Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

”Fallet ” Forserum har tappat alla koncept


SINNESSJUKT SKRATTRETANDE Fallet Forserum, där det omtalade ungdomsgänget som ännu inte är identifierat som svenskt, multietniskt, zigenskt eller av annan utländsk härkomst, tar sig alltmer häpnadsväckande ådagaläggande.

Nu skall både en mobil polisstation på torget upprättas till somalierna och muslimska riksorganisationer kräver att justitieminister Beatrice Ask (M) tillsätter en kriskommission. Muslimerna ska också begära att FN:s rapportör om rasism gör ett besök i Sverige. Man vet inte om man ska skratta eller gråta åt eländet. Och när görs det sådana här jättepropotioner av något när svenskar utsätts för rasism, våldtäkter av somalier eller alla personrån mot svenskar, eller ”dumma svennar” som de säger, gjorda av invandrare.

Denna ”rasism” som påstås sig förekommit mot just somalier, är inte mer än vad som förekommit mot kommunen eller svenskar då  polis redan gått ut med att denna grupp ungdomar varit kända länge, före somaliernas tid i Forserum, med att ställa till med besvär och problem. Men i Sveriges politiskt korrekta tecken försöker nu alla spinna loss på detta och få det till att Forserum nästan är värre än Hitlers tredje rike.

Den här ”scenen” som nu somalierna ställer till med är inget annat än ett spel för gallerian. Ungdomsgänget har kastat någon sten under ett par helger i rad på somaliska föreningens fönster. Hur många stenar har invandrare kastat mot svenskar eller utryckningsfordon? Ungdomsgänget har fått tre anmälningar på sig.

Polisen har totalt tre(!) anmälningar om händelser som kan kopplas till somalier i Forserum. En misshandel, en skadegörelse och ett ofredande.

- Det är allt vi har, säger polisen Håkan Lindkvist.

På detta ska då himmel och jord rivas upp, enkom för att några somalier ser en chans att få komma ut i media och framstå som martyrer i Sverige. Och Twittervänstern med sitt tomatröda anhang sölar inte en sekund för att bruka situationen till deras fördel, som i slutänden, enligt rödtomtarna och Expo blir att allt detta är Sverigedemokraternas fel – som vanligt. Finns det något negativt i Sverige som inte SD är upphov till?

De muslimska riksorganisationernas krav på nu denna kriskommission framkom vid ett möte med Nässjö kommun på tisdagskvällen. Kommunen klarar inte själv att säkra kraven för somalierna anser organisationerna. Kommissionens sammansättning bör avgöras av regeringen i samarbete med den utsatta gruppens företrädare och utreda polisens och kommunens hantering av situationen i Forserum, anser organisationerna.

Expressen skriver att kraven kommer att lämnas in i veckan till Beatrice Ask skriver Muslimska Mänskliga Rättighetskommittén i ett pressmeddelande för de samarbetande organisationerna. De skriver också till FN:s specielle rapportör om rasism och till FN:s arbetsgrupp för människor med afrikanskt ursprung. Koalitionen av organisationer vill att de båda FN-organisationerna besöker Sverige och undersöker situationen.

Ingen av somalierna talar svenska – som vanligt

Det räcker att vi går till tidningen Höglandsnytt för att få reda på att somalierna har flyttat på grund av andra skäl. Höglandnytt skriver så här, citat:

”Somalierna flyttar inte från Forserum enbart på grund av förföljelserna”, säger Helen Tarenius, rektor på onsdagens presskonferens i Forserum tillsammans med representanter för polisen och kommunen.

Enligt Helen Tarenius kom många somalier till Forserum för några år sedan när det var dålig tillgång på lägenheter i Jönköping.
Sedan dess har många flyttat vidare till andra städer av diverse olika anledningar. Att de allra senaste brottsliga händelserna skulle ha lett till utflytt av somalier menar Helen Tarenius inte är möjligt eftersom de hänt så pass nära i tiden.”

Relaterat
Somalier flyr från Forserum efter hot och stenkastning
Krismöte i Forserum mellan polis och kommunföreträdare om somalierna
Krönika: Svensk media i ett nötskal
TV-tips 16.05 idag – Gomorron Sverige från i morse med Ullenhag
Sverige – det självdestruktiva landet skapat av oikofoberna
Varför satt ingen i TV-sofforna om detta?

