Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Sverige – det självdestruktiva landet skapat av oikofoberna


ETT LAND I KRIS Efter senaste tidens rabalder om händelserna i Forserum måste man ställa sig frågan hur det är ställt hos de ansvariga för media, både i pappersform och i dumburk. Ett mer självförnekande folk är sällan skådat.

Vår integrationsminister Erik Ullenhag (FP) satt i den vanliga svenskhatande TV-soffan i går hos Gomorron Sverige och drog sina inövade floskler som vi hört till leda innan. Det nya denna gången var att han hade sällskap av somaliern Rashid Musa från Muslimska Mänskliga Rättighetskommitén (MMR). Denna Rashid Musa skickade för övrigt sina kondoleanser till Taimour Abdulwahabs familj redan dagen efter att han sprängde sig i luften på Drottninggatan i Stockholm.

Den första att instämma i kondoleanserna var facebookanvändaren ”Sofo Zizou”, vilket med största sannolikhet är Fatima Doubakil 34, Hägersten, styrelseledamot i Muslimska Mänskliga Rättighetskommittén. Nästa person som instämde i kondoleanserna var för övrigt en kvinna från Afrosvenskarna.

Fatima Doubakil är gift med Sveriges mest lättkränkte islamist, Kitimbwa Sabuni. Tillsammans med Kitimbwa Sabuni och somaliern Rashid Musa utgör de kärnan i Muslimska Mänskliga Rättighetskommitén (MRK), och man kan faktiskt undra vad de gör i Sverige och varför de får statliga och kommunala bidrag, när de uppenbarligen stöder islamistiska självmordsbombare. Och SVT bjuder in dessa till TV-sofforna. Skandal är ordet.

Förutom detta har vi en turkiskfödd invandrare, Ihsan Kellecioglu, som i en artikel från igår i SvD kräver att etniska svenska ungdomar och föräldrar ska utbildas så att de kan integreras bättre i det mångkulturella samhället. Man tar sig för pannan och undrar hur en av Sveriges äldsta tidningar ens kan ta in en sådan kontradiktorisk artikel. Hans artikel börjar lika primitivt som den slutar:

”Jag läser med avsky det som händer i Forserum i och med de trakasserier som somaliska barn och ungdomar får leva med. Somaliska barn som har flytt från krig och fattigdom söker skydd i ett av världens mest trygga och välutbildade länder och blir i Sverige fortsatt utsatta för olika följder för att de har en annan pigmentskala än normen.”

Detta är tre rader av bla bla bla med: ”...i ett av världens mest trygga länder” som överhuvud taget inte stämmer längre, inte på långa vägar. När inte ens en irakisk artist vågar komma till Malmö för att uppträda pga att det är fara för ens liv (sid 4-5), och när svenskar inte ens kan gå i invandrartäta områden utan att bli offer för grova misshandlar och våldtäkter, då är det inte tryggt. Allt i kölvattnet av invandringen och den lagstadgade mångkulturalismen.

Men Ihsan Kellecioglu anser som sagt att de ETNISKA SVENSKARNA ska anpassa sig och utbilda sig så att de kan integreras bättre i det mångkulturella samhället. Om inte vårt samhälle passar så kan Ihsan Kellecioglu köpa sig en enkel biljett till valfritt land.

Aftonbladet går till ytterlighetens ytterlighet vad det gäller den knappt ens intressanta stenkastningen mot ett par fönster i Forserum, för hur många svenska fönster eller bilar knäcks det inte varje dag. Aftonbladets rödvinspimplande oikofob Jonna Sima skriver sin artikelrubrik som om det vore Idi Amin eller Hitlers enväldestyre på den lilla orten. ”Rasistiskt skräckvälde i Forserum” har denna Jonna Sima som rubrik till sin ihopkletade antirasistiska tuggummi-smörja på ledarsidan i AB.

