Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Inkorgen på SweCon, ibland ett totalt haveri i proportioner!


Jag tänkte att jag skulle dela med mig lite av de trevliga små brev vi brukar få när vi har hängt ut något riktigt svin. Detta är bara ett brev i mängden men oh så talande för den brist på proportioner en del av våra nysvenskar har ibland. Detta är alltså en kompis till eller en av gärningsmännen i ett fall vi tagit upp som skriver till oss.

Fallet vi tar upp är en feg misshandel där offret hamnade på sjukhus med mycket allvarliga skador.

Våldet som den svenske 35-åringen utsattes för gav upphov till ett flertal komplicerade frakturer i ansiktsskelettet med avlöst överkäke, fraktur i pannbenet, blödning i hjärnans framlob, blödning mellan hårda hjärnhinnan och hjärnan, omfattande krosskador i ansiktets mjukdelar, varaktig medvetslöshet, blodansamling i luftvägarna, nedsatt syn samt bestående neurologiska skador i form av kognitiva nedsättningar och nedsatt minnesförmåga.

Artikel om fallet

Det är osäkert om offret blir helt frisk någonsin igen. Då dimper detta brev ner i vår inkorg. Läs och begrunda.

Från:
Max
max87@live.se

Meddelande:
Hej. Jag skriver detta på grund av eran artikel ni skrev vid namn
”Fängelse för muslim och hans vän för brutal misshandel” Ni gör
mycket fel här och tar in både racism eftersom ni just antyder på
att han är muslim. Samt att ni även skriver deras personliga
uppgifter vilket heller inte är rättfärdigt. Detta kan omöjligt
vara lagligt eftersom ni på inga sätt har tillåtelse att publicera
denna information. Deras familjer drabbas av detta och det är inte
acceptabelt.
Fixa artikeln eller ta bort skiten.
MvH
Adam

Ja du ”Adam”, personen du eller din kompis misshandlade har också en familj, de har fått se sin familjemedlem som ett kolli på grund av vad du eller dina kompisar gjort. Så du eller dina kompisar FÖRTJÄNAR att hängas ut, och vi skiter fullständigt i om era familjer ”drabbas” av publiceringen.

Jag hoppas att ni inser att skillnaden mellan en namnpublicering från ett offentligt dokument och en grov misshandel är ganska stor.

Vad tycker ni läsare, gör vi fel som publicerar offentliga handlingar om sådant här avskum? Om ni har några synpunkter på ”Adams” brev kanske ni kan påminna honom om hur proportionerna här är rätt skeva. Adressen står ovan.

Tingeling

 • http://twitter.com/Comm_Invest Peak Invest

  När det gäller såhär vidriga brott har jag absolut inga problem att de jvla asen hängs ut

 • http://www.swedenconfidential.info/ AnnaKonda

  Vadå inte lagligt? IQ äppelskrutt! Hur lagligt är det att slå halvt ihjäl en människa din jäv*a hönshjärna. 

  Ni ska va´ jävligt glada att ni BARA hängs ut än så länge, snart kommer ni inte ens att kunna skriva ö.h.t.

  Hade jagt fått bestämma hade du inte ens kunnat andas!!

 • gtfrf

  ni gör absolut rätt..@ Adam..du säger ”
  Detta kan omöjligt”

  vara lagligt  ” sen när brydde du eller din kompis om vad den säger…är grov misshandel laglig? förväntar mig inte du ska fatta eftersom du är så jävla dum..står förmodligen i pannan på dig oxå….på svenska..DUM…

 • http://www.facebook.com/jeanette.muster Jeanette Muster

   Absolut RÄTT! De ska hängas ut med alla personuppgifter! För det första så de blir igenkända och folk kan hindra dom från upprepat brott,vidare för att straffen är så löjligt låga, speciellt för ”ny-adeln”! Bra om hela familjen för skämmas, speciellt då föräldrarna för sin dåliga uppfostran av sina rötägg! Om de nu har vett nog att göra det! Är väl tveksamt…har väl fullt upp med att avla fram fler av den sorten..SUCK…

 • kirre

  Självklart att skithögarna skall hängas ut. 

