Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Ensamkommande har lärarlös hemkunskap, kalabalik utbryter.


Kolgrillning  Att ensamkommande flyktingbarn ofta behöver hjälp att klara sig i ett relativt högteknoligiskt samhälle med nymodigheter som elektiska spisar och sånt kan väl förklara de extremt höga kostnaderna för dylika personer. Men det verkar som all utbildning bara är som att kasta pärlor till svin.

På ett ”flykting”boende  för ensamkommande flyktingbarn i Hofors börjar det det lukta rök i lokalen. Det var i söndags vid 19-tiden som de två anställda kände en mystisk röklukt från köket. De upptäckte att en ”17″-åring som bor på hemmet eldade med träkol på spisen, men utan att det började brinna.

När personalen upptäckte tilltaget och skulle gå till kontoret för att skriva en rapport kom dock baaaaaarrrnet efter och krävde att pappren skulle överlämnas till honom. Personalen hindrade dock honom och då kände sig baaaaarrnet kränkt och började gå bärsärkagång på flyktingboendet.

”17″-åringen började slå i dörrar och väggar. Personalen upplevde situationen som hotfull och polisanmälde händelsen.

GD

Tingeling

 • jon79

  Att man inte ska ”kasta pärlor åt svin” är kanske det vettigaste som står i bibeln.

  • thomas59

   Man skall inte kasta grisar i Forserum är kanske det vettigaste dom sagt på SR
   .
   http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=91&artikel=4018835
   .
   Dom prövade för 2 år sedan men då blev det inget genomslag på TV

 • 530729

  Hehe… direkt från medeltiden till 2000talet… det är klart att han blir konfys och förundrad över alla konstiga blänkande maskiner och apparater som finns här i framtiden.

  västeråsaren

  • Andersonszkan

   Kommer du ihåg negerfamiljen i Norrköping häromåret som också skulle grilla – på vardagsrumsparketten varvid nästan hela familjen strök med i den efterföljande branden.

   • http://avpixlat.info/ Morningstar

    Synd att dom inte gjorde det. Det hade i alla fall varit några noggrer mindre i detta arma neger-plågade muslim-land.

   • 530729

    Ja, herregud, minns det som ett hjärtligt gott skrattanfall, efter att häpnaden hade lagt sig.

    västeråsaren

    • Andersonszkan

     I min ungdom tog jag väldigt illa vid mig när folk pratade om invandrare som bröt upp parketten och odlade potatis, jag var nämligen inte ”rasist” på den tiden och så hade vi ju inte den sortens invandrare som vi har idag – idag odlar dom inte bara potatis utan både khat och mariuana, anlägger lägereldar på parkettgolvet och halalslaktar getter i den gemensamma tvättstugan.

     Är toaletten vänd mot Mecka så sätter dom sig helt sonika på huk åt andra hållet på toalettsitsen och försöker pricka rätt, vilket inte alltid är så lätt för en khattuggande somalier med sprutdiar…..jag ska nog sluta nu, jag är mitt i matlagningen.

     • 530729

      Hahaha!
      Nej, allvarligt talat, man föds inte som ‘rasist’, det blir man av att informeras om hur vissa folkslag beter sig och är.

      västeråsaren

     • Andersonszkan

      En sak som jag undrar över när det gäller muslimska toalettriktningar är vilka toleranser som gäller. Inom mättekniken anger man alltid toleranser, eftersom ju inget i sinnevärlden kan mätas exakt, eller nästan inget i alla fall.

      Gurkans krökning reglerades redan i dansk lag för nästan hundra år sen och enligt gällande EU-standard skall längden vara 35 cm +- 3 cm, om jag inte missminner mig. Gurkan som är en rätt obetydlig grönsak som nästan till hundra procent består av vatten är alltså klassificerad i EEG:s beramade gurkförordning där mått med toleranser anges – mycket byråkrati för en grönsak som ändå inte innehåller något som helst nyttigt.

      Då undrar man ju hur det är med muslimernas toaletter eftersom det kan straffas med döden om man påträffas bajsandes vänd åt fel håll – det måste ju finnas lika strikta krav på hur dom ska vara utformade och med angivna toleranser vad gäller kompassriktningen.

      Detta är dock inget problem i den muslimska världen där toaletten består av ett hål i golvet och ”toalettpapperet” är vänsterhanden. Men hur gör en muslim i förskingringen i Sverige om han misstänker att toaletten är vänd mot Mecka?

      Köper han en precisionskompass och pejlar in riktningen och vilka toleranser är det i så fall som gäller – är det 5, 10 eller 45 grader som gäller?

