Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Ni läsare är bara för underbara


KLISTRAD ARTIKEL IKVÄLL Som sagt, ni läsare är för jävligt underbara, inte kan jag lämna skeppet nu efter det underbara stödet ni gett mig. Nu lär det krävas en hel arme innan jag ger upp kampen på mitt sätt.

Efter att i natt ha sovit i hela tolv timmar för första gången på väldigt länge så kände jag mig väldigt utvilad och pigg. När jag sedan satte på datorn och fick läsa alla de 170 kommentarerna ni skrivit så känner jag nu en otrolig glädje tack vare alla er läsare. Så stort tack igen för ert stöd.

När jag hade mina egna sidor och det kändes motigt så tog jag bara helt enkelt en paus och lät sidan vara, och det var inga problem då jag bara hade mig själv att ta ansvar för.

Men nu när vi är fler bakom en sida har man ett större ansvar, inte för att någon utav oss har något krav på oss att vi måste göra si eller så, men är man en grupp så känner man automatiskt mer ansvar. Går sedan något fel eller åt fel håll så börjar man ju undra.

Internet har många fördelar, men även nackdelar. När jag anslöt mig till Swecon så sköt vi i höjden i rask takt, vilket var väldigt glädjande för oss alla. När det sedan började dala på t.ex. Alexa så är det klart man börjar fundera på vad som är fel. Kan det vara mitt fel?

Nackdelen med internet i detta fall är att vi alla sitter på olika håll och på olika tider runt om i landet, och även en hel del utrikes. Anonymiteten har sina fördelar och nackdelar, vi missar den goda sammanhållningen man många gånger har på en arbetsplats eller förening mm. Men samtidigt slipper man bli påhoppad som fysisk person för sina åsikter.

Vi har alla vår rätt att tycka och tänka som vi vill. De som hyllar islam, sharialagar, hederskultur och kvinnoförtryck mm har sin fulla rätt att leva och följa detta. Men inte fan bland oss som inte vill ha det. Den som hyllar sharialagar och sedan själv blir utsatt för det har fan inget att klaga på.

Många kallar mig rasist bara för att jag är emot dagens invandringspolitik och det mångkulturella samhället. Jag personligen bryr mig inte om vart personen kommer ifrån, vilken religion den tillhör eller hur personen ser ut. Det som avgör om jag gillar en person eller inte är tänkandet och handlingen. Inte fan gillar jag alla svenskar heller.

Till er PK vänner, hur kan jag vara rasist som har flera vänner med olika invandrarbakgrund, muslimer som läser koranen, som följer deras traditioner och kulturer?

Har ni inte svaret så kan jag upplysa er om att för mig spelar det återigen ingen roll om vart personen kommer ifrån, vilken religion den tillhör eller hur personen ser ut. Det som avgör är handlingen.

Jag ser det som en självklarhet att människan och länder ska hjälpa varandra vid behov, jag blir glad över de invandrare och flyktingar som visar sin tacksamhet över att ha fått en fristad där de slipper krig och fattigdom, jag blir glad över de som är villiga att anpassa sig efter det svenska samhällets normer och tänkande.

De jag avskyr är de som utnyttjar det svenska samhället, oavsett om det handlar om en svensk eller invandrare. Det jag mest avskyr är de invandrare och flyktingar som kräver och kräver, de som hela tiden skriker efter sina rättigheter, men ägnar inte en tanke om sina skyldigheter. De invandrare som inte är tacksamma, begår kriminalitet eller inte vill anpassa sig efter svenska normer och traditioner har inte i Sverige att göra.

Angående dyslexi, då i första hand vad det gäller mig själv är att jag fick inte diagnosen förns i vuxen ålder, 45 +, och inte på den tiden när jag var barn och gick i skolan när jag som mest hade behövt hjälp och stöd. Dyslexi handlar inte bara om stavning, dyslexi är mer än det och olika för alla som har diagnosen.

Idag, tack vare dator och rättstavningsprogram så är stavningen det minsta problemet för personer med dyslexi, det svåraste för mig personligen är formuleringen. Att själv kunna formulera orden till en mening som brukas bör.