Jonna Sima anser att:

”Det är fruktansvärt – och pinsamt att vuxna människor inte vågar gå till ­affären ensamma och att barn har misshandlats illa. I veckan startade höstterminen, men de somaliska familjerna höll sina barn hemma i förrgår av rädsla för övergrepp. Somalierna i Forserum har flytt inbördeskrig, svält och förtryck i sitt hemland – för att här mötas av skräck, hot och våld.”

Det är fruktansvärt – och pinsamt tycker Jonna Sima att dessa stackars somalier får utstå allt detta. Men vad är det som de då har fått utstå som inte svenskarna får utstå DAGLIGEN i Malmö, Landskrona, Rinkeby, Tensta, Göteborg och på massor av andra platser i Sverige? Detta ungdomsgänget har TRE anmälningar på sig. Dessutom har de även uppfört sig illa mot svenskar och kommunens fönster har också fått påhälsning av sten.

Så någon rasism finns inte överhuvud taget i detta sammanhang då dessa unga ligister uppför sig illa mot alla. Dessa ungdomar har de facto dessutom ”hållt igång” långt före somaliernas tid i Forserum, vilket än en gång bevisar att detta är inte någon rasism mot dessa somalier. Och var är det konstaterat att det är svenska ungdomar? Inte någonstans har det stått. Vad är det som säger att det inte kan vara ett invandrargäng? Eller ett multietniskt gäng? Vad ska pravda-AB, SVT, Ullenhag och Twittervänstern säga om det visar sig nu vara att så är fallet?

Vi undrar också var Jonna Simas ledare tog vägen när tre somalier tände eld på svenska tonåringen Rudolf i Jordbro? Varför satt inte Erik Ullenhag och Rashid Musa i TV-sofforna då och diskuterade detta ”skräckvälde” som somalierna bedriver mot svenskar? Eller alla dessa somalier som sitter fängslade för grova våldtäkter på svenska kvinnor. Varför gapar TV-sofforna tomma då? Eller stenkastarna mot polis och brandkår. Tyst-tyst-tyst är det då. Varför? När ska media ta sitt ansvar?

Jonna Simas artikel är inte bara vinklad och skriven i kommunistisk anda, hon ljuger dessutom rätt ut i sin artikel. Sima skriver:

”För ett år sedan levde 160 somalier där, nu bor bara 95 av dem kvar. De andra har flyttat på grund av att ett gäng svenska ungdomar utsatt dem för ren terror.”

Det räcker att vi går till tidningen Höglandsnytt för att få reda på att Jonna Sima befinner sig i en slags vänsterdimma där hon i sitt oikofobiskt yttersta gör allt för att skuldbelägga SVENSKA ungdomar för att somalierna har flyttat. Höglandnytt skriver så här, citat:

”Somalierna flyttar inte från Forserum enbart på grund av förföljelserna”, säger Helen Tarenius, rektor på onsdagens presskonferens i Forserum tillsammans med representanter för polisen och kommunen.

Enligt Helen Tarenius kom många somalier till Forserum för några år sedan när det var dålig tillgång på lägenheter i Jönköping.
Sedan dess har många flyttat vidare till andra städer av diverse olika anledningar. Att de allra senaste brottsliga händelserna skulle ha lett till utflytt av somalier menar Helen Tarenius inte är möjligt eftersom de hänt så pass nära i tiden.”

Så då var Jonna Simas myt därmed knäckt och hon kan börja på nästa röda bag-in-box medan hon knapprar in nästa falska artikel i pravda-tidningen.

Sen har vi nästa invandrare som tycker till på SR:s websida, och anser att Lars Vilks är jämförbar med Anders Breivik. Det är Masoud Kamali som är professor i socialt arbete vid Mittuniversitet tycker att det är helt rätt att muséet (Jamtli) portar konstnären.

– Det handlar inte om censur, Lars Vilks har och har haft tillgång till det offentliga rummet i flera år där han har varit överallt med sin konst och sina konstiga idéer om muslimer. När hans budskap är systematiska rasistiska påhopp på en viss grupp som redan är utsatt i hela Europa, då tycker jag inte att ideologin som Lars Vilks förmedlar skiljer sig från den som Breivik har. Det är farligt och det måste vi reagera på, säger han.

