Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

”Jakten på svartskallar möjliggörs av terrorlag”


OISIN CANTWELL TALAR Terroråklagare Agnetha Hilding Qvarnström inledde på måndagen ännu ett försök att få muslimer dömda till fängelse på lösa grunder.

Männen som påstås ha planerat att mörda Lars Vilks kommer dock med all sannolikhet att frias, då domstolarna lyckligtvis är skeptiska mot de konstiga bevis som denna åklagare och Säpo alltid kommer dragande med då de inbillar sig ha avslöjat svartskalleterrorister.

De tre männen greps på centralstationen i Göteborg av poliser utklädda till snickare, varefter Säpo trumpeterade ut att det synnerligen lyckade tillslaget hindrade sprängning av konsthall och mord på många människor.

Att terrormisstankarna avskrevs inom några dagar förvånade inte någon som minns hur elitpoliser året innan sparkat sönder dörrarna hos fyra muslimer som påstods vara i färd med att spränga bomb i centrala Göteborg, men som snabbt visade sig vara oskyldiga.

Den här gången gav sig dock inte Säpo utan ändrade raskt misstankarna från attentat mot konsthall till planerat mord på Lars Vilks.

Och nog finns det skäl att tro att männen hade brottsliga avsikter. De hade knivar på sig så de greps och hade försökt hyra en bil med falskt körkort. Lägg till att de bevisligen hade hyst ett intresse för Vilks och i avlyssnade samtal uttryckt sig svårbegripligt och terroriståklagare Hilding Qvarnström ansåg sig ha tillräckligt för ett åtal.

Men Göteborgs tingsrätt smulade sönder hennes resonemang. Domstolen ansåg visserligen att det fanns skäl att tro att männen ljög om sina förehavanden. Men exakt vad planerades? Mörda Vilks? Hota honom? ”Tala till rätta”?

Att männen friades var lika självklart som att terroriståklagaren skulle gå vidare till hovrätten. Vag bevisning brukar nämligen inte hindra henne. För något år sedan åtalade hon två unga muslimska män som dillat i telefon om att göra insatser i kampen mot den dekadenta västvärlden och belönas med ära och oskulder i paradiset, något som översatt till svensk terrorlagstiftning kallas ”stämpling till terrorism”.

Männen dömdes visserligen till fyra års fängelse, men hovrättens domare enades om att det inte är olagligt att fantisera konstigt och friade dem.

Att mörkhyade invandrare i Sverige kan bli häktade under lång tid och åtalade trots undermålig bevisning beror nu inte bara på att vi har en säkerhetspolis och en åklagare som lider av muslimdille.

Jakten på svartskallar möjliggörs av den terrorlag som justitieminister Thomas Bodström i kölvattnet av 9/11 lyckades baxa genom riksdagen 2003. Det är en lag som endast vagt definierar vad terrorism är och som ger polis och åklagare långtgående befogenheter beträffande exempelvis telefonavlyssning då sådan brottslighet misstänks.

Våra politiker har, kort sagt, infört en lag som genom sin otydlighet gör det möjligt att förfölja en minoritet. Domstolarna är dock inte imponerade. Av de tolv personer, nästan alla muslimer, som har åtalats för terrorbrott sedan 2003 har tio friats.

Vi har alla anledning att känna tacksamhet över att domarkåren kämpar emot denna juridiska mardröm.

AB

Relaterat:
Oisin Cantwell ryter till!

 • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

  Jag säger det igen. Cantwell är en idiot och en farlig sådan. Han är precis en sådan idiot som politiker använder sig av för att strypa demokratin. Cantwell står högt på min lista när landsförrädarna ska rannsakas.

  ”The path of the righteous man is beset on all sides by the iniquities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother’s keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am The Lord when I lay my vengeance upon you.”
  Ezekiel 25:17

  • Sweetasplumpie

   I den Svenska översättningen formuleras detta en aning vänligare. Dessutom endast riktat mot Filistéerna och Kereteerna- vilka de nu var.