 • Twistlock

  Helt RÄTT !!!

 • El Cid

  Med tanke på stavningen så kommer ”Adam” förmodligen vända hamburgare resten av sina dagar här, och när han tröttnat på det kan han åka härifrån.

  Dom skall definitivt hängas ut, så att samhället får reda på vilka fega uslingar dessa typer av människor är.

 • http://www.facebook.com/people/Jonathan-Lejonhjärta/100001516719804 Jonathan Lejonhjärta

  Antyder att han är muslim?!?! Hahah antagligen så är man det eller inte och var det så att han var det så är det för fan inte rasistiskt att skriva så då det är fakta!
  Och är man rasist bara för att säga att någon är jude,neger,finne,norrman,jehovasvittne,polis,indian osv.? Det är INTE rasistiskt att skriva om någons religionsuppfattning eller som i islamisters fall , ideologi! 

  Man ska hänga ut kriminellas namn, bild och personnummer samt adress för det är den kriminelle som har valt att begå brott och har avsagt sig rätten och vara anonym.
  Kräk som Adam visar enbart på att vi som sitter här och SC har rätt och att samtliga ska ut ur landet för att få tillbaks Status Quo.

 • http://www.facebook.com/people/Kam-Asshfucpig/100001319584379 Kam Asshfucpig

  Naturligtvis ska namnen ut på alla grova brottslingar , och som vanligt så är det oftast sjuka muslimer.
  Tack SC för ett bra jobb !

  • Svensovich

   Härligt att läsa att någon äntligen kan skilja på de som begått brott och deras övriga landsmän, det finns nämligen svarta får i alla familjer.

   Om det nu är muslimer som begått detta vidriga brott så är det givetvis ”sjuka” muslimer som gjort detta, inte de muslimer som är emot brott!

   Oavsett hur sjuk man är när man begår ett brott ser jag inga problem med att ”hänga ut” förövare, namnen publiceras i tidningar ändå när domen faller. 

   Däremot ska man vara väldigt försiktig med att hänga förövarna tills det med säkerhet är konstaterat att det verkligen är rätt förövare som hängts ut, det har som ni alla vet hänt att fel förövare hängts ut. Det har som ni alla vet även hänt att oskyldiga dömts. Kanske beroende på att vi alla har fördomar… När det fruktansvärt tragiska hände i Norge var vi ett gäng som var ute när fick reda på detta. Vi trodde givetvis alla att det var muslimer som var i farten, gissa som vi skämdes när vi fick reda på att det var en högervriden norrman som utfört dådet…

   • Agera1

    Det är inte konstigt att ni trodde det eftersom mulla krekar i media bara 2-4 dagar innan mordhotat norska regeringen och olika politiker. Dessutom var det en islamistisk organisation som gick ut och tog på sig bombdådet, detta tog de dock tillbaka några timmar senare…

  • http://www.facebook.com/ragnar.jellback Ragnar Jellback

   Sjuka muslimer ? Finns det några friska ”mussar” då hela religionen islam är sjuk !

 • Askguden

  Bra jobbat SC, fortsätt att visa vilka svinen är.

 • http://www.facebook.com/people/Gunhild-Larsson/100003462692025 Gunhild Larsson

  Häng ut skiten. Swedenconfidential gör ett superjobb. Men en sak jag undrar. Hur är man rasist för att man inte gillar en religon?

  • Slasher2

    Rasist har slutat betyda något för mig eftersom det ordet har missbrukats så mycket.