 • http://avpixlat.info/ Morningstar

  Om dessa zoomalier har fått 3 anmälningar på sig så är säkert mörkertalet många gånger större.

  • thomas59

   FN-trupper och flygförbud-zone över Forserum.

 • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

  Och lallarna springer likt hönor med avhuggna halsar och kacklar högljutt åt alla håll. Sätt staket runt Sverige och vi får världens största dårhus.

  • Andersonszkan

   Vi har ju redan tankepoliser, dom åker runt på våra skolor och arbetsplatser och lär folk vad dom får tänka och inte tänka – Expo kallas dom visst.

 • http://www.swedenconfidential.info/ AnnaKonda

  Kath-astrof att dessa underutvecklade varelser ska få ett spelrum som en svensk gruppvåldtagen tjej bara kan drömma om.

  UT med grottmännen och ta med alla lättlurade pk-idioter och transportera dem till en oupptäckt världsdel så vi får lite lugn och ro några få minuter!

  Det finns inga människor på jordklotet som är så trakasserade som vi svenskar!!

 • terrormc

  Det känns som om vi kommit till en brytpunkt här. Före och efter Forserum. Eskalerar det här vidare kan det vara startpunkten på något mycket värre. Som om korståget har startat. Vi lär ju bli varse men det ser förbannat mörkt(!) ut. 

  • elefantter

   Ja, det är ju en subtil liten fingervisning om vilken reaktion som väntar om ett hemmasnickrat medborgargarde stoppar två somalier inne i en trädgård, eller något.

 • Tesak

  Sverige åt Svenskarna och somalierna skickar vi åt helvete, somalier är skräp.
  kolla hur dom ser ut, jävla inavlade miffon.

 • robban1

  är ju rätt bra det här, de kokar soppa på en spik och visar på det absurda i pk resonemanget

  • Andersonszkan

   Det är ett billigt propagandatrick för att få svensken mer positiv till det nya somaliska lämmeltåget som är på väg, men jag tror att det kommer att få motsatt verkan – folk är redan urtrötta på dom här supergnälliga och krävande parasiterna.

 • ledsenfarmor

  Detta är ovanligt löjligt. Dags för de sk myndigheterna att tänka till.
  När vi svenskar blir atackerade o förödmjukade, då skrivs inte en enda rad, Inga
  PK-politiker ställer sig upp o försvarar oss.

  • Oxis

   De kommer aldrig att tänka om, bara elda på mer och mer. Mer somalier, mer somalier, mer somalier fram till valet 2014. 7klövern vet att de är körda 2014.

 • 530729

  Bevara Sverige svenskt!

  västeråsaren

 • El Cid

  Man har satt ihop en hönsfarm av 3 fjädrar i det här fallet.

  Forserum är en bondhåla och så varför håller man inte på och skriver ”Dom har ingen lokal” eller politikerna satsar inte på oss. ”Det finns inga jobb” etc etc.

  Är det så jäkla svårt att få tag på någon i Forserum som faktiskt kan berätta vad som sker? Har inte orkat läsa på Flashback men sanningen måste ju stå någonstans från någon som bor där.

  Känns lurt.

  • bibo57

   Folk i Forserum känner ett stort obehag. Jag tror inte de vill bli plåtade i media och utpekade som rasister inför hela landet.
   De tiger och lider, men somalierna blir INTE mer omtyckta, jag lovar!

 • http://www.facebook.com/people/Jonathan-Lejonhjärta/100001516719804 Jonathan Lejonhjärta

  Pk media som passar på att visa upp sitt rätta ansikte och det kan ju var och en som har en hjärna att tänka med räkna ut vad dom är ute efter. Om samma hysteriska media bevakning gjordes vid varje övergrepp emot en etnisk svensk så skulle man med lätthet starta 3-4 nya tidningar!

  Nu börjar en ny era i och med lanseringen av en ny sannings tidning 
   Dispatch International!

 • loofon

  Detta med att somalierna skulle vara utsatta pga av att de är somalier är lögn från början till slut!
  Mina släktingar i Forserum har bekräftat det ett antal gånger och de är lika förbannade som  alla andra som genomskådat MSM:s agerande.

  Smålänningarna kommer att ifrågasätta kostnaderna för alla ”insatser” och undra varför det saknas pengar till välfärden, även i Forserum.
  Det vore väldigt roligt om SD fördubblades i Forserum efter denna mediaskandal.

