Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Peruan dömd för våldtäkt mot barn


PEDOFIL Två år och sex månaders fängelse blev domen för 25-årige Oscar Torres boende i Rättvik som för två år sedan våldtog en då elva årig flicka när hon var på besök hos sin farmor.

Oscar Torres tillhör familjen och besökte flickans farmor tillsammans med sin sambo. När alla gått och lagt sig gick Oscar Torres in i det rum där flickan låg i sin säng där han enligt flickan förgrep sig på henne genom att genomföra ett samlag. Hon blev helt paralyserad och låtsades sova.

Farmodern vaknade och frågade vad mannen höll på med. Oscar Torres svarade att han hämtat en kudde, men i domen beskriver Oscar Torres att han var inne i rummet för att hämta sin mobiltelefon som låg i flickans rum på laddning.

När händelsen polisanmäldes en tid senare gick Oscar Torres till polisen och anmälde sig. Han erkände att han vidrört flickan men vet inte varför han vidrörde flickan under trosorna.

Mora Tingsrätt anser det vara styrkt att Oscar Torres våldfört sig på flickan och dömer honom förutom fängelsestraff på två och ett halvt år till ett skadestånd. Han ska betala 85.000 kronor i skadestånd till flickan.

Extra åklagare Kerstin Persson yrkade inte på
att mannen skulle utvisas vid fällande dom.

Mora tingsrätt dömer:

 • Oscar Luis Vila Torres 1986-12-15 Jarlvägen 2 i Rättvik, medborgare i Peru med tolkbehov på spanska till fängelse i 2 år 6 månader för våldtäkt mot barn.
 • Mål nr B 1422-11

Oscar Vila Torres är tidigare dömd den 5 september 2011 för snatteri till dagsböter.

 • kokoo

  Som vanligt ,INGEN UTVISNING

  • scarface_sweden

   Tack, jag missade att lägga till åklagarens namn.

 • 530729

  Undrar hur stämningen var vid frukostbordet på morgonen…

  västeråsaren

  • jumalauta

   Stämningen var god. Dom la upp strategin med Hela Hälsingland för att anordna en demo mot rasism även i Rättvik. Med pedofilen, journalister och politiker i första led såklart.

   • Andersonszkan

    Stämningen var god. Dom la upp strategin för hur dom skulle dela på dom förväntade 80 000 som flickan skulle få i skadestånd och som den gode Torres skulle slippa betala eftersom han var arbetsskygg och livnärde sig på snatteri – och så blev det 85 000!

 • PETER NYMAN

  Det är tydligen kortare straff för pedofiler än för SVENSKA små företagare som missat lite med skatten.Samtidigt bekräftar MP-ledningen att det skulle vara helt fel att utvisa en pedofil

  • Andersonszkan

   Skulle man utvisa EN pedofil så skulle ju alla muslimer ligga risigt till – eller hur?

 • valfisken

  Dessa förbannade åklagare som inte äskar på utvisning för alla utlänningar som begår annat än bagatellartade brott!  Åklagarna har ju lagen på sin sida och det är ju domarna som sedan avgör vilket straffet skall bli.  Vet inte om det är juridiskt korrekt av domarna att döma till ett hårdare straff än vad åklagaren äskar. 
  Många åklagarna är politiskt korrekta antisvenska fegisar som behöver få reda på vad svenskar i gemen tycker om deras vidriga sätt att arbeta.

  • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

   Förrädare och opportunister är vad dom är.  

  • ankakalle

   Det ligger planering från rättsväsendets sida i att systematiskt inte utvisa skurkarna. På så sätt säkerställer man att man säkert får jobb i framtiden för domare, nämndemän, advokater, åklagare, fångvaktare, poliser,och socialvårdare you name it. Bäst vore om man genast utvisade alla
   svenska domare nämndemän och åklagare, så längt bort som
   möjligt, och satte in skurkarna i deras ställe. Då skulle det äntligen
   bli ordning på den svenska rättskipningen.

   • 530729

    Tror det ligger väldigt mycket i det du säger om att man säkerställer jobben i framtiden för dessa yrkesgrupper inom rättsväsendet.
    Att svenne och samhället får lida spelar mindre roll.
    Och när man ibland läser om vilka hutlöst höga arvoden advokater och övriga får vid varje enskilt fall… (det blir rejäla årslöner!) förstår man vilka samvetslösa egoister många är.  

    västeråsaren

 • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

  Här har vi en till som borde avrättas omedelbart. 

 • Andersonszkan

  Mångfalds Sverige………..det vattnas i trosorna ;)

  Inte bara våra fromma muslimska berikare utan även våra hetlevrade sydamerikanska berikare vill leva som profeten….

  Skämt åsido - Oscar Luis Vila Torres har genom sitt handlande och sina gärningar visat att han är en förebild för svenska invandrade män i det mångkulturella samhällsbygget Sverige och borde utöver drömvinsten livstidsförsörjning av svenska skattebetalare belönas med en större summa kontanta medel och en flygtur med regeringsplanet till något hordistrikt i hans hemland där han kan frossa i sina böjelser – all kultur är ju exakt lika mycket värd som en annan, utom den svenska som inte existerar, får ju våra barn lära sig redan på dagis :(

 • SM811

  Jag säger som Kent sa i Riksdagen jag har inte förstått varför de så gärna vill behålla dessa utlänningar som vi kan utvisa. http://www.youtube.com/watch?v=NVIBwNedF8I&feature=fvsr

 • Suecote

  Dags att uppdatera sagan om Rödluvan… När lilla svenska Märta skulle hälsa på sin gamla farmor, kom den stora, stygga illegala peruanen och våldtog lilla Märta så hon fick bestående psykiska problem för resten av livet. Farmor hamnade sedan på ett Caremahem där hon svalt ihjäl, och peruanen fick livstidsförsörjning av svenska staten som belöning, så han levde lycklig i alla sina dagar.