      Eller rådfrågar han helt enkelt sin lokale imam som kommer hem till honom och känner av riktningen. Och vad gör man om toalettriktningen felar tex 20 grader – räcker det att vrida på sig lite när man bajsar eler måste toalettstolen vridas?

      Och där inser vi varför det är så mycket fuktskador i våra shariaghetton.

     • 530729

      Ibland överträffar du dig själv med dina rasistiska fantasier… höll jag på att skriva, när tanken slog mig att det kanske är sant… ju dummare något om muslimer låter, desto troligare att det är sant!
      Måste de ropa Allahu Akbar för varje kabel de lägger också?

      västeråsaren

     • Andersonszkan

      Njaa, inte riktigt, men dom måste gå in med vänster fot först och gå ut med höger fot först, eller om det var tvärtom och sen ska dom uträtta sina behov så fort som möjligt eftersom dom alltid har sällskap av två änglar som inte vill vistas i skitlukten allt för länge. På vägen ut ska dom däremot mumla heliga fraser, precis som när muslimska fångvaktare våldtar manliga fångar i Iran.

      Det där med änglarna som bevakar allt dom säger och gör liknar ju situationen i dagens PK-Sverige, med den skillnaden att våra övervakare Expo och journalistpatrasket bara vill vistas i skitlukten, helst i varandras.

      Det fanns en tråd på AP för ett tag sen, det är där jag har uppdaterat mina kunskaper.

     • 530729

      Men herregud vad jobbigt det måste vara att vara muslim! Och de där änglarna, kan inte de tala lite vett i öronen på dem. Är det kanske två ondsinta djinner?

      västeråsaren

     • Andersonszkan

      Visst låter det jobbigt, kanske därför dom bankar pannorna i marken dagarna i ända.

     • Nemasproblemas

      Hahaha!!! Ni är inte kloka! Eller det kanske är det ni är!

     • Andersonszkan

      Verkligheten är så bisarr i dagens Sverige att man framstår som galen när man beskriver den, ungefär som i det gamla Sovjet eller DDR – men om du tvivlar på min mentala hälsa så kan jag bistå dig med länkar :)

     • 530729

      Humor och ironi är de bästa vapnen i kampen mot all dumhet. Och verkligheten överträffar som bekant alltid dikten.

      västeråsaren

   • 585961

     Inte underligt att dom förstör sina bostäder så kvickt , sett dom som slår ut en vattenhink över parketten och tror att dom städat , IQ befriade hela bunten

  • Andersonszkan

   Det konstiga är att dom kan sitta i sina lerhyddor i sina hemländer och googla reda på exakt hur man ska göra för att ta sig till Sverige, vad det kostar och hur dom ska göra för att få PUT. Och väl på plats här i Sverige är en Iphone det första dom  kräver.

   Fast det här med spisen kanske har sin förklaring i att det var hans mamma som skötte den detaljen där hemma – med träkol och torkade komockor, så jag fattar inte varför batikhäxorna blev så snea; han följde ju bara sin kultur hemifrån.

   Hon får nog hoppas att berikaren inte DO-anmäler henne.

 • Erik_den_Helige

  Baarnen borde sättas att vaka över en kolmila eller tjärdal och blir det ”kaoz” så är det enkel resa hem som gäller.

 • http://avpixlat.info Realisten70

  Ja att elda på spisen var dumt.
  Han skulle ju så klart lagt in kolen i ugnen. Hade blivit klart bättre smak på grisköttet.

 • PETER NYMAN

  Här är det inte frågan om att lära ut här är det dom privata vårdgivarnas skattemedels överföring till skatteparadis som gäller

 • Sweetasplumpie

  Fantastisk att alla baaaaaarn är just 17- måste vara världens vanligaste ålder i Sverige.

 • loofon

  Va? Har dom inga kommunala grillar?

  Varje baaarn borde få minst en Weber med alla tillbehör vid ankomsten.

 • http://www.facebook.com/people/Robert-Spannande/100001569228472 Robert Spännande

  kul att jobba där..

 • Bajen666

  Du..karljä*el du behöver inte ljuga längre…åldern är höjd till 25 år för dig och dina medsnyltare..!

  SD 2014.

 • Talibananas

  Är det en så kallad eklektisk spis? Voine, nu ordvitsar på en esoterisk, elektrifierande nivå. /Ecklesiastikminister

 • 585961

  Synd att dom inte eldade upp sig själva

 • Oberst

  Kan de inte uppföra sig så är det UUUUUT som gäller.

 • Bolivera

  Elspisar?Det ingar ju inte i deras kultur.Vi i Sverige maste ju enligt zigenar-
  damen Mona Muslim lara oss att det ar kultur att leva pa stenaldersvis.