Som jag skrev igår så beundrar jag de skribenter och er läsare som kan formulera er på ett personligt sätt. Visst, det kan jag också, även om inte lika bra, så går det, problemet är bara det att detta inlägg, utan att klippa och klistra och med texten nedan har tagit mig ca 4 timmar att få ihop. Ingen skulle vilja betala för en skribent som det tar sådan tid för.

Jag hoppas ni nu förstår bättre varför jag mest bara klipper och klistrar om det jag anser är att viktigt att sprida vidare. Skulle jag skriva själv skulle det med andra ord bli ett eller max två artiklar om dagen och jag skulle vara helt slut.

Med det sagt vill jag ta tillfället i akt och säga att Swecon är i stort behov av skribenter och publicerare. Ingen kan göra allt, men tillsammans kan vi uträtta under. Det spelar ingen roll om ni kan skriva eller publicera fem artiklar om dagen, i veckan, i månaden eller per år. Det viktigaste är att vi alla hjälps åt med det vi kan, hinner och orkar.

Jag läste en kommentar här om dagen som berörde mig mycket. Personen skrev att den var dålig på att skriva mm, men att den gärna kunde dela ut flygblad. Och det är helt underbart, alla kan vi göra något som i det hela gör stor skillnad.

Vill även passa på att säga att vi hela tiden är beroende av ert ekonomiska stöd. Med den nya sidan som är under uppbyggnad på ny server och med högre säkerhet så är kontot nästan på noll. Så vi är tacksamma för alla kronor som kommer in.

Jag kommer nu även att följa er läsares rekommendation att ta en liten time out. Så jag har nu varit på systemet och köpt mig en STOR flaska, och varit på biblioteket där jag lånat Merit Wagers bok, Inte svart eller vitt utan svart och vitt.

Sist, men inte minst, så vill jag åter igen tacka er läsare för det stöd ni gav mig. Vill även passa på att tacka Nasse och de andra som fick mig att vilja överge skeppet igår, men som nu, tack vare er läsare är starkare än någonsin.

Tack
Scarface

p,s märkte även att flera läsare klagade över att deras kommentarer inte blivit publicerade. Tyvär så hade massor hamnat i spamkorgen och det är inget vi valt. Vi har som sagt högt i tak och har inte själva lagt in några ord som inte är tillåtna, så det är åter igen tekniken som spelar oss ett spratt. Jag godkände alla kommentarer när jag upptäckte detta.

Noterbart:
Det har inte varit någon på Swecon som velat att jag slutat, utan de har precis som er läsare gett mig sitt fulla stöd att fortsätta.

 

 

 • Fryke

  Gott att höra att du enbart tar en time out.
  Kändes lite vemodigt att du skulle lägga av pga elaka folk som säkert enbart är vänstertroll eller liknande.
  Välkommen tillbaka efter din time out och ser fram mot dina kommande artiklar ;)

 • TorgnySund

  Underbart! Scarface har återuppstått! Välkommen tillbaka … och skräm oss inte sådär igen. :)

 • Denoroligedemokraten

  Toppen!

  1. Bry dig inte om dyslexin! Till och med en stor sajt som Avpixlat innehåller en hel del stavfel; det gäller också deras kanske bäste skribent, Mats Dagerlind.

  2. Om man startar en blogg eller kanal på YouTube eller något annat, så kommer det alltid att finnas idioter som klagar. Det är bara tragiska personer som inte har något bättre för sig. Det är enda sättet som dessa misslyckade individer kan göra sig hörda på.

 • Limetwist

   Även ni hjältar har rätt till en semester ibland… Kämpa kämpa kämpa…

 • j89ohan

  fan va gött

 • PETER NYMAN

  TACK

 • Hummlan

  Låter bra det:))

 • Harold_the_Barrel

  Som jag sagt till dig tidigare att alla som har en åsikt är skribenter :-) Bra beslut du tog att stanna!

 • Bhoman

  Fantastiskt !!
  STARKT !!

 • svartamalin

  Tack Scarface du är en kämpe och hjälte.Många glädje hälsningar!!