 • Steenson

  Jag förstår, det är väldigt ovanligt med muslimska terrorister!  :/
  (Vilken dåre!)

  • gamiso

   Säpo skiter i allt gå in på INTERPOL hemsida och kolla på de mest efterlysta personerna jag kan garantera att någon känner ni igen
   Ex. er pizzabagare han i grillkiosken
   och mm.
   Man undrar har inte säpo datorer ??

 • Svensktolerans

  När jag läste texten på SVT TEXT hade dom helt annat perspektiv att det finns bevis mot de 3 muslimerna som hotade Lars Vilks. Fallet ska överklagas. Kan leda till fängelse

  Detta protesterar alltså Oisin Cantwell emot? Menar Oisin att är man minoritet då ska man få begå brott helt enkelt?

  Detta övertygar mig bara mer AB och Oisin försvarar islamiseringen och de arabiska enklaverna som skapas!

  • http://avpixlat.info/ Morningstar

   Irland är ju det mest tok-religiösa landet i norra Europa. Ojsan kanske är konvertit helt enkelt?

 • Strandnypon

  Ojsan Can´t Well behöver läsa detta:
  http://www.radda-sverige.nu/extrema-är-alltid-obehagliga/ 

 • getingblandhumlorna

  Undrar om inte en och annan på SÄPO skulle stanna upp en bråkdels sekund och tänka tanken:

  ”Vi låter dem fullföra detta, så kanske idioterna i media och de naiva nämndemännen i domstolarna till slut fattar…”

  om de på SÄPO fick info om en muslimsk attack på Aftonbladet…..?

  • http://avpixlat.info/ Morningstar

   Aftonhoran shoppade ju dit en svensk flagga på en moské härom året. Konstigt att inte sandpappersfolket inte har reagerat på det. Borde vara rätt kränkande om än inte samma dignitet som rondellhundar och bombturbaner har.

 • http://www.facebook.com/people/Robert-Spannande/100001569228472 Robert Spännande

  Dö Aftonbladet DÖ!

 • 530729

  Jag tror mina framtida kommentarer om alla idiotier och direkt skrämmande brister på intelligens jag blir varse om att politiker och s.k. ‘journalister’ inom det politiskt korrupta etablissemanget i Sverige visar sig ha, som man läser på SweCon, bara kommer att bestå av ett ord framgent… Suck!

  västeråsaren

 • http://www.aktualia.wordpress.com/julia-caesar Cavatus

  Var det han som tyckte att svenskar såg ut som maneter med en dammtuss på huvudet? Gud vad kränkt jag blev av det uttalandet. Så rasistiskt och nedlåtande.

  • http://avpixlat.info/ Morningstar

   Antingen gillar han att fraternisera med maneterna eftersom han flyttade hit eller kom han hit för alla blattarna? 

   • http://www.aktualia.wordpress.com/julia-caesar Cavatus

    Ja, det är en intressant fråga. Vi lär nog aldrig få något svar på den.
    Den 29 augusti 2012 12:55 skrev Disqus :

  • intemeranu

   Nej, det var Martin Ezpeleta.

   http://avpixlat.info/2012/06/12/aftonbladet-kallar-sin-rasism-for-metaforer/ 

   • http://www.aktualia.wordpress.com/julia-caesar Cavatus

    Det namnet, Martin Spetälsk, ska jag lägga på minnet och aldrig glömma bort.
    2012/8/29 Disqus

 • j_london

  Inte för att det har så stor betydelse, men är det någon som känner till vilket år Oísin Cantwell fick sin hjärna amputerad.

  Så mycket vet jag att, det var samma år (och vecka) som han började på Aftonbladet – då detta kirurgiska ingrepp är en förutsättning för att platsa på en av muslimträsket Sveriges största och värsta dyngspridare.