Lägger vi sedan till daltandet med de unga tonåringarna i Kortedala-misshandeln, stenkastningen, hoten och stölderna som svenska TV-team fått utstå, alla de dagliga personrånen i Malmö mot svenskar (Ca 1 000 per år), alla äldrerån som begås av i stort sett bara zigenare, uppeldade bilar etc etc så måste vi ställa oss frågan, vart är vi på väg? Jag hade kunnat fortsatt med fler oikofobiska tidningsklipp, fler exempel på idiotiska uttalanden som både är naiva och patetiska, men dessa borde räcka för att någon klocka ska börja ringa någonstans.

Varför tar inte politiker och media sitt ansvar? Varför hatar svensk media och vår regering sina egna landsmän? Varför vill de byta ut svenskarna mot miljontals invandrare från Afrika och arabländerna? Finns det någon officiell person som öppet här vågar svara på dessa frågor som vi nu ställer till Er ansvariga?

- Kapten Krok -

 • http://www.facebook.com/people/Carl-Johan/641563881 Carl Johan

  Några somalier får en ruta krossad av stenar, korståg i media mot ”rasisterna”. Svenskar blir ihjälslagna och misshandlade av invandrar gäng runt om i förorterna. Knäpp tyst, kanske ett inslag om hur det är skolan och statens fel.

  Tillomed på ”lilla aktuellt” på barn-kanalen körde dom en snyftare över Somalierna i Forserum! Antar det är viktigt börja med indoktrineringen så tidigt som möjligt.

  • FuckFace666

    Såg oxå det på lilla Aktuellt. Var väldans nära att tv:n åkte ut då…

  • Andersonszkan

   Hjärntvätten av våra barn börjar ju redan på dagis.

 • http://pulse.yahoo.com/_4NNFWOWKGRKMW4TX4UBJIZS4PU Kompis

  Jag börjar på allvar tro att ”någon” skapar situationer så att media kan fortsätta med sin propaganda – nu undrar jag vilken ”någon” är.

  Jag är djupt orolig över hur det är ställt i Sverige.

  • ledsenfarmor

   Mulla Reinfeldt & Co, inkl ultraislamisten Waberi.

 • 530729

  Muslimska Mänskliga Rättighetskommitten? Om inte det är en självmotsägelse, vet jag inte vad…

  västeråsaren

  • Andersonszkan

   Det är höjden av kontradiktion; det existerar helt enkelt inte – ungefär som Judiska Nationalsocialistiska Vänskapsförbundet eller Kommunistiska Yttrandefrihetssällskapet eller Muslimska Barns Rätt I Samhället, MBRIS.

   • 530729

    Ett riktigare namn på denna suspekta kommitte vore kanske Muslimska Rättighetskommitten. För det är ju bara muslimer som kräver och kräver och känner sig kränkta. Deras ‘heder’ måste ju återupprättas hela tiden.

    västeråsaren

 • FuckFace666

  Har en konstant ilska inombords. Fattar inte hur de lyckats förstöra detta land på så kort tid.

  Är svenskarna så blinda? Sannslöst…

  • 530729

   Jag har en konstant ångestklump i magen. Känner mest sorg och förbittring över vad som hänt med mitt älskade fosterland Sverige. Men ilskan växer och växer.

   västeråsaren

   • Bolivera

    Jag hoppas att du inte ar ensam och att vi gemensamt kan
    gora nagot at det.Det ar hog tid att vi borjar organisera oss.

    • 530729

     Tack, jag känner mig inte ensam här på SweCon.  

     västeråsaren

     • Bolivera

      Tack for det.Jag kanner mig ensam,och dom kontakter jag havt forsvinner en efter en.Det gar at hellvete.

      Den 25 augusti 2012 17:26 skrev Disqus :

 • Bolivera

  Svenska komunistpolitiker har lyckats med vad varken Stalin eller andra
  lyckats med.Dar hade medborgarna Kalaschnikoven mot nacken och
  da forblev det motstand.I Sverige har svenskarna i manga desenier utsatts
  for systematisk och ensidig indoktrinering och det har burit frukt.Nu ar
  svenskarna sa hjarntvattade att man tvivlar pa att det finns hopp.   