 • SWEbuilder

  Härligt att höra Scarface, ta och vila ett tag och kom igen med ny energi :)

 • http://swedenconfidential.info/ Kapten_Krok

  Skeppet är räddat. Hissa flaggan :) Kapten tackar också alla för Ert stöd, det sa en hel del om hur stark man kan vara tillsammans.

 • Andersonszkan

  Nu blev jag på gott humör igen – hade precis författat en kommentar om Sveriges nära förestående undergång, en kommentar på ca 100 ord som tog mig en halvtimme att författa – UTAN DYSLEXI!

  Jag känner också ofta en enorm trötthet, vissa morgnar funderar jag på om jag kommer att orka genomleva dagen eller omm jag lika väl ska leta upp en vacker hög bro – men jag brukar alltid komma fram till att jag är en annan människa när jag fått laddat batterierna.

  Välkommen tillbaka till de levande – om du inte syns, finns du ju inte, har något universalsnille visst sagt :)

  (And lets kick some ass!)

 • Hotel_Suecia

  Härligt! Sätter in lite grann så det kommer över nollan ;-)

 • http://www.facebook.com/people/Peter-Nilsson/100002161299559 Peter Nilsson

  Finns garanterat många som klipper in en mening eller två från en annan författare som lyckats göra en formulering man suttit och funderat över. Inget att bry sig om, att kopiera in hela artiklar utan källhänvisning däremot, det är inte ok.

  Fortsätt nu med ditt jobb och f*n ta dig om du skrämmer oss en gång till såhär ;-) )

   

 • dupp

  Alla behöver ”smälla” av ibland, det är ett sundhetstecken. Sen kommer man tillbaka med nya friska krafter och nya tag, Cheerio :)

 • SM811

  Tack för denna glada nyheten.

 • http://profile.yahoo.com/G3QZBFCCPDXFTMQCKEUA4G4DW4 Blackstaff

  Det är vi som skall tacka, för allt jobb som du/ni lägger ner.
  Verkligen skönt att höra att du stannar kvar. :)

 • Mariah_Magdalena

  Underbart att höra!
  Stor kram!

 • Rita_B

  Detta var mycket glädjande att höra!

 • Tiramisuu

  Tänk vad lite det ska till för att man ska börja tvivla :-(

  Det är bara att hoppas att denna ”Nasse” inte har vett att inse att hans mail gjorde det komplett motsatta :-)

  Du är BRA Scarface, skönt att du stannar <3

  • http://avpixlat.info/ Morningstar

   Svinet Nasse kan dra åt helvete!! 

 • http://www.facebook.com/people/Jonathan-Lejonhjärta/100001516719804 Jonathan Lejonhjärta

  Ta ett stort andetag och rensa hjärnan …när lusten kommer så kör så att det ryker..
  Välkommen tillbaka , du hann bli saknad polarn ;) //Jo

 • stressad_skattebetalare

  Fler saker är självklara. Hatmedia och revolutionärer som vill krossa Sverige och göra landet muslimskt, de kommer att klaga, gnälla, hota, bedriva kampanjer mot er och t.o.m. infiltrera. Ni måste strunta i de som sabotera er, allt ni gör är att skriva sanningen.  Allt de gör (de är politiker, media, extremister och galningar, de har detta gemensamt) är att bedriva våld, hota, ljuga, sabotera och förstöra.  Inte bara för er men de vill förstöra hela landet. Därför är ni som skriver sanningen, ni är hjältar. Ibland undrar man varför sanningen är så förbannat farlig, varför döljs den till 100 % i stora media? Skitsamma varför.  Sanningen måste fram, vi alla måste hjälpa till.  

 • geeezen

  Du hade garvat om du sett mig nu..jag sitter med ett lika stort leende som en 6-åring på julafton när julklapparna skall delas ut!
  :o ))

 • Twistlock

  Underbart!!!

 • Theobservermum

  Kanon!! Det var detta man vill höra, att du är åter på banan, mer stärkt än tidigare. 

 • Blodsven

  Blev farfar för 2a gången igår, och bjöd mina kollegor på en whiskey och cigarr. Gör en repris på gårdagen tack vare dig Scarface. Grabbarna hälsar….

 • http://dalkullansrevir.wordpress.com/ Karin

  Superfint skrivet.

