Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

500 kilo koppar stulet


KOPPARSTÖLD Värdet på den stulna kopparen uppskattas till 45 500 kronor. Tidningen helahalsingland.se skriver att  under helgen har tjuvar brutit sig in i en container i Enånger som är en tätort i Hudiksvalls kommun.

Ur containern har närmare ett halvt ton koppar stulits. Fortum äger containern och de uppskattar värdet på den stulna kopparen till 45 500 kronor. En utlandsregistrerad skåpbil har setts i området under helgen, och polisen tror att personerna som färdats i den kan ligga bakom stölden. HH

 • Andersonszkan

  Dom utländska ”bärplockarna” som dödshotade personalen på Lidl i Hofors har tydligen dragit vidare….

  • Bolivera

   Du har som vanligt ratt och det begriper alla utom polisen.

 • http://avpixlat.info/ Morningstar

  Kan dom inte bara sno den direkt från ledningar så får vi se lite grillad zigge också.

 • Lena2222

  Det här händer hela tiden oavbrutet. Metallstölder, dieselstölder och verktygsstölder. Utlandsregistrerade skåpbilar är oftast inblandade och har varit synliga.
  Stölderna drabbar både företag och privatpersoner. Det är ohållbart!
  Polisen brukar inte ens åka ut när anmälan görs.

  • Andersonszkan

   Dom här brotten klassas som ”vardagsbrott” – liksom numera även åldringsrån och den svenska polisen har inte tid att ägna sig åt såna trivialiteter som vardagsbrott.

   Den svenska polisen lägger allt sitt krut på på att bli genus- och mångfaldskorrekta och få respekt hos dom muslimska? stenkastande kulturberikarna genom att servera dom hotdogs innehållande: Gris- och nötkött, vatten, potatismjöl, bindväv från gris, fett från gris, salt, antioxidationsmedel E325:E300, druvsocker, blodprotein från nöt och gris, potatisfiber, lök, köttbuljongextrakt, jästextrakt, kryddor, konserveringsmedel E262:E250, rökarom.

   Märk väl att hotdogsen inte innehåller en enda procent hund – en misstanke som till en början gjorde berikarna tveksamma att hugga in på läckerheten, men efter att dom käcka Kling & Klang på heder och samvete och med inslag av mångfaldskorrekta arabiska ord som halal och jalla jalla bedyrat detta faktum så strök doggarna med lika snabbt som en 13-årig ”svennehora” förlorar både oskulden och Iphonen när hon tar genvägen genom en gångtunnel i ett ”utanförskapsområde”.
    
   Och när polisen inte är upptagen med att skaffa respekt hos muslimer? och andra berikare av det svenska samhället genom att bjuda dom på gris höll jag på att säga – korv ska det ju vara, så hoppas dom på att få fånga in nån riktigt fet och ful fisk, helst en svensk sådan, så att dom får lite beröm ovanifrån – av svensk PK-media och kanske får dom rentav vara med i TV-soffan och trängas med dom andra kärringarna.

   • PsychoPsychonaut

     Haha…klockrent skrivet! Älskar sarkasm och ironi som är full av sanning :)

    • Andersonszkan

     Tack, vilket underbart nick du har :)

 • Bolivera

  Det ar ocksa en av orsakerna till att tagen star stilla.Dom nya 
  inovatorerna behover koppar for att utveckla ny teknik.Jag vantar med
  spanning i dubbel bemarkelse pa resultaten av deras forsknings-
  arbete,Kanske dom till slut kan uppfinna elektriska stolen igen i
  naturskon miljo och da kan vi ju borja anvanda den for mass-
  produktion.

  • StefanTenn

   Jag vet det har hänt ett par gånger, på vissa sträckor, men är det vanligt förekommande? Har inte hittat någon forum-diskussion om detta.

   • PsychoPsychonaut

     Ja det är vanligt att polacker, rumäner etc. åker på stöldturné genom Svea rike….men det är även vanligt att narkomaner stjäl just koppar för att finansiera dagens sil, då koppar är dyrt….många skrotföretag betalar hyggligt utan frågor. Jag vet en narkoman jag känner ytligt, som sa att han skulle ”sno koppar”…..först undrade jag, varför sno massa jävla kaffekoppar ?!? Vad ska du med dom till ? Sen…AHA! Då fattade jag…