Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Nytt boende för tio flyktingbarn startas i villaområde


MERA BAAAARN Ett boende för tio så kallade ”ensamkommande flyktingbarn” som BLT kallar dem, startas i det nybyggda villakvarteret på Vildsvinsvägen intill Valjeviken. Tio nya tjänster annonseras ut även ut – en personal per ”baaarn” alltså. Boendet är tänkt att öppna den 1 november.

Valjeviken är det mest natursköna område som finns, och där startas det nu upp ett boende för alla ”flyktingbarnen” från diverse arabiska och afrikanska länder. Ett hyreskontrakt skrevs med en profithungrig privat uthyrare i förra veckan – ytterligare en person som ska sko sig på människohandeln i Sverige. ”Vi tror inte att det kommer bli svårt att få tag i bra kompentent personal, säger Christer Ohlsson, verksamhetschef på Cura Park ungdomsboende.

- När vi sökte personal till boendet i Ronneby fick vi in över 200 ansökningar på de tio platserna, tillägger han.

Det bästa i denna historia kommer här:

För två år sedan gav tre kommuner, Sölvesborg, Olofström och Ronneby Vårdförbundet, numera Cura Park, i uppdrag att samordna ”ett boende för ensamkommande barn i åldrarna 15-21 år”. Projektet fick namnet Cura Park Ungdomsboende. Nu öppnar kommunalförbundet alltså ytterligare ett boende.


Nio boendehandledare och en biträdande verksamhetschef söks. Dessutom kommer man även att söka ett tiotal gode män som blir ställföreträdande föräldrar. De ”Gode männen” biträder ”barnen” i olika frågor, såsom att ansöka om uppehållstillstånd och andra juridiska frågor. De kommer även att fungera som överförmyndaren i kommunen.

Redan för två år sedan sade Sölvesborgs kommun ja till att ta emot ensamkommande flyktingbarn. När beslutet togs på kommunfullmäktige för två år sedan reserverade sig Sverigedemokraterna mot förslaget. Jimmie Åkessons främsta argument att inte ta emot flyktingbarnen var kostnaderna.

Kommunerna är tydligen fortfarande lika enfaldig som tror att detta är vinst.

Blekinge Läns Tidning:Kommuner som tar emot flyktingbarn får betalt för sina faktiska kostnader tills barnen fått uppehållstillstånd. Därefter betalar staten en schablonsumma på 1 900 kronor per ungdom och dygn och 1 600 kronor per dygn för obelagd plats som man avtalat om. Sölvesborg får dessutom en engångssumma på en halv miljon kronor. En granskning som SVT gjorde i april i år visade att många företag och kommuner tjänar stora pengar på ensamkommande flyktingbarn.”

Med andra ord, så om fem platser står tomma under sex månader kostar dessa 5 x 1 600 kronor per dygn, utslaget på de fem ”barnen” som då kostar 1 900 kronor från början, kostar alltså då 1 600 mer per dygn, för skattebetalarna. Summan är då uppe i 3 500 kronor per ”barn” och dygn, plus grundplåten på 500 000 kronor. Men fortfarande går det då tio anställda på fem ”barn”, så kostnaden borde öka här med. Fem personer som går och drar benen efter sig känns inte bra.

Blekinge Läns Tidning :I dag finns ett 40-tal privata företag som driver boende för ensamkommande flyktingbarn och granskningen visade att en tredjedel av dem hade året 2010 en vinstmarginal efter finansnetto på mer än 15 procent. Några bolag visade sig ha en vinstmarginal på över 30 procent. En fjärdedel av de granskade kommunerna visade sig få ett miljonbelopp i överskott 2011. De fick på så sätt mer pengar från staten än vad de hade utgifter för flyktingbarnen.”

BLT:s +bilaga

 • Emse1

  GRATTIS Valje till kommande ”berikning” av ert område!

 • Kubosuka

  Är det någon som törs sätta emot mig om att huspriserna i det området kommer sjunka dom kommande åren?