   • Helge23

    Ja, numera är det mer synonymt med realist…

  • PsychoPsychonaut

    Är man ”oliktänkande” i deras lilla fantasivärld så är man rasist, nazist, fascist o.s.v OAVSETT om man tycker illa om islam, utlänningar, deras agerande m.m…..MEN är det kristna och vita, då får man tydligen hata hur mycket som helst, man ska gärna vara en total oikofob och hata sina egna ljushyade, blåögda medmänniskor även om dom är hur laglydiga och vänliga som helst. Det är så man vill spy :(

   • bibo57

    Ponera då att man bekänner sig till ASA-tro eller BARA är intresserad av vår egen historia innan kristnandet! Då blir man direkt ett ”hatobjekt” och rasist.
    Fler borde läsa Den forna seden! De slogs mot övermakten våra förfäder också, något som kyrkan sedan ljugit om i tusen år!

 • Simpson1

  Visa rubbet foto, adress, div status alltså precis allt. Det ska svida att göra såna här saker.

  Tror dock snart att det blir förbjudet att ens ha en sån här sida. TYVÄRR.

  • http://avpixlat.info/ Morningstar

   Ja, bara för att det varit sommar och semester innebär inte att landsförrädarna suttit med armarna i kors. Säkerligen har dom snackat ihop sig inför hösten och dess aktiviteter. Vi lär snart bli varse via diverse utspel i riksdag och riksmedia. Ordet ”näthat” kommer säkerligen användas otaliga gånger för att rättfärdiga diverse odemokratiska åtgärder för att tysta oss.

 • http://www.facebook.com/people/Ola-Holm/100001544555188 Ola Holm

  Ut med all info om dessa äckel!

 • StefanTenn

  SweCon har som moralisk ledstjärna inom svensk nyhetsmedia närapå ett ansvar att hänga ut förbrytarna. Påtryckar-brevet ovan snarare stärker skälen för uthängning. Förbrytar-klientelet och deras omgivning behöver lära sig:
  1. vad som är tillåtet enligt yttrandefriheten.
  2. att man inte kan räkna med att komma undan bara med lite futtig samhällstjänst.
  3. att det finns ett växande folkligt missnöje med bidragsinvandrarnas dåliga uppförande.

 • http://www.facebook.com/people/Bengt-Idestam/100000872502275 Bengt Idestam

  Givetvis gör ni rätt. Man skulle kunna säga att ni tom gör för lite. ALLA kriminella skulle givetvis namnges, brotten skulle presenteras, bostadsadress skulle anges samt bild. Och ju tyngre brott desto mer uppföljning skulle ske. Koll av individens straff och frigivning, permissioner. Kriminella ska förföljas, hånas och hållas kort.

 • Slasher2

   Gammelmedia har inga problem med att hänga ut etiskt svenska pyromaner, mördare eller barnvåldtäktsmän innan de är fällda så jag ser inga problem här. Snarare är Swedenconfidential ett föredöme eftersom de berättar om både utländska och svenska förbrytare. Det är otroligt viktigt för att allmänheten ska få en balanserad uppfattning om verkligheten. Något som gammelmedia för länge sedan slutat med.

 • Rednecknick

  SweCon, Fria Tider och Avpixlat är viktiga för demokratin, det allmänna rättsmedvetandet och allmänhetens nyhetsinformation.

  • PsychoPsychonaut

    Jag instämmer till 100%. Om de inte fanns, hur fasen skulle svenska folket få veta sanningen annars ?

 • farsartat

  Tror inte ens Adam vet skillnad på ras och religion. Å andra sidan är väl islam inte en religion, utan en våldsideologi.

 • Erk23

  Fortsätt att hänga ut asen!

 • johan persson

  helt rätt tänk om de medier som finns i allas hem kunde gjort likadant!!!

 • PsychoPsychonaut

  Häng ut svinen bara! Väldigt bra det ni gör, såna as ska inte få gömma sig.
  Personligen….vill jag bara hänga dom :)

 • Tennet

  Tack för SweCon, FriaTider, Realisten och Avpixlat. Utan dem hade jag bojkottat alla nyheter. Det går inte längre att se på nyheter på TV eller läsa någon etablerad papperstidning (förutom NI förståss). Man kan tro att man tittar på arab-TV när man ser på svensk TV. Av tio nyheter så handlar åtta om MENA. Spelar ingen roll om det är Public Service eller de reklamfinansierade. Det måste vara ett utmärkt tillfälle för dessa nya media att växa i det vakuum som råder. Jag hoppas att ni alla blir hur stora som helst. Lycka till och fortsätt med allt ni håller på med.

