Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Åklagaren pressade 15-årige Diar Mahmoud hårt i rätten


KORTEDALAFALLET ”Allting är ju en mängd slumpmässiga, olyckliga faktorer på nåt sätt. För det första, om den här mannen inte hade sagt till målsäganden att dem här killarna skulle ha retat hunden så skulle detta inte inträffat. Och att de här killarna fanns på Kortedala torg just den här dagen var ju också en ren slump”.

Dessa ord fällde 15-åringen Diars advokat Per Söderberg i rätten. En harang full av floskler så man skulle kunna tro att han har läst Jerzy Sarneckis ABC-bok om hur man ursäktar, förnekar och pladdrar bort ett vansinnesdåd som nästan slutade med mord bara för att gärningsmannen är av utländsk härkomst. Vi minns väl alla fallet ”parkeringsbråket i Landskrona” där en 23-årig invandrare blev arg på Inger 78 år, och därför slog ihjäl henne.

Tidigare har 15-årige Diar Mahmoud berättat att han sett hur Cedvander fick ta emot både sparkar och slag – men under dagens rättegång gav han en annan version. En version som liknar den hans kompisar har berättat tidigare.

– Du är mycket väl medveten om att detta inte stämmer med vad du sa tidigare, sa åklagare Carl-Henrik Andersson och lutade sig över bordet.

– När jag sa att jag sett sparkar ville jag bara ut ur häktet. Det var därför jag sa det, förklarade 15-åringen.

Åklagare Carl-Henrik Andersson pressade kurden Diar hårt.

– Det blir värre, det här är bara början, sa kammaråklagare Carl-Henrik Andersson innan förhöret fick avbrytas.

Rådmannen Anna Lantz stannade upp förhöret och frågade Diar Mahmoud om han ville ändra sig. Om han hade sagt något, i rättegången under vittnesed, som han ville ta tillbaka.

– Nej, ingenting, svarade 15-åringen.

– Om du lämnar oriktiga uppgifter är det ett allvarligt brott. Det kan leda till polisutredning, rättegång och ett strängt straff för dig, fortsatte Anna Lantz.

Diar Mahmoud hade ingen förälder med sig utan satt ensam mitt emot rådmannen. Anna Lantz sa till 15-åringen att ringa till sin pappa.

– Säg till honom att komma direkt. Du är i en svår situation, sa hon till honom.

Men föräldrarna hade ingen möjlighet att komma och rådmannen Anna Lantz daltade med ligisten och bestämde strax därpå att förhöret med 15-åringen skulle avbrytas och skjutas upp till nästa vecka. Förhandlingarna fortsätter igen på tisdag.

Vid ett tillfälle under rätten frågar Ulf Carlzon:

- Vad är det som är roligt?” och tittar på den åtalade 16-åringen. ”Du sitter och skrattar”. Rådmannen vänder sig till killarna. ”Om det är svårt att hålla sig för skratt kan ni väl titta ner i bordet så ni inte stör förhöret”, säger hon.

- ”Man kan ändra sig hela tiden”, säger vittnet.
- ”I förhör måste man väl säga vad som hänt?”, frågar åklagaren.
- Det måste man väl inte”, svarar vittnet.

Ni förstår säkert jargongen på dessa åtalade och vittnen. Förnekande, ljugande, kalla och samvetslösa unga ligister som skulle kunna göra om dådet sju dagar i veckan.

De två åtalade synnerligen grov misshandel är:

 • På adressen Skolspåret 49, har vi Youssef Mahmoud och hårfrisörskan Mayasa Mahmoud (syrier) som är vårdnadshavare för tidigare omhändertagne sonen Diar Mahmoud (muslim och kurd enligt hans Facebook), som satt på Folåsa LVU-hem. Ska vara den som benämndes som “Sekretess E” hos tingsrätten.
 • Beger man sig till Bergsgårdsgärdet 61, hittar vi Ülkiye Kibar och Yasar Kibar (turkar), föräldar till sonen Hasan Kibar, 960216. Han satt på Bärby ungdomshem ett tag. Tidigare “Sekretess B” hos tingsrätten.

