Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Överfallsvåldtäkt av ung kvinna i Mellerud


ÖVERFALLSVÅLDTÄKT En yngre kvinna utsattes på lördagsmorgonen för en överfallsvåldtäkt i centrala Mellerud. Enligt anmälan ska kvinnan strax före klockan 06.00 av ha blivit överfallen av en ensam gärningsman.

Kvinnan ringde en kamrat och berättade att hon förföljdes av en okänd man. Den uppringda kvinnan gick ut för att möta sin kompis och fann henne vid Rådahallen. Kvinnan uppgav då att hon blivit våldtagen av mannen. Den våldtagna kvinnan har förts till Norra Älvsborgs Länssjukhus, NÄL, i Trollhättan.

Polis har varit på plats för att höra offret. Ingen misstänkt är – som vanligt – ännu gripen för övergreppet. Hade vi däremot haft CCTV – övervakningskameror á la Storbritannien – så hade många av dessa fall klarats upp samma dag.

NWT

 • SM811

  Självklart vet polisen vilken grupp de skall leta efter.

 • Talibananas

  Var det en ensamkommande gärningsman? ; )

 • http://www.facebook.com/people/David-Ström/100000686312882 David Ström

  Verkligheten börjar bli som en Zombiefilm.

 • denaknakejsarna

  Det måste vara de ökade klyftorna som våldtog henne.

  Vad gäller övervakningskameror så finns det en sak de inte fixar, och det är att få övergreppet ogjort. En förebyggande åtgärd för den här typen av brott är att inte ha ett mångetniskt samhälle, samt att förändra hela den bild vi har på sexualbrott. Vi har visserligen en ”sträng” syn på våldtäkt och inkluderar många handlingar i detta begrepp, men samtidigt tycker samhället att tex våld mot materia är värre än våld mot människa.
  Det blir en liten tid i fängelse med tron(?) att denne inte ska göra om det när den kommer ut, man vill inte registrera pedofiler mm. Sverige är sjukt på så många sätt.

  • 585961

    Mycket sjukt, båda slaskmedia och regering och rättväsende, och migrationsverket alla sjuka och korrupta , festar och skriver och gör  SKIT

 • PETER NYMAN

  Ett normalt samhälle skulle omedelbart presenterat signalement med fantombild för att varna andra kvinnor i området.Varför är inte VI normala

  • Oberst

   Därför att det orwellska samhället är i full blom i Sverige. 1984 har blivit 2012. Sanning är lögn. Lögn är sanning.

 • mspired

  Dom får väl inte sätta på sina cirkustält till kärringar, därför ger de sig på våra tjejer istället. Svenska tjejer/kvinnor är ju ”sååå lössläppta”. Är det inte så det brukar heta i muslimska kretsar?

 • 585961

  Klart det var ett muslimskt djungeldjur