Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Vandalism och anlagd bilbrand i Västerås


DET NYA SVERIGE En bil stacks i brand tidigt på tisdagsmorgonen på Stångjärnsgatan i Bäckby, ett bostadsområde och en stadsdel i västra Västerås. Larmet om den anlagda branden kom till räddningstjänsten vid 05.20-tiden på morgonen.

Återigen tvingas vi återge hur vandaler i Sverige uppför sig. Enligt polisen var branden som vanligt anlagd. Branden var dessutom nära att sprida sig till en garagebyggnad intill men räddningstjänsten lyckades tack och lov hejda förloppet. Även en husvagn i det aktuella området fick smaka på det nya Sveriges hat mot fordon och byggnader. Vandalerna välte helt sonika omkull husvagnen under nattens gång. Tråkigt tråkigt.

VLT

 • 530729

  Detta är samma bostadsområde där några pojkar häromdagen roade sig med att sparka fotboll med en igelkott. Nuförtiden bor det inte många Andersson eller Pettersson kvar där.

  västeråsaren

  • bibo57

   Och var är djurrättsaktivisterna då?

 • PETER NYMAN

  Tävlingen mellan islamistiska ungdomförbund fortsätter.Nu har även afro-förbundets välutbildade ungdomar tagit upp kampen om mest brända bilar

 • Bolivera

  Dessutom forsorjer vi svinen.

 • ren_svensk

  De försöker väl bara göra det lite hemtrevligt för sig. De är vana vid brända däck, raserade hus, barrikader, välta och uppbrända bilar och bussar, rök och allmänt kaos. En och annan bomb skulle väl inte sitta fel heller. Det sitter väl i generna.

 • http://www.facebook.com/people/Kam-Asshfucpig/100001319584379 Kam Asshfucpig

  Helt normalt sjuka muslimer antar jag ?

 • Nemasproblemas

  Bäckby har i en massa år varit ett problemområde.
  Det var väl också där några mindre ligister tuttade på en bil med 2 hundar i. Hundarna dog.
  Enlig en (riktig svensk) taxiförare så brinner nästan en bil om dagen i Västerås.
  Men det rapporteras inte.

  • bibo57

   Undrar just var mediepådraget är då? I Forserum kanske?

 • pica_pica

  De har nyss ”upptäckt” hur man gör eld.

 • http://www.facebook.com/people/Robert-Spannande/100001569228472 Robert Spännande

  Bäckby är berikat! Värsta området i Västerås tillsammans med Råby och Vallby

  • 530729

   Måste protestera nu. Vallby är ett lugnt, tryggt och välskött bostadsområde i Västerås. Jag vet, eftersom jag bor där sedan många år. Det enda som oroar mig är att plötsligt ser man alltfler somalier vandra omkring i området och jag har börjat undvika affären i centrum, då jag inte vill trängas med somaliskorna i gångarna, där de lyckligt går omkring med barnvagnarna och ungskocken runt sina tältklänningar.
   Annars är Vallby ett område med orättvist rykte som hänger med från förr, som inte alls stämmer. Jag har alltid trivts här och gör det fortfarande. Däremot är nog Bäckby och Råby förlorade.

   Jörgen, västeråsare

 • 585961

  Ska inte Ullehagen skicka dit en mobil polisstation  som han gör när tältkärringarna klagar i Sverige ska ju alla behandlas lika, eller????????????han är den största skit som finns i landet  och åker säkert ut 2014, jag röstar SD