 • Valet2014

  Klart att det ska läggas ut!! Synd att alla inte gör det!! Den där Adam har inte alla höns hemma!!

 • Kullen

  Häng ut möget, det kan påverka deras möjlighet att få jobb senare om arbetsgivaren gör en grundlig sökning på dennes namn.

 • http://avpixlat.info/ Morningstar

  Häng ut alla dessa jävla svin! Kolla upp skrivarens IP om ni har möjlighet och häng ut det kräket med!! Tills domens dag kommer är det det minsta dom asen förtjänar. Jag tycker verkligen inte synd om någon av dem eller deras familjer. Den bästa upprättelsen offren kan få är att gärningsmännen blir just uthängda när dumstolar och politiker och medier är våra fiender.

 • Svensson, Svensson

  Som man sår får man skörda!
  Begår man allvarliga brott och förstör människors liv så är det inte läge att ”pipa” för att allmänheten får veta vem man är……….

 • Helge23

  Häng ut asen…

 • http://www.facebook.com/people/Robert-Spannande/100001569228472 Robert Spännande

  BRA! Häng ut alla idioter

 • gbmye

  I Sverige har vi andra hedersbegrepp. Vi behåller inte vår heder när vi skadar en medmänniska som ni gjort. Då förlorar ni heder, anseende och ingen kommer att ha respekt för er. Tråkigt nog får era familjer också lida för era gärningar, Så ni har skadat er själva och era familjer. Det är det straffet vi vanliga svenskar kan göra. Det är lagen som dömer er.

 • http://vattentemperatur.blogspot.se/ AnnaF3

  SC kan gå längre, skriv gärna om gm släkt och bostadsort! Hela släkten bör skämmas för dessa idioter!

  • Agera1

   Mycket bra!! Folkbokföringen är offentlig… Bara att publicera på..

 • Per Sverige

  Kör hårt SC! Dra ner brallorna på grisarna och belys deras ”heder”…

 • mittmotto

  Heder och respekt är något man förtjänar, när man gjort en sådan här rå och otäck misshandel förtjänar man att hängas ut.
  Dessa personer skall behandlas på samma sätt som dom behandlar sina medmänniskor, med förakt och avsky!

 • http://www.facebook.com/people/Thomas-Svensson/1673691552 Thomas Svensson

  Adam har lärt sig hur Sverige fungerar…Pissa på offret och oroa dig för hur gärningsmannen mår….

 • http://www.facebook.com/people/Thomas-Svensson/1673691552 Thomas Svensson

  Speciellt då om gärningsmannen är icke Svensk…….

 • Prellen

  Jag beundrar er som vågar skriva som ni gör och hoppas att ni fortsätter. Jag har själv blivit hotad efter att jag skrivit till en riksdagsman på hans personliga adress vilken troligen är hackad. Häng ut dom så alla vet vem de är. En dag kommer en modig person att tröttna och vidta rätt åtgärder.

 • http://www.aktualia.wordpress.com/julia-caesar Cavatus

  Ge inte vika för sådana här hot! Det är just sådana som har förstör och håller på att förstöra Sverige, dvs dessa hot. Och denna hot- och hatkultur importerad från främmande utomeuropeiska länder, MÅSTE stävjas. Därför gör ni ett superjobb på Swecon, ett jobb som inte gammeljournalisterna mäktar med eller vågar, för de är rädda att själva bli hotade eftersom de skriver i eget namn. Detta är alltså resultatet av en vettlös migrationspolitik där man släpper in kreti och pleti från skit- och skamkulturer.

 • Mariah_Magdalena

  Absolut korrekt att hänga ut svinen!
  Vill de inte bli uthängd får de undvika den kriminella banan som karriär.

