Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Äldre dam utsatt för mörkhyad väskryckare


ÄLDREBROTT – IGEN Så var vi där igen, en utlänning eller en invandrad mörkhyad herre rånade en äldre dam på sina slantar som hon tagit ut från bankomaten.

Den äldre damen utsattes för en väskryckning på så kallat ”drive-by”-vis på Schaktmästaregatan i centrala Gällivare mitt på blanka lördagen. Den äldre damen hade precis efter klockan 11.00 tagit ut sina kontanta pengar vid en bankomat när hon utsattes för personrånet. Rånaren försvann hastigt och olustigt på en (stulen) cykel och länsman söker nu efter gärningsmannen.

Mannen beskrivs otroligt nog i Norrländska Socialdemokraten som ”normallång, ha mörk hy och normal kroppsbyggnad”. Det är inte var dag man kan läsa det signalementet i den röda sossetidningen, men sent ska syndaren vakna. Det är enligt tidningen oklart hur mycket pengar och ägodelar tjuven fick med sig som byte. Polisen rubricerar händelsen som grov stöld.

NSD

 • http://www.swedenconfidential.info/ AnnaKonda

  Att en sosseblaska går ut med ett sånt signalelement måste bero på ett extremt stort intag av det rödfärgade vinet ”Rödblask” eller att ansvarig utgivare fått en rejäl hjärnblödning.

  Hade han tagit ett par klunkar till hade hycklaren kanske t.o.m. skrivit neger och hade fått böja sin väl intrimmade gummirygg dagen efter när nykterheten satt in.

  • Pantertanten

   Haha. Ja, mörk hy säger ju egentligen inte mycket. Solbränd svensk? Mörk hy i ansiktet alltså??

 • 530729

  Tack Ullenhag! Tack Reinfeldt! Tack Annie Lööf! Tack Romson och miljöpartiet! Tack folkpartiet! Tack kristdemokrater! Tack sossarna! Tack vänstern! Tack alla ni som röstat för att samhället ska vara allt otryggare att leva i för våra äldre som har slitit och släpat hela sina liv!

  västeråsaren

  • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

   Väl skrivet och spot on. 

  • j_london

   … och tack alla röstberättigade svenskar – 94 procent – som röstade på de muslimkramande landsförrädarpartierna!

   Tack utomordentligt korkade svenskarr, utan ER hade massinvandringen och söndrandet och plundringen av vårt land inte varit möjligt.
   Jag skäms över att vara svensk och att behöva kalla alla er egoistiska  och Sverige-fientliga dumskallar för landsmän.
   Jag trodde faktiskt att svenskarna i allmänhet var lite mer begåvade och smartare är så här… än att okritiskt svälja alla lögner och all vulgärpropaganda från det politiskt korrekta etablissemanget.

   Dessvärre: jag hade fel!

   Tack alla ni svenskar för att ni bidragit att förvandla Sverige till ett kriminellt och groteskt zigenarhelvete. Hoppas ni mår bra när ni vandrar runt i detta vidrigt stinkande och mördarideologiska muslimträsk, som en gång hette Sverige.

   Det känns väl underbart att inte behöva bli kallad rasist, främlingsfientlig, fascist eller nazist… Sträck på er svenskar!

   Era barn och barn kommer säkert att vara stolta över er, särskilt tidigt om mornarna då böneutroparen spyr ut sina Koranverser genom minaretens högtalare bakom ICA-affären.

  • http://www.gillasportal.st/gillasart_fram.htm Gunilla Rasmusson

   …… och tack Sahlin!

 • Talibananas

  Har vi något zignalement? Är det bärplockarsäsong i Gällivare?

  • http://www.facebook.com/profile.php?id=734487724 Andreas Pålle Paulsson

    Bärplockarsäsong är det allt, fast finns ju invandrare här också tyvärr.

  • Pantertanten

   ”Mörk hy”

 • 585961

  Ka som vanligt ger sig det fega ryggradslösa kräken på  de gamla i Sverige som efter att ha betalt  EU:S högsta skatt för att försörja skiten som  regeringen släppt in , också tar deras sista kronor  till mat , fy f-n nu är måttet rågat sliter nog hilkan av nån hilkakärring snart . det blir dödssäket SD 2014 

 • Bolivera

  Rainfeldt skulle nog saga som vanligt att det ror sig om enstaka fall.

  • http://www.gillasportal.st/gillasart_fram.htm Gunilla Rasmusson

   Förresten, vad sysslar Reinfeldt med nu för tiden? Han syns inte, han hörs inte.

   • Bolivera

    Formodligen har han rakat ut for en depprition med tanke pa sin
    far och sin son som inte direkt hedrar slakten och sjalv ar han
    det storsta svinet.Men det ar val NIGGERGENERNA som ger
    sig till kanna.

    2012/9/2 Disqus

 • Pantertanten

  ”Mörk hy”? Jag undrar vad den gamla damen egentligen sa. Min gamla mamma, 92 år, skulle säkert ha sagt ”det var en neger”. Det sa hon nämligen om en person som jobbade med hemkörning av varor för hemtjänsten……. Det var inget fel på honom, det var inte det hon tyckte, men hennes beskrivning av honom var just: ”en neger”.