Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

En Svensson i Kortedala säger något alla hade sagt


SVENSSON OCH MÅNGFALDEN Göran, en vanlig arbetande svenne Svensson från Göteborg, som filmas under demonstrationen på Kortedala Torg efter den vansinniga misshandeln av Carl-Erik, där Göran säger sin mening.

Är det denna mannens åsikter vänstern, media och politiker är rädd för? Är Göran farlig? Skall Görans åsikter slås ner med våld, hot och trakasserier? Är Göran en rasistnazist som har samma agenda som Anders Breivik? Döm själva efter att ha lyssnat på denna arbetar-svenne. Enligt Migrationsverkets årsredovisning 2010, sid 21, uppvisade endast sex procent av alla asylsökande en pass eller ID-handling.

 • Talibananas

  ”det är ju instinkter”… I Sverige har endast invandrare instinkter. De goda krafterna har tuktat eller kodat om eller ljugit bort/förställt sina instinkter och menar eller rent av tror att deras blundande och eufemism är något gott. Hyckleri, neuroser och hjärntvätt i en oskön mix.

 • kirre

  Rasist eller nazist kan man väl inte kalla honom för. Men skall man som SD gör satsa på att bli ett folkrörelseparti, så går inte det här snacket hem hos den breda befolkningen (medelklassen). Först gäller det att skapa ett politiskt underlag för sina åsikter, sedan får man ta tag i blattefrågan mer handgripligt. För tillfället finns det ingen större respons från allmänheten att omedelbart kasta ut alla blattar från Sverige. Jag tycker att SD har en bra linje i frågan, då man vill skära ned invandringen med 90%. Att helt stänga Sveriges gränser är orealistiskt. Sverige har haft invandring sedan medeltiden. Då kom det den tidens främsta båtbyggare till Sverige, även arkitekter och byggmästare från Tyskland. Stuckatörer från Italien. Konstnärer från Frankrike och övriga Europa. Sverige skulle klara en 10% invandring, då många svenskar utvandrar. Jag menar alltså att Sverige skall låta invandrare från Europa komma hit om dom kan försörja sig själva, utan stora insatser från samhället. Invandring från MENA länderna måste omedelbart stoppas och åtgärder för ett återsändande skall påbörjas.

  • cinoma

   Bra skrivet, håller med dig.

  • Grimhild

    ”så går inte det här snacket hem hos den breda befolkningen (medelklassen)”  Jag tror att det gör det. Gäller bara att folket erkänner det:)

  • http://farligatankar.wordpress.com Farliga Tankar

   Det är riktigt att det kom en del tyskar och valloner en gång i tiden. Inga stora mängder, men det kom ett par stycken. Och precis som du skriver så kom det med dem även en del nyttigt som användes i landet. Och därför kan det fungera att låta tyskar och valloner komma även idag. Likaså en del andra européer.

   Däremot verkar det praktiskt taget saknas referenser till afrikanska folk, araber och mycket annat. Det gapar ganska tomt i de historiska dokumenten. Någon enstaka diplomat var här ibland och det hände att någon handelsman gjorde besök. Men en titt i dokumentationen visar att det var svenskar + några europeiska invandrare som skapade det Sverige som nu håller på att raseras.

   Då är det konstigt att det finns partiledare som på fullt allvar säger att vi är beroende av somalier och afghaner och att det ver dessa folk som byggde landet. De finns ju inte ens med på bild under första hälften av 1900-talet.

   • kirre

     Det var hyfsat många valloner som kom till Sverige i början på 1600-talet. Man räknar med cirka 1000-1200 familjeenheter. Hur stora familjerna var vet väl ingen då statens tabellverk startade vid mitten av 1700-talet. Sveriges befolkning var inte så stor heller på den tiden. Gissningsvis 500.000 pers. i början av 1600-talet. Jag är osäker, någon annan som vet mer? Det invandrade också ett icke obetydligt antal skeppsbyggare från Holland. Vet du att det var holländare som byggde hälften av regalskeppet Wasa? Sen har vi alla militärer som värvades från Europa. Många från Skottland som var framstående befälhavare. Många av dom ätterna blev adlade och fortlever än idag i Sverige.