 • nitohu

  Med tanke på hur låga straff vi har i sverige.Så kan att få sitt namn publicerat på SWECON  säkert  ( för vissa ) vara värre än själva straffet.

  SÅ, KÖR PÅ !!!!

 • http://www.facebook.com/ragnar.jellback Ragnar Jellback

  Det betyder inget längre att i tid och otid, spy ur sig klyschan ”rasist” ! Du och din huvudlöse kompis är idag dom största rasisterna och passar inte in i sverige! Ta era familjer med er och lämna landet omgående ! Ingen kommer att sakna er ! GOOD BYE !

  • Calaverra

    ”Anti-rasist” är bara ett kodord för anti-vit ändåså.

 • HOTorpeden

  Helt rätt att hänga ut svinen. Vilket skitsnack att det drabbar den skyldiges familj,  det skulle han tänkt på innan misshandeln.

 • Orregyllensnorre

  SVAR: NEEEEEJ !!!!

 • http://farligatankar.wordpress.com Farliga Tankar

  Om familjerna till förövarna har problem med att förövarna hängs ut så borde familjerna vända sig till förövarna och beklaga sig. Det var ju trots allt förövarna som gjorde det dom gjorde.

 • http://twitter.com/rogerpanglao Roger B Hermanson

  Hårda tag är det enda dessa mänskliga avskrädeshögar förstår. Det går inte att dalta eller prata förstånd med en retarderad hjärna.

 • Rolexus

  Det är en nyhetsförmedlares för*askade skyldighet att skriva ut alla namn de kan komma över på personer som på något sätt har varit inblandade eller drabbade av ett brott – även namn på barn. I många länder är detta fortfarande inte det minsta kontroversiellt. Det som ”ställer till det” för någon och skämmer ut släkten är ju den som har begått brottet.

  Nyhetsförmedlaren förmedlar till allmänheten vad som har hänt. Om Kalle X har blivit anhållen för något vad som helst, är det något som måste rapporteras om – hur oskyldig han än må vara. Att polisen frihetsberövar en person är något som måste förmedlas till allmänheten, annars kan det ju bli så att polisen i lugn och ro kan förgripa sej på vem som helst hur ofta som helst. Skulle det visa sej att personen är oskyldig, får detta göras upp i en separat rättegång om ev. skadestånd. Självklart ska ALLT förmedlas av en nyhetsförmedlare, utom sådant som kan hota landets säkerhet och liknande. (Nu är det i.o.f.s. ingen bland överhet och i myndigheterna som bryr sej om landets säkerhet, något mer skadligt för landets säkerhet än att avskaffa hela försvaret finns väl inte?)

 • Suecote

  Ni gör helt rätt!! Slaskmedia är för fega för att berätta sanningen, det måste finnas alternativ som kan informera Sverige om vad som pågår i landet. Har man valt att begå grova brott har man förbrukat sina mänskliga rättigheter. Be Adam skicka ett foto på sig själv och sin adress så kan ni publicera det också.

 • wisdom60

  Ni gör helt RÄTT, liksom att Kapten Krok tar semester och samlar nya starka krafter.

 • http://verklighetenisverige.wordpress.com/ Verkligheten

  Fortsätt att skaffa fram domar och publicera namnen. Domarna är offentliga och det finns såvitt jag förstår inget som hindrar att man berättar om innehållet för andra. Jag vet att Datainspektionen försöker skrämma Avpixlat från att driva Migileaks och antar att man just nu funderar på sätt att stoppa även spridning av vanliga tingsrätts- och hovrättsdomar. Det vore ju potentiellt förödande för myterna om dessa domar kom ut i breda kretsar och svenska folket kom till insikt om vad som faktiskt händer i våra samhällen. Men än så länge är sanningen inte helt förbjuden, så var snälla och fortsätt.