 • bibo57

  Etniska svenskar ska utbildas så att de kan integreras i det mångkulturella samhället???? Men enligt politikerna finns det inga etniska svenskar.

  • Oxis

   Har han inget sinne för det realistiska? Om svenskarna skall integreras med invandrarna, dvs. araberna, hur kommer landet då att bli när vi anammat deras sedvänjor och idéer. Ett totalt brinnande inferno med slagsmål, stenkastning, brinnande skolor och bilar, skjutningar på öppen gata, våldtäkter ? Är det han tycker vi skall lära oss. Om så skulle bli – då lär vi oss och sedan vänder vi det mot er, araber och muhammedaner!

  • 530729

   Nej, i det här landet är alla en enda stor lycklig familj! Här finns det inga etniska svenskar, alla är lika mycket värda ju! Kallar man sig etnisk svensk är man per definition rasist!
   På Sveriges Nationaldag i min lilla stad firades och välkomnades alla nya svenskar och det sjöngs och dansades folkdanser från respektive länder dem kommit från.
   Sverige är nu ett mångfaldsland. Gilla läget, fnyser multikultikramarna åt oss som inte vill ha det så i vårt land.
   Men jag gillar inte läget.

   västeråsaren 

   • Bolivera

    Jag fragar mig,hur det kommer sig att svenskar staller upp pa
    sadana motbjudande jippon som att fira svensk nationaldag
    under sadana former.Tyskarna introduserade ett passande 
    ord under andra varldskriget.UNDERMENSCHEN.  

 • http://www.youtube.com/watch?v=f8GvE6-y_m0&feature=youtu.be Wikimigria

  Var ligger SVT intresse att blanda in Muslimska Mänskliga Rättighetskommitén när Islam kränker mänskliga rättigheter?

 • j_london

  Enastående bra artikel – som beskriver hatet mot svenskarna, samt den ständiga och dagliga terrorn, utfört av bland andra kriminella zoomalier.

  Om det detta skrivs inget i muslimsvensk slaskmedia.

 • http://www.youtube.com/watch?v=f8GvE6-y_m0&feature=youtu.be Wikimigria

  Ett av världens tryggaste länder?

  70.000 hedersvåld – 8.500 tvångsäktenskap – 6.500 våldtäkter

  Världens tryggaste?

  • Fryke

   För att inte tala om all misshandel som inte anmäls pga att offret inte vågar vittna.
   Vem står själv mot 5 invandrare eller nåt och pekar ut DOM som gärningsmän när dom ändå inte får straff? En klapp på axeln och ett ”Ajjabajja” räcker inte långt.

   • http://avpixlat.info/ Morningstar

    Om dom ändå vittnar så kommer hela klanen att stå utanför efteråt och vänta…

  • http://avpixlat.info/ Morningstar

   Allt det du räknar upp räknar dom inte själva som nåt konstigt. Dom bryr sig bara om muslimer, inte svenne-kuffar.

 • HOTorpeden

  Vi ursvenskar skall INTE integreras, det är lycksökarna som skall integreras i det svenska samhället. Passar det inte är det bara att åka hem.

  • http://www.facebook.com/ragnar.jellback Ragnar Jellback

   Lycksökarna skall inte integreras,möjligen interneras i väntan på enkel biljett till respektive hemländer! Hela 7-klövern kan dom ta med sig !

  • Bolivera

   Dom skall forbanne mig inte integreras.PACKET SKALL UT.

   • Fryke

    Amen till det :)
    (det här är enda gången i livet jag använt det ordet)

    • Bolivera

     Jag tror att vi far anvandning for det ordet och andra liknande.
     Jag ar heller ingen van av dom orden men snart har vi inte
     mycket annat att valja pa.

   • svenskbroder

    Ja jag håller med dig, åk någon annanstans och sprid ditt hat Bolivera.