 • http://www.facebook.com/people/Bengt-Idestam/100000872502275 Bengt Idestam

  Sådärja, och av detta har du nu lärt dig att man alltid ska följa sitt hjärta. Att folk spyr galla över åsikter man har eller saker man skrivit, sagt eller tyck ska man alltid ta som att man träffat rätt. Reaktion är succé. Och att känna sig skyldig när någon kallar en rasist är fel, numer jag jag det som en ära…ett mer ”förstört” politiserat ord är nog svårt att finna.

 • Mrfischer

  Bra att du stannar!!
  Har inga problem med dina artiklar.
  Vem bryr sig om vad en elker ett par pk idioter tycker??
  Kör på bara. Du har ett stort stöd här på SweCon.

 • WhatIF123

  Kör hårt Scarface! Det gör en stor insats för Sverige! Om ett antal år kommer du att tänka tillbaka och tänka det du gjorda idag gjorde skillnad!

 • 530729

  Äntligen en glad och positiv nyhet bland alla tröstlösa artiklar om Sveriges förfall som man får läsa om här på SweCon! :-) Men om jag får drista mig till att ge dig ett råd i all vänlighet, Scarface… läs en skönlitterär roman och koppla av helt från verkligheten en stund ibland. Lyssna på skön musik, varför inte Gyllene Tider! Och ta en härlig höstpromenad i skogen, snart färgas löven röda och gula under den klarblå himlen och det blir lättare att andas. Sverige är, trots allt, fantastiskt!
  Jörgen

 • H@ck£r

  Sådär ja, då var SweCon räddat;)
  -
  TACK Scarface för att du stannar!

 • http://www.facebook.com/jeanette.muster Jeanette Muster

  Tackar och niger! Vila och koppla av nu du kämpe! Kram!

  • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

   Ja vad sjutton. Jag skickar en kram till Scarface jag med. 

  • 530729

   En stor varm gruppkram till Scarface från oss alla!
   Jörgen

 • Lady_Shadow

  Toppen, välkommen tillbaka Scarface nu känns det bra att gå in på SweCon igen.

  Klokt av dig att köpa en flaska när du ska läsa Merit Wagers bok ”Inte svart eller vitt utan svart och vitt” du behöver något för blodtrycket. Har själv köpt boken och läser, ingen trevlig läsning, man blir förtvivlad och undrar vart Sverige är på väg.

  Kram och ha det så gott
  mvh Lady Shadow
   

 • http://profile.yahoo.com/7QLCY6BSESRBSPNNECWO2KLALA PK

  Goda nyheter! Keep up the good work. Alla behövs i motståndsrörelsen.

 • kirre

  Skönt att höra att Scarface är på banan igen. Jag vill inte höra några dåliga nyheter igen, för då slutar jag att skriva kommentarer till artiklarna.

  • scarface_sweden

   Hm, nu har du allt satt mig på pottan, hur ska jag kunna fortsätta på sidan då 99% av våra artiklar innehåller dåliga nyheter?  :-)

   • 530729

    Om du mot förmodan skulle hitta en positiv sverigevänlig nyhet, Scarface… så för all del tveka inte att ta upp den, som en liten motvikt till alla tråkigheter och elände! Vi kunde alla behöva en glad nyhet ibland, för att stärka oss och ge oss lite hopp!
    Jörgen

 • YOTHI_TARZAN

  Sweden Confidential  är som en finne i röven på politikerna och journalisterna och blatte brottslingarna – låt det så förbli

 • mrsmarlowe

  Jag blir alldeles tårögd… vad underbart att du inte lämnar oss :-) Nu känner även jag mig mer peppad att ta tag i min del, har funderat väldigt länge på att kämpa mer aktivt ;-) Ta hand om dig! Kram!

 • Riket

  Någonstans i Universums oändlighet finns en galax som kallas Vintergatan.
  På en liten planet vid Orionarmen finns en viktig person som kallar sig
  Scarface – en människa som har förmågan att forma framtiden till det bättre
  för oss andra. Tack Scarface för Ditt beslut, Du behöver inte oss, men Vi
  behöver Dig.