  • sprutt

   Det räcker väl att se fotot av honom för att få en uppfattning om hur det står till,
   Hamn är säkert lobotomerad ett flertal gånger och hjärntvättad för att hänge sig
   till sekten på Aftonbladet

 • StefanTenn

  Spelar Cantwell dum?:
  1. Jakten på (potentiella)  t e r r o r i s t e r  möjliggörs av terrrorlagstiftning.
  2. Muslimer eller araber är oftare terrorister än vita europèer (i a f utanför Irland o Spanien).
  Att olika etniciteter drabbas drabbas oftare av misstanke beror av den egna gruppens överrepresentation inom terrorism.

  • http://petterssons.bloggsida.se/ Stefan K

   Tror du verkligen han spelar?

 • loofon

  Oisin har gått så långt ut på multikultihyllarbryggan att han vet att det inte finns någon återvändo för honom.
  Därför envisas han med att skapa sitt multikultiutopia längst ut på bryggan utan att fatta att han blir bland de första som knuffas i plurret när det blir trångt där …

 • antondavid21

  Era politiker har, kort sagt, infört en lag som genom sin tydlighet gör det möjligt att förfölja en majoritet.
  Rasismen  existerar inte när det är riktat mot ursprungs befolkningen.

  Vi har alla anledning att känna skam över att domarkåren följer PK riktlinjer i denna juridiska mardröm där invandrare positivt särbehandlas i rätten
   

 • Bolivera

  Det enda i sammanhanget kan gladja sig at ar att Aftonbladet tappat
  14 % till.

 • PETER NYMAN

  Det är konstigt att terrorister får efterlysas med signalement det är lika stor rasism som att efterlysa våldtäktmän med signalement.
  I lag texten finns inte etniska olikheter,att vissa etniska grupper är så högt överrepensenterade gör att lagen utpekas som rasistisk förföljande av minoriteter.Men som gärningsmän till terror och våldtäkt är det inga minoriteter

 • http://www.facebook.com/bitter.sanning Dreadsfobi

  Nästa gång jag får någon som helst möjlighet att få tag på en Aftonhoran ska jag elda upp den och nej jag kommer aldrig köpa en och har aldrig gjort heller och stjäla är olagligt. Men om jag hittar en på t.ex Mogadishu busen eller på tåget(troligare undviker bussen orkar inte se alla hucklen och känna stanken) så tar jag den och bränner den hemma ;)

 • PETER NYMAN

  137 MÖRDADE I INDIEN av islamistiska terrorister Detta slutar som tur är med döden för det överlevande terrorist svinet.

 • 530729

  Aftonbladet, denna en gång så stolta tidning, har idag enligt nationalencyklopedin en upplaga på 240 000. För bara några år sedan var upplagan närmare 360 000. AB är inte längre med i TidningsStatistik, undrar varför…
  Men, men… genierna på detta f.d. flaggskepp för socialdemokratin har en briljant lösning för att undanhålla sin krympande läsekrets även dessa illavarslande fakta! Man räknar nuförtiden sin sjunkande upplaga med en tvättäkta PKmörkning… De kallar det helt elegant för ‘Aftonbladets räckvidd per dag’! Och då friserar de genast upp siffrorna till hela 2 384 000 exemplar!
  Aftonbladet behövs- om sanningen ska fram.

  västeråsaren

  • gsonl45

   Aftonbladet hade en betalda upplaga på 218 900 exemplar i april. Expressens var något större. I maj sjönk Aftonbladets upplaga till 211 900 ex.
   http://www.resume.se/nyheter/media/2012/07/03/aftonbladet-hojer-priset/

   • 530729

    Det går raskt utför. NEs uppgift var kanske från januari… eller också räknades en överupplaga med… Men AB tröstar sig med sina fantasisiffror…

    västeråsaren

 • MakingBacon

  Joseph Goebbels skulle bli grön av avund på AB förmåga till propaganda.