    • Bolivera

     Menar du att jag skall aka nagon annanstans och sprida mitt hat
     eller har jag missuppfattat dig?

     Den 25 augusti 2012 14:41 skrev Disqus :

     • 530729

      Att reagera emot hemskheter, vansinnig invandringspolitik,  lögner och islams vedervärdigheter är verkligen inte att sprida hat. Det är bara sund medmänsklighet och empati.
      Håll ut Bolivera, vi är inte ensamma!

      västeråsaren

     • Bolivera

      Da hoppas jag att vi ar manga.

      Den 26 augusti 2012 05:24 skrev Disqus :

  • http://avpixlat.info/ Morningstar

   Jag föredrar att integrera dem i sina egna skithål till hemländer. Här har dom inget att skaffa.

 • http://www.facebook.com/people/Barbro-Israelssoni/100000072854891 Barbro Israelssoni

  Man tager seden dit man kommer !!! 

  • Bolivera

   Det galler numera inte dom muslimska araberna och niggrerna.Nu ar
   alla overens om att det ar svenskarna som skall integreras.
   Gar det inte att fa stopp pa detta vanvett.Om det finns tillrackligt 
   manga svenskar som inte blivit hjarnforlamade av 70 ars enkelriktad
   komunistpropaganda sa ar det dags att ga ut pa gatorna for att 
   protestera.Om vi inte far stopp pa det pagaende vanvettet blir det
   VAR UNDERGANG. 

 • SM811

  Det första jag såg var ikonen. Ah, ha, Kapten_Krok. Det du skriver är så kristallklart att vilken som helst verklighetsfrånvänd sju(k)klöverpolitiker skulle förstå detta. Att de inte kommer att svara är klart som korvspad för de är så byxskakis att bli kallade rasister och mista sitt jobb så de håller hellre käft än berättar sanningen. SD det självklara valet.

 • http://www.facebook.com/people/Jeff-Jensen/666154689 Jeff Jensen

  Och igen en väldigt bra krönika med mycket bra faktainnehåll!

 • Strandnypon

  Tack för en utmärkt krönika!

 • http://www.facebook.com/ragnar.jellback Ragnar Jellback

  När denna dj-la regeringen ryker,hoppas jag kapten Krok blir president !

  • http://www.facebook.com/people/Carl-Johan/641563881 Carl Johan

   Problemet är, när den ryker så tar S och V över….. Kanske blir som att efter ha hoppat ur det brinnande huset, inse att man är påväg ner i en vulkan?

   • http://www.facebook.com/ragnar.jellback Ragnar Jellback

    Med så många fördummade svenskar,är ju risken stor! Men jag är övertygad att alltfler börjar inse nödvändigheten att något måste göras!Det är bara att hoppas många fler vaknat tills valet 2014! 

  • Bolivera

   Det har han forbanne mig gjort sig fotjant av.Fragan ar val om nagon
   har kraft nog fa ordning i detta hellvete.

 • Oxis

  För dem som inte minns eller inte känner till – Masoud Kamali var en enmansutredare tillsatt av Mona Sahlin under buller och bång och under avgång av andra vetenskapsmän som ansåg honom helt ovetenskaplig i sitt förhållningssätt i utredningsarbetet. Han anklagade svenskarna för allt, rasism, allt var vårt fel, alla invandrare helt oskyldiga, vi svenskar skulle rätta oss efter invandrarna i alla lägen. Mona Sahlin är väl inte känd som den största tänkaren och knappast en som tänker vetenskapligt, för henne är det känslor som gäller och hon fick mycket kritik för sitt sätt att hantera utredningen och den uppkomna situationen. Masoud Kamali är alltså en svenskhatare av rang och man undrar följaktligen vad han har här att göra. Inte heller har han hög vetenskaplig ranking så man undrar varför radion tog in honom.

  • Strandnypon

   Att vara svenskfientlig är en merit hos SVT och SR.

 • Andersonszkan

  Gud vad trött man blir på dessa gnällsomalier och deras svenska oikofobiska supportrar.

