Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

”Äckligt av Åkesson” skriver Aftonbladets Anders Lindberg


”POESI” PÅ LÅG NIVÅ På dagens ledarsida i den svenskhatiska slasktidningen Aftonbladet skriver den okrönte svammelkungen Anders Lindberg idag att Åkessons besök i Forserum är ett ”äckligt försök att utnyttja människors tragedi”.

Lindberg har tydligen missat vår artikel om Miljöpartisten Ulf Svensson som utnyttjade två iranska flyktingar, genom att avlöna deras slaverijobb med en lön som är sämre än vad dömda fångar i fängelse erhåller. Men Ulf Svensson och Aftonbladets hyenor som sitter på den helvita Jen Helinska redaktionen är ju av samma skrot och korn så det är inget anmärkningsvärt i sammanhanget. Snarare tvärtom.

Anders Lindberg försöker få till sin poesi med:

”Ibland är politikers försök att utnyttja människors tragedier bara äckliga. Som i dag, när Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson åker till Forserum där en grupp somalier systematiskt trakasserats samtidigt som vanligt folk stillatigande sett på.

Kommunalrådet med flera har vädjat till honom att inte komma. Men han bryr sig inte. Det är nämligen inte de boende i Forserum som är publiken. Det är alla vi andra.

Åkesson skriver i dag i Svenska Dagbladet hur han ser ”spänningar mellan svenskar och somalier i Forserum”. Han skriver om brev han fått som beskriver ”…händelser i skolor, på lekplatser och på torg där offren varit svenskar och förövarna haft icke-svensk bakgrund.”

I vanliga fall talar man inte om ”spänningar” mellan brottsligar och brottsoffer. Det är ett språkbruk och en argumentation ägnad att relativisera, sprida bilden av att alla är lika goda kålsupare och peka ut somalierna som problemet. Hade de inte varit där skulle inga trakasserier ägt rum. Utan brottsoffer, inga brottslingar. Enkelt.

Kommunen och polisen har misskött situationen grovt. De varningssignaler som har funnits ignorerade[sic]. Först när frivilliga krafter började protestera och den somaliska gruppen höll sina barn hemma från skolan började man reagera. Då hade redan över hälften av somalierna flyttat därifrån.”

Vad Lindberg inte uppger är att somalierna har flyttat från Forserum på grund av helt andra skäl, något vi skrivit om ett par gånger tidigare (se relaterade länkar nedan). Vidare skriver vänstertomten Lindberg:

”Men på senare tid har kommunen agerat. Ett fackeltåg nyligen samlade en stor del av befolkningen i försvar för allas lika värde. Det vanliga hederliga samhället återtar makten.

Lindberg tror att det svenska plåstret för allt våld och problem löser sig genom fackeltåg, nallebjörnar och medialt lögnaktigt dravel, men så är inte fallet Lindberg. Börja vakna upp från din Törnrosasömn och titta ut i verkligheten i stället för att sitta på din redaktion i ditt vita område utan invandring. Pajasen Lindberg avslutar sin enastående nonsensfyllda ledare med:

”Men såren kommer ta tid att läka. Något Jimmie Åkesson och Sverigedemokraterna inte är särskilt intresserade av. Tvärtom. Han vill istället använda Forserum som en scen för att få ut sitt budskap om att människor med olika bakgrund inte kan leva tillsammans. Han borde stannat hemma.”

”Han” i sista meningen syftar Lindberg på Jimmie Åkersson, men det tar väl emot att skriva det namnet.

Relaterat

AB

 • TorgnySund

  Anders Lindbergs språk är undermåligt. Att kalla Jimmie Åkessons besök i Forserum för äckligt, tyder på en väldigt fattig språkkänsla. Men jag får väl ge tillbaka med samma mynt och säga att Anders Lindberg är oanständig! Så det så.

 • denaknakejsarna

  Tragiskt. Det är ett väldigt osunt samhälle vi lever i, det visar Lindberg prov på.
  Vore kanske på sin plats att Lindberg ger sig på att försöka göra en omfattande undersökning som sammanfattar den friktion som uppstått i och med att folk med olika bakgrund ska leva tillsammans, all brottslighet, allt våld och mänskligt lidande det mångkulturella samhället har skapat. Men det gör han ju inte. Han är inte intresserad av att såren ska läkas. Han vill tvärtom att eländet ska öka, han använder Aftonbladet som megafon för att få ut sitt budskap om att människor med olika bakgrund ska leva till sammans – till varje pris (men bara i vita länder). Han borde skämmas.

