Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Muslim hotade döda man som åt under Ramadan


PENSIONSRÄDDARE När 27-årige Adil Rabih från Algeriet upptäckte att en av männen han bodde ihop med i en av Migrationsverkets lägenheter i Blomstermåla den 20 juli tänkte laga mat under pågående Ramadan blev han vansinnig och hotade att döda denne med en kökskniv.

Några dagar tidigare hade en flykting från Afghanistan flyttat in i lägenheten, vilket gjorde att totalt fem män, från delvis olika länder, bodde under samma tak.

När den nyinflyttade mannen stod och lagade mat i köket kom 27-årige Adil Rabih fram och undrade om han inte skulle fasta, varpå mannen svarade att han inte var muslim.

Adil Rabih lämnade då lägenheten, men kom tillbaka senare i ett väldigt upprört tillstånd, skrek och sparkade på saker. Den andre mannen som inte förstod språket frågade på engelska vad som var fel.

Adil Rabih svarade att han var muslim och fastade, varefter han kastade en strykbräda mot den andre. Han slet sedan tag i en kökskniv och skrek på engelska att han skulle döda den andre. En av de andra männen i lägenheten befann sig också i köket och efter att ha bett Adil Rabih att lugna ned sig släppte denne kniven och gick därifrån.

När männen ringde polisen återvände Adil Rabih, välte köksbordet, grep åter tag i kniven och hotade ytterligare en av männen i lägenheten till livet innan han återigen lugnade ned sig.

Nu har Adil Rabih dömts för olaga hot och narkotikabrott till fyra månaders fängelse och han ska dessutom betala 18 000 kronor i skadestånd till de två män han hotat med kniv. Han dömdes i februari 2010 till åtta månaders fängelse för grov stöld och våldsamt motstånd. Adil Rabih är medborgare i Algeriet men utvisning är inget som diskuteras i tingsrättens dom.

Östran

Kammaråklagare Johan Henningsson yrkade inte
på att mannen skulle utvisas vid fällande dom.

Kalmar tingsrätt dömer:

 • Adil Adil Rabih 1985-02-73 Salthällsvägen 9 i Blomstermåla, medborgare i Algeriet, tolkbehov på Arabiska till fängelse i 4 månader för olaga hot och narkotikabrott.
 • Mål nr B 2494-12

Adil Rabih kom till Sverige från Algeriet 2007 och förekommer under två avsnitt i belastningsregistret. Den senaste anteckningen är en anteckning om kontaktförbud i förhållande till Muhammed Hussein Naderi, meddelat den 24 juli 2012. Adil Rabih dömdes den 23 februari 2010 av Stockholms tingsrätt för grov stöld och våldsamt motstånd till fängelse åtta månader. Från detta fängelsestraff frigavs han villkorligt den 22 juli 2010 med en återstående strafftid om 2 månader, 4 dagar. Prövotiden utgick den 22 juli 2011.

Olof Lidén tillerkänns ersättning av allmänna medel med 42 200 kr. Louise Wassberg tillerkänns ersättning av allmänna medel för arbete som målsägandebiträde med 19 722 kr. Peter Henrysson tillerkänns ersättning av allmänna medel för arbete som målsägandebiträde med 28 032 kr.

”Kostnaden för målsägandebiträdet och försvaret ska du som skattebetalare stå för”.

 • Pantertanten

  Men ut med dårarna, punkt slut. Låt dom fortsätta ta kol på varandra i sina krigande hemländer!

 • PETER NYMAN

  Nu när ramadan enl.politiker är en SVENSK högtid så kan det innebära livsfara att äta under denna SVENSKA högtid MP har begärt att inte skolorna skall servera mat under denna SVENSKA högtid,iinstämmer gör CENTERN och även Ullenhag.vI måste upprätthålla våra fina SVENSKA högtider är argumenten för att skippa skolbarnens mat,V önskar också förbud för öppna matserveringar VI måste lära oss respektera VÅRA SVENSKA högtider.Facket i samrbete med Expo kräver personal matsalar stängs under denna SVENSKA HÖGTID

  • geeezen

   har centern, MP och Ullenhag verkligen sagt detta??

   • dupp

    Det är allmänt känt.

 • j_london

  Mångkulturen – inte minst de vidriga och groteska muslimerna – håller polisen, domstolar, advokater, åklagare, nämndemän, fångvaktare… i muslimträsket Sverige fullt sysselsatta natt som dag.

  Och värre kommer det att bli – detta är sannolikt bara en försmak om vad som komma skall. varje vecka väller det ju ännu mer muslimer över över gränserna och spär på i muslimträsket.

  Säger bara: tvi fan för muslimer och islam!

  • Andersonszkan

   Som framtida integrationsminister skulle jag låsa in dom på kvällen och låta dom sköta sig själva – på morgonen skulle alla döda kroppar kroppar tas om hand och på kvällen skulle proceduren upprepas.

   I kombination med stängda gränser så skulle Sverige snart komma på fötter igen.