    • Oxis

     Man brukar räkna med att det överlevde ungefär 2-4 barn i en genomsnittsfamilj under  1500-1700-talen. Kanske 2-3 av dessa bildade familj. Naturligtvis föddes fler barn men de flesta dog som små. En adelskvinna, Barbro Åkesdotter Natt och Dag(byggde Årsta slott s. om Sthlm) födde minst 18 barn och EN dotter nådde vuxen ålder. I slutet av 1700-talet började man vaccinera mot smittkoppor och hygienen blev bättre, därför så stora kullar barn som överlevde under 1800-talet.

    • http://farligatankar.wordpress.com Farliga Tankar

     Ja, jag känner till att det var holländare som till stor del ritade och byggde regalskeppet Wasa. Vi hade invandring av holländare även till Göteborg.

     Vad jag menar är att man verkligen får leta efter icke-europeer i Sveriges historia. De lyser verkligen med sin frånvaro. Och eftersom det gick bra med europeer men inte går så bra med somalier, afghaner och araber så borde vi ha lärt oss.

     Jag har beträffande vallonerna läst någonstans att närmare hälften av de som kom flyttade hem igen, men jag har ingen bra källa på det.

     • kirre

      Man uppskattar att cirka 20% av vallonerna flyttade hem. Men alla siffror från den här tiden är lite osäkra.

     • Andersonszkan

      Men framförallt – ingen av invandrarna kom hit för att parasitera på den hårt arbetande ursprungsbefolkningen. 

      I dagens Sverige har man gjort det till en dygd att komma hit från hela världen, speciellt från den muslimska och leva på bidrag och bara bidra med sin kriminalitet till det svenska samhället.

    • Ziggy24

     De Valloner som kom till Sverige åren 1590-1710 var knappt 900, varav 300 återvände. De resterande Vallonerna stannade vid de nya anlagda Bruken i Småland, Värmland, Uppland & Norrland. 

     Vallonerna & de Svenska smederna vid Bruken gifte sig aldrig med varandra förrän vid mitten utav 1700 talet, har själv smeder vid Skebobruk som endast gifte sig med Svenskar under 1700 talet.

     Vallonerna & deras ättlingar förblev en någorlunda sluten ”grupp” & räknades tillhöra en blandning emellan Borgare & allmoget på 1600 & 1700 talet, likaså de vanliga smederna vid bruken sågs också som en blandning.

     De som idag säger att de har vallonerna i ådrorna ljuger nog med största sannolikhet. ( Har förövrigt själv vallonskrönan i min egen släkt. Dock så finns det inget som tyder på  att det skulle finnas valloner, då man går igenom arkiven. )

     Kort sagt så har invandringen varit väldigt låg i Sverige från medeltiden till nutid & den invandringen som inträffade emellan åren 1400-1700 bestod nästan jämt utav adelsmän ifrån Tyskland, Skottland, England, Frankrike, Danmark, Norge Mfl.

     Dessa ättlingar idag som idag härstammar ifrån invandrare är  endast de som kan spåra till adel, vilket är mindre än 1/10 utav den Svenska befolkningen.  Sen finns det Borgare som inkom till Sverige under 1600-1700 men det rör sig också om 1/10 utav Befolkningen.

     Endast via Allmoget ( Bondståndet)  kommer man bara till Svenskar inget annat. Har man skrönor som säger annorlunda är detta ren & skär mytomani. Sen bör man komma ihåg att via allmoget födde cirka 10 barn, medans Adelsståndet hade i genomsnitt 1-4 barn per familj. 

     Sen om vi pratar om officerare som kan ha gift sig med en adelsfröken, varav ättlingar nedsjunket i allmoget på landet så är det en annan historia.  ( Har själv några exempel på detta. )

     Men jag torr nog att de som har utländsk påbrå ligger någonstans emellan 130 000 – 180 000 personer i Sverige. Då räknar jag endast  med Etniska Svenskar. 

     Sen bör man också komma ihåg att den invandring som skedde  då, kan knappast jämföras med den invandring vi har idag.

   • Bolivera

    Och annu underligare ar att allmanheten tror detta.

  • Slasher2

    Håller med. Tycker SD håller lagom profil för att kunna börja ändra samhällsklimatet.

