Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Studio Ett idag: Jimmie Åkesson i Forserum


FORSERUMGATE Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson åkte och ställde sig på torget i Forserum. Hör hur det lät, och hör också Jimmie Åkesson, om varför han åkte dit och Kitimbwa Sabuni, talesperson för Afrosvenskarnas riksförbund som är kritisk mot att alla politiker åker dit.

Jimmie Åkesson säger bland annat:

– Hade vi styrt landet så hade det här aldrig hänt. Alla våldshandlingar måste fördömas och slås ned, men flyktingar måste förstå att de inte kan komma till Sverige, och leva precis som de har gjort i sina hemländer. De måste helt enkelt anpassa sig till det svenska samhället istället för tvärtom, menar Jimmie Åkesson.

SR

 • http://www.facebook.com/people/Jonathan-Lejonhjärta/100001516719804 Jonathan Lejonhjärta

  Sabuni säger att det är skrämmande att människor tvingas flytta för dom är rädda ..Och?
  I hela Sverige är svenskar rädda och har tvingats flytta från områden där muslimer tagit över.

  Varför kommer han inte till dom områden som det handlar om och säger samma sak om etniska svenskar och hur dom blir behandlade?
  Värsta rassen jag hört på länge men vad kan man vänta sig av en som tycker att etniska svenskar ska be om ursäkt för att dom existerar.

  Att blåsa upp något så eländigt litet i jämförelse i det som sker i alla samhällen där det finns berikare är löjligt.
  Inte en enda politiker reagerar emot förtrycket emot etniska svenskar inte en enda förutom SD!                                                                                                             SD2014!

  • http://www.facebook.com/people/Krim-Islam/1662736125 Krim Islam

   Precis, hur många svenskar har inte känt sig tvungna att flytta för att de känt sig rädda av det som pågår runt om i samhället. Hur många tjejer/kvinnor har inte blivit våldtagna av de så kallade personerna som anser att de har samma rätt som andra i samhället.

   Till er politiker och pk-media där ute…….
   Det finns en anledning till varför svenskar flyttar och den så kallade rasismen ökar. Och det beror inte på hudfärg eller ursprung, utan på deras beteende.

  • http://avpixlat.info/ Morningstar

   Kitimbwa är själv mohammedan så han gillar läget att svenskar drivs på flykten.

 • SM811

  Otroligt bra sagt av Jimmie. Att Sabuni inte fattar detta är beklämmande men det säger en hel del om vilka förutsättningar han har att luta sig tillbaka på.

 • PETER NYMAN

  Sabuni företräder afro som är den klart största grupp våldtäktsmän,tyvärr går det inte för SVENSKA KVINNOR att flytta från dom då dom sprider sig som ogräs eller som en obotlig sjukdom.Forserum får glädja sig med dom afro dom blev av med

  • http://avpixlat.info/ Morningstar

   Dom blev visserligen av med 100 stycken men det kanske är en klen tröst när det gäller ett folkslag som förökar sig värre än kaniner.

 • Sveagarde

  STOR ELOGE TILL DE I FORSERUM SOM VERKLIGEN AGERAR OCH INTE NÖJER SIG MED DET POLITISKA DRAVVLET UTAN TAR SAKEN I EGNA HÄNDER!

  DET ÄR DET ENDA SOM KOMMER ATT FUNGERA!

 • http://www.facebook.com/people/Kam-Asshfucpig/100001319584379 Kam Asshfucpig

  Bra sagt Jimmie , det är precis så vi vill ha det , å då tyalar jag för många Svenskar.

 • Svedala_77

  Jimmie är Sveriges räddare, tillsammans med oss som vågar rösta på honom. 
  Vi blir bara fler och fler.

 • FranzJosefStrauss

  SDs bäste valarbetare heter Jimmie Åkesson. SDs näst bäste valarbetare heter Kitimbwa Sabuni. Nr 2 är dock lyckligtvis omedveten om detta.

  • http://avpixlat.info/ Morningstar

   Men han är ju neger så han må vara ursäktad då förstånds-gåvorna inte är de bästa.

 • http://www.facebook.com/people/Bengt-Idestam/100000872502275 Bengt Idestam

  Om jag bodde i Forserum skulle jag, efter ha hört detta radioinslag, polisanmält Sabuni för förtal. Han sa uttryckligen att detta INTE var ett ungdomsgäng utan via puben så sprang vuxna män omkring, rasister, och gjorde livet surt för dess somalier.  Om det är sant, polisanmäl då det. Och om en polisanmälan saknas. Anmäl Sabuni. Behövs sedan stålar för att driva ett civilmål mot dito riksdåre ställer iaf jag upp med en slant.