  Ett varningens ord. Jag har för mig att det inte bara är själva domarna som är offentliga, utan även uppgifterna om vilka som begärt ut dem. Man måste ju ange namn och adress, eller i alla fall e-post för att kunna få domen skickad till sig. Hursomhelst så är dessa listor mums för Expo och dess militanta gren, AFA. Namn som återkommer kan riskera att få besök och jag har hört (rykten, jag vet) att Expo redan samlar på dessa namn. Det finns ett bolag, ägt eller i alla fall sponsrat av Robert Aschberg som står Expo nära, som har till uppgift att dammsuga det offentliga Sverige på offentliga handlingar och sedan paketera dem på olika vis och sälja dem vidare. Minns inte vad det heter just nu, men var försiktiga.

  Även om vi inte befinner oss i en DDR-situation (ännu) så är det inte riskfritt att vara oliktänkande i Sverige heller.

  • Agera1

   Det bästa är ju om någon med skyddad identitet begär ut de… Då kan man inte skriva vem som hämtat ut något, begärt tillstånd, osv…

   • http://verklighetenisverige.wordpress.com/ Verkligheten

    Det är ju en idé, men hur många har skyddad identitet? Kanske påhittade e-postadresser är enklare?

  • Exilenskalman

   Nej. Du behöver inte uppge nånting om du vill ha offentliga uppgifter såvida du inte vill att de ska skickas till dig per brev eller mail. Bara att knalla in och be om det du vill ha således.

   • http://verklighetenisverige.wordpress.com/ Verkligheten

    Helt rätt. De får inte ens fråga vad man heter om man går in själv och ber om handlingar. Men problemet uppstår ju om man inte bor på den ort där rätten ligger, vilket man sällan gör. Då måste man ju få dem skickade, endera på vanlig post eller på epost. Epost är ju bäst, eftersom det är enkelt att skaffa sig en adress i ett påhittat namn. Möjligen ska man hitta på nya namn då och då, så att ens första alias inte förekommer alltför ofta i registren…

 • ballingslov

  Herregud!!!!
  Vi behöver väl inte importera sådana svin!!!
  Vi har väl nog av våra egna!!!!
  Helt rätt att hänga ut!!!!
  Vi behöver veta hur det ser ut i samhället och vilka idioter som går lösa!!!

  Skicka hem varenda en som inte kan vara nöjd med att de har fått komma till vårt land och dessutum begå hemska brott!!!
  Ut med dem…och låt de skötsamma stanna!!

  Det kommer att sluta i katasrof…..vi kan inte ta det hur länge som helst!!!
  Detta skapar ju bara främlingsfientlighet…och det är ju inte så konstigt!!

  Skärp till er ni som har svårt för det…..ni kommer att åka ut förr eller senare……kan ni inte fatta det??

  Vi har verkligen fått nog!!

  Laila

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=100000102347491 Yair Geirshtein

  Snyggt jobbat. Häng ut asen. Vad skulle araberna ha gjort, om vi bar oss åt så här i deras hemländer? Vi skulle bli ett huvud kortare. Att bli uthängd här, är ett billigt straff. Denne Adam, kan dra åt varmare trakter.

 • Svensk_Tiger

  Att skriva ut ett namn är såklart ett allvarligare brott än att misshandla någon, det är den uppfattningen kulturmarxisterna har och därför blir de aldrig upprörda över mord, misshandel och våldtäkt utan bara över namnpubliceringar.

 • Hummlan

  Den illa gör, den illa far.
  Detta borde alla lära sina barn.

 • http://profile.yahoo.com/KYC7CQKAS2ATH6XKTCAO2XDRE4 Marco

  ”Ni gör mycket fel här och tar in både racism eftersom ni just antyder på
  att han är muslim. Samt att ni även skriver deras personliga uppgifter vilket heller inte är rättfärdigt.”

  Det skulle du tänkt på INNAN ni misshandlade den här personen.
  Deal with it!

  Allt i linje med att det är synd om förövaren, inte brottsoffret.
  Valet 2014 kommer bli en kalldusch för många.

 • geeezen

  Skicka hans adress så åker jag och reder ut hans problem, det j-la kräket!