 • http://vargiveum.wordpress.com Varg i Veum

  Begreppet rasism börjar likna homeopati mer och mer…

  • http://swedenconfidential.wordpress.com Sweden Confidential

   Det är ganska utsätt, jag bryr mig inte längre ens i PK-bekantskapskretsen om någon kallar nått rasistiskt.

 • elefantter

  Jag föreslår att Beatrice Ask tillsätter en IQ70-utredning.

 • Andersonszkan

  Jag lider verkligen med somalierna som har flytt från krig, våld, bomber, minor, etnisk rensning, sjukdomar, slaveri, tortyr, våldtäkter, svält…….och så hamna i detta helvete som är sjufalt värre – att få en fönsterruta krossad i en lokal som vi skattebetalare bekostar.

  • 530729

   Jag kan tyvärr bara klicka 1 gång på Gilla!

   västeråsaren

   • Andersonszkan

    Det är lite uttjatat men i detta fallet vet man verkligen inte om man ska skratta eller gråta.

    • 530729

     Eftersom det allt oftare är så, kanske det behövs ett nytt ord som täcker båda reaktionerna? Skråta? Jag skråter.

     västeråsaren

     • Andersonszkan

      hahahahaha…..jag grattar så jag får magknip…

      Ja, du har rätt – och Expo måste hitta nya ord för rasism, diskriminerad och andra fullständigt urlakade ord.

 • bibo57

  Frågan är om de försöker ”döda” samhället? En befolkning som blir beskylld för rasism, utan fog. Det är ett samhälle på dekis, där många ungdomar lämnar samhället, de en gång stora fabrikerna slår igen, arbetslöshetenökar. Ett litet samhälle däralla känner alla (nästan).
  Runt centrumplan står ett gäng somaliska plattfotade män, kvinnorna FÅR inte springa omkring ute som de vill. De gör inget för att ”smälta” in. Få talar svenska. VAD GÖR DE DÅ DÄR? I denna lilla trötta håla!
  De sår osämja mellan folk, för alla känner sig olustiga av mediernas påhopp! Forserumsborna tittar i backen, vågar inte möta blicken på dem de möter, kollar över axeln, så ingen oväntad smyger sig på dem. Ett förtryckt folk, som jag stöttar till fullo!

 • 530729

  Om vi ändå kunde få en rejäl och lång vargavinter med isiga polarvindar, då kanske somalierna känner sig riktigt utfrysta och flyttar hem till värmen i sitt hemland igen.

  västeråsaren

  • Andersonszkan

   Och i kombination med att Forsmark, som brukligt när det är riktigt kallt lägger av så att hela landets strömförsörjning slås ut i ett par veckor och sen går på sparlåga resten av vintern.

 • http://www.facebook.com/people/Gunhild-Larsson/100003462692025 Gunhild Larsson

  Hela denna historian är ju bara så löjlig. Det späs på med mera lögner från somalierna hela tiden. Vad ska komma härnäst?. Att Forserumsborna ställer somalier mot väggen och arkebuserar dem. Får Svenskar anmäla somalier i den mobila polisenheten eller gäller det bara för Somalier? Sånt här skapar motsättningar. Det förstår vem som helst. Men denna historian kan bara sluta på ett sätt och det hoppas jag att Forserumsborna förstår. Rösta rätt i nästa val.

 • Andersonszkan

  Jag blir illamående när den där speakerrösten går på varje gång man kommer in här – han låter som om han pratar till 3-åriga spädbarn….fast det är väl just det han gör; vuxna PK-svenskar med förstånd som 3-åringar!

  • j_london

   Jag tänkte exakt som du, när jag alldeles precis klickade på detta upplägg.

   Jag får en känsla av att vilja kräka…

   Hela detta förbannade muslimträsk låter, och uppför sig, i dag som ”Nyheter på lätt Svenska”.

 • kokoo

  Nu måst FN, EU, NATO, mfl.kopplas in och göra en stor utredning hur muslimerna blir behandlade i Sverige. Resultatet blir troligtvis att Sverige skall höja bidragen med minst 500% samt att muslimerna skall få nybyggda  åtta (8) rumsvillor med alla moderna tillbehör samt naturligtvis en eller två BMW samt hemhjälp och barnskötare (dom har många barn) .Vi arma skattebetalare måste skärpa oss. Somalierna är de NYA SVENSKA BERIKARE!! som vi skall vara rädda om ,annars kanske dom åker hem till Somalia.