  • boonkaan

   vänta du bara. SD går hem hos varje svensk snart, när dom vaknar och inser vad skattepengarna går till….det är bara en tidsfråga. Det sovande folket har fått en injektion av uppvakningsmedel, som snart borjar verka i varje person med vanligt fornuft, resten kommer att sova vidare. SD 2014

   • Kullen

    Ska bli skoj och se när en hel nation som sover intill en mistlur vaknar upp när larmet går.

 • MakingBacon

  Tummen upp för Göran

  • GlobalNeger

   två tummar upp =)

 • http://twitter.com/Kulturz Kulturen Z

  Inte för att vara en partypooper, men rätt säker han var ifrån ND som demonstrerande. 

  (Jag var på plats och filmade våldsvänstern) 

  • http://www.facebook.com/people/Bengt-Idestam/100000872502275 Bengt Idestam

   Och? Varför skulle det vara intressant? Jag lyssar på vad han SÄGER inte varifrån du tror han är. Är du en person som kör med häskarteknik och översittarmetoder?
   Har bara folk med DIN politiksa uppfattning rätt att uttrycka sig? Ni är så sjuka…

  • Kullen

   Oavsett vad han kommer ifrån så har han 11% rätt i det han säger.

   • kirre

     Det spelar också roll hur man säger det. För mycket pang på rödbetan, och vanligt folk slår bakut. Hos redan frälsta går snacket hem. Men det gäller att få med sig medelklassen också, som mest är intresserade av plånboksfrågor.

    • Kullen

     Dom måste väckas ur deras dvala annars när verkligheten kommer i kapp som blir det värre för dom.
     Och det är ju lite av ditt tänk som fick oss i denna situation som vi är i nu.
     Långsamt smugit på svensken att invandring är bra, nä en ordentlig bitchslap är vad Sverige kollektivt behöver för att vakna till.

  • Oxis

   Kan vara Svenskarnas parti också.

  • boonkaan

   spelar väl ingen roll var man kommer ifrån, när man säger sanningen???? Eller goer det?? Häng inte upp dej på partier, utan hoer vad männsikan i fråga har att säga, säger jag som är klappsvensk

  • Exilenskalman

   Och? Om det som sägs är korrekt spelar det väl ingen roll vem som säger det? Det finns kommunister och sossar som har sagt bra saker också. Inte f-n gnäller jag över deras politiska tillhörighet för att de säger bra saker… Rätt och riktigt är rätt och riktigt.

 • Oberst

  Tyvärr är det som han säger. Sverige välkomnar sin egen undergång.

  • GlobalNeger

   Sanna och sorgliga ord…

 • j_london

  Det finns inte så mycket mer att säga, än att: detta var den allra bästa, vettigaste och mest sunda och verklighetsnära monolog jag sett och hört på en video på någon nätsida!

  Göran – jag ställer mig och bugar inför ditt anförande… Tack skall du ha!

  Om det hade funnits fler svenskar av din kaliber, hade inte muslimlandet Sverige varit ett förlorat, söndrat och segregerat islamträsk i dag.

 • svartamalin

  Dagens MENA-invandrare har som mål att utan vapenmakt överta Sverige . Inse det och övriga diskussioner är överflödiga. Det är försent att ändra nu svensson det skulle ni tänkt på för flera årtionden sedan då svensken sålde sig billigt till parti som lovade högst bidrag. Vi är idag medvetet splittrade av dessa politikerförrädare och ingen har förmågan att rädda landet. Svensken idag är en ynkrygg styrd av hen,feminister och galningar oförmögen att försvara sig och stå upp för rätt och fel-DET ÄR KÖRT FÖR OSS ! !

 • Slasher2

  Sund intelligent man. Tänker precis som jag när det gäller hur man ser på sitt eget hem och sitt land. Och i Sverige kallas vem som helst rasist av vänsterextremisterna om man inte håller med dom.
  Bra exempel om vilket barn man skulle rädda. Alla människor söker sig också till liknande människor som en själv när man hamnar i en ny miljö. Fängelser är ett bra exempel på det. Multikulturalism är en idealistisk tanke som inte stämmer med hur människor egentligen är. Det fungerar lika dåligt som kommunism eftersom även den ideologin förutsätter att alla människor är hederliga, ärliga och arbetssamma.

 • rainman7902

  Låter som en riktig hedersknyffel, mer såna behövs innan skutan Sverige sjunkit bortom räddning.