 • http://petterssons.bloggsida.se/ Stefan K

  Kan ingen på SweCon eller bland besökarna skapa ett flygblad med rapporter som de stölder, de bråk, den vandalisering och de oroligheter som uppstått på flertalet hem för dessa ”barn” och dela ut dem hos de boende i området?
  De har förmodligen bara läst Aftonbladet och sett på TV 4 nyheterna och har därmed ingen aning om de problem som ofta följer med på köpet.

  • 530729

   Och när de läser Aftonbladet idag förfasar de sig över att det kan finnas såna fascistiska rasister som sverigedemokraterna i Sverige…
   Godnatt Sverige.

   Jörgen

  • http://www.gillasportal.st/gillasart_fram.htm Gunilla Rasmusson

   Det lär bli ett bryskt uppvaknande för de som blir grannar till de stackars små barnen när de inser fakta.

 • PekingNorroping

  Hoppas Lidingö Vellinge och andra fina kommuner får berikning också

  • http://www.facebook.com/people/Mikael-Hirviniemi/1469103217 Mikael Hirviniemi

   Lidingö har redan en massa kulturberikare..Djursholm och Danderyd däremot behöver lite härlig mångkultur…

   • Denoroligedemokraten

    Berätta gärna mer om Liiiidingö. Jag älskar när överklassområdena blir berikade, LOL!

 • ren_svensk

  Sveriges ekonomi är god. Svenskar ska arbeta tills de dör. Pensionsåldern höjs till en gräns där de flesta är döda.  De pensionärer som lever får inget. Rånfeldt går väl i pension när han är 55 precis som Göran Persson, med ett fett bankkonto skapat av Svenska arbetare och tjänstemän. Vi är alla lika. Blattarna får allt.

 • PETER NYMAN

  g
  GRATTIS SÖLVESBORG NU FICK NI VAD NI RÖSTADE PÅ.Är lite förvånad att så stor del av SVENSKARNAS högsta önskan är att bo grannar med ensamkommande baaaaaaaaaaaarn och Zoomaliska stor familjer.Att dom samtidigt med glädja betalar för det genom kommunala nedskärningar inom åldringsvård och höjd kommunal-skatt,förvånar mig ännu mer

 • YOTHI_TARZAN

  Kanske en skattestrejk skulle hjälpa  – det är bara det att jag inte vet hur den skulle utföras.

 • 530729

  Och så försvinner ännu en bit av Sverige… kvar blir bara minnena.

  Jörgen

  • Bolivera

   Det ar kanske dags att leta ratt pa den gamla skivan fran 60-talet.
   Lyckliga gatan du finns inte mer.

   • 530729

    Fast vi får nu ändra texten till ‘Lyckliga Sverige du finns inte mer’…
    Jörgen

 • http://www.facebook.com/people/Roland-Dahlström/100000335259337 Roland Dahlström

  De stackare som redan bor där då , har dom blivit tillfrågade och är dom medvetna om hur mycket mindre deras fastigheter kommer att vara värda .

  • 530729

   De blev tillfrågade vid valet… och då sa alla som röstade på 7klövern ja till denna framtid.

  • j_london

    Hmmm… sade du stackare. Se kommentar ovan!

 • 530729

  Har själv inga barn, så jag undrar hur många av er som läser här, och är föräldrar, som har fått eller får, barnbidrag för era telningar tills de är 21 år? Eftersom det tydligen är en ny definition på hur länge ett barn är barn som nu gäller i Sverige.
  Jörgen

 • svartamalin

  Faktiskt jag önskar att det går åt he….med Sverige så olidligt har det blivit. Jag vill inte mot min vilja leva i detta Afrika och försörja alla dessa ohövliga ondskefulla, som så fint är en ”tillgång” för ännu ondare svenska politiker/människohandlare. Dessa Ni skitmänniskor har lagt på mig en försörjningsbörda omänsklig att bära. Väck Ni skurkar,girigbukar-som förslavat Sverige, oss svenskar och alla importerade slavar. Vad Ni har fördärvat landet Ni-PK-svenskar!!