   Och om du har sett den eminenta filmen ”Flykten från New York” så skulle jag tillämpa det konceptet på Malmö :)

   • j_london

    Men så pass eminenta och presumtiva arbetsmetoder i ditt ännu så länge i uppbyggnadsskedet: integrationsminister-CV, kommer dina tjänster att bli hett efterfrågade då vi bildat vår ”skuggregering”.

   • j_london

     Förlåt, glömde säga jag inte känner till filmen ”Flykten från New York”, dock inte länge till… Jag är nämnligen ”god vän” med PirateBay…;-)

    • Andersonszkan

     Titta på den – bara titeln säger en hel del; för tankarna till en tidningsartikel där rubriken var ”Flykten från Malmö”. Filmen är dock både spännande och underhållande.

     • j_london

      Tack för rekommendationen. Ja, det skall jag göra. Alltså, titta se den!

 • valfisken

  Svenskarnas fiende är det politisk etablissemanget.  De är roten till det onda.  Det är de vi måste bekämpa.  Kan vi inte vinna det slaget väntar ett annat slag senare – det mot muslimerna och kanske andra främlingar i vårt land.  Vi kommer att bli än mer angripna än idag när de är fler än vi.  Då blir det på liv och död för de etniska nordborna.
  Kom ihåg en sak – landet är vårt!
  Reinfeldt säljer och skänker bort något som han inte tillhör honom – vår nordiskt etniska kultur.

  • Prellen

   Han kommer att sälja ut allt som det finns några som helst möjligheter att sälja. Går det inte att sälja kommer han att ge bort det.

   • Andersonszkan

    Och det som ingen vill ha kommer zigenarna att släpa hem till Rumänien och sälja till sina mindre lyckligt lottade kusiner.

 • VIKINGKRAFT

  Tack jag betalar så gärna !!
  Får väl jobba lite övertid så ska det nog vara betalt snart !!

  Känns bra att skattekronor gör sådan nytta !!

  Blir så glad att läsa om dessa fina människor som kommer till Sverige !!

  Man blir så på hugget att gå till jobbet när man vet att man hjälper alla

  dessa nybyggare att få en sån fin start i paradiset Sverige !!!

  • Andersonszkan

   Du vet väl att du jobbar 2 dagar i veckan bara för att försörja alla bidragsberikare.

 • Bolivera

  Pol Pot Rainfeldt och hans anhangare maste stoppas.

 • http://www.facebook.com/people/Barbro-Israelssoni/100000072854891 Barbro Israelssoni

  Vår nuvarande regering kommer att gå till historien om dom som totalförstörde Sverige.
  Det måste saknas något i deras hjärnor som inte kan se vad dom gör med vårt land!

  • j_london

   Dom har inga hjärnor. Innan de bildade regering lät man amputera sina hjärnor.
   Detta i syfte att frånta sig allt ansvar i anslutning till arabiseringen och islamiseringen – som resulterat i muslimträsket Sverige.

 • j_london

  Riktigt bra frånstötande bild på quislingen Muslimfeldt; med fatasins hjälp kan man föreställa sig (önska…) att han hänger med halsen över en trasig, söndrig fösterruta!

  • Andersonszkan

   Jag tycker att han ser ut som om han led av en monumental förstoppning – det blev nog för lite fibrer under ramadan i kombination med nattligt frossande av för mycket sötsaker och för mycket stillasittande på dagarna nu när ramadan inföll under riksdagssemestern.

   Sen så börjar väl sockret spöka också, det brukar visa sig i kolossal trötthet och häftiga humörsvängningar.

   • j_london

     Unbeatable…! You are unsurpassed!

    • Andersonszkan

     Där har du faktiskt en sak som invandringen gjort bättre – diabetesvården. Sverige ligger i den absoluta framkanten i hela världen inom denna vetenskap, men så finns det ju heller inget annat land i hela den industriella världen där det finns så många forskningsobjekt som i Sverige.

     Ska vi känna oss stolta som svenskar? – en gång i tiden låg vi i framkant när det gällde båtbyggande, bilbyggande,telekommunikation, rymdforskning, kärnkraftsteknologi, utbildning och välfärd – idag ligger vi på första plats när det gäller att ge MENA-diabetiker den allra bästa vården som finns att uppbringa i hela världen.

     Fy f-n, jag tror att jag behöver en rejäl drink för att orka med resten av dagen :(

 • j_london

  Jag är uppriktigt imponerad av dina kunskaper, samt på vilket sätt du förmår presentera dem. Sakligt, pedagogiskt och med en fantastiskt intelligent humor. Det bereder mig ett outsägligt stort nöje att läsa…

  Man kan utan överdrift säga att du har koll på läget!

  Och har man koll på läget, behöver man visst en och annan drink. Själv går jag på öl…:-)  nu på kvällen, då jag sitter här och sliter med att översätta en bok. Rena rama slavarbetet. eller som vi här i ”brachen” på SweCon skulle säga: rena negerjobbet!

 • Oberst

  Fredde Reinfeldt ska INTE vara statsminister efter valet 2014!