Relaterat
Kortedalamisshandlarna hånskrattade i rätten – Advokaten: “Kan vara fejk”
Kortedala-rättegången: Kusinen blånekar och tar tillbaka allt
Kortedalamisshandelns första rättegångsdag avklarad
Kortedala-misshandeln upp i rätten på tisdag
Kortedalamisshandelns hela förundersökningsprotokoll, FUP
Kortedalamisshandeln bevittandes av mycket folk
Två av de sju invandrarungdomarna åtalas i Kortedalamisshandeln
Offret i Kortedalamisshandeln åter hemma
Ännu en svensk äldre man brutalt gängmisshandlad
Tre av Kortedalamisshandlarna släppta – Polisen chockade som inget visste
Kortedala-misshandlarna tillbaka i skolan
Misshandlade Carl-Eric oförmögen att vittna i rättegången
Varför det tog tio dagar för media
Muslimskt tonårsgäng misshandlade 61-årig man – inte längre livshotande

GT

 • Sighsten

  Ja, hade de varit en ”svenne” vet vi alla hur det sett ut.Hårt åtgången utan daltande.Jag spyr!

 • http://www.swedenconfidential.info/ AnnaKonda

  Satans snorungar och vilket förbannat rättsväsende vi har. Dalta med dessa terrorister. FY FAN! Jag blir vansinnig på detta, orkar snart inte mer!

 • http://www.swedenconfidential.info/ AnnaKonda

  Snart blir jag ta mig sa*an rasist!! Vad har jag för val?

  Jag tål snart inte att se en enda utlänning i det här landet utan att tänka på att mina skattepengar går till dessa sat*ns ligister. 

  Ps. Jag är pensionär och fick 7.400:- i restskatt för att jag bor i mitt eget hus! FY FAN!! 

  • GlobalNeger

   Ordet rasist betyder i sin helhet ”rasmedvetenhet”. Det är helt naturligt att vara medveten om att det finns olika raser. I dagens samhälle så bryr jag mig inte om folk kallar mig för rasist, då säger jag att dom är anti-vita, för det är precis det dom är.

   Alltid trott du var en relativt ung tjej med tanke på ditt namn förövrigt..

 • Steenson

  Samtidigt är det jättesynd om Somalier som har blivit skrämda av några busungar……

  • 585961

    Ut med skiten ur landet , så slipper dom vara rädda , SD 2014

   • http://avpixlat.info/ Morningstar

    Och vi med för den delen.

 • denaknakejsarna

  De skyldiga och deras familjer bör utvisas på stört – efter att de råkat ut för några slumpmässiga, olyckliga faktorer, förstås.

  Den här advokatens ord, det är nästan det värsta. Det ger en oerhört obehaglig känsla och insyn i vad man idag uppenbarligen kan stöta på i det svenska rättssystemet. ”Om inte…” Nej, visst, om inte. Om inte Big Bang, så…  Att en advokat ens försöker sig på något sådant borde vara tillräckligt för att anses som oerhört olämplig. Han borde få yrkesförbud.

  Känner sån jävla avsmak inför det som händer i landet. Såg att de satans avskummen ska demonstrera för våldtäkter i Bollnäs, eller ”mot rasism”, som de kallar det. Hur ska vi orka?

  • Talibananas

   Advokaten kan förstås pladdra som en idiot bäst han vill, men rätten och ett allmännare medvetande bör ha förståndet att lägga detta honom till last och i det specifika målet försvaga försvaret. Om det blir så är dock inte givet, tyvärr… Stolligheten i utspel står i relation till både det specifika sammanhanget och till det allmänna medvetandet. Det allmänna medvetandet föds i samspel med PK-mediernas (och det politiska Sveriges) matning, med deras skevhet och agenda, och rätten är en del av tidsandan och den politiska kartan samt en institutionaliserad befordran av formstöpta eller falska individer.

 • http://www.swedenconfidential.info/ AnnaKonda

  Jag bjuder på den här också även om den är lite malplacerad.

