Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Svea hovrätt skärper straffen för kidnappningstrion


TWITTERVÄNSTERNS VÄNNER Svea hovrätt skärper straffen för två av de tre kidnapparna, två iranier och en svensk vänsterextremist, som i december 2011 kidnappade en Uppsala-student på 25 år och höll honom fången under en veckas tid.

I och med att trion planerade kidnappningen under lång tid innan, samt att de utsatte offret för livsfara skärps straffet från åtta år till tio års fängelse för de två iranierna, Parastou Namdar Faiz Abadi 880823, och hennes pojkvän, idag 27-årige Elias Vincent Vecalius 850705, född med namnet Moshen Aslankhan-Afshar fram till år 2008 då han bytte namn, båda Linköping. Straffet på sex år för vänsterextremisten John Magnus Dahlskog står fast.

Kristofer Lundberg

Vänsterextremisten John Magnus Dahlskog 850719 från Mjölby, aktiv i det välkända fanatiska kriminella kommunistgänget Rättvisepartiet Socialisterna som är flitiga deltagare vid så kallade ”antirasistiska” demonstrationer och avvisningar av illegala invandrare, är kompis med dåren Kristofer Lundberg som är galjonsfigur i gänget. Det är Lundberg som allt som oftast ges TV-tid i Debatt och andra politiska program i vänsterkanalerna SVT och TV4.

De båda iranierna ska via kvinnans Parastou Namdars familj ha kopplingar till den militanta islamistiska vänsterorganisationen Folkets Mujahedin i Iran. Organisationen är listad som en terrororganisation av bland andra Kanada.

Hovrätten skärper alltså straffet från åtta till tio års fängelse för iranierna. Skadeståndet till Åhman höjs till 187 300 kronor. Båda iranierna har tyvärr svenskt medborgarskap vilket gör att de aldrig kan bli utvisade,

Kammaråklagare Lars Hedvall är nöjd med utfallet.

– Sammantaget sett till den grova gärningen och hänsynslösheten mot den tilltalade så är det ett rimligt straff, säger han till TT.

NI

 • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

  ”Gud” hör bön.

 • Orregyllensnorre

  Tala om100% stereotyp bild av en stenkastande vänstertomte (hen till vänster)
  Så där ser dom ut…

  • klossen

    Vilka? Pedosarna?

   • Orregyllensnorre

    Stenkastarvänstern..

 • Theobservermum

  Det borde ha varit livstid, utan chans till benådning, eftersom han riskerade livet i en källare utan värme under en kall period av året. 

 • 530729

  Lite off topic… låter inte namnet Rättvisepartiet Socialisterna som en kontradiktion, ungefär som Muslimska Mänskliga Rättighetskommitten?

  västeråsaren

  • Orregyllensnorre

   Kontradiktion i all ära, paradox skulle jag vilja säga…

  • Andersonszkan

   RS låter i alla fall inte en tiondel så löjligt som MMR  - vilka mänskliga rättigheter har muslimerna?

 • YOTHI_TARZAN

  Jag kan inte fatta att dom var så dumma att dom överklagade – nu får dom sitta 16 månader extra på kåken och det är en lång extra tid.

  • 530729

   Hehehe… de dumhuv’ena trodde säkert att de skulle bli frikända och få skadestånd.

   västeråsaren

 • O_Rolig

  Nu gnälls det väl som vanligt här och var om rasism och andra dumheter för att svensken fick ett lägre straff än iranierna.
  Saken är den att rätten förmodligen vägde in att han, som så många andra i vänstergrupperingar, är psykiskt sjuk.

 • Andersonszkan

  Kan den svenska mångfalden bli bättre än så här?

  Ett gäng bestående av en svensk, som naturligtvis är kommunist och två berikare kidnappar en svensk och försöker pressa dennes familj på pengar.

  Det blir nog bäst för den där John Magnus att inte böja sig ner efter tvålen om han skulle tappa den i duschen, med alla dom hormonstinna anaboltuggande araber som befolkar landets fängelser.

 • surkart

  Tänk att vänsterextremisterna verkar vara stöpta i samma form!? Försöker de avsiktligt likna Trotskij. Lenin och de andra massmördarna och förläsa sig på Kommunistiska Manifestet. En sån där extremist är naturligvis bredd att gå över lik för att nå sina mål. Kidnappningen ses förstås som ett led i den revolutionära kampen. Muhjahedin psykopaterna kommer väl att få martyrstatus bland mussar borta i Iran!

 • Patrik999

  Fan va skönt! Må ni ha långa och värdelösa liv.

 • 585961

  Visar än en gång att dessa muslimska svin bara är ute efter våra  länge sparade pengar , inget annat,  må dom ruttna i sina celler  och få vedervärdiga liv , vi vet ju hur dom ser ut och vad dom heter när dom kommer ut en gång, lovligt byte då