 • Oxis

  Härlig typ som orkar stå fast vid sina åsikter!  Och som inte ger vika och ursäktar sig för glåpordet rasist och förmodligen inte heller för ordet islamofob.  

 • Exilenskalman

  Sund snubbe. Jag kan inte på något sätt se vad som skulle vara rasistiskt i det han säger.
  Inte om man använder sig av den normala definitionen. 

  Använder man den sedvanliga medievänster-definitionen så är han med alla säkerhet gravt rasistisk men den definitionen täcker nog alla utom medievänstern, AFA och MENA-folk så varför bry sig?

 • Bolivera

  Den mannen utrycte sig i klartext.Fragan ar bara hur kan det distribueras
  till allmanheten.

  • 530729

   Genom att tipsa om SweCon! För övrigt ligger denna eminenta sajt idag på plats 116 av de mest besökta sajterna i Sverige!

   västeråsaren

   • Bolivera

    Jag gor allt som star i min makt.Jag har skrivit sa jag har fatt klistra bokstaver pa tangenterna for dom ar delvis utslitna.

    Den 26 augusti 2012 14:31 skrev Disqus :

  • Strandnypon

   Det mest effektiva sättet är att gå in i kommentarsfälten i MSM och uttrycka väl valda sanningar.
   Man kan också besöka bloggar och nät-tidningar och länka till SC, Avpixlat och Fria Tider t.ex.

   • Bolivera

    Jag skriver ,jag skriver.

    Den 27 augusti 2012 01:17 skrev Disqus :

 • per22

  Om Fredrik Reinfeldt hade haft bara 1% av denne mans sunda förnuft, så skulle Sveriges förortsområden se helt annorlunda ut idag, och svenska pensionärer skulle kunna äta sig mätta.

  • Andersonszkan

   Reinfeldt saknar inte förnuft – det gjorde inte Hitler, Stalin eller Pol Pot heller.

   Reinfeldt är intelligent men besatt av iden att förinta Sverige och det svenska folket och förvandla Sverige till en muslimsk koloni så att oljemiljarderna regnar över oss, men det enda vi kommer få ut av det hela är tusentals moskéer och miljontals lallande idioter som kräver livstidsförsörjning och extremt dyrbar vård.

   Men iofs har du rätt – något sunt förnuft har han inte, negerättlingen.

 • Absolutsvensk

  Gubben bör ha sig en redig klapp på axeln o ett tack för att han som jag har den sunda o korrekta åsikten/åsikterna, så alla som e här på swecon….klappa er på axeln.

 • Sverigefritt

  Vilken hjälte!!!!!!

  Han säger sanningen!

 • https://me.yahoo.com/a/xM8JxG0tg8kn7o6L1ofTTMbQlaMS#aca00 Anna

  Han säger vad jag tänker.

 • 530729

  Han talar ur skägget.

  västeråsaren

 • valfisken

  En sund man i en sund kropp!

 • http://www.freesweden.info/blog vinterbadaren

  Kan meddela att den ”ädle mannen” mer eller mindre smygfilmades av en förmodad sverigedemokrat i väntan på att demonstrationen skulle starta. Detta är alltså inget tal till folket utan endast ett orepeterat meningsutbyte fränder emellan i väntan på demonstrationsstarten. Vidare kan meddelas att den ”ädle mannen” sedan åtskilliga år tillbaks är partipolitiskt obunden men stöttar allt och alla som kan gagna fosterlandet.

  Med nationella hälsningar

  Göran/den ädle mannen

  • Sven Olsen – (argdansk)

   Tack Göran – för att du öppet uttalade det som så många svenskar, av olika orsaker inte vågar.

   Det värmer om hjärtat att höra vad du säger – och jo, jag håller med i de som kallar dig en ädel man.

   • http://www.freesweden.info/blog vinterbadaren

    Tack själv Sven!
    Jag gör bara min plikt.

    Göran

  • http://swedenconfidential.wordpress.com Sweden Confidential

   Vi på SweCon skulle gärna se en krönika eller två från dig Göran, vi är också partipolitiskt obundna och stöttar allt som kan gagna fosterlandet.