 • http://petterssons.bloggsida.se/ Stefan K

  Sanningen kommer fram förr eller senare.
  Just nu sitter både politiker, journalister och poliser och är rätt nervösa.
  Antingen har det som rapporterats verkligen skett och då undrar nog många varför man inte reagerat tidigare.
  Eller så ljuger de för att lyfta fram somalierna som särskilt utsatta och då får de stå till svars för det.

  Journalisten som skrev på SVT:s hemsida, Niklas Sjögren, svarade så här i ett mejl.

  När det gäller rapporteringen ser kedjan ser ut så här. Uppgifterna är från möte mellan kommun och olika organisationer i Forserum och framfördes till Smålandsnytts reporter på plats. Reportern intervjuade Rashid Musa från Muslimska mänskliga rättighetskommittén, som berättar om händelsen i intervjun. Varje kväll har en person på vår redaktion i uppgift att skriva texter för webben utifrån de tv-inslag som de insamlande reportrarna/fotograferna gjort under dagen. Igårkväll var det passat mitt. Därav webbartikeln. Det framgår ju i både artikeln och tv-inslaget att uppgifterna kommer från Rashid Musa, som precis innan talat med somaliska familjer på plats i Forserum. Vi har nu gjort tillägg som ytterligare förklarar detta. Alltid viktigt att källan framgår, inte minst i det här fallet.  

  • 530729

   Undrar om den här journalisten på SVT, eller för den delen NÅGON inom PKmedia, vet om att denne muslimen Rashid Musa var kompis med Stockholms-självmordsbombaren och att han dagen efter det gudskelov misslyckade attentatet, sände sina kondoleanser till hans familj? När övriga Sverige förfasade sig över denna händelse, tyckte alltså muslimen synd om bombaren och beklagade hans död!

   västeråsaren

 • Andersonszkan

  Detta är så fruktansvärt så jag tror inte att det räcker med FN-observatörer – NATO måste bomba Forserum!

  Varför står JAS och rostar i sina hangarer?

  Det gick an att använda dom i en bagatell på andra sidan jordklotet, men när vårt eget Forserum slits sönder av våld, konflikter och etnisk rensning så står planen och samlar damm.

  Jag ska genast mejla försvarsministern!

 • vlad imp

  Familj-invandringen från Somalia är på väg, så det behöver lite snyft reportage,  tror inte ett skit på  Rashid Musa från den kontroversiella organisationen Muslimska mänskliga rättighetskommittén.

 • SM811

  Hur kan PK förstora upp detta så till den milda grad?
  Tillhör de också samma medelvärdesgrupp?
  Var hittar vi Somalia här? http://www.photius.com/rankings/national_iq_scores_country_ranks.html

  • 530729

   Ja herreminje… och eftersom alla somalier numera räknas som svenskar, lär väl Sveriges IQ-medelvärde raskt sjunka!

   västeråsaren 

   • dupp

    68 i IQ, det räknas som förståndshandikapp, och detta folk skulle vara Sveriges räddning.

 • j_london

  Forserum har givit muslimträsket Sverige ett ansikte.

  Forserum representerar Muslimträsket. Forserum är Muslimträsket i miniatyr.

  Forserum ÄR muslimträsket Sverige!

  Forserum är landets myndigheter. Forserum är landets DDR-media. Forserum är landets polis & rättsväsende. Forserum är Muslimträskets politiska agenda. Forserum är det sinnessjuka Muslimträsket. Forserum är alla muslimkramares Muslimträsk. Forserum är det  Sverige- och svenskfientliga Muslimträsket.

  Forserum är det kollapsade och havererade Muslimträsket!

  Forserum är morgondagens Muslimträsk Sverige…

  • Andersonszkan

   Forserum är som en kattlåda där bajskorvarna fått liv och tagit över och är i färd med att jaga iväg katten…

   • j_london

     Det köper vi…:-)

 • http://twitter.com/rogerpanglao Roger B Hermanson

  Vart ska de flytta? Hem?

