Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Jan Zafiulla Noor Zaman häktad för Hallundamordet – hedersrelaterat?


UPPDATERAD 13.30 HEDERSKULTUREN På eftermiddangen igår mördades en kvinna i en lägenhet på Vetevägen 14, Norsborg, söder om Stockholm. Hesam Akbari, informationsansvarig vid polisen i Södertörn, säger att det var grannar som slog larm när de hörde skrik från lägenheten. Förmodligen är detta mordet hedersrelaterat – igen.

Mordoffret är en 21-årig kvinna som ska ha fått halsen avskuren enligt uppgifter. Misstänkt och häktad gärningsman är gripen – Jan Zafiulla Noor Zaman. När den första patrullen kom till platsen var kvinnan livlös. Ambulanspersonalen påbörjade återupplivningsförsök, men avbröt ganska snart. Det har inte gått att rädda något liv på plats, säger Peter Asp. Med tanke på hans personnummer så kan han ha flyktingstatus eller kommit som så kallat ”ensamkommande”. Kvinnan hade tvingats till äktenskapet med Zaman.

Den häktade sitter inlåst på Flemingsberg häkte. Om det sedan ska kallas ”hedersrelaterat” eller ”skamrelaterat” är egalt. På något vis hade denna afghan lyckats få en lägenhet i Hallunda trots att 13 600 personer står i bostadskön.

Södertörns tingsrätt häktade:

 • Jan Zafiulla Noor Zaman, 910101-271*, c/o Ahmadgul, Sjödalstorget 3B, 8 tr, Huddinge. Tolkbehov Dari, Pashtu eller persiska. Förmodad afganskt ursprung. På sannolika skäl misstänkt för mord den 23 augusti 2012 på Vetevägen 14, Norsborg.
 • Mål nr B 11113-12

UPPDATERING Orsaken till mordet var att den 21-åriga kvinnan ville lämna sin make. Tyvärr så lämnade hon även jordelivet genom att Zaman knivskar den unga kvinnan till döds i lägenheten.

– Det finns uppgifter om att hon sökt hjälp för att lämna honom tidigare, säger en poliskälla.

– Nu tittar vi på bakgrunden och undersöker vad det är som gjort att det urartat. Vi kommer att kartlägga hennes sista tid i livet för att få fram ett motiv, säger Hesam Akbari, informationsansvarig vid Södertörnspolisen.

Enligt uppgift ville kvinnan lämna sitt äktenskap.

– Det finns uppgifter som tyder på att hon inte ingått äktenskapet frivilligt. Kvinnan hade också sökt hjälp hos kurator för att våga lämna sin make och hantera de problem som en skilsmässa skulle innebära, säger en poliskälla.

Vid tidpunkten för mordet hade 21-åringen gömt sig hemma hos en kvinnlig släkting. Polisen är förtegen om hur hon mördades.

– Mannen har använt ett tillhygge, mer kan jag inte säga, säger Hesam Akbari.

Men enligt rör det sig om allvarliga knivskador. Till och med att hon fick huvud/hals avskuret. Mannen är inte känd av polisen sedan tidigare och har nu fått en offentlig försvarare.

 • Bajen666

  Där blev det lite fel i rubriken igen………SKAMRELATERAT snälla…!

  SD 2014.

  • http://swedenconfidential.info/ Kapten_Krok

   Kallas ”hederskulturen”…..

   • http://aktualia.wordpress.com/julia-caesar/ Torxen

    Eller helt enkelt ”mördarkulturen”.

   • Bajen666

    Ja jag vet, och ni hjälper tlll att bevara det…!

    SD 2014.

 • medborgargardet

   Halal akbar

 • Hallabalo

  Sacka om skitfolk!

 • http://www.facebook.com/people/Gunhild-Larsson/100003462692025 Gunhild Larsson

  Och varför blir jag inte förvånad????

 • Swemyth

  Pratade med en bekant häromdagen angående arabisk kultur. Om man som turist i ett arabland råkar skada någon, så är det tand för tand, öga för öga som gäller. Trots att jag är erfaren läsare på Avpixlar och Swecon, så tappade jag hakan! Alltså, rättsprinciperna i de här länderna är medeltida och det skall alltså inte förvåna någon att det uppstår problem när de flyttar