Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

”Att vara på flykt”


HUMMLANS INSÄNDARE Om man flyr från något eller någon beror det troligen på att man är i omedelbar livsfara. Du ser bödeln eller känner honom nära. Du har kanske propagerat eller agerat utom kungens tillåtelse.

Då bestämmer du dej för att fly, genast utan tanke på vad du lämnar efter dej. Du konstaterar vilka som är i farozonen och tar dem med dig och går eller åker därifrån. Mänskligt beteende, du backar undan för faran. Du kan inte vinna. Du ser till att sopa igen dina spår och försöker försvinna i dimman utan att få ett koppel spårhundar efter dej. Har du inga pengar blir det svårt, har du pengar löser det sig. Annars får du gå.

Att vara mamma på flykt kräver att man tar sina barn och sticker. Ingen eftertanke, bara sticker till något säkrare ställe, fem km eller 500 mil därifrån. Man sitter inte och kollar Internet efter säkra tillhåll. Man lämnar inte heller sina barn kvar i eländet och sticker till ett pax. Skogen intill kan vara minst lika säkert som att ge sig iväg helt själv utan barnen, vem tar hand om dem, för att hitta ett ställe.

Därför har jag så svårt att förstå att någon kan lämna sina barn i ovisshet för att själv bege sig till en frihamn för att därifrån försöka få tillbaka dem.

Det låter inte vettigt. I alla fall efter mina värderingar. Vilken mor lämnar sina barn för att ta sig ända till Sverige och få uppehållstillstånd för att senare begära tillbaka sin barn till samma land. Vem i hela friden tog hand om dem under tiden?? Och vi köper hela konceptet om och om igen.

Kan det vara möjligheten till försörjning utan någon som helst motprestation?

Jag fattar om någon är hotad till livet på grund av att de är politiskt aktiva och köper också att alla inte kan ta sig därifrån. Men vilken mor lämnar en stor barnkull bakom sig, vilken mor är man då. Vilket land som helst i närheten man kan fly till är bättre än att lämna dem bakom sig på osäkra grunder.

Ingen mor utom de som som har baktankar lämnar kvar barnen i en krigszon. Hade hellre dött med ungarna omkring mej.

Därför litar jag inte ett skvatt på dessa kravmaskiner som vill ha sina barn till Sverige för att sedan åka tillbaka till hemlandet på semester när de får bidrag till det. Skamlöst.

Ingen mamma lämnar sina barn till krig och elände, de tar med sig dem därifrån. Vart är helt egalt.

- Hummlan -

 • Bolivera

  Detta kraver inga ytteliga komentrer.

 • http://profile.yahoo.com/G3QZBFCCPDXFTMQCKEUA4G4DW4 Blackstaff

  Kan inte annat än instämma till fullo.

 • boonkaan

  dom som kommer till sverige, tillhoer inte denna kategori, så enkelt är det. det är folk som kommer till sverige for att leva på skattepengar, och surret går i leden, så deras släkt och vänner kommer strax efteråt. Nu kommer det 1000 st i veckan, och vi svenskar ska stå for uppehälle, mat, kläder, sjukvård, tandvård, lägenheter, skola, omsorg m.m.m.m. Jag undrar inte längre var skattepengarna tar vägen, men mår illa over att alla svenska kommuner ska spara for att dessa parasiter ska leva ett liv i sverige, som att dom bor där kom kommer ifrån. På 80 talet, så åkte jag utomlands ofta, och det gjorde jag med charter. När jag landat och kommit in i charterbussen, så påpekade reseledaren hur jävla viktigt det var att ta seden dit man kommer…….skota sej och ramla in i mängden! Men inte fan gäller det lakansklädda kvinnor från Somalia, araber som våldtar getter, for att dom inte får nåt hemma. Männen går utan sina kvinnor på stan och våldtar svenska kvinnor, eftersom deras egna är så jävla fula när dom dragit av sej sitt svarta lakan, och allt är legitimerat av KORANEN, den mest säljande soap opera som någonsin skrivits. Släng dej i väggen DALLAS!!!

  • thomas59

   Klart man skall ta seden dit man kommer
   Tänk på det i Malmö, Tensta, Katrineholm, Borlänge, Forserum …
   Annars blir det fackeltåg om du har tur (bil och skol-brand om du har otur)

 • svartamalin

  Skurkar och politikerna rånar och förnedrar oss svenskar!

 • mrsmarlowe

  Jag håller med helt och hållet, och det är uppenbart att dom allra flesta kommer hit för bidragens skull. Men vill ändå påpeka att dessa mödrar inte fungerar som oss svenskar. Detta är kvinnor som skär sönder underliven på sina barn, hjälper till att begå hedersmord på sina döttrar, stenar andra kvinnor till döds på torget och självmordsbombar skolor. En sådan kvinna skulle nog inte tveka att lämna sina inavlade ungar kvar. Dom är inte som oss.

  • Andersonszkan

   Enligt deras kultur måste dom föda många barn för att bli försörjda på sin ålderdom – barnen är dom lika kära som våra PPM-aktier är för oss svenskar. Vi skaffar dom för att vi är tvingade och sen lämnar vi dom åt deras öde för att förhoppningsvis få ett givande återseende i framtiden.

   Svenskar skaffar barn för att barn berikar livet – inte plånboken.

 • dupp

  Dom föder många barn till allah och hans jihader. Det finns ingen känsla för barnen, dom ingår bara i islams krigsmaskineri.
  Det finns många uttalande om detta från ”mammorna”.

