Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Polisjakt i Göteborg efter misshandlande pistolman


FULL FART Under tisdagseftermiddagen sökte ett stort antal poliser i Tuve, utanför Göteborg, efter en man som misstänks ha pistolhotat och misshandlat en person. Polisens presstalesman Peter Adlersson uppger att båda personerna är sedan tidigare kända.

Den ene personen har hotat och slagit den andre, tillägger Adlersson. Polisens insats startades strax innan klockan tre på eftermiddagen, då polisen fick in ett larm från den angripne mannen som är i 40-årsåldern. ”Han ska ha fått en pistol riktad mot sig och även fått ta emot slag av den andre mannen, som är i 30-årsåldern”, uppger polismannen.

Gärningsmannen försvann strax därpå i riktning mot Brunnehagen som ligger ett stenkast från ökända Backa-området. Polisen skickade sex patruller till Tuve. De genomförde husrannsakningar och sökte med hund men den misstänkte våldsverkaren hade vid 18.30-tiden ännu inte hittats. Peter Adlersson kunde på tisdagseftermiddagen inte säga i vilka sammanhang de båda männen är ”kända av polisen”.

- Nej, det kan jag inte. Men de är båda dömda för olika brott, säger han.

GP

  • PETER NYMAN

     MENNINGSLÖST VÅLD blir det när ingen av dom dödas

  • YOTHI_TARZAN

    Det finns inga goa gubbar i Göteborg längre slödder och blattar har tagit över !!