  • scarface_sweden

   Stopp och belägg. Utan er hade jag lagt av igår, utan er hade det inte funnits någon anledning att ha en sida likt denna.

   Så kom igen, du är lika viktig som vi andra här ute i den digitala världen. :-)

 • Isaabella

  Blir också tårögd …. och glad ! : ))
  Mycket bra skrivet och jag håller med dig i det du skriver – så klockrent beskrivet !!!

 • O_Rolig

  En paus kan vara en bra idé. Kom tillbaka omladdad och inspirerad sedan!

 • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

  Härligt. Det är gott gry i dig. Det gläder mig mycket.

 • Bulldoggen

  Med det beskedet kan vi läsare pusta ut. Tack Scarface.

 • http://petterssons.bloggsida.se/ Stefan K

  Det beslutet gillar vi på 
  http://petterssons.bloggsida.se/
  Alla som bidrar till kampen för ett Sverige vi vill se är både välkomna och behövliga. Lite kritik är en smäll man får ta när ”de andra” försöker förmå oss att acceptera pågående politik, men det bästa motmedlet är att ge tillbaks.

  Som Thomas Möller (HA:s f.d. ledare) sade i en intervju med Aschberg. Slår man mot oss, slår vi dubbelt tillbaks.

 • RealistRacist

  Tjena Scarface.

  Låt mig ge er en klapp på ryggen. Det är inställningen som räknas och din attityd är lovvärt. Det är varken hudfärg, religion eller ras som utgör människan. Det är bara handling som räknas. Jag kunde inte ha sagt det bättre än du har gjort. Om du kallas rasist på grund av din attityd, då kan du ta det som en komplimang och vara stolt över det.

  Hälsningar RR

 • Sven Olsen – (argdansk)

  Sluta?  SLUTA?

  Du skulle bara våga!

  Du och alla andra utomordentliga ”bidragare” till SweCon skall ha en mycket stor eloge för ert fantastiska arbete.

  Jag är säker på att succén kommer att fortsätta – och att vi även framöver kommer att läsa inlägg från dig, som vi kan fröjdas över – och kommentera på det vanliga lågmälta sättet som är typiskt för SweCon’s läsare och kommentatorer.

  Vad beträffar att bli kallat rasist och främlingsfientlig, så visar sådana uttalanden, att de som kommer med dem enbart är för ointelligenta eller indoktrinerade att inse sanningen om svenska samhället.

  Att en PK (patetisk kommunistspira) kallar én för rasist är som ett riddarslag – det bevisar att man är på rätt kurs!

 • Lejonet Från Norden

  Så länge det finns kamp finns det hopp för detta land.

 • http://twitter.com/Trashen69 Trashen69

  Jag vill veta vad som händer därför besöker jag denna sida sååååå köööörrrrr bara. Kramelikram Trash

 • Naughtyboy

  Back in business scarface..! :-)
  Spelar ingen roll om man har nått sorts handikapp i stavning, det är tanken att man gör nått som spelar roll! Du gör mycket och det uppskattar vi alla på swecon.

 • j_london

  Scarface…det är karlar som dig, som jag vet att jag utan att skämmas kan kalla för landsmän. (Vilka dessvärre börjar bli utrotingshotade i muslimträsket Sverige.) Och som jag känner att det verkligen går att lita på när det börjar osa katt…

  Heder åt sådana män som dig!

 • per22

  Tack Scarface. Vi Sverigevänner är dig evigt tacksamma.

 • Steenson

  Det är du som ska ha tack Scarface, så TACK!!

 • http://armamodersvea.blogspot.com/ Bo Ålander

  TACK!

 • http://www.gillasportal.st/gillasart_fram.htm Gunilla Rasmusson

  Härligt att läsa detta. Det gläder mig.
  Kom också ihåg att vi finns här och backar upp dig.

  Kram!