  • Agera1

   Vi är nog fler som mer än gärna söker upp Adam och pratar honom tillrätta…

 • http://www.facebook.com/jeanette.muster Jeanette Muster

  Det skälls och gnälls på polisen, att de inte klarar av sätta fast förövarna. När det gäller etniskt svenska går det lättare få fast dom, för där går fulmedia ut med signalement i detalj! När det gäller ”berikarna” då skrivs det ”mörka byxor och huvjacka”..jo,jo.det beskriver i och för sig en del:)) Eller hur?
  Men hur bra vore det inte om offrens beskrivning på gärningsmännen kom ut! Tror att många fler brott skulle klaras upp, och vara en stor hjälp för polisen. Även polisen måste få gå ut offentligt och säga sanningen! I dag har kåren tydligen munkavle! Skulle vara mycket intressant att veta vad de INNERST inne tycker!! Vad står dom den dagen då SVENSKARNA  fått nog och tar till vapen?? Att den kommer är ingen som helst tvekan!

 • antondavid21

  Om du inte trivs i Sverige…… kom till Skottland . Här har vi inga problem med att kalla en muslim för muslim, Pakistanier för Pakistanier och här har vi inte heller problem med busiga invandrare……Vet du varför…..därför att vi bryr oss inte om att vänta på att rättsystemet ska ta hand om er…….fråga era muslimska vänner i Skottland om du inte tror mig……..Vi vet hur att ta hand om avskum som dig.
  Försök med det snacket i Skottland då fixar vi hela det muslimska problemet över en natt……..fråga era muslimska vänner vad som hände efter bomb försöket mot Glasgow…….Nog fan vet du vad som hände……sånt info sprids som bakterier bland era kretsar. 200 muslimska äffarer total förstödes och det finns inte siffror på hur många musslor fick stryk……..
  Varför inte sitta av din fängelse straff i Skottland där såna som dig inte får en lugn stund
  Nej du …det är nog bäst du stannar kvar i Sverige där du kan gömma dig bakom lagen mot kränkning,rasismen och förtsätta bete dig som en apa utan att oroa dig för konsekvenserna.

 • Bolivera

  Ni gor ett suverant jobb och det tackar man for.

 • PETER NYMAN

  Tyvärr så har vi SVENSKAR inte möjligheten att följa en god förebild som SCOTTLAND.
  Här i SVERIGE är det 6mån fängelse att säga nedsättande om en islamistisk våldtäktman,med han får 10tim samhällstjänst.MEN MAN ÖNSKAR

 • http://biblebelievers.com/come_to_jesus.html Stratiotes Iesous Christos

  Värre kommer det bli Adam, när ni dör så hamnar ni även i helvetet, ni och era familjer.
  Jobbig sits ni placerat er själva i, så kan det gå när inte huvudet är på.

 • http://biblebelievers.com/come_to_jesus.html Stratiotes Iesous Christos

  Proverbs 19:29 Judgments are prepared for scorners, and stripes for the back of fools. 

 • louislegrand

  Jag anser at Adam eller vad han nu heter skall tillbaka till skolbänken så att han lär sig skriva svenska!

 • Tigeraldrig

  Usch för Adam.

  Skönt är att veta att bloggar av typ SweCon ökar.
  Tack SweCon för allt ni skriver, inga dagstidningar behövs längre.

 • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

  Det är i lag reglerat att allmänheten har full rätt att ta del av samtliga uppgifter från brottmål. I de fall man yrkat på sekrtetess ska man efterfölja den om man citerar FUP eller dom. Annars är det ok att skriva vad man vill. 

 • mGTFO

  Fortsätt att publicera namn och bild på gärningsmän!!

  Vill dom slippa att se sig själva ”uppfläkta” på internet
  bör dom sluta upp att begå kriminella handlingar!

  Svenskarna måste få upp ögonen för vad som verkligen
  händer, och sluta tycka synd om brottslingar!!!

 • snuffid

  Plocka ihop det du har Adam och försvinn ur Sverige.