  160 somalier känner sig oroliga och håller sina barn hemma från skolan – hur är det med dom 160 svenska tjejer som våldtas av bla somalier varje vecka och hur är det med dom tusentals svenska tjejer och killar som inte vill gå till skolan varje dag för att dom blir trakasserade av invandrargängen som överbefolkar svenska skolor?

  Jag blir mer och mer övertygad för varje dag som går; det finns bara en lösning på problemet – skicka hem dom till sista man, dom lever säkrare i sitt kära Somalia än vad vi svenskar gör i vårt eget land pga alla analfabetiska berikare.

  Ärligt talat, vad ska vi med dessa stenåldersmänniskor till?

  • http://avpixlat.info/ Morningstar

   Fula som stryk är dom också. Tål inte att se dom bara.

   • Oxis

    Mår också illa av att se dem. Jag tycker egentligen inte om att använda utseendet som argument, folk kan ju i allmänhet inte hjälpa hur de ser ut, men när det gäller somalier har faktiskt min gräns överskridits för länge sedan. För det första gillar jag inte långa personer, oavsett ras, hudfärg, religion. Jag tycker det är något obehagligt med själva längden. Är en person smal och tarmlik, som en somalier, då blir kombinationen direkt obehaglig.
    Deras små runda huvuden verkar så barnsliga, runda ögon, runda kinder och små barnsliga hoptryckta munnar med blottade framtänder. De ser enbart dumma ut. Naturen måste ha gjort ett stort misstag där eller också är det utseendet vettigt i det klimat somalier lever naturligt och då skall de tillbaka dit.
    Sedan kommer vi till klädseln där vissa kvinnor kan vara vackert klädda i fina färger men den kladseln passar inte här, skriker färgmässigt mot den mer nedtonade gråbeiga svenska omgivningen. Och vintertid kan man få sig ett gott skratt över hur illa anpassad deras klädsel är.

  • deleted

    Tror Reinfeldt har tänkt såhär ”fan…vi har för jävla många irakier och andra araber i Sverigstan…jag vet! Jag importerar somalier och sedan är det bara att vänta på att de börjar skjuta ihjäl varandra eftersom ingen gillar somalier, inte ens somalier själva”

 • Kvaser

  Somalia: Sveriges nu huvudsakliga källa för kriminalitetsimport.
  De vill inte att sina små jihadistbarn ska assimileras i svensk skola, därför flyttar de, därför vill de inte skicka dem till skolan. Koranskola finns väl inte i hålan Forserum?

 • 530729

  Tack för ännu en välskriven, intressant och sanningssägande krönika!
  Önskar att Ullenhag och övriga oikofoberna i regering, riksdag och PKmedia läser den och känner ett litet styng i samvetet… om de nu hade haft något.

  västeråsaren

 • Fryke

  Sånna här texter borde bli film eller en tänkvärd serie.

  Man undrar över alla svenskar som faktiskt i dagsläget våndas när deras barn går till skolan.
  Svenska barn som INTE vågar nämna nåt för att riskera att bli kallade rasister av Ullenhag och kompani (Ja jag är lite äcklad över Ullenhag idag, så ursäkta om hans namn dyker upp i mina kommentarer…)
  Men också för att dessa svenska barn har inget val än att hålla tyst.

  Men jag ska också passa på att lägga till att det är inte bara svenskar som hatar detta med invandringen. Även utländska som varit här i många många år och som t ex har en svensk fru eller bara ”är svensk” med vad det nu innebär.. VOLVO och villa kanske?
  Dessa från Turkiet, Grekland, Italien mm känner samma oro som vi då dom inte heller vill ha hit muslimer. Så varför måste det vara just ”svenskar” som trakasserar somalier?

