Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Åter olaglig aktion mot avvisning


OLAGLIG AKTION I Sörmland, närmare bestämt i Flen uppstod det tumult under avvisningen av en migrant som inte fått lov att stanna kvar i landet. Aktivister, Twittervänsterns lilla olagliga gatuarmé, fick bäras i väg av polis.

Det var en större polisstyrka som kallades till Flen under tisdagens eftermiddag i samband med en avvisning på Migrationsverket då flera protesterade mot avvisningen i sina som vanligt olagliga demonstrationer. Protesterna pågick fram till kvällen då avvisningen kunde genomföras som planerat.

kkuriren

 • Ejintoleransmen

  Twittervänstern har tydligen en kanal kallad #blockad

  Stor humor samt skrämmande läsning på samma gång

  • Oberst

   Skrattretande och skrämmande? Som Expo alltså.

 • kokoo

  POLIS gör ert jobb  . skit i tokstollarna som skriker.

  • Sven Olsen – (argdansk)

   Använd batongerna – hjälper inte det – dra tjänstevapnen och använd dem!!

   Ordning och reda – Texas-Style!

 • Talibananas

  Det har gått så långt att jag snarast häpnar av själva avvisningen, att avvisningar alls existerar i detta gränslösa land.

 • Andersonszkan

  Jag tycker att polisen skulle göra ett expriment: Nästa gång detta inträffar så kör dom helt sonika hem en asylant till var och en av demonstranterna och så sätter dom bevakning på deras bostäder så att asylanterna inte kan smita. Sen skulle det nog bli slut på den här typen av aktioner och polisen skulle få mycket större respekt.

  Och som tack för att demonstranterna deltagit i projektet kunde dom få bli livstidsfaddrar åt dom utvisade asylanterna.

  • Bolivera

   Mycket tankvarda tankar.Da kanske fantrattarna kom i kontakt 
   med verkligheten.

   • Kullen

     Räkna inte med det, dessa miffon är så långt borta från verkligheten att dom aldrig mer kommer få se den annat än sekunden efter stålröret som nyss slagits i huvudet av något normal begåvad som tröttnat på dom.

    • Bolivera

     Jag fruktar for att du har ratt.

     Den 29 augusti 2012 17:07 skrev Disqus :

  • Mannenpagatan

   Mycket bra ide! De som vill stoppa en avvisning får helt sonika åta sig att ta hand om asylbedragaren hemma hos sig och försörja denne själv! Antingen får någon en massinvasion hemma hos sig eller så kommer dessa protester att upphöra! Eloge till Andersonzkan för denna briljanta ide!

 • Bolivera

  Kan det vara sa att demonsranterna ar avlonade for sina aktioner?
  Det ar ett normalt forfarande i bananrepublikerna och Sverige ar ju
  numera att jamnstalla med bananrepublikerna.

  • Andersonszkan

   Visst är dom avlönade – av dig och mig och alla andra som betalar skatt – eftersom ingen av dom jobbar utan lever på bidrag.

 • PETER NYMAN

  Nu fanns det resurser att rädda 6500 SVENSKA KVINNOR från väldtäkter finns tydligen inga resurser Inte till att skydda politiska partiers valmöten prioriteringarna är lite skumma eller rent av politiska

 • mkultra

  Tvivlar på att aktivisterna själva är från Flen eller något annat mångkulturellt område.. Fy fan, blir bara mer och mer och osäkrare blir det hela tiden, rån, våld – är det verkligen något att kämpa för? Om dom fått en utvisning trots våra sinnessjukt frikostiga regler så har dom ”antagligen” inget här att göra liksom?

  • http://petterssons.bloggsida.se/ Stefan K

   http://aktionmotdeportation.se/post/176

 • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

  Kan man hoppas på att batongerna användes med lite extra schvung idag? 

 • http://www.swedenconfidential.info/ AnnaKonda

  Släng in fanskapen i planet och låt de följa med Mohammed hem. De verkar ju trivas så bra tillsammans!

 • Sven Olsen – (argdansk)

  Precis som vår lilla timida och lågmälda AnnaKonda skriver:  De som protesterar och försöker hindra polisens arbete och utvisningen – skicka dem till samma ställe – som en ren rutinåtgärd – ingen domare behöver störas med sådant småkrafs – det är ju bara vänsterpöbel.

  I ö läste jag för snart länge sen att sådana småglin vill ha respekt, precis som deras islamistiska ”vänner”. Det löses enligt det jag läste på det enkla sättet att alla poliser får ordet ”Respekt” ingraverat på batongen – sen är det bara att ge de små ”Respekt” i stora mängder.

 • Simpson1

  Bra ide’ låt pöbeln ”adoptera” varsin sandapa..

 • Pingback: Ett bevis på medias vansinniga uppfattning av ordet “mass” « Sweden Confidential