 • http://profile.yahoo.com/G3QZBFCCPDXFTMQCKEUA4G4DW4 Blackstaff

  SC gör helt rätt och även sin plikt i att upplysa allmänheten om vilka vidriga ”människor” som vistas i vårt land. Så fortsätt som ni gör.
  Har man gjort sig skyldig till brott, så har man också förverkat sin rättighet att vara anonym.
  Om sen Adam har så svårt att läsa sanningen och tycker det är sååååå synd om oskyldiga som drabbas, så vore det kanske bra att städa framför sin egen dörr först? Och ta av skygglapparna och se vad som händer i vårt Sverige. När han har gjort det, då och först då kan jag acceptera att han har en åsikt gällande dessa gärningsmän.

 • jojje09

  Föga förvånande reaktion. Dessa människor har ju sedan tidigare visat prov på att det alltid är dem själva som det är synd om. Att ha åsamkat någon livslångt lidande är således ingenting jämfört med deras eget lidande av den kränkta äran.

 • PETER NYMAN

  Häng ut hela släkten,om för ovanlighetens skull någon i släkten skulle ha jobb häng ut det med,samt hela deras social register

 • Global Neger

  ”Racism”?

  Han kan lära sig att stava, det är ett första steg i rätt riktning.

  Sedan tycker jag att grova brott som våldtäkt,misshandel,droger osv då ska ni skriva ut alla uppgifter,adress,namn osv gärna familj också eftersom det är stor risk att om en är kriminell i familjen så är andra det också.

  Även bild ska visas för allmänheten.

  Allmänhetens säkerhet före idioters integritet.

 • j_london

  Den där Adam är inte bara halv(anal)fabet, han är även totalt korkad. I sin lilla uttorkade, skrynkliga muslimvärld går kan omkring och tror att MUSLIMER tillhör en egen ras…

  Han hävdar ju att det är ”racism” och ange att en muslim begått ett brott!

  Nä, nu skall gå och tända eld på några sidor av Koranen… Hej då så länge!

   

 • SWEbuilder

  SweCon, gör givetvis HELT rätt! Verklighetsfrånvända nollor som Adam och hens grismuslimska bihang ska hängas ut med namn, bild och övriga kontaktuppgifter för att vi ska kunna berätta för dem att vi inte accepterar deras respektlösa uppförande mot svenskar i Sverige!

  Dessutom skiter jag fullständigt i om brottsutövarnas familjer drabbas, de är förmodligen medskyldiga eftersom de struntar i vad deras inavlade muslimska avkommor håller på med.

 • Vit Vit

  Adam kan kyssa mitt dajmkryss.

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=100000676675850 Andreas Hillerdal

  SC gör helt rätt! Finns tillräckligt många censur- och PK-styrda nyhetskällor i dagens Sverige som bara törs ge sig på de totalt ofarliga Svenskarna som de verkar tycka vi e. Men en vacker dag ska även media få se exakt hur ofarliga vi är!

 • janrickolina

  Adam själv göra å själv ha.
  Sc fort sätt med era publiceringar och gärna lite fler mail från argt folk,det är väldigt roande.

 • Twinballs

  Adam, ditt lilla jävla pöbel, upp i hälsenorna ska du och din jävla apa till polare!
  Förbannade as!

 • plotuj

  Kan aldrig vara olagligt att publicera en allmän handling.Stick och brinn din krake.

 • 585961

  Mycket bra att namn och foto publiceras  , tack Swe con och har föräldrarna och släkten till dessa muslim monster någon skam så borde dom packa sina väskor och dra  fort som blixten från Sverige , vi har fått nog  av såna nollor som er, SD 2014

 • http://www.gillasportal.st/gillasart_fram.htm Gunilla Rasmusson

  Offentliga handlingar är offentliga. Det kan aldrig vara fel att informera om brottslingar som begår sådana usla handlingar. Aldrig!

 • mGTFO

  Skriver dom och hotar SweCon, så polisanmäl dom och 
  häng sen ut dom små jä*la råttorna här också! ;)