Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Sverigedemokraterna vill att flyktingarna ska bo hos politikerna


NÄRKONTAKT Sverigedemokraterna vill på sitt sätt verklighetsanpassa flyktingpolitiken för politikerna. Flyktingarna bör bo hemma hos politikerna istället för särskilda boenden menar SD.

I en motion som är inskickad till kommunfullmäktige vill SD i Härjedalen att kommunen ändrar sin politik gällande flyktingarnas mottagnings- och integreringsform. Istället för speciella boenden skall flyktingarna flytta in hos politiker eller frivilliga människor som säger sig vara positiva och anhängare till denna form av invandring och mångkultur.

– På det sättet får flyktingarna den bästa tänkbara omvårdnaden och kommer in i det svenska samhället på ett naturligt och mycket bra sätt. Samtidigt får också politikerna och de frivilliga själva en verklighetstrogen närkontakt med den mångkultur de åtrår, säger Lars Hermansson, som tillsammans med partikamraterna Ingegärd Fjällgärde, Elof Bergström och Thomas Johansson Nordqvist undertecknat motionen.

De menar även att det borde vara självklart att värdfamiljerna står för flyktingens alla uppkomna kostnader samt även ta personligt och juridiskt ansvar för dessa, ända tills de kan försörja sig själva och ansvara för sina egna liv.

– Med detta förslag blir alla nöjda. De som vill ha mångkultur får denna bokstavligt talat serverad hem till sitt eget vardagsrum. För de enskilda flyktingarna kan det knappas bli mycket bättre, säger Lars Hermansson.

* Det låter som en motion som knappast kommer att antas?

– Vi får se hur den behandlas. Men vi tycker att de politiker som tagit beslut i invandrarfrågorna även tar ansvaret fullt ut. Detta genom att flyktingarna kan flytta in hos dem, säger Lars Hermansson.

* Skulle du själv låta någon flytta in?

– Nej, det skulle jag inte ha gjort, men å andra sidan har jag inte ställt mig bakom dagens mottagnings- och integreringsform.

Kommunalrådet Anders Häggkvist (C) har tagit del och läst motionen.

– Jag anser att den inte är värd att kommentera, säger Anders Häggkvist.

LTZ

 • j_london

  En alldeles utomordentligt bra motion. Sannolikt någon av de absolut allra bästa som jag någonsin läst och tagit del av.

  Helt enkelt en fullkomligt genial motion… En sådan motion borde (nej, skulle…) SD i respektive kommun omedelbart sammanställa, och lämna in till kommunfullmäktige i alla av muslimlandet Sveriges 290 kommuner.

  Lars Hermansson, Ingegärd Fjällgärde, Elof Bergström och Thomas Johansson Nordqvist i Härjedalen visar härmed att det FINNS ansvarskännande politiker i landet. Och som tänker på landets och svenskarnas bästa.

  Heder åt sådana rakryggade, fina människor som ni fyra i härliga Härjedalen – och som verkligen gör skäl för namnet politiker. Tack skall ni ha!

 • kirre

  Mycket bra gjort av SD. 

 • loofon

  Jag tycker att det är en självklarhet att de som vill ha multikulti borde bli enormt tacksamma för denna chans att få omfamna sina ideal på nära håll.

  Naturligtvis ska värdarna få ta del av alla inkomster som ”flyktingarna” genererar så det blir ju en klockren win-win-situation för alla eftersom man då inte belastar skattesystemet de få veckor som åtgår för ”flyktingarna” att bli självförsörjande.

  Det är ett utmärkt förslag som obevekligt klär av de politiska hycklarna.
  Har någon sett något om detta i MSM?  :o )

 • Brummelisa

  Att Häggkvist inte ens vill (vågar?) kommentera motionen bevisar bara att han är en feg hycklare.

  • j_london

    Att just: tiga ihjäl – är muslimsvenska politikers signum och varumärke!

 • Mariah_Magdalena

  Prinsessan Christinas make Tord Magnusson har redan provat på den idén, och i sann PK-naiv anda förlåtit den som snuvat familjen på miljonbelopp.Förr i tiden var man mer klarsynt och kallade detta att ”nära en orm vid sin barm”.Idag, i vårt fördummade samhälle, ses det som en dygd att vara så pantad.Tord ”litade” och ”trodde” på det ensamkommande ”barn” som blåste honom.
  Snyft…..så ädelt…..Och det tycker säkerligen afrikanens mormor i Somalia också, där hon sitter utanför hyddan med en tiara på huvudet.