 • SM811

  Jag får säga som en politiker sa till en SD politiker i Riksdagen att de är politikens asgamar. Kan inte annat än kalla de PK som Anders Lindberg representerar också för”asgamar”. Mer avskyvärda åsikter som Anders spyr ur sig om andra människor är svårt att hitta.

 • Hotel_Suecia

  Det är en skandal av internationella mått på det sätt som media skriver om en demokratiskt vald politiker. Detta borde uppmärksammas internationellt Tror inte det kan förekomma i något annat land än i Sverige, där man totalt tappat fattningen. Texten slår direkt mot en demokratiskt vald partiledare och indirekt på på alla SD’s väljare och/eller svenskar som är öppna med mångkulturens problem i det svenska samhället. 

  • http://www.gillasportal.st/gillasart_fram.htm Gunilla Rasmusson

   Helt riktigt! Varje angrepp från ljugmedia mot SD är ett angrepp mot alla som röstat fram partiet.

   Ingen svensk politiker har fått utstå sådant spott och spe från media, från myndigheter. Någon som kommer ihåg en viss biskops uttalande i en viss Stockholm-kyrka?

   • Bolivera

    Tyverr,kanner inte till historien men det later som det vore nagot 
    intrssant.

    • http://www.gillasportal.st/gillasart_fram.htm Gunilla Rasmusson

     Jag tror att det var högtiden efter morden i Norge, där bla a riksdagsledamöter var i Storkyrkan. Jimmie Åkesson och några av hans partikamrater var iklädda folkdräkter (vilket jag tycker är ett underbart initiativ). Men den kvinnliga biskopen kräkte ur sig så pass att Åkesson och hans kamrater lämnade kyrkan.

     (det kan också ha varit vid riksdagens högtidliga öppnande, mitt minne sviker mig ibland)
     Sådär gör man inte i predikstolen! Fy skäms!

     • Bolivera

      Tack for upplysningen.Jag instammer fullstandigt i,att om man ar kladd i folkdrakt ar man kladd for alla tillfallen.Jag kunde val ge mig fan pa att
      det var en honprast.Min tilltro till kyrkan ar under noll och jag har forsokt
      att diskutera med dessa personer men det gar inte och numera flyr dom om dom ser mig for jag kan argumentera emot dom battre an vad dom
      kan argumentera for.

      Den 5 september 2012 06:00 skrev Disqus :

   • 530729

    Påminn oss gärna, Gunilla.
    Jörgen

   • bibo57

    Om detta inte är diskrimminering av folkgrupp – vad är det då? Ren rasism?

 • dupp

  Det blir så när upplagan sjunker, dom måste få sålt fler lösnummer och då försvinner all anständighet. Tänk att vara köpt på det viset, dom har sålt sin själ, skrämmande.

 • 530729

  Dö Aftonbladet, DÖ!!!

 • http://profile.yahoo.com/G3QZBFCCPDXFTMQCKEUA4G4DW4 Blackstaff

  Det roliga i hela historien är att sådana här ledare, gör lika mycket nytta för AB’s upplaga som om de stängt av pressarna. Men det kanske de inser lagom tills dess de kursar. Låt oss hoppas det går fort. ;)

 • http://tveklost.wordpress.com/ Tourni

  Allt detta är väldigt löjeväckande. Hela historien med Centerpartisten och nu detta. Att anse att Åkesson är äcklig eftersom han vill höra hela historien är förståeligt i hans värld. Helst ska alltid somalierna vara offret och den stygga vargen ska spelas av nazirasistiska svensken.

    Har tomten Lindberg missat att just höra berättelsen från båda sidor just är det som han och hans pajasar till yrkesvänner ska göra?

 • http://www.facebook.com/people/Carl-Johan/641563881 Carl Johan

  Märkt att AB har smyg bannat mig från att skriva kommentarer på deras artiklar. Endast jag själv ser mina kommentarer när jag är inloggad på mitt facebook konto. Loggar jag ut och kör en F5 uppdate så försvinner mina egna kommentarer men andras är kvar….

  Riktigt fult sätt stänga av folk på imo! Utan att dom ens vet det själva, så dom inte ska klaga.

  • bibo57

   Den svenska censuren! Politikerna misstycker säkert inte!