  • 530729

   Men de är ju redan hemma!

   västeråsaren

 • antondavid21

  Somalier säger sig själv ha flyttat till Sverige och upplevt allt möjligt elände på resan för att unkomma krig, förföljelse och av rädsla att bli mördad.
  Det visar sig klart och tydligt att dom har ljugit myndigheter upp i halsen om dom nu tycker att FN ska rycka in på grund av stenkastning.
  Betyder det att dom har verkligen inte upplevt krig,trakasserier eller rädsla överhuvudtaget då om dom nu blir så rädda och upprörd över detta.
  Någonting i det hela stämmer inte alls.
  Att inga märker eller påpekar detta är verkligen konstigt

 • http://petterssons.bloggsida.se/ Stefan K

  Jag skulle verkligen önska att några grävde i detta utanför gammelmedias mikrofoner och kameror. Att några begav sig till Forserum och pratade med invånarna, ställde kommunpolitiker mot väggen, hörde med rättsväsendet på plats och ifrågasatte de lokala journalisterna. Är helt övertygad om att det finns en sanning som man inte vill ska nå ut.

  • antondavid21

   Ja …så småningom kommer dom att åka ditt. Det går inte att lura folket i all oändlighet…..nån tabbe kommer och då kommer sanningen fråm.
   Dom har inte sagt rakt ut att gänget är svenskar och det är underligt…eller hur

 • 530729

  Det finns ett gammalt uttryck som passar för denna icke-händelse: Storm i ett vattenglas.

  västeråsaren

 • Johan Rydberg

  Sanningen är ju denna att en majoritet av Sveriges röstberättigade population har röstat för denna politik. Majoriteten bryr sig inte ens om att Sverige inte bara förvandlats till ett darhus utan ocksa till hela världens socialbyra.

  Jag bor utomlands och läser svenska tidningar pa nätet varje dag och blir mer och mer förfärad.

  Är detta pa riktigt ?

  Sverige framstar som mer och mer extremt och jag gissar att kollapsen för välfärdssamhället inte är langt borta.

  Samtliga rikstäckande tidningar skriver idag att regeringen ska satsa 1,3 miljarder pa anhöriginvandrare fran Somalia. Kommunerna är besvikna och vill ha mer.

  Dessa 1.3 miljarder kommer inte att räcka länge. Ytterligare ett par tiotals miljarder av svenska skattebetalares pengar maste pumpas in för att försörja somalierna.

  En utvikning: regeringer satsar 1,3 miljarder pa somalier. Jag hade ingen aning om att det fanns ett sedeltryckeri i källaren i Rosenbad.

  Regeringen har beslutata att spendera 1,3 miljarder kronor av svenska skattebetalarnas pengar pa somaliska analfabeter och extremt lagutbildade som aldrig kommer att arbeta och bidra med en enda krona till det svenska samhället. 

  Lycka till Sverige!

 • http://profile.yahoo.com/G3QZBFCCPDXFTMQCKEUA4G4DW4 Blackstaff

  Japp, släng pengar i sjön. Det är bra att vi har gott om överflöd av pengar, så att vi inte behöver dra in på sjukvård, äldreomsorg osv.
  GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH…

  • 530729

   Och när pengarna tar slut trycker vi bara upp nya!

   västeråsaren

   • http://www.myspace.com/150241684 Heydte

     Precis som i Zimbabwe, men Sten och Olof var ju döds-polare med Robert!!

 • Steenson

  Snacka om att tappa alla koncept, kolla det här:
  http://www.svd.se/naringsliv/nyheter/varlden/kanada-sedel-anklagas-vara-rasistisk_7460240.svd

  • Svensk_Tiger

   Det kallas för ”kritisk teori” och är en av beståndsdelarna i postmodernismen, eller vanligare kallat ”kulturmarxism”. Genom kritisk teori kan man hitta rasism i precis vad som helst.

 • Oberst

  När utlänningar får spö skriker hela PK-maskineriet i högan sky, men när svenskar gruppvåldtas, sparkas ihjäl och far illa tiger de. Tvi faen!

 • http://www.facebook.com/people/Jeff-Jensen/666154689 Jeff Jensen

  Någon som vill slå vad om att somalierna ljuger och har hittat på allt detta själva!

 • Calaverra

  ”Anti-rasist” är bara ett kodord för anti-vit, precis som det sägs hela tiden. 

 • Pingback: “Äckligt av Åkesson” skriver Aftonbladets Anders Lindberg « Sweden Confidential