 • Lena2222

  NA:s ledare skriver om ”etnisk rensning i Småland”…..

   http://na.se/asikt/ledare/1.1777717-etnisk-rensning-smaland

  • deleted

    Tyckte detta var roligt citat ”En sten mot ett fönster må vara ett litet brott i normala fall. Men när
   stenen riktas mot en viss nationalitet eller religiös grupp får brottet
   en helt annan innebörd. Det måste polisen tänka på, i Malmö såväl som i
   Forserum.”
   Just -i Malmö-…ja vilka är det som kastar sten på vilka där? Vilka är det som flyr staden? Jo judar och vanliga svenskar som har fått nog av mångkultur…. Kontsigt att massflykten från Malmö inte fått så här stora rubriker…eller ja…är ju inte konstigt alls förvisso.

 • Strandnypon

  Mer i samma ämne:
  http://sockerbitar.se/dags-att-vanda-blad/ 

 • http://www.youtube.com/watch?v=f8GvE6-y_m0&feature=youtu.be Wikimigria

  Swecon måste hänga ut hela Hälsingland

  Hela Hälsingland anklagar oss vara rasister för vi kritiserar invandrare som misshandlar och våldtar svensk tjej

  http://helahalsingland.se/bollnas/bollnasc/1.5031503-stora-applader-for-arrangorer

  För att själva hänga ut vitpixlad svensk man med bild där man tydligt ser hudfärgen

  http://helahalsingland.se/halsingland/1.5030882-drama-pa-stillastaende-x-tag

  Detta är inget annat än hyckleri!

  Så länge Hela Hälsingland hänger ut vita svenskar, då ska invandrare som begår våld kritiseras med!
   

 • Stroppen

  Hade jag varit Lars Vilks skulle jag anmält Masoud Kamali för förtal.

 • Bolivera

  Tidningar som sprider bevisliga logner i likhet Med Hela Helsigland och
  de ovriga svenska media,ar det inte atalbart?

 • UNObserver

  Angaende ”arabgang” som ofradar somalier i Forserum och fackeltaget dar och pa andra platser. Har nagra sma rad som kan ge resultat istallet fo att fa opponionen emot oss!

  Med tanke på,
  och rädsla
  for att vissa grupper vill ta till våld mot våra
  “tillfälliga
  gäster”
  muslimerna vill jag ge Er några tips pa vad som verkligen fungerar.

  Detta ar prövat och med trettio år i Mellan östern och stora delar av Afrika kan man nå mycket långt med små medel. Lägg marke till
  att tycka illa om en ideologi ar inte

  rasistiskt. Människor är inte ansvariga for den hudfärg de fått vid födseln.

   

  Först maste man första skillnaden pa arabiska muslimer och ovriga
  muslimer.

  Enligt Mohammeds  är arabiska
  muslimer mycket mera värda än andra muslimer.

  Sedan
  kommer faktiskt kristna araber och langst ned pa skalan (dom alla araber ser
  ned på)
  konvertiter. Enligt arabiska muslimer kan
  man inte lita pa dessa alls!

   

  I det dagliga livet skall man försöka göra som muslimer gör, fast tvärtom!

  Nagra exempel, skaka aldrig hand med en muslim utom om du ar
  kvinna och möter
  en manlig. Om du ar i en position som han måste bocka för så är det lämpligt att skaka hand för välkomst, enighet
  i samtalet och adjö.
  Hälsa mycket,
  han hatar det!

  Stå I vägen for dörren sa han måste öppna den för dig. Säg “Tack” och träng dig före till buss, taxi, hiss etc. Uslimska
  manliga gar alltid först enligt koranen.

  I ovrigt ignorera muslimer, titta inte på dom, svara inte, gå ivägen, rasta
  hunden där
  alla manliga muslimer träffas. Ja ni förstår
  “tongångarna”!

  Detta gör den i koranen pålaste muslimen upprörd då det gar emot vad imamen sager i moskeen dagligen. Var lite
  försiktig
  efter fredagsbönen
  då de ar i en annan
  värld
  p.g.a. vad imamen och gästande jihad-föreläsare har indoktrinerat i dom!

   

  Om muslimen rör dig, skrik,
  vråla och låt omkringstående uppmärksamma vad som
  händer.
  Muslimen behöver
  inte ha gjort det i ont syfte men det spelar ingen roll, skrik!

  Det var vardagslivet där muslimen snart inte vågar ga ut eller nära otrogna.