  • j_london

   Fredrik ”Himmler” Reinfeldt kommer i historieböckerna att nämnas i samma andetag som:
   Adolf Hitler, Joseph Göbbels, Hermann Göring, Heinrich Himmler, Reinhardt Heydrich, Josef Stalin, Pol Pot, Mao, Erich Honnecker, Nicolae Ceaușescu… och alla andra likasinnade psykopater, förbrytare och massmördare som ville sitt eget folk så fruktansvärt illa.

   Fredrik ”Himmler” Reinfeldt är en självskriven kandidat till ”Holocoust Hall of Fame”

 • j_london

  Det känns bra att ännu en gång få lov att säga grattis, till de boende i ytterligare ett kontaminerat område i muslimträsket Sverige.

  Svensken kan naturligtvis inte vara annat än lycklig – som man röstar får man bo!

  Sverige måste ha Europas absolut lyckligaste och politiskt mest nölja medborgare. Hela 94 procent röstade i senaste riksdagsvalet 2010 för islamisering, arabisering och kriminalisering av sitt land. Och man får precis den misslyckade och havererade massinvandringspolitik som man ville ha – och som man röstade på.

  Fantastiskt! Vilken utomordentlig lycka!

  Dessutom röstade man för att Sverige även i fortsättningen skulle fungera som världens största socialbyrå för parasiterande muslimer från Mellanöstern, Zoomalia och övriga Afrika… samt tusentals skäggungar från bland annat Afghanistan.

  Och även i detta fall kan så många som hela 94 procent av landets röstberättigare skratta sig till sömns av total politisk tillfredsställelse. Man måste helt enkelt vara vansinnigt avundsjuka på svenskarna i hela övriga Europa…!

  • 530729

   Som allt oftare är det med blandade känslor man läser om detta, för hundrade gången… dels skadeglädje att ‘ha, nu får ni vad ni röstade för, lagom åt er’… dels sorgen över att det bara fortsätter och fortsätter.
   Jörgen

 • http://misslyckande.wordpress.com/ Misslyckande

  Är detta nya strategin sabba prisvärdet på villor svenskar betalat av lån på 30 år?

  • j_london

   Detta ingår i konceptet och i den övergripande strategin att degradera Sverige och sänka landet i det stinkande muslimträsket…

 • http://misslyckande.wordpress.com/ Misslyckande

  Som vanligt – 10 skäggbarn – 10 anställda

  Varför inte 10 dagis barn – 10 anställda?

  Varför inte 20 elever – 20 läxassistenter?

  Varför inte 30 äldre – 30 vårdassitenter?
   

 • 530729

  Om jag för en stund tillåter mig att vara en smula fördomsfull… saknas det inte en faktor i kostnadsberäkningen här? All kommande brottslighet av allehanda slag i form av skadegörelse, stölder, snatterier, bråk och allmän oro där vaktbolag och poliser måste tillkallas… det lär väl bli mycket kostnader det också, som dock inte finns med i beräkningarna.
  Eller har jag blivit helt paranoid av att läsa på SweCon om sanningen om vad som hänt och händer i Sverige?
  Jörgen

  • Bolivera

   Du har ratt i att aven den faktorn har utelamnats av matematikgenierna.

   • http://avpixlat.info/ Morningstar

    Förmodligen ”utbildade” på Al-Azhar ”universitetet”?

  • ledsenfarmor

   Inte paranoid, bara upplyst och insatt i fördärvet.

 • Nemasproblemas

  Jag har noterat att tv4 försöker hjärntvätta oss!
  Flera kvällar i rad har det handlat om baaaaaaarnen i Syrien, eller rättare sagt de som tagit sig till Libanon.
  Barnen måste ha skor, få leka. gå i skolan osv. Det har handlat nästan uteslutande om baaaarnen! Jag misstänker starkt att det är för att vi ska bli så ledsna å deras vägnar att vi med öppna armar och blödande hjärtan kommer att ta emot dem när de dräller in.