  • Brummelisa

   Ja, de gillar ju allt som glittrar….: =O

  • FuckFace666

    Den toyboyen var dyr i drift! ;)

  • Andersonszkan

   Haha…..och enligt Tosses fru Christina så hade Tosse utvecklat ”speciella” känslor för toyboyen – om man får tro på löpsedlarna.

   • Bolivera

    Hmmmmmm,spesiella kanslor????????

 • SM811

  Ställ upp nu sju(k)klöverpolitikerna och utför det som ni så vurmar för. Ta hem några ensamkommande barn för ni har säkert ett ledigt rum nu när barnen har flyttat ut.

 • repell

  ”Kulturvänstern” är det detsamma som kulturrevolution?
  Vi har fått genomlidit en kulturevolution som heter mångetnisk kultur och massinvandring där ingen kan påstå att det här är positivt för vårt land, mer än för vissa utvalda i storfinansen som tjänat miljard tals kronor” som i praktiken är statliga skattemedel, för denna vänstervridna kulturrevolution skull. Och vårt parti SD fördömer inte 7 klöverns påtvingade mångkultur mer än i vissa hänseenden, men föredrar att den måste vi dock har kvar? Och därmed har partiet avsagt sig den nationella tanken och idén, att varje lands inhemska befolkning har rätten till sitt land! 

 • 585961

  En mycket bra motion , självklart ska  politiker stå upp för det dom förespråkar och ta sitt ansvar som dom  förespråkar att andra samhällsmedborgare ska ta, ska bli intressant att  se hur många i sjuklövern och Ullenhag som tar emot skräpet dom tvingar på andra och står för kostnaderna själv ,min gissning 0 personer SD 2014

 • Bolivera

  Anders Haggkvist.Varfor anser du att den inte ar vard att svara pa?
  Borjar det bli obehagligt?

 • snuffid

  Efter inkomst och förmåga bör en riksdagspolitiker kunna härbärgera 10-15 invandrare.

 • Andersonszkan

  Likaväl som att miljövänner, som jag själv, tar cykeln eller fötterna istället för bilen så ofta som möjligt av rent ideologiska skäl (för min del handlar det mest om motionsbiten), så borde massinvandringsvurmarna av ideologiska skäl upplåta sina hem för analfabeterna som väller in i landet – och så kunde dom ju samtidigt lära dom prata svenska och lite annat hyfs, som tex att använda en toalett och dammsugare.

  Ytterst berikande för båda parter (och inom ett halvår skulle invandringen avstanna helt :)

  • Oxis

   Ja, överheten med kungahuset i spetsen har ju redan prövat på och med känt resultat. Äktenskapet mellan prinsessan Christina och hennes man var enligt skvallerpressen mycket nära skilsmässa. Maken förlät men Christina var oresonlig.Frågan är om paret dragit några vidare slutsatser av det inträffade.

   • Andersonszkan

    HIV?

   • Pantertanten

    Jo dom har lärt sig att dom ska MÖRK-LÄGGA sina förehavanden lite bättre,,,,,

   • SWEbuilder

    Syfilis?

 • Stroppen

  Mycket bra förslag. Hoppas att SD tar upp det i fler kommuner. Tänk om man hade gjort det i alla kommuner där SD finns

 • knattefnattetjatte

  Bra med politiker som tar sitt ansvar.Sveriges i särklass mest Sverigevänliga motion.Tack för det !

 • ghost22

  En mycket bra motion nu är det
  upp tillbevis för alla PK-politiker i kommunen.

 • Pantertanten

  Reinfeldt har ju ännu mer gott om plats i palatset nu när inte familjen bor där.

 • http://www.facebook.com/ragnar.jellback Ragnar Jellback

  Vilken fantastisk möjlighet för samtliga 7-klöverpolitiker att visa sin goda vilja och praktiskt föregå med gott exempel,adoptera och försörja minst 1 muslimsk familj (c:a 8-12 pers.) och samtidigt lära ut svenska seder & bruk,samt språket ! Givetvis är det OK att ta sig an flera familjer,eller varför inte hela klaner ? Den dag jag får uppleva detta,kommer jag att tro på er (och även er ständigt viftande svansar,journalisterna)! UPP TILL BEVIS ! 

 • Oberst

  Låt ett gäng somalier flytta in hos Ullenhag och mamsen.

 • pica_pica

  Jag blev förvånad över att läsa detta i lokaltidningen (ÖP) i morse. Vilken bra idé med tanke på att då slipper vi utanförskapet när alla invandrare bor i Tensta, Ronna eller Rosengård. Språkinlärningen och assimileringen i det svenska samhället kommer att gå så mycket fortare.