   • http://www.freesweden.info/blog vinterbadaren

    Kan nog framledes bli så. Har bloggat nationellt i nästan åtta år, men det projektet ligger just nu i malpåse. Driver just nu några nationella sajter på Facebook (som tyvärr måste vara hemliga) där tangentbordsnationalister och skitsnackare ofelbart rensas ut. Vi är ett femtiotal aktiva patrioter runt om i landet som deltager på dom flesta nationella arrangemang oavsett vem som är arrangör. Jag mailar eder kontaktuppgifter.

 • Andersonszkan

  Göran säger att han är rasist och jag kan bara instämma; jag är också rasist – jag är nämligen emot den svenska massinvandringspolitiken som fyller vårt land med inavlade analfabetiska och till stor del arbetsskygga individer från den muslimska kultursfären, som ju inte behöver någon ytterligare presentation.

  Jag är dessutom emot den svenska genuspedagogiken och värdegrunden som förgiftar våra skolor och enligt vilka en woodookultur i Afrika där man käkar albinobarn för att bi av med sin medfödda klumpfot eller självpådragna syfilis är lika mycket värd som den svenska kulturen där en kvinna är lika mycket värd som en man och där ett djur åtnjuter större  respekt än en kvinna eller en homosexuell i ett muslimskt land.

  Jag är emot att man låter svenska pensionärer leva på existensminimum för att slutligen svälta ihjäl i sin egen avföring på någon vårdinstitution för att tiotusentals bidragsturister ska få komma hit och äta sig feta på deras bekostnad.

  Vidare så är jag emot att svenska skoltjejer måste ha ångest för att behöva gå till en skola där dom blir kallade för horor och blir kladdade på av berikarslödder , jag är emot att svenska ungdomar rånas på löpande band, att det pågår systematiska gruppvåldtäkter mot svenska tjejer, att svenska ungdomar inte kan få bostad och blir diskriminerade på den svenska arbetsmarknade så att dom måste fly utomlands …………………………………………. och jag är emot att det sitter 3 MENAkvinnor i hucklen i svensk TV och kallar det rasistiskt när ett svenskt hårdrocksband spelar den svenska nationalsången på den svenska nationaldagen.

  Listan skulle kunna göras i det närmaste oändlig, men det räcker ju egentligen med ett enda av skälen för att bli rasist – problemet är att svenskarna har blivit fartblinda, det är helt enkelt för mycket att ta in; omvandlingen går med rasande fart – svensken har fullt upp med att jobba, betala skatt och köra ungarna till dagis.

  • http://swedenconfidential.wordpress.com Sweden Confidential

   Men med den definitionen är du inte rasist, du är emot kulturer, inte raser.

   • Andersonszkan

    I dagens Sverige är man rasist vad man än är emot, så länge det inte är SD som lagt förslagen.

  • bibo57

   Kan bara instämma med ovanstående! Att vara emot invasion av främmande kultur och vilja värna sin egen är ju precis det politiker och media kallar rasism!

 • http://www.facebook.com/jeanette.muster Jeanette Muster

  Den mannen vet vad han talar om!! En STOR kämpe för vårt älskade fosterland!! Har  min fulla beundran, åker land och rike runt och försöker få det sovande indoktrinerade svenska folket att sluta vara rädda för att försvara det som ÄR vår rätt att behålla som svenskt!

  • http://www.freesweden.info/blog vinterbadaren

   Tack Jeanette. Även du har min beundran skall du veta. Snyggt jobbat i Bollnäs!

   Göran

   • http://www.facebook.com/jeanette.muster Jeanette Muster

     Tack Göran!

 • Catinka

  Respekt!!

