Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Flicka utsatt för sexövergrepp i Malmö


UPPDATERAD GANGSTERSTADEN Malmö levererar ett sexuellt övergrepp av en flicka på en lekplats sent på fredagskvällen. Polisen har ännu inte kunna fastställa rubriceringen av sexbrottet.

Det var på Oxelplanen på en lekplats som övergreppet skedde vid 21.00-tiden. Samtliga inblandade uppges vara unga personer i samma ålder, enligt polisens sida. Polisen finkammade sent på fredagskvällen lekplatsen som ligger i östra Malmö i jakt på bevis. Polis bekräftar dock idag att det finns en misstänkt gärningsman. Oxelplanen finns beläget i Rosengårds villastad.

Att samtliga inblandade uppges vara i samma ålder kan tyda på att det är fler än två inblandade. Och fortfarande vet inte media eller svenska politiker varför vi drabbas av så många våldtäkter, speciellt i invandrartäta områden. Visst är det märkligt?

På lördagsmorgonen kunde dock Cindy Schönström-Larsson, informatör på polisen, bekräfta att det finns en misstänkt för övergreppet mot flickan och att de två ska vara jämngamla.

– Det enda vi kan säga i nuläget är att det rör sig om unga personer som är i samma ålder, säger hon.

– Men det finns ingen gripen i ärendet.

UPPDATERING På Lavendelgatan, bara ett fåtal meter från lekplatsen finns ett gruppboende för personer med måttlig-lindrig funktionsnedsättning. Från Googles cash kan man läsa: ”Vi söker 2 vårdare till ett gruppboende för personer med måttlig-lindrig funktionsnedsättning. Boendet är beläget på Lavendelg och har 6 lägenheter.”

Polisen, SDS

 • Mariah_Magdalena

  Ensam flicka ute utan vaktande bröder ….?
  Våra nybyggarebyggare tolkar det omedelbart som att hon är lovligt byte….. 

 • PETER NYMAN

  Oavsett gärningsman eller gärningsman,så är detta bland det sorgligaste man kan läsa om.Endast ett parti ser detta som ett stort problem.Alla andra sopar det lilla problem som MP-V-C säger.Det är bättre att vi sysslar med mottagandet av fler kulturberikare anser MP

 • mspired

  Finns en tvärsäker lösning på problemen i malmö med omnejd. Ge bort Malmö till Danmark så ska ni få se på f-n!!

 • Oberst

  Avskyvärt brott.

 • mspired

  De påstår ju att de svenska flickorna/tjejerna/kvinnorna är sååå lössläppta. Hur kommer det sig då att de måste TVINGA sig på dem?? Sjuka j-vlar det där!!

 • 585961

  Var väl några ensamkommande ?????????????????????inavlade idioter

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=100000137235732 Aki Mona

  äkta djur även djur är bättre än såna folk de var under 15 år säger polisen jag hoppas de dör innan de blir vuxna vad ska de annars göra om de blir äldre

 • Pingback: Fyra småpojkar bakom sexövergreppet på Malmöflickan « Sweden Confidential