 • schmupp

  Bra att du inte ger upp jag sj är i din ålder men kämpat för min rättighet i över 20 år visst vissa ggr har det varit nära att kasta in handduken men inte gjort det

  Så ett tack för att du och alla andra som sitter i redaktionen orkar hålla ut för det är ett tufft och rått klimat utanför dörren som måste synas och höras

 • Slasher2

  Trevligt att du orkar fortsätta. Precis som du har jag inget emot invandrare som sköter sig och vill anpassa sig till svenska förhållanden och seder. Det som stör mig är invandrarna som begår brott eller på andra sätt missbrukar vår gästfrihet. Allra mest stör jag mig nog på alla riktiga svenskar (dvs. inte alla svenska medborgare som nu för tiden kan betyda vad som helst utan infödda svenskar) som verkar hata sig själva och Sverige. Det är verkligen vidriga och otäcka människor och man undrar vad som är fel på dom. Det svenska folket är av hävd och tradition tystlåtna och försiktiga och ett sovande folk som Reinfeldth sa. Det kommer ta tid att vända på gamla vanor och de villfarelser och hjärntvätt som gammelmedia tutar i dem.

  Det är ett långt och otacksamt jobb men jag ser verkligen upp till folk som orkar med det. Sverigedemokraterna, Nationaldemokraterna, tidningar som Nationell Idag och bloggar som FriaTider, avpixlat och Swedenconfidential. Jag tackar er för ert förstånd och starka vilja att göra Sverige bättre. Själv försöker jag donera pengar och skriva förståndiga kommentarer.

 • http://www.facebook.com/people/Kam-Asshfucpig/100001319584379 Kam Asshfucpig

  Tack för att du är tillbaka ! Du behöves verkligen .

 • Baron_Skugga

  Fint som smör, Scarface!

 • lundabo58

  Bra, kör hårt!

 • KKurtan

  Scarface bra !

  Tillsammans är vi oslagbara för pk-dårarna. De är i minoritet fast de uppträder som den norska räkan som trodde sig vara en hummer….

  Din artikel fick mig att tänka på en man som sa ungefär så här:
  Jag drömmer om att en dag kommer vi att bli ”värderade” för vår karaktär, och inte för vår hudfärg… Tror det var Martin Luther King

  Jag har ett tips till dig:
  Say hello to my little friend…..The Truth !!!
     MVH

 • pica_pica

  Skönt att du blir kvar! Jag har i min obetydlighet blivit påhoppad för att jag säger min mening. Det hade varit sorgligt om dessa förtäckta hot hade tystat ännu en röst. Har inte varit med så länge inom PI-media och märkligt nog kom jag in på islam genom muslimska vänner. Vissa incidenter gjorde att jag beslöt ta in information från ”båda/alla” sidor innan jag yttrade mig.

 • GigaClaes

  Där ser du, Scarface
  Många mer än man tror bryr sig.
  Tänk på detta nästa gång någon gör dig/oss illa.

 • DrThomasJackson

  Bra att Du är åter! Tro mig jag har många gånger känt precis som du, men vi blir fler och fler, jobba inte för hårt bara, tänk på hälsa och att Du lever länge så vi tilsammans får se de goda frukter vi arbetar för.

 • alfonz66

  Att ni rasar beror på att i skrivandets stund Avpixlat har 1033 besökare medan ni har 180. Dyslexy är en sak men att inte kunna räkna och skylla på spöken är en annan. Avpixlat är bäst helt enkelt. Dem är seriösa skribenter som vågar stå för det dem skriver. Ni däremot kör med Kalle Anka namn, seriöst.

 • NE_Mannen

  Kul att du sovit gott och åter är i ‘produktion’, keep up the good work.    ;-)

 • johan persson

  tack de låter bra att du blir kvar:) du får gärna ringa mig mvh

 • spiderbeam

  :-)

 • Sweden4ever

  Hej Scarface! Har du varit inne och rotat i min skalle eller? Du tänker i alla fall precis som jag. Om en invandrare kommer hit och anstränger sig för att lära språket och få ett jobb och vill göra en insats för sitt nya hemland så är det helt OK. Men de som kommer hit för att leva på skattebetalarna ska bara ha en enkel returbiljett hem. Tyvärr tillhör majoriteten den senare kategorin. Jag är så glad att du valt att stanna kvar på SC. Du behövs, för du gör Sverige till ett bättre land att leva i!