   

  Nu till nagot mycket viktigare som även
  innefattar muslimernas medlöpare AFA/Expo!

  Uppträdande vid demonstrationer.

   

  Besök gärna
  alla typer av demonstrationer, dela ut flygblad mot islam  (utan rasism) och undvik alla typer av
  kroppskontakter (undantaget nara vanner).

  Om du står som åskadare
  och ”tåget” närmar sig, där du och några vänner står, forsök att ge en signal for gemensam ”turn around” sa ni står med ryggen mot den del av ”tåget” ni ogillar. Om ni vill känna efter vart vinden blåser just då, kan
  man stracka upp handen, med längsta
  fingret ute, som en markering. Allt under total tystnad. Inget våld, det forstör

   

  Nar ”tåget” passerat kan man med normal till låg rost tala om motsatsen till demonstrationen, eventuellt
  dela ut mera flygblad samt poangtera vad era föräldrar lärt er om kvinnosyn, att inte använda våld, att arbeta for att forsörja sig och liknande.

  Detta retar
  garanterat upp AFA och deras vänner
  muslimerna. Risken är att de
  attackerar er, forsök då att bara freda er, inga slag tillbaka. Försök få polisen att ingripa mot de som attackerar Er, då har ni vunnit både battaljen och slaget.

  Om folk frågar varför ni inte slår tillbaka sa tala om uppfostran, kristna
  varderingar och att ni har en Svensk flagga pa er som ni inte vill solka ned pa
  ”ohyra”.

  Om ni bara visste
  vad ett sadant upptradande vacker respekt, ”SVENSK FIN UNGDOM”

 • Lantbrukarn

  Går inte att maila Jonna:

  failed: aftonbladet.se->MX:
  550 5.2.1 The email account that you tried to reach is disabled.

  • 530729

   Försökte också maila henne och fick samma svar… Har försökt vid några andra tillfällen att maila andra ‘journalister’ på Aftonbladet, för att påtala att det de skrivit inte är sant… med samma resultat. Undrar varför… kan de själva möjligen ha varit in här på SweCon och förstått att inte alla tror på deras lögner?
   Men om de s.k. journalisterna läser här, eller på avpixlat eller fria tider, och ändå framhärdar med att fabulera och rita om verkligheten… vad krävs egentligen för att de ska inse vad som är fel?

   västeråsaren

  • http://petterssons.bloggsida.se/ Stefan K

   Flera har försökt mejla AB:s medarbetare och fått samma svar. Varför skriva ut e-postadresserna när de inte fungerar?
   Pisstidningen blir allt mer pinsam.

 • Dubbeltaenk

  Jag har under lång tid bojkottat alla svenska tidningar utom svd men artikeln av Ihsan Kellecioglufick mig att addera svd till listan. Nu är jag klar med svensk media och det känns riktigt bra! Det är lite trist att svd inte kan vara mer rakryggade, de har ibland haft en del läsvärda artiklar men jag känner inte att jag med gott samvete kan stödja dem längre.

 • http://www.facebook.com/people/Robert-Spannande/100001569228472 Robert Spännande

  Avskyn för svensk media går inte att beskriva

 • Oberst

  Något är helt åt h*lvete i Sverige. Media slog på stora trumman när ett invandrarbarn blev avslängt från ett tåg och när nu somalierna ”hotas” i Forserum, men hur viktigt var det att rapportera när Elin Krantz och Tommy Lundén mördades?

 • Pingback: Mobila polisstationen i Forserum fick inte en enda anmälan « Sweden Confidential

 • elefantter

  …i ett av världens mest trygga länder.
  För svartskallar. Det är det dom menar. Och dom har rätt. Sverige är så tryggt för en svartskalle att han kan låta sina barn göra precis vad som helst när dom är ute, utan någon som helst risk att dom ska råka illa ut, typ bli straffade för att dom hoppade på ett huvud.

 • Vinkelslip

  https://www.facebook.com/pages/NEJ-TACK-Till-mosk%C3%A9-i-Sverige/164700792913?ref=stream