  Jag måste bara få berätta en historia.Det var Ahmed som kom till Sverige och det första han gjorde var att traska in på Försäkringskassan med följande besked:

  - Jak anmäla min brur Mohammed schukshriven.
  - Jaha, svarar personen bakom skärmen, varför kommer han inte själv?
  - Hran komma till Scverige imorron, inte vill missa karensdag.

  Säger detta någonting om vårt system?

 • Mrfischer

  Om dom frikänns kanske man skulle göra en insamling till H-A?

  • EricD123

   I fantasin leker jag med tanken att organisera en grupp som åker runt och knipsar pungkulorna av alla utlänningar som fått patetiska straff för grova brott.
   Söv med kloroform, snöra av pungen med ett buntband och klipp till med en plåtsax. När vederbörande vaknar finner han sina testiklar hängande i en plastpåse runt halsen.
   Detta skulle ha flera bra effekter. Det skulle ge rättvisa. Det skulle minska gärningsmannens aggressivitet, och förhindra att denne fortplantar sig.

   Och det skulle vara så in i helvete avskräckande att brottslingarna skulle be om ytterligare år i fängelse för att vara säkra på att inte hamna på pungknipsarnas lista.

   • Mrfischer

    Helt fantastisk tanke!!
    Som sagt, H-A gör nog det mesta för pengar.

   • mnilsson99

     Skippa kloroformen varför ska de få bedövning?

    • http://avpixlat.info/ Morningstar

     Visserligen vill jag också att dom skall lida så mycket som möjligt men kloroform-metoden har ändå vissa fördelar. Ju mindre dom hinner se desto bättre. Helst skall dom inte hinna se något alls. Inga vittnesmål, inga ledtrådar, varken till farbror blå eller bruschorna. Att dom aldrig mer kommer att kunna knulla, våldta eller producera nya musslor får bli straff nog åt dem. Plus förnedringen av att snöpningen förblir livslång. Deras egna kommer se på dem som undermänniskor bara p g a det.

   • http://avpixlat.info/ Morningstar

    Den gruppen vill jag gärna vara med i!!

 • Mariah_Magdalena

  Leda till ett strängt straff om han ljuger…?
  Jamen,,,va f….Kom ner på jorden!

  Bland sina kompisar har de här grabbarna nu klättrat upp i rangordning och respekt.
  För media ger de nara en möjlighet att fylla blaskorna med snyftartiklar.
  För avdvokaterna är de inkomst och brödföda.
  Och grabbarna själv skiter i vilket, eftersom de vet att de snart står på gatan igen. Redo  att göra krymplingar av fler svenskar som inte förstår att buga och visa respekt för den nya adeln.

  • mnilsson99

    Nu tror ju jag att människor som lever så mår sämst själva och någon gång ger de sig på fel människor, och dessa grabbar blir nog inte så långlivade.

 • Oxis

  Göran Hägglund svamlar om att man skall tvingas ingripa om man ser att något händer som att någon trakasseras, slås ned osv. Här ser du resultatet Göran. Denne man, Cedvander ingrep när några trakasserade hans hund. Istället för att då sluta – vilken vettig människa som helst hade gjort – fortsätter pojkarna/baaaarnen(?). Om de trakasserat Cedvanders dotter, gamla mamma, handikappade kompis och han sagt ifrån och han blivit nedslagen hur hade du resonerat då?
  Genom denna invandring och den släpphänta politik som förts i årtionden och bara eskalerat har ni politiker ett stort ansvar för hur förskräckligt Sverige har blivit.

 • Tigeraldrig

  Bra om man någon gång får läsa om domstol som sätter åt dessa vildapor som inte har förstånd att knipa igen parasitsnabeln de har i ansiktet.
  Hoppas de får duktigt med stryk av någon.
  Inte konstigt att detta inavel kallas för apadjävlar.