 • http://pulse.yahoo.com/_QCW52FUFBEK33ETCCCODKX2H3A Västanfläkt

  Tack Scarface, Låt inte några anonyma mail rubba dig. Folk som skriver skit kan bara vara avundsjuka bloggare eller kommunister. Klipp och klistra du. Jag fattar inte varför man ska lägga ned tid på att omformulera textrader med samma innehåll? Speciellt inte när man ändå länkar till artikeln och tidningen ifråga?! Om ingen kan nå er juridiskt pga det så hade jag gjort det som funkar bäst. Känner inte att den Sverigevänliga folkrörelsen är skyldiga bolsjevikjournalisterna något.

  SweCon är riktigt bra och stämningen mellan er skribenter och oss läsare, samt stämningen läsarna emellan i kommentarsfälten är riktigt varm. Den värmen behövs för artiklarna ger en rysningar och gör en mörkrädd. Personligen har jag inte dysleksi istället kan jag inte räkna. Spelar roll. Idag har jag ett jobb där jag måste räkna mycket. Fråga mig inte hur jag hamnade där men jag sköter jobbet. Det gör du med Scarface, på ett alldeles utomordentligt bra sätt.

  • http://pulse.yahoo.com/_QCW52FUFBEK33ETCCCODKX2H3A Västanfläkt

   P.s. Den där personen som gick Swecon bakom ryggen borde ni hänga ut på skampålen.

 • http://www.swedenconfidential.info/ AnnaKonda

  Till dig Scarface från mig, ja, jag tror t.o.m. från oss allihop!

  http://www.youtube.com/watch?v=ZUfXtjO-Ct8&feature=related

  • scarface_sweden

   haha, den och ni är bara för underbara.

   Bjuder tillbaka på en jag älskar att titta på med mina barn :-)
   http://www.youtube.com/watch?v=omk6TAxJYOg

   • Lucidor

    Ska kolla den! De där sidorna du nämnde att du skötte tidigare: Är de fortfarande aktiva eller har du lagt ner dem? Har du lust att posta en länk?
    Än en gång, välkommen tillbaks!

 • Lodjuret

  Tack Scarface. Jag blev jätteglad när jag läste att du beslutat fortsätta. Du har många sunda åsikter  Utan dej skulle jag gå miste om massor av värdefull information. Jag bryr mig inte om har du sätter samman dina artiklar, bara om innehållet. Villa nu ordentligt så du kan komma igen med nya krafter.

   

 • Lucidor

  Gôtt mos!
  Du är en sann människa!

 • ledsenfarmor

  Godmorgon Scarface. Tack för ditt beslut. Nu behöver jag inte oroa mig längre, för att du inte är här. Väntar med spänning på din nästa artikel.

 • Strandnypon

  ”Störst av allt är Kärleken” sa aposteln Paulus.

 • El Cid

  Härligt Scarface!

  Morgonen blev genast bättre :)

 • mamma1234

  Vi måste hålla ihop i alla väder och stötta varandra. Vi är så förföljda att det är lätt att tappa sugen av stress. Därför är alla dessa informationssidor för oss realister så oändligt viktiga. Vi får inte ta åt oss av troll med irrelevant och osaklig kritik. Gammelmedia m fl vill inget hellre än att vi ska flyga varandra på strupen och så småningom implodera. Vi får inte bjuda dem på något alls i den vägen. Tills vidare får vi klappa oss själva och varandra på axeln som beröm och uppmuntran.

 • https://twitter.com/#!/Lotassen Sunngifu

  Jag är så glad för både SC-läsarnas och för din skull att du omprövade ditt beslut och visar att du inte tänker låta människors dumhet, tanklöshet eller elakhet trycka ner dig och styra över dig och ditt liv.

 • Pantertanten

  Tack Scarface! Jag är så glad och tacksam att du vill vara kvar här. Du behövs. Vi alla här också behövs. Vi kan inte ge upp vårt Sverige.
  Sköt om dig, och tack igen!

 • Tant_Stina

  Tack Scarface! Du behövs verkligen. Jag är så glad att ditt beslut blev att stanna kvar!

 • boonkaan

  Härligt att läsa, blev lite piggare och gladare.