 • Andersonszkan

  Om jag skulle drista mig till att ställa en diagnos på Mariam så skulle den bli att hon är besatt av onda andar – eller självaste Djävulen.

  Och då vet hon vilken medicin det är som gäller; slakta en tupp, hälla blodet runt huset och äta dess testiklar råa  – eller äta albinobarn och om det inte hjälper så får man ta till exorcism, den är ju enligt domslut numera helt laglig i Sverige – med riktigt hårda tag, så länge inte patienten avlider.

 • bekymmrad70

  Som svar på din rubrik: Ja!

 • kokoo

  Kolla om inte M.Osman,s föräldrar var kusiner? Uttalandet tyder på kanske inavel ?

  • NE_Mannen

   Kusiner ??? De var enäggstvillingar…en hon och en han eller två hen ? Nästan bröder.

 • Sveagarde

  Allt handlar om IQ, hennes intelligens talar för sig själv!
  http://sv.wikipedia.org/wiki/Utvecklingsst%C3%B6rning
  http://en.wikipedia.org/wiki/File:National_IQ_Lynn_Vanhanen_2006_IQ_and_Global_Inequality.png

 • Talibananas

  Språkligt sett kan man jämföra precis allt. Att sedan jämförelsen haltar eller är helt käpprätt åt skogen är en annan sak. Jämföra är inte att jämställa med. Man kan jämföra äpplen med päron, äkta med falskt, natt med dag osv.
   
  Jag misstänker att förmodligen ingenting alls har hänt i Forserum. Det hela verkar iallafall skumt.

 • Andersonszkan

  Jag tycker att Mariam verkar lite överspänd och borde ta det lite lugnt innan hon blir utbränd eller får ett framfall eller analklåda eller något annat svårbehandlat (som vi svennar får betala).

  Mariam darling, chilla lite – unna dig själv en myskväll i soffan, koka te på såna där eftertraktade gröna blad från Afrikas horn och koppla av med en romantisk film, eller varför inte en musikal. En utav mina musikalfavoriter när jag var ung som jag lyssnade mycket på (det var långt till skivaffären) var Jesus Christ Superstar.

  Det finns en TV-version från 1973 som visades på självaste SVT! för några år sen – jag tror att du kommer att älska den; en av dom bärande karaktärerna – Judas, spelas av en boy som du kanske är släkt med !

  http://www.youtube.com/watch?v=dDzxn66W3uM

 • Sven Olsen – (argdansk)

  Mariam borde inte spärras in – hon borde re-exporteras dit hon kommer ifrån – där lär hon knappast käfta upp om saker hon ändå inte fattar.

  Sen:

  En enorm eloge till den Forserumsmamma som gått ut med denna kommentar – jag kan bara hålla med, och jag hoppas uppriktigt att framtiden kommer att återskapa ett Forserum som är värt att leva i. Låt oss inte glömma att det faktiskt finns bra invandrare – jag har, av alla somalier jag träffat, hittat én sån!

  Lycka till – ut med Mariam, framåt mot svenskfientligheten – och låt oss nu få återställt landet till ett svenskt civiliserat land – metoderna är likgiltiga – bara det lyckas!

 • Andersonszkan

  Borde Mariam Osman Sherifay läggas in på mentalsjukhus?

  NEJ! – Varför utsätta dom intagna och personalen för en dåre?

 • majsan29

  Nej låt henne hållas …. det är bara för bra … en svensk liten ort med korvmojsligister jämställs med den amerikanska södern på 50-talet. Just hur många kan gå på det?
  .
  Är det inbillning, men börjar inte överdrifterna bli väl yviga långt bland de sk ‘anti-rasisterna’ på sistone? Det är bra … mycket bra ….

 • mspired

  Sverige, nya Nordkorea!

 • hans högbom

   Dax att börja följa det regelverk som eu och schengen satt upp men som sverige skiter bland f-n i.. är du en fara för allmän ordning..
  begått brott osv..
  så ska put tut och ansökningar lösas upp
   och du ska utvisas till ursprungsland..
  denna människa är ju oxå en fara för allmän ordning så hon fyller eus kriterier för upplösning av uppehållstillstånd och ska därmed utvisas.

 • http://www.freesweden.info/blog vinterbadaren

  Då islam knappast är en religion utan snarare en psykisk sjukdom förefaller det helt uppenbart att negern Sherifay är ett skolexempel på ett omhändertagande enligt ”LPT”.

 • Oberst

  Ännu en artificiell samvetsneger.

 • http://biblebelievers.com/come_to_jesus.html Stratiotes Iesous Christos

  Hon borde kastas ut ur Sverige.

 • Strandnypon

  Vad den anonyma Forserumsmamman skrev är värt att spridas till alla läskunniga.

 • bibo57

  Mycket bra Forserumsmamma! Vi förstår och stöttar dig på nära håll.

 • Bolivera

  Ryssarna kallar negrer for apor,och jag forstar dom.

 • BirgittaSvenne

  Lyssna på Wild Bill for America, likadana problem som i Sverige men han ger råd och talar sunt förnuft.
  http://www.youtube.com/watch?v=2N5mO16Ib1c&feature=plcp

 • Patrik999

  Fy fan. Dags att ringa Anticimex, vi har skadedjursinvation.

 • Leikin

  Denna människa har varken upplevt Sydafrika eller de södra staterna i USA på 60-talet. Hon vet inte vad hon talar om när hon jämför detta med Sverige på 2010-talet.  Hoppas hon är lika snabb att kritisera invandrana när de sprider sitt rasistiska hat mot svenskarna, och kallar våra unga flickor för svennehoror.

 • mnilsson99

  Dessutom skulle svarta sitta längst bak i bussen om det fanns plats om det var ont om plats slängde man ut de svarta gör bussbolaget i Forserum så