  • boonkaan

   Precis så går det till hos PK media. Hos Helin och hans helvita journalistkår. Vilka jag foer ovrigt inte kallar journalister och utan hycklare som är självlärda ointelligenta skribenter. Konstigt att ingen zoomalier jobbar där, eller nån annan slags blatte!

 • ren_svensk

  Aftonbladet går mot sin undergång med stora steg. 

 • M Capensis

  Tja tydligare kan han väl inte säga det, Lindberg:

  ”… han (Åkesson) ser  “spänningar mellan svenskar och somalier i Forserum” … I vanliga fall talar man inte om “spänningar” mellan brottsligar och brottsoffer”

  Då var det officiellt: Alla svenskar i Forserum är brottslingar.

  • NE_Mannen

   Enligt traditionell PK-kultur så är man automatiskt brottsling om man är Svensk.

 • http://twitter.com/AlexSzieri Alex Szieri

  lindberg är våran tids största idiot x 100 

 • YOTHI_TARZAN

  Aftonbladet nazistiskt under andra världskriget
  Från 60 talet fram till 90 talet en halvkommunistisk tidning
  Från 1995 tills dags dato understödjer Aftonbladet kriminella utlänningar

  • Andersonszkan

   Mycket bra sammanfattning av de senaste decenniernas ideologiska hemvist.

 • http://petterssons.bloggsida.se/ Stefan K

  ”Ibland är politikers försök att utnyttja människors tragedier bara äckliga.”, skriver Lindberg och har redan glömt att både Fridolin och Sjöstedt varit på besök.

  ”Ett fackeltåg nyligen samlade en stor del av befolkningen…”, skriver han också, men glömmer påpeka att det bland några få Forserumsbor fanns tillresta personer från hela Småland och övriga Sverige. Riksdagskommunisten Höj Larsen var tydligen en av dem.

  En viktig faktor som herr Lindberg inte förmedlar är det faktum att många Forserumsbor bett SD att komma dit och det är väl medborgarna våra politiker ska lyssna på?

  Jävla socialistpajas!!!

  • NE_Mannen

   Detta påminner starkt om för några år sedan när det kom ‘proffsnegrer’ från Stockholm till Karlstad och förbjöd staden att ha en stadsdel som hette ‘kvarteret negern’, helt underbart eller…

   • bibo57

    Och det heter fortfarande negerboll!!!! Undrar om de gamla Pippi-böckerna censurerats? Hennes pappa var väl negerkung? Serien kan nog inte visas mer heller.

 • Sven Olsen – (argdansk)

  Lilla äcklet Lindberg står i svarta boken, den som blir lämnat till polisen efter frihetsvalet 2014.

 • PETER NYMAN

  JA JA Men han har fullt stöd från pedofil Baksi och våldtäkts Sabuni.Det stödet uppskattar han lika högt som stödet från Fryshuset och Blöjan-Sebbe som även skänk honom en mordhots T-shit som han och Ola Rapase skall bära på nästa latte-fest

 • kokoo

  Vem är ÄCKLIG ? det kanske är den som skrev artikeln.

 • NissenN

  Modigt av en ABanställd att ta upp hur äckligt det är att utnyttja andra människors tragedier, när man själv LEVER på att göra detta dagligen!

 • http://www.gillasportal.st/gillasart_fram.htm Gunilla Rasmusson

  Det framkom till och med i SVT.s reportage idag att media har blåst upp detta till en nivå som blivit ohantering.
  Att Forserumsborna inte är rasister, de är rejält förbannade just nu på media.
  Att det har förekommit trakasserier från somalierna (men jag tror att detta blev redigerat).

  Så, lite självkritik kom precis i rätt ögonblick ifrån SVT – skam vore det väl annars. Jag antar att det trillat ner ett och annat mail i deras inkorg om hanteringen av sakfrågan.

 • Andersonszkan

  ”I vanliga fall talar man inte om “spänningar” mellan brottsligar och brottsoffer. Det är ett språkbruk och en argumentation ägnad att relativisera, sprida bilden av att alla är lika goda kålsupare och peka ut somalierna som problemet. Hade de inte varit där skulle inga trakasserier ägt rum. Utan brottsoffer, inga brottslingar. Enkelt.”

  Snacka om att relativisera. Om den där stackars pensionären inte hade varit på Kortedala Torg så skulle inga trakasserier ägt rum. Utan brottsoffer, inga brottslingar. Enkelt.

