Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Forserumsbo polisanmäler mediakåren för förtal


DRAVLET FORSERUM En herre i Forserum har polisanmält den sammansvetsade journalistkåren för förtal. Enligt Forserumsbon har de så kallade journalisterna på ett felaktigt sätt pekat ut honom själv och alla Forserumsbor som rasister.

Anmälan kommer genom att bevakningen av de överdrivet påstådda trakasserierna mot de etniska somalierna i Forserum har medfört att media pekat ut hela staden som rasister och främlingsfientliga. Fallet har vi skrivit så många gånger så någon ytterligare presentation om händelserna känns överflödiga. Den övre medelålders herren berättar för polisen att han och övriga Forserumsbor ”känner sig utpekade efter allt som skrivits och sagts”.

Anmälan är riktad till TV, radio och press. Enligt polisen pekas inget medium ut specifikt. Initiala uppgifter från polisen säger att det kan bli marigt att få igenom förtalsanmälan eftersom anmälan är allmän, och ingen specifik nyhetskälla utpekad. Brotten ska enligt herren ha begåtts mellan den 10 och sista augusti.

hoglandsnytt

 • svartamalin

  Måste bli ett slut att förtala och smutskasta oss svenskar!

 • Interasistiskt

  Och nu kallas somalierna för ”etniska” för att i andar sammanhang kalls ”nysvenskar”

  Men om jag är en etnisk svensk mitt i arbetslivet blir det rasistiska rubriker

  • Andersonszkan

   Zoo-malier är både etniska, nysvenskar och svenskar (när dom begår terrorbrott i sina hemländer) – vi svenskar däremot är vare sig etniska eller svenskar eftersom vi ju en gång i tiden för 10-20 miljoner år sen utvandrade från Afrika, eller Asien, eller Amerika, eller möjligen Månen. PK-forskarna är lite osäkra på den punkten, men dom är väldigt säkra på att det inte finns några svenskar och dessutom har dom ingen kultur.

   Vilket überarbeit att konstatera att något som inte finns inte kan ha någon kultur.

   • elefantter

    Såväl som du där sammanfattar PK:s världsbild, sammanfattar dom sällan den själva.

  • Oxis

   Är somalierna ”etniska somalier”? Ja, för h*e, ingen annan vill väl vara somalier eller etnisk somalier. Att de kallas nysvenskar, svensksomalier och svenskar är väl bara att räkna med och ett sätt att förolämpa oss infödingar.

   • 530729

    Jag har slutat använda begreppet nysvenskar. Det är bara ren och skär PK-svenska. Jag vägrar betrakta mig själv som gammelsvensk!

    västeråsaren

  • 585961

    Vi kan kalla dom  BÅTPIRATER

 • PETER NYMAN

  Peka ut antirasistiskt-center som anger talesperson,i uttalande om att Forserumsborna är rena Ku-klux-klan.Då finns en organisation och en person.Om åklagaren vägrar begär överprövning.Om inte så är det fritt fram att utan risk för åtal skriva om dom grupperna man anser vara terrorister eller snyltare i SVERIGE

 • Bolivera

  Kanse det ar en ande att borja nysta i?

 • Andersonszkan

  Bra initiativ, men gubben borde lagt ner lite jobb på att precisera sin anmälan lite och pekat ut skyldiga – men i vilket fall som helst så får vi som skattebetalare vara nöjda med att den mobila polisstationen kom till användning – nu kan dom packa ihop, åka därifrån och bokföra detta slöseri med skattebetalarnas pengar som en stor framgång.

  • Oxis

   Att göra en lista på ett antal tidningsartiklar(behöver inte vara fullständig) i lokalpress och riksmedia som pekat ut Forserumsborna borde han kunna få hjälp med, bl.a. på biblioteket(De skall hjälpa till med sådant men är antagligen så PK att de kan vägra). Likaså borde han får hjälp med ett underlag beträffande alla TV-program.

 • pica_pica

  Hahaha, stämning för förtal föreslog jag direkt samt att skicka räkningen för hela kalaset med mobil polisstation och tolkar m m till herr Musa på Somaliska förbundet. Vi har trots allt något att lära av våra kära invandrare.

 • denaknakejsarna

  Bra gjort! Även om det inte kommer leda till något är alla protester bra.

 • Oberst

  PK-media tar alla chanser att anklaga etniska svenskar för rasism.

 • http://www.facebook.com/people/Eva-Andersson/596985605 Eva Andersson

  Undrar hur många förståsigpåare som kommer att åka till den här orten för att lära den etniska ursprungsbefolkningen mångkulturens fördelar?

 • http://www.facebook.com/people/Jonathan-Lejonhjärta/100001516719804 Jonathan Lejonhjärta

  Ibland så går det lång till emellan kommentarerna från mitt håll det beror på att man pallar inte att skriva.
  Man blir så in i helv.. mätt på allt man läser om och att skriva av sig hjälper förvisso men man önskar att något skulle hända, vem ska kasta första stenen?

  Här har man en händelse som är så felvinklad det kan bli och man undrar att tror dom att alla är så dumma i huvudet att man inte förstår?

  Regeringen är ute på mycket hal is och det behövs inte så mycket till innan det spricker.

  • El Cid

   Man blir alldeles matt och orkar knappt svara längre….

 • 585961

  Ja eftersom media  BARA tar upp när utlänningar drabbas och skiter högakningfullt i det som drabbar svenskar , så gör han helt rätt och detta borde gå ända upp hovrätten om det finns några vettiga personer där(vilket jag inte tror) stäm ulltotten och Reinfelt och migrationsdomstolen också, SD 2014 slaskmedia kommer att utrota sig själva

 • http://www.facebook.com/people/Maria-Lindstrom/630692648 Maria Lindström

  Tjohoo!! Tummen upp till Forserumsbon som gjorde detta…