  • 530729

   De är ‘ankarbarn’… vi ska tycka synd om alla ifrån Syrien. Visst är det en tragedi det som utspelas i det landet, men Sverige kan inte rädda hela världen! Vi kan och ska hjälpa människor i nöd genom FN och andra organisationer, men vi kan inte låta alla som behöver hjälp komma hit till vårt land. Det är tyvärr redan fullt här nu. Fullt av invandrare som inte behöver hjälp, som inte flyr från krig, men ändå får asyl i Sverige. Därför har vi snart inga resurser att hjälpa folk i verklig nöd.
   Jörgen

   • Bolivera

    Om jag fortatt ratt sa ar det val kristna som flyr fran Syrien.
    Fortsatter da inte kriget for dom i muslimlandet Sverige?

    • ledsenfarmor

     Jo, det stämmer, inkl att eftersom de är kristna blir de garanterat utvisade.
     Om de nu är kristna. Det vet man aldrig. Men vårt land är överfullt numera. Bättre att hjälpa dem på plats.

     • 530729

      För någon vecka sedan var det ett stort antal ‘syriensvenskar’, flyktingar med helt nya svenska pass, som genast efter att de fått asyl här, åkt tillbaka till detta inbördeskrig i sitt hemland och sedan fick problem med att återvända till sitt nya ‘hemland’ Sverige. Och PK-media skrev upprörda snyftreportage om detta. Vad gjorde dessa ‘syriensvenskar’ när de till slut kom ‘hem’ till tryggheten? Redan på Arlanda demonstrerade de till STÖD för Assad! Med skyltar där det stod ‘Thank you Russia’… för att Ryssland blockerade västs försök att stoppa blodbadet… och talkörer som hyllade folkmördaren Assad… I PK-pressen stod inte ett ord om detta, men SweCon hade en film på detta. Sanningen är inte som många vill att den ska vara.
      Jörgen

    • 530729

     Att det är kristna som flyr från muslimerna och Assads blodbad är bara en liten del av en komplex och svårförståelig verklighet. Se min replik till ledsenfarmor nedan.
     Jörgen

 • krister wuopio

  vilket skämt  dessvärre med skattebetalarnas pengar

  • Bolivera

   Nar politiker raknar pa det sattet kan det bara ga pa tok.Dom ar
   inte kapabla att skota sin uppgift.

 • Theobservermum

  Ensamkommande barn upptill 21 år? Och på det en godeman. Tänka sig att de accepterar att förbli ”omyndigförklarade” när de fyllt 18 år och inte heller kan gå på systemet när de fyllt 20 år. Vilka etniska svenska ungdomar skulle gå med på något så dumt?!

  • Denoroligedemokraten

   I Halland var de ensamkommande upp till 25 år, skrev journalisten. Undrar om han har kvar jobbet …

   • Bolivera

    Han ar nog redaktionschef numera.

   • http://avpixlat.info/ Morningstar

    Snart kan dom döpa om landskapet till Halaland.

 • Bolivera

  Komunen maste ju ocksa skynda sig att byta namn pa Vidsvinsvagen,for det ar
  ju en krankande rasism med ett sadant namn.

 • ledsenfarmor

  Då är det bara att gratulera. Till alla inbrott, våldtäkter, rån och misshandel, som följer på detta.

 • Periskop

  Varför sker inget liknande i Djursholm?

 • mrsmarlowe

  I Halland och Lilla Tjärby har deras planerade boende för flyktingbaaarn orsakat ”kritikstorm”. Jag kommer inte ihåg hur man gör snygga länkar, det var så längesedan:
  http://hallandsposten.se/nyheter/laholm/1.1754532-jonsson-m-star-fast-i-kritikstormen

  Tyvärr hjälper det inte med kritik på kort sikt – men i det långa loppet så är det helt avgörande att alla som kan hjälper till att protestera och kritisera. Det får andra människor att tänka efter och kanske kan det få våra politiker att vakna i framtiden – det sistnämnda är dock ganska osannolikt. Men ska vi går ner så ska vi gå ner med flaggan i topp och aldrig ge upp.