  Om inte svenska tjejer gick omkring på stan klädda som ”horor” skulle inga gruppvåldtäkter äga rum.

  När dom kriminella invandrarslynglarna agerar efter denna logik, då blir det inga fackeltåg, ministerbesök eller krav på FN-insatser, trots att en människa blev svårt skadad för livet och dom senaste två åren är en enda minneslucka pga de hjärnskador han fick.

  Tusentals svenska tjejer gruppvåldtas varje år av bla somalier, men detta genererar inte heller några fackeltåg, uttalanden från ministrar eller krav på FN-insatser.

  Jämför detta med de ”brott” som dom stackars zoomaliska ”brottsoffren” (läs gnällkärringarna) utsatts för; ett bråk om en p-plats och en krossad ruta i en lokal som kommunen tillhandahåller.

  • bibo57

   Har själv sökt kommunal lokal däroch det kostade kan jag säga!

 • http://www.facebook.com/people/Kam-Asshfucpig/100001319584379 Kam Asshfucpig

  NÄR FLYTTAR VI , och vart ? Jag orkar inte se detta kommunistland förstöras på detta vis.

  • NE_Mannen

   Färöarna är nog rätt så gluttefritt !?

   • 585961

     Och blattefritt

    • NE_Mannen

     Same shit diffrent namne, man måste byta namn på skiten ibland så det inte blir allt för boooring. ;-)

 • Buttington

  Hade jag haft en tidsmaskin så hade jag hämtat Anders Lindbergs förfader från svenska stormaktstiden. Sen hade jag låtit förfadern läsa vad Anders skriver. Sen hade jag tagit fram popcorn och läsk, för att titta på nya Saw-filmen LIVE.

  • http://avpixlat.info/ Morningstar

   Game Over, Anders!! 

 • NE_Mannen

  Om det är någon som borde stanna hemma så är det  Anders Lindberg, en av Sveriges sämsta arbetsinsatser, sjukskriv dig för gott !!!

  • 585961

   DEt gör han säkert när aftonblaskan måste läggas ner och token blir arbetslös, vem betalar för skiten han skriver, ingen vettig människa

 • humanalltoohuman

  Den ende äcklige i sammanhanget är Herr Lindberg. Ett riktigt vidrigt litet PK-kryp det där.

 • Oberst

  Vilken halvherre den där Lindberg är.

 • http://pulse.yahoo.com/_QCW52FUFBEK33ETCCCODKX2H3A Västanfläkt

  Jag förstår Blindbergs upprördhet. Massakern i Forserum är verkligen en tragedi. Den där stenen genom rutan gjorden mig särskilt upprörd. Hur kunde de? Glasmästare går knappt att uppbåda på en söndag. Nu måste smålänningarna göra det enda rätta. Det är att betala glasrutan och ordna så att somalierna kommer hem till tryggheten. I anständighetens namn bör alla smålänningar samla ihop till avskeds- och förlåtpresenter. En glasko från Kosta-Boda hade varit både en vacker present men också en symbolisk artifact; Kon som förbinder Småland med Somalia, glasrikets nedläggning som symbol för avskaffandet av nationen Sverige och så glaset i sig som ett minne av kristallnatten i Forserum. Det här får aldrig glömmas. Härom må ni berätta – hemma i Somalia.

 • Buttington

  Dear America,

  Please invade Sweden and get rid of the communists the way you usually do. The people want freedom.

  • 530729

   Karl-Oskars and Kristinas childrens children, please come and help the old country and us swedes who still live here! Save Our Souls!
   Jörgen

 • El Cid

  Har skrivit till simon wiesenthal centret och bett dom skriva en ny ”Om detta må ni berätta” – Forserum.

 • ledsenfarmor

  Trodde han skulle blocka mig på Twitter igen, efter en syrlig kommentar till honom i AB:s kommentarsfält. Konstigt nog har han inte gjort det denna gång. Inte ännu.
  Men jag har en massa klick på gillaknappen. Känns skönt.
  Han, Lindberg, tror jag försöker kämpa för sitt jobb. Tippar på att han sitter löst, numera. Det ska han göra. Han är inte speciellt trovärdig.

 • Pantertanten

  Läser inte slasktidningen Aftonlögnen. Och deras tokiga j-a ”plus”… betala? för att läsa skroten?

 • Pingback: Mjölkattacken i Forserum var ren lögn « Sweden Confidential