 • http://www.facebook.com/people/Sandra-Kero/100003277035784 Sandra Kero

  det enda idioter vet om är lögner.. de vet inte ens sanningen för det skulle göra för ont för dom

 • http://pulse.yahoo.com/_QCW52FUFBEK33ETCCCODKX2H3A Västanfläkt

  De ljuger även när de försöker tala sanning. Det sitter i den mångkulturella förortsmentaliteten där man hela tiden måste kunna prata sig ur situationer för att inte råka illa ut.

 • 585961

  Dessa IQ befriade skitungar har inte ens ryggrad att stå för vad dom gjort, vilka ynkryggar  7 klövern och S tagit till Sverige för att rädda pensionerna  , det blir tvärtom ynkryggarna som URHOLKAR  pensionen och nu vill Miljöpartiet   ta pengar ur  pensionfonderna för att bygga fler  lägenheter åt kravmaskinerna också , så snart har dom ätit upp dom också, ta din egen pension Åsa R  och bygg va f.n du vill men rör inte våra skarreinbetalda pensioner, SD 2014

 • Naughtyboy

  På ett sätt är det ju bra att rättsystemet får se hur dom beter sig i vanliga fall för en gångs skull.. Det här är ju vardagen för oss vanliga döda som inte har politiker roll och bor mitt i skiten av detta drägg.,!

  Och fler och åter fler väller in som har samma synsett som dessa inavels barn som sitter åtalade..

 • Bolivera

  Later inte sekretess i tingsratten misstankt likt en diktaturstat?For att 
  tala klarsprak.Sverige ar inte langre en demokrati.

  • Agera1

   En Demokrati… Hehe ja du det var längesedan Sverige var det…

   • Bolivera

    Och anda tror en stor del av svenskarna att det ar det.Det sovand folket.
    2012/8/25 Disqus

   • http://biblebelievers.com/come_to_jesus.html Stratiotes Iesous Christos

    Alltså detta är vad demokrati är.
    Mobb-styre.

    Vill 51% ha det på ett visst sätt så blir det så, i detta fall så vill 94% eller så ha det så här då de röstade på alternativ som fört denna politik.

    “It had been observed that a pure democracy if it were practicable would be the most perfect government. Experience had proved that no position is more false than this. The ancient democracies in which the people themselves deliberated never possessed one good feature of government. Their very character was tyranny; their figure deformity.”
    Alexander Hamilton June 21, 1788

    “The adoption of Democracy as a form of Government by all European nations is fatal to good Government, to liberty, to law and order, to respect for authority, and to religion, and must eventually produce a state of chaos from which a new world tyranny will arise.”
    Duke of Northumberland 1931

    “I have long been convinced that institutions purely democratic must, sooner or later, destroy liberty or civilization, or both.”
    Thomas Babington Macaulay

    “Democracy forever teases us with the contrast between its ideals and its realities, between its heroic possibilities and its sorry achievements.
    Agnes Repplier

    ”Democracies have ever been spectacles of turbulence and contention; have ever been found incompatible with personal security or the rights of property; and have in general been as short in their lives as they have been violent in their deaths.”
    James Madison

    ”A Democracy cannot exist as a permanent form of government. It can only exist until the voters discover they can vote themselves largess out of the treasury with the result that democracies always collapse over a loose fiscal policy, always to be followed by a dictatorship.”
    Alexander F. Tyler

    ”Liberty has never lasted long in a democracy, nor has it ever ended in anything better than despotism.”
    Fisher Ames

    ”Democracy never lasts long. It soon wastes itself, exhausts and murders itself. There never was a democracy yet that did not commit suicide.”
    Samuel Adams

    ”The best argument against democracy is a five minute talk with the average voter.”
    Winston Churchill

 • PolarenPer

  Känner ett stort starkt hat mot alla inblandade inklusive politiker, de som röstar på dessa politiker, poliser som döljer etnicitet, alla fegisar som kröker rygg och media som förvränger.

  Våra förfäder skulle spotta oss i ansiktet för vår feghet. Vi har förstört vårt arv, som förvaltats i generationer. 