  • 530729

   Ledsen om jag nu gör dig ännu mer pessimistisk… Jag gör mitt bästa för att upplysa min lilla bekantskapskrets om tillståndet i Sverige. Jag är den ende sverigedemokrat de känner så du kan ju tänka dig hur mycket de tror på mig… Förmådde en gång för inte länge sedan en nära vän att gå in på SweCon och läsa lite sanningar. Hur tror du hon, en sosseröstare, reagerade? ”Men det där är ju bara propaganda!” var hennes häpna reaktion. Detta hade hon inte läst något om i Aftonbladet eller sett på TV-nyheterna, alltså kunde det ju inte vara sant…
   Men som jag försöker tänka… Sanningen är en blomma som växer upp genom asfalten! Vi får inte ge upp hoppet om Sverige!
   Jörgen

   • mrsmarlowe

    Tyvärr så är de flesta människor idioter och sitter klistrade vid det jäkla Aftonbladet. Jag har bojkottat den tidningen/sajten i tio år!
    Tror att många ser SweCon och annat som propaganda, folk som inte lever i verkligheten. Därför måste vi sprida vårt budskap. Jag är övertygad om att det hjälper att kritisera.

    Det dyker upp fler sajter och bloggar hela tiden, och folk börjar våga stå för att dom rösta på SD, vara öppna med sina åsikter, skriva insändare, gå med i Facebookgrupper och protestera. Om någon börjar så följer de andra efter. Det har ju ändå hänt en del de senaste åren!
    Som du säger – vi får inte ge upp hoppet!

    • http://www.gillasportal.st/gillasart_fram.htm Gunilla Rasmusson

     Jag har slutat köpa Aftonbladet för många år sedan. Ibland köper jag Kvällsposten. Mest för att jag tycker det är bra att ha papperstidningar när jag målar, att ställa penslar och färger på.

     • j_london

      Du… det finns billigare alternativ, som till och med är gratis. Exempelvis veckobladet från Coop… och Lidl!

    • 530729

     Samma väninna frågade mig en gång varför jag hade blivit sverigedemokrat. (Hon är lite fundersam eftersom hon känner mig väl och vet att jag t.ex. inte är rasist) Jag svarade henne då att jag inte BLIVIT sverigedemokrat… jag hade upptäckt att jag VAR det.
     Jörgen

   • http://www.gillasportal.st/gillasart_fram.htm Gunilla Rasmusson

    Jag har också märkt att vänner på facebook inte längre blir vettskrämda av mina inlägg där. För ett halvår sedan var det alltid tyst i mina trådar, men nu får jag gilla och svar. Vi fick till och med en riktigt vettig diskussion i en tråd, en diskussion om att man inte fick diskutera invandring i vanlig media. Så det gäller att bara kämpa på. Informera!

  • j_london

    Och den korkade och genuint dumme Thomas Jönsson i Laholm påstår att det handlar om ”okunskap” då någon protesterar…

   • Bolivera

    Han kunde vara glad om han sjelv bara var okunnig,men han som
    manga andra ar hjarndod.Han skulle platsa bland dom andra hjarn-
    doda som reservdelslager sa kunde han for en gangs skull vara till
    nytta for samhallet.

    • j_london

      Bra förslag…;-)

   • mrsmarlowe

    Snarare den idioten själv som är okunnig.

    • j_london

     Just precis… Tänk vad en sådan hjärndöd individs (Thomas Jönsson) beslut kan sabotera för en stad/kommun för tid och evighet!

     Det finns bara ett straff för en sådan fullständigt oduglig och korkad landsförrädarpajas:

     han skulle tvingas att inhysa alla skäggungarna i sitt eget hus – och betala ur egen ficka varenda en krona som det kostar att ha dem i Sverige! Han skulle tvingas att ta allt ansvar för dessa afghanska skäggungar. ALLT!

     Skola, läkare, medicin, mat, boende, fritid, ”veckopeng”….
     ALLT precis ALLT! skulle Thomas Jönsson betala.

     Det skulle sedan nog inte dröja länge innan han slutade att ”informera om okunskap”.