 • denaknakejsarna

  En neger säger åt svenskar att hålla sig borta från en svensk stad – har vi hört det förut, kanske? Jadå, flera gånger, både i ord och handling.

  Förresten, kan ni komma på något som är typiskt afrosvenskt? Vad är afrosvensk kultur? Vem är egentligen afrosvensk? Är det kanske så att alla som bor i Sverige är afrosvenskar?

  • Oberst

   Jag vet inte vad afrosvensk kultur är, men det låter obehagligt.

   • denaknakejsarna

    Nej, andra folkslag har ju något som binder dem samman, en identitet, en historia, och vad har afrosvenskar? Bara sådana töntiga saker som…

    • http://avpixlat.info/ Morningstar

     … penisfodral, benknotor genom näsan och kannibalism?

  • http://avpixlat.info/ Morningstar

   Afrosvensk är en social konstruktion. Denna gången är det dessutom verkligen sant.

 • Andersonszkan

  Rapport från Pravdapressen – i detta fall Borås Tidning. Inget referat från Åkessons tal – däremot passar BT på att smyga in en och annan lögn och så skriver dom om ”Forserumsbor” (ska man vara petig så skrivs det forserumsbo; det borde ju svenska Högutbildade Journalister veta – precis som att jag och andra göteborgare inte benämns Göteborgare eftersom vi då kan förväxlas med någon typ av variant på maträtten Hamburgare eller ve och fasa PizzaKebabBurgare) Det står att inga somalier närvarade som åhörare trots att ”Det var annars de som var den direkta orsaken till Åkessons besök.”

  Den direkta orsaken till Åkessons besök var inte zoomaliernas väl och ve utan den direkta orsaken var omtanken om de svenska forserumsbor som blivit uthängda som våldsbejakande rasister i svensk Pravdamedia – och tacka f-n för att inga zoomalier närvarade – när har dom någonsin engagerat sig i det svenska samhällslivet?

  Och som en knorr på grisens rumpa avslutar dom med att lögnaktigt konstatera att var tionde Forserumsbo röstade på SD i senaste kommunvalet.

  13% röstade på SD vilket gör att var sju komma sjunde – 7,7de – forserumsbo röstade på SD.

  Ӂkesson talade i Forserum
  Det centerpartistiska kommunalrådet tyckte det var onödigt att Jimmie Åkesson (SD) åkte till Forserum, men han kom ändå, ställde sig utanför Centrumkyrkan och talade.
  Framför honom fanns ett stort pressuppbåd och en grupp på 20-30 åhörare. Däremot inga somalier. Det var annars de som var den direkta orsaken till Åkessons besök.
  Han betonade i ett uttalande inför resan att ingen förtjänar att bli trakasserad, men att debatten i Forserum gått fullständigt överstyr.
  Var tionde Forserumsbo röstade på SD i senaste kommunvalet.”

  http://www.bt.se/nyheter/akesson-talade-i-forserum(3420846).gm

 • Lars Hansson

  Det är klart att alla vi som inte är journalister eller politiker begriper att man inte kan skicka en skock negrer till ett litet svenskt samhälle eller en större svensk stad heller för den delen. Det är ju som att bädda för trubbel.

  Vad skulle godhetsapostlarna själva säga om deras döttrar kom hem med en neger?

  • snuffid

    Ja ååå fy fan hemska tanke.

 • El Cid

  Hm.

  Märkligt att tidningarna inte belyst att förorterna har tömts på etniska svenskar de senaste 20 åren, samt att en del skolor inte har en enda svensk elev.

  Är det pga rasism och intolerans?

  Någon som vet? :)

  • http://www.facebook.com/people/Carl-Johan/641563881 Carl Johan

   Är ju sämre på alla tänkbara sätt att bo i en förort omringad av Somalier, Afghaner, Irakier etc etc. Tycker ju även politikerna innerst inne då dom alla bor i fina områden där alla har efternamn som går att uttala utan att bryta tungan ^^

 • Sveagarde

  När vinden vänt kommer skitlukten att sprida sig bland stugorna och då kommer inte några patetiska fackeltåg att fungera…