 • mnilsson99

  Jag känner också hat även mot skolan som säkert visste vilka typer de hade med att göra, utan att ringa till polisen, hur fan har dessa uppfört sig i skolan tex? Hur många tjejer har fått stryk för deras skulle men det är alltid ett jävla daltande med barnen. Pappan kunde inte komma fast sonen var i en rättegång var det fredagsbönen i moskén som var så jävla viktig då eller?

  Muslimer borde inte få skaffa barn över huvudtaget men ändå har de mer än alla andra.

  • Jarnsida

   …och blir belönade för det. Ibland RETROAKTIVT!

 • RobertSt2

  Att försvarsadvokaten inte sade: om Cevanders föräldrar inte hade knullat så hade han aldrig fötts. Och då hade det här aldrig hänt!
  Jaja, även advokater kan ha en dålig dag… (ironi)

  • http://avpixlat.info/ Morningstar

   Enda trösten för Cervander måste vara att om han själv är 61 så kan knappast föräldrarna vara i livet längre och då kan dessa berikare knappast knolla hans mamma heller längre.

 • Åsa Nilsson

  Är  man stor nog att misshandla en person och sewdan sitta o kaxa upp sig i rätten o ljuga runt utan ånger för vad man eg gjort Ja då är det bevisat att man är stor nog att ta emot maxstraffet Här anser jag inte att det ska existera några ungdomsrabatter.Och va fasen är det för föräldrar som inte följer sitt barn till rätten ????  de skulle inga barn ha

 • http://www.facebook.com/people/Sven-Svensson/100003772576907 Sven Svensson

  Alla som går runt med ”gillar olika” är medskyldiga!

  • Bolivera

   Det maste vara nagot i deras resonemang som jag missat.Dom sager
   att vi alla ar lika och samtidigt sager dom att dom gillar olika?

 • farsartat

  Det är dessa hånskrattande skäggungar som skall rädda Sveriges framtid enligt 7-klövern. Snacka om att man mår illa! Vi får ALDRIG glömma politikerna och slaskmedia gjort med Sverige. Detta underbara land som byggts upp av hårt arbetande människor. NU har man lyckats rasera allt på nolltid. Om inget görs, kommer Sverige att braka ihop på alla plan.

  • http://biblebelievers.com/come_to_jesus.html Stratiotes Iesous Christos

   De här idioterna kan inte rädda sig själva ens, hur ska de kunna rädda en nation?
   Häng de i närmsta träd mycket billigare och snabbare.

 • sjoedau

  Enig at disse verdiløse rovdyrene bør henges i nærmeste tre. Jeg tror at de finner ingenting å ler av med det.

 • sjoedau

  Har hørt mye i det siste om muzlimer som tror det er vel kult å trakassere hunder. Hunder kan bite, eller? Kanskje folk bør trene hundene sine å være litt mer aggressive mot drittsekker.

 • http://www.facebook.com/people/Robert-Spannande/100001569228472 Robert Spännande

  Härliga föräldrar detta säger väl allt om hur de pissar på vårt land!

 • http://vargiveum.wordpress.com Varg i Veum

  Rådmannen tar till med det värsta som sverige kan erbjuda en 15-åring:

  ”Det kan leda till polisutredning, rättegång och ett strängt straff för dig, fortsatte Anna Lantz.”

  Inte undra på de sitter och skrattar i rättegångssalen. De vet att de kommer att bli belönade hur det än går.

  …. ”strängt straff” den var bra :D

 • http://vargiveum.wordpress.com Varg i Veum

  Tänk om dessa killar ägnat lika mycket tid åt att lära sig bete sig som normala människor, som att plugga vad man får och inte får säga i ett förhör, då hade inte misshandeln inträffat heller.

  • GlobalNeger

   Enligt advokaten så är det ju CE´s fel eftersom om inte han hade sagt till killarna att sluta provocera hans hund, så hade han aldrig åkt på stryk.

   Sjuk jävla advokat…

 • Pingback: Förhör med 15-åring i Kortedalafallet fick skjutas upp « Sweden Confidential

 • Pingback: Kortedalamisshandeln gav ungdomsvård i tingsrätten « Sweden Confidential

 • Pingback: Hovrättsdomen för Kortedalamisshandel generande låg