  • j_london

   Såg det också precis nu i Muslimposten/Hallandspesten. Lade ett mail till Kapten Krok och föreslog att han skulle lägga upp det. Det är ju fullständigt vansinne i kvadrat!

   Förvånar mig lite att en artikel tillåts vara så frispråkig i Muslimposten; Henrik citerar generöst ”högerorienterade” nättidningen Fria Tider. Det var sannerligen inte dåligt!

   • mrsmarlowe

    Jag såg det, jag höll på att trilla av datorstolen  :-) Nu får alla reda på att Fria Tider finns. Tyvärr kan jag inte läsa allt eftersom jag inte prenumererar på Hallandspestens e-tidning.

    • j_london

     Nä du… prenumerera på HP vore nog det sista man gjorde; både vad gäller papper och nät!

     Henrik Williamsson blir nog inkallad till muslimkramaren och politiskt okunniga bandhunden – och chefredaktören – Viveka Hedbjörk för en personlig uppsträckning.

     • mrsmarlowe

      Nä, fy tusan. Den vill man inte prenumerera på. Dom har  ”märkt” mig så att alla kommentarer jag gör på hemsidan kollas extra noga. Enbart för att jag kritiserade halalslakt för ett tag sedan..

      Ja, Henrik Willamsson lär ju bli uppläxad ordentligt :-)

  • http://avpixlat.info/ Morningstar

   Vi borde kanske lära oss av provokatören Dan Park? Själv tycker jag det där senaste med att vitpixla negrer på reklampelare var riktigt smart gjort. Det får vanligt folk att tänka efter. Sådana som inte använder internet eller bara surfar till PK.-sidor.

  • 530729

   ‘Tack’ för den länken! Jag som redan var förbannad… :-P   Den där PKitens egen lyxvilla då, som jag antar att han bor i, rätta mig om jag har fel, hur många ‘ensamkommande flyktingbarn’ får det rum där? Jaså, det kan han inte tänka sig att ha barnen inpå sig själv? Men den där journalisten ska ha en eloge för att han smög in sina egna tankar, och tipsade folk om Fria Tider.
   Jörgen

  • http://www.gillasportal.st/gillasart_fram.htm Gunilla Rasmusson

   Det finns folk som reagerar och det finns folk som ifrågasätter. Det är bra. Folk måste informeras om vad som håller på att hända med vårt samhälle, och att detta inte längre bara berör Rosengård och andra förorter. Nu kommer det smygandes inpå svenskarnas villaområde, och vi får hoppas att det blir ett liv och ett kiv.

   • Kalle_Kringla

    Lilla Sölvesborg har varit rätt förskonad från MENA-invandrare. Nu kommer de rätt in i sölvesborgarnas ”vardagsrum”. Området som planeras att fördärvas befolkas av lugna och skötsamma människor som valt att bo lite i utkanten av samhället, men ändå i stan. Fantastiskt naturskönt, lugnt och fint område. Nu ser vi början till slutet på det, det är bara att inse. Motionsspår och cykelvägar kan inte mer användas av kvinnor / tjejer / barn i Sölvesborg, utan stor risk för att bli våldtagna eller att bli rånmördade. Rättvisa hade varit om de som röstat för att det ska bli så blivit drabbade, de andra inte. Men det kryper närmre. Ingen kommer undan. Varenda lugn plats i Sverige kommer att förändras och bli svår att leva i.

 • Erk23

  När alla slott och herrgårdar redan är fyllda med flyktingar så bygger vi nya hus eller köper lyxkåkar istället, vad är det för fel på baracker från Cramo???

  • 530729

   Barackerna är reserverade för oss svenskar att bo i när vi blir gamla och sjuka.
   Jörgen

   • http://avpixlat.info/ Morningstar

    Jag trodde vi skulle återgå till dom stampade jordgolven från min barndom?

    • ledsenfarmor

     Tror jag också, att vi får göra. Vi dör snabbare då.

 • Johan Rydberg

  Jag funderar pa vad de sa kallade ensamkommande barnen, d.v.s unga män med begynnande haravfall och skäggstubb, lider av för slags sjukdomar som gör att de maste ha varsin skötare dygnet runt.

