Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Ytterligare ett åtal mot rififi-litauerna


DE KRIMINELLAS PARADIS Åtalet mot de två litauiska männen som bröt sig in i ICA Maxis lokaler i Olofström den 16 augusti, genom en så kallad “rififikupp”, har dubblerats. Nu åtalas öststatarna för ytterligare en grov stöld.

De båda litauiska männen, 21 och 27 år gamla, åtalades först för den grova stölden på ICA Maxi, där de stal parfym och kosmetika för nästan en halv miljon kronor – 432 000 för att vara exakt. Nu åtalas de även för en grov stöld hos företaget Bohman & Son. Även där ansåg utlänningarna tydligen att de svenska företagarna hade för mycket varor i sin ägo, och stal med sig varor för ett värde av 535 000 kronor.

Företag i åtal nummer två finns i Habo, norr om Jönköping. Det var någon gång under perioden den 6-7 juli i somras då de gjorde inbrott och stal varor för dryga halvmiljonen – båda kuppernas byte blir alltså runt miljonbeloppet.

Bohman & Son kräver 5 000 kronor i ersättning för tappad försäljning, samt 10 000 kronor i ersättning för tidsförlust. De båda männen erkänner både den grova stölden i Olofström och den i Habo. Åklagaren har i åtalet lagt fram ett särskilt yrkande om att de båda männen, som är hemmahörande i Litauen, ska utvisas ur Sverige med förbud om att få återvända.

Återigen, märkligt att det alltid är öststatare som utvisas för inbrott och stölder, men inte araber eller afrikaner för våldtäkt eller andra grova brott. Skillnad på folk och folk tydligen.

Relaterat
Åtal mot litauer efter rififikupp – då passar utvisningsyrkan

BLT, BLT

 • http://www.facebook.com/people/Kam-Asshfucpig/100001319584379 Kam Asshfucpig

  Muslimer är heliga i detta sjuka DDR , precis som kor i Indien.

  • Pantertanten

   Bra liknelse. Men istället för att hedra kor, hedrar vi grisar.

   • http://www.facebook.com/people/Kam-Asshfucpig/100001319584379 Kam Asshfucpig

    Ja det gör vi :-)

 • Andersonszkan

  Muslimer utvisas inte, dom behandlas som dyrbara juveler i muslimträsket Sverige.

 • Pantertanten

  Jag har goda vänner som anlitade två litauer för diverse jobb kring villan. En hel vecka gjorde dom en massa jobb, fick mat och husrum gratis. Allt verkade bra och trevligt. Sista dagen tackade dom och fick sina pengar och lite presenter. Några timmar efter dom åkt upptäckte mina vänner att matsilver och antikt silver försvunnit, en päls hade försvunnit och två dyrbara tavlor från vinden.
  Samma gubbar?