 • http://petterssons.bloggsida.se/ Stefan K

  Relevanta frågor som borde besvaras av den ansvariga för detta.

  Naturligtvis är det generösa bidrag utan krav som lockar så många till Sverige och att vi svenskar är kända för vår feghet och naivitet gör väl inte saken bättre.
  Den som tror att dessa ”flyktingar” inte utnyttjar vår godhet, naivitet och generösa bidragssystem bör ta del av denna nyhet från Norge.
  http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.7541771 

  • http://pulse.yahoo.com/_QCW52FUFBEK33ETCCCODKX2H3A Västanfläkt

   För jävligt.

  • Fryke

   Den nyheten om vårt grannland har jag inte läst eller sett något om i någon av våra tidningar eller något nyhetsprogram.
   Någon som sett detta rapporteras i landet?

   För jävligt att dom gör så men jag är inte förvånad. Lovar att samma saker pågår här.

 • Pingback: Myten om flyktingmammorna som lämnar barnen kvar… « Sverige är inte världens navel!

 • pica_pica

  Nyheterna från Norge stämmer väl med Englands erfarenheter. Muslimska män gifter sig med en kvinna enl landets lagar. Sedan gifter de sig ett antal gånger till i moskén. En man kan producera runt 40 barn och mammorna lever officiellt som ensamstående och får bidrag. Barnaalstraren jobbar hårt med att flyga runt i sitt harem och kassera in bidragen, han behöver aldrig jobba.
  Sen att Sahra stack från Somalia och 8 barn (de är nu här med maken men de klagar på att syskonbarnen inte fick komma med).
  Även för somaliska analfabeter måste vi framstå som idioter.

 • http://pulse.yahoo.com/_QCW52FUFBEK33ETCCCODKX2H3A Västanfläkt

  Väl surrat Hummlan, Många asylsökande får ju också avslag på sina asylskäl men får istället stanna av ”humanitär skäl”. Det är bl.a. det som skiljer Sverige från många andra länder att vi ”tar hand” om folk som inte alls är flyktingar utan bara fattiga, vilket större delen av världen är enl. våra mått att se på det. Det är mångdubbel fler som får stanna av humanitära skäl än folk som får asyl. Humanitära skäl betyder på sjuklöverspråk lönedumpning och valboskap.

  Sedan är många ”förföljda” helt enkelt efterlysta i sina hemländer för diverse brott. Det är förstås bl.a. därför vi har så stor andel brottslingar bland våra skyddslingar. An angel there, a devil here, eller tvärtom finns inte, som amerikanarna brukar säga. Sedan är en hel del islamister förföljda av de sekulärare regimerna i deras hemländer vilket medför att vi får hit en massa islamistiska extremister.

 • Fryke

  Visst är man som mamma mån om sina avkommor – och logiskt sett så gör man inte som dessa muslimska mammor OM man inte har en baktanke och en plan.
  Inte fan har man rapporterat om somaliska kvinnor på march genom Europa för att nå just Sverige, så hur kommer dom ända upp hit i norr?
  Varför vet vi redan men hur?
  Det är ett antal länder mellan och det är ändå inte fritt att skena mellan om man är från ett land utanför Europa. En somalisk kvinna i hela sitt tält sticker ut från mängden så var gömmer hon sig? Bland soppsäckar och/eller gods typ potatissäckar eller??

  Nej jag köper inte detta med somalier – nåt är så jävla fel med deras invasion att man borde vara mer vaken som politiker. En politiker bör se skillnaden på en behövande flykting och en invasion.

  • http://www.gillasportal.st/gillasart_fram.htm Gunilla Rasmusson

   Det är de muslimska församlingarna som betalar – naturligtivs.

   Förutom då det finns de som tar duktigt betalt för att anordna flykter under omänskliga förhållanden, men det där var väl längesedan och hade mest med asiater att göra.

   Jag har funderat på detta också med de fina bilarna, splitt nya BMW och Mercedes typ. Hur fan har de råd till detta?

   • Nemasproblemas

    Vi ska inte heller glömma att de verkar stå i ständig kontakt med de övergivna barnen (baaaaarnen) med mobilen av senaste modell..

 • Oberst

  De flyr väl från sin skrala privatekonomi till landet Gratisverige.

 • ledsenfarmor

  Skulle aldrig lämna mina barn bakom mig, om jag var i den situationen att jag var tvungen att fly, Aldrig. Inte för allt smör i Småland.
  Dessa sk mammor som tar sig hit, är inga riktiga kvinnor. De är bara ute efter pengar. Och hur vet vi hur många barn de hade tidigare? De bor släktvis, fruar, föräldrar, barn, osv. Lätt att säga: jag har si o så många barn. Men i verkligheten är det de egna och andra och tredje fruns barn, som hon uppger som egna.

  • http://www.gillasportal.st/gillasart_fram.htm Gunilla Rasmusson

   Jag har också reagerat på detta att man lämnar barnen. Man gör inte så, för älskar man sina barn (vilket är naturligt för en mamma) då släpper man dem inte för ett ögonblick när det är fara o färde och man måste fly.
   Aldrig!

 • modernghost

  Den dagen då muslimer kommer att älska sina barn mer än sig själva kommer det bli fred på jordklotet. Idag beter dom sig som kackerlackor.

 • mittmotto

  Väl formulerat, Skulle tro att du sätter tummen rakt på kärnan på detta problem.
  Bara vi lättlurade Svenskar som går på dessa lögner ?

 • Pingback: Myten om flyktingmammorna som flyr och “lämnar barnen kvar”… |