Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Åtal mot litauer efter rififikupp – då passar utvisningsyrkan


ÖSTSTATSLIGOR Enligt Blekinge Läns Tidning ska det nu väckas åtal mot de två männen som bröt sig in i ICA Maxis lokaler i Olofström den 16 augusti, genom en så kallad ”rififikupp” – att bryta upp taket.

De båda litauiska männen, 21 och 27 år gamla, åtalas för grov stöld efter att ha fått med sig parfymer, smink och kosmetika värt nästan en halv miljon kronor – 432 000 för att vara exakt. Under rififikuppen på natten mot den 16 augusti användes bland annat en fogsvans, två skruvmejslar, en kofot, en såg, en fällkniv, en handske och två nylonstrumpor som polisen har tagit i beslag. Troligtvis avbröt larmet tjuvarna.

Åklagaren har i åtalet lagt fram ett särskilt yrkande om att de båda männen, som är hemmahörande i Litauen, ska utvisas ur Sverige med förbud om att få återvända. De båda männen har erkänt. Teknikkedjan Elgigantens butik i Karlskrona utsattes ett par veckor tidigare för ett liknande inbrott genom taket. I GP är männen mellan 20-40 år, skriver de.

Det som sticker ut i dessa sammanhang är att åklagarna oftast är väldigt duktiga på att komma ihåg att yrka på utvisning när det gäller öststatare, och många gånger är även rätten på samma linje. Detta gäller ”bara” ett inbrott med grov stöld. Sedan har vi exempel på muslimer eller zigenare som smugglar människor, våldtar eller andra mycket grova brott. Då minns inte åklagare att utvisning finns, och rätten låtsas som det regnar.

BLT

 • Fryke

  Jo men ingen dog ju här..
  Om man råkar döda en svensk ska man givetiv ha beröm och en belöning som PUT eller liknande.. Kanske en ny bil? Det som ny morot kanske vore nåt?
  Våra politiker vill tydligen avyttra oss som svenskar och får en invandrare belöning när en svensk mördas eller skadas genom misshandel och liknande så skyndar dom nog på processen.
  Dom är ju oikofober och VI är inget värda i deras ögon.
  Ej heller dom svenska pensionärerna är något dom gillar då dom också kostar pengar…
  7-klövern är as!!

  Dom är 21 o 24 år gamla.. Snart söker dom väl asyl som ensamkommande flyktingbarn… *HUJEDA*

  • Fryke

   21 och 27 var dom visst *sorry*

 • PETER NYMAN

  Orsaken till utvisning av östfolk är att Expo,politiker och media inte hittar på snyft historier och rasist stämplen är inte så nära.Afro-förbundet har inget intresse i FN-kommision det har inte islamistiska rådet heller så då vågar myndigheter.Om det varit C-nybyggare vore samhällstjänst och höjt bidrag det vanliga för det hade bara retat SVENSKAR inte afro,islamister eller Expo

 • svartamalin

  De är tillbaka med vändande regeringsplan! Inte undrapå att landet lider av vanstyre med all dess alkoholkultur hos trojkan. Gränslöst och laglöst land som regel.

 • EricD123

  Åklagarna har blivit rädda för ”drev”. Vårt svenska media-etablissemang har helt enkelt fått en sjujäkla pli på myndigheterna. Ingen vill sitta med svarte petter när drevet går.

  Media-logiken sipprar därmed in i politik och förvaltning, och i rättssystemet. Individer som tillhör grupper som kan alstra medömkan får därmed en mildare behandling än de som inte kan det.

  Vad som saknas här (och i Sverige i stort) är en riktig bredd på journalistiken.

  • RobertSt2

   Förtydligande:
   Att sitta med ‘svarte petter’ = Att bli anklagad för rasism.

 • kokoo

  NEJ, NEJ !! inte utvisa barnflyktingarna, dom skall fostras till de NYA SVENSKAR  det är dom som skall se till att vi äldre utarbetade svenskar kan få några kronor i pension.

 • j_london

  Muslimer och zigenare (av alla avarter på detta jordklot…) har blivit förklarade heliga i muslimträsket Sverige!

  Sansöst! Denna etniska cocktail: muslimer och zigenare, skall utgöra och representera muslimträsket Sverige internationellt i framtiden… Hur skall detta gå?

 • Pingback: Ytterligare ett åtal mot rififi-litauerna « Sweden Confidential

 • Pingback: Polisen hårdsatsar mot utländska inbrottsligor « Sweden Confidential