 • Undertaker73

  Sveriges hopp. Kommunist-PK´s värsta fiende

 • http://www.facebook.com/jeanette.muster Jeanette Muster

  Närvarade på demonstrationen i Bollnäs i går lördag! Tidningen Hela Hälsingland ”Ljusnan” är en lika svenskfientlig och förljugen blaska som Borlänge,s PK- kommunistvänliga lika förljugen och vinklade skitmedia! Vi vet alla som lever i verkligheten att mångfalden är det största förfall och katastrof för vårt land någonsin! OAVSETT vad de här och förrädarna i 7-klövern försöker få våra skattebetalare att tycka och tro!  På lördagsmorgonen lästa jag i Hela Hälsingland-Ljusnan” , Och som vanligt så kunde inte denna skitblaska liksom de allra flesta ..trycka på att använda ordet NAZIST och RASIST i varje mening! Att de inte skäms..att de kan sova om natten är helt obegripligt! Här försöker folk rädda vårt land från den helsjuka Islamiseringen som pågår..och ett övertagande av vårt land..som svenskfientliga 7-klöverns politiker bäddar mer och mer för varje dag! VILKA ÄR RASISTER!!! Jo, precis..det är de här! De har snart sålt ut, eller gett bort hela vårt land för ekonomisk vinnings skull..skiter fullständigt i sitt foljk ..har avrustat vårt försvar..skickar de få soldater vi har för att kämpa i länder som ändå aldrig kommer sluta kriga. länder med uråldriga seder och lagar..kvinnoförtryck..djurplågeri ..ja listan kan bli hur lång som helst! Samtidigt som de så UPPENBART skuffar svenska skattebetalare (som försörjer både dom och importen) åt avgrunden för att ta emot det här kriminella slöddret att ta över vårt land! Allt ska det sparas på, men hur mycket pengar som helst finns det det gäller att göda och tillfredställa dessa kravmaskiner!
  23 personer var tillfrågade i blaska ”Hela hälsingland-Ljusnan, OM de skulle gå på manifestationen de tre små ”snärtorna” FÖR mångfalden i Bollnäs skulle hålla efter det NORDFRONT och SMR haft sin demonstration för kvinnofrid efter den råa våldtäkten som skett. Så typiskt VINKLAT och ”RÄTT” personer tillfrågade ! EN enda svarade att han inte sympatiserade med det dom stod för! Men jag har hela helgen pratat med folk, ung som gammal, och inte en enda har tyckt att vi ska ha mångfald!! ALLA jag pratade med hade fukständigt tröttnat! Och tyckte vi gjorde en stor samhällsinsats!! Men som de sa det finns ingen demokrati längre i Sverige! Vi vågar inte säga VAD vi tycker om det, för då får vi problem med facket, arbetsgivare, och blir kallade rasister! Så är läget i dag!
  Och för mig är det fullständigt obegripligt att svenska folket köper detta!!
  Här lägger jag ut namnen på de ”godhets-snyftande svenskförrädiska mångfaldsvurmarna i Bollnäs! Som ville gå på manifestationen FÖR mångfald 0ch fullständigt glömde bort att en SVENSK ung tjej blivit brutalt våldtagen av en i deras ögon ”berikande slyngel” för vårt land!
   1.Jerker Persson samordnare för Bollnäsdraget
   2.Camilla Lucchesi danslärare Bollnäs
   3.Sven-erik Lindestam (S) kommunalråd  söderhamn
   4.joel Tidén (MP)
   5.Timo <Oksanen  bandymålvakt Bollnäs GIP
   6.Daniel Bertils Chefsredaktör Hälsingetidningar
   7.Christer Eriksson ordförande Bollnäs GIP Fotboll
   8.Ingvar  Persson (M) opposionsråd
   9.Tobias Petersson guldsmed bollnäs
  10.Anders Bergsten (KD) gruppledare
  11.Anna-Maria Forsell Mörk (V) gruppledare men övriga partimedlemmar
  12. Ingrid Hammarberg (FP) gruppledare
  13."Sneögda" Yoomi Renström (S)  kommunalrådOvanåker
  m.fl. 
  Dessa är enligt min åsikt SVENSKFIENTLIGA!! Det är sådana här personer som motarbetar ett framför allt Islamfritt Sverige, fritt från våldtäktsmän och kravmaskiner från Mena-länder, med en kvinnosyn och ideologi som aldrig går ändra på! De här svenskförrädarna är en skam för vårt land, och det är just de som ska kallas RASISTER!

  • svartamalin

   Tack Jeanette för ditt gedigna engagemang och särskilt listan på landsförrädarna som tyvärr fortfarande går lösa. Bra jobbat !!

  • http://www.freesweden.info/blog vinterbadaren

   Räkenskapens dag närmar sig för dessa mångkulturella sutenörer. Och folkets dom kommer garanterat att bli mycket hård!

   Jeanette mfl. Vi ses i Stockholm 8/12 på årets i särklass största nationella manifestation: ”Stoppa svenskfientligheten–Till värn för Norden”.

 • denaknakejsarna

  När ska vi börja repatriera folk? När upplöser vi det mångetniska samhället och hamnar på banan igen? Samtliga problem med invandringen och invandrare försvinner med denna återvandring. Det är inte bara den bästa lösningen, det är också den enda. Det handlar inte om några värderingar invandrare måste lära sig, det är inget systemfel man måste rätta till, det är inte integrationen som har misslyckats – det finns inget att justera. Antingen har vi ett mångetniskt/kulturellt samhälle eller så har vi det inte. Det går inte att polera en skitkorv.

  ”Ställ inte grupp mot grupp”, brukar det heta, men det är det man automatiskt gör i samma stund som man tar hit folken, oavsett hur man sedan tar hand om det hela. Olika grupper ska leva i samma nation. Svenskarna märker efterhand att antalet ”främlingar” ökar samtidigt som den inhemska nativiteten ligger kvar på samma nivå eller t.o.m. minskar. Det handlar till slut om en kamp mellan etniska grupper. Olika folk som i någon mening kämpar om herraväldet. Så sliter man itu ett land.

  Av riksdagens enda ”invandringskritiska” parti får oroliga svenskar dock höra att en anpassningsprocess kommer lugna dem. Det är de ovan nämnda värderingarna som måste präntas in i nysvenskarna, sedan kommer folk att vilja bo grannar med varandra. Det är egentligen inte långt ifrån Mona Sahlin som svarade att alla som bor här är svenskar, när Åkesson för en gångs skull tog upp den rent demografiska frågan och att svenskar riskerar att bli en minoritet i sitt eget land. Och SD förefaller vara beredda att skriva under på detta – efter att den lyckade assimileringsprocessen har gjort sin verkan.

  Nu såg vi hur Pär Norling uteslöts för att han menade att islam inte hör hemma i Sverige, och att muslimer bör utvisas. Ett mycket gott förslag som skulle föra Sverige en bra bit på bättringsvägen, men partiet vill tydligen inte veta av sådant. “Sådana här uttalanden hör inte hemma inom Sverigedemokraterna”, hette det.
  Ogillar man ”det nya” Sverige bör man ta sig en funderare på exakt vad det är man ogillar. Är det ett burkaförbud man vill se? Är det att muslimer har separerade badtider för män och kvinnor man stör sig på? Eller är det frånvaron av fläsk i skolbespisningarna man tycker är förfärligt? Är det bara muslimer som är problemet, kan man tänka sig att som ensam svensk bo bland kristna kaldéer i Södertälje?
  Vi får nog ta och lyfta blicken ett par snäpp och försöka se långsiktigt. Vilket Sverige kommer våra barn, barnbarn och deras barn och barnbarn växa upp i?

 • GlobalNeger

  ”Mellanmjölkens förlovade land”

  Klockrent =)=)

 • http://www.facebook.com/people/Wiggo-Schultz/100001900068302 Wiggo Schultz

  …läs boken ” Världsmästarna” av Julia Caesar

 • BockenBruse

  Sund och korrekt diskussion tyvärr en diskussion som är omöjlig i Absurdistan, hade vi varit fler av din kalliber Göran hade jag stannat kvar inför det oundvikliga. Av olika orsaker valde jag att lämna mitt fosterland då en överväldigande majoritet 94,7% noga räknat vill ha det så här, ja vi hör ju alla skränen i bakgrunden!

  Just nu sitter endast två av dessa våldsverkare i rätten och båda hånskrattar….minns hur både lärare och rektorn för skolan önskade dessa avarter tillbaka till skolan direkt efter misshandeln, ja vad ska man säga…

  Svenskheten har blivit utnyttjad och manipulerad av politiker under 40 års tid uppbackade av media…

  Ja du Göran jag sa samma sak som du ”jag är rasist” fick samma reaktioner som du.

  Detta tillsammans med olika hot gentemot mig som person fick mig att vända mitt gamla fosterland ryggen…

  Må satan ta sjuklövern

  den politiska flyktingen

   

 • emmis

  Nationen är en förstoring av familjen. Så sant.

  Synd bara att han skulle kläcka ur sig det där om ”bananbåt”.

 • Suecote

  Om en annan Göran i Kortedala (Johansson) också kunde ta bladet från munnen… men man tar vad man får! Skönt att höra en svensk som sett ljuset och vågar säga sanningen!