  Jag funderar pa hur mycket pengar som skulle kunna satsas inom äldreomsorgen, där ständiga personalnedskärningar görs eftersom pengarna istället gar till friska unga män fran Somalia, Afghanistan och Irak.

  Jag funderar pa varför det hittills inte har varit nagon journalist som bedrivit grävande journalistisk och ens bemödat sig att avslöja denna gigantiska och för skattebetalarna oerhört dyra bluff.

  Jag funderar pa varför politikerna och journalisterna varje dag spottar svenskarna i ansiktet med ett belatet flin.Jag tor jag vet svaret. den journalist som skulle drista sig att göra detta skulle bli utfrusen, fa rasiststämpeln intryckt i hela kroppen och kanske till slut tvingas söka ett hederligt arbete.

  Svenska journalister är mänsklighetens absoluta bottensats, ett kollektiv av ryggradslösa fähundar som inte är värda ens ett uns av respekt.

  • Bolivera

   Bra talat.Det stammer.

  • boonkaan

   Fråga dom som svenska sovande folket valt. För sover gott, det gör svenskar. Och verkar inte vakna.

  • 585961

    Ja så¨fort dom släpper in skithögar från alla länder ju sämre blir åldringsvården fast pensionärerna betalar EU;S högsta skatt procentuellt och  skäggungarna kommer aldrig att betala ett örei sitt liv ,bara misshandla och våldta  och råna svenskar då står kommunpolitikerna med näsan i brevlådan, och skriker på hjälp, SD 2014

 • 530729

  Och de cyniska kapitalisterna gnuggar händerna av förtjusning medan miljonerna fyller på deras bankkonton…
  Jörgen

 • perwic

  Barn 15 till 21 år. Oj, då finns det barnarbetare i Sverige alltså. Det trodde jag var förbjudet.
  Man kanske skulle uppmärksamma UNICEF på detta.

 • http://avpixlat.info/ Morningstar

  Undrar vilka politiker och annat patrask som är involverade i Cura Park? Något att gräva i kanske?

  • http://www.gillasportal.st/gillasart_fram.htm Gunilla Rasmusson

   Jag är helt övertygad om att en del politiker har intressen i dessa företag, precis som de har har i vissa privata vårdföretag, där feta vinster går till skatteparadis. Jag tror att börjar man gräva i detta så hittar man nog ett och annat.

   • El Cid

    Är det någon som blir förvånad när man hittar en politiker med en styrelsepost i något utav företagen som driver detta projekt? :)

 • El Cid

  Vet inte om jag skrivit om det tidigare eller om någon kommer ihåg det som det Israeliska ”Högerpartiet” gjorde förra året?

  Man tog 2 busslaster med Sudaneser och släppte av dessa på ett populärt bad, dit många vänster journalister och mångkulturvurmare gick. 

  Blev KaOZ.

  Tycker man borde göra liknande i Sverige, ställa upp baracker i Täby, Djursholm och på Östermalm.

  • 530729

   Hahaha! Mycket bra ide! Vi samlar ihop några busslaster somalier och släpper av dem i Djursholm eller något liknande hittills förskonat svenskområde. Eller varför inte ta med oss några hundra somaliskor med tillhörande barnvagnar och ungskockar på en rundtur i Aftonbladets redaktionslokaler? Eller ett besök i riksdagen kanske, av våra ‘nysvenskar’ som är nyfikna på vilka som bjuder dem på livslångt gratis uppehälle och mat? Finns många godhjärtade anti-rasister i Sverige som skulle vilja multikultikramas lite på riktigt… Eller är det bara världsfrånvänd ‘humanistisk’ vänster-teori?
   Jörgen

 • GudrunSpyman

  Vi får väl hoppas det inte finns några kvinnor och flickor på Valjebadet nästa sommar.

 • boonkaan

  Tänk om min gamla mamma hade en personaltäthet som dessa skäggungar. Fyfan. Hoppas nån bränner stället, som dom gör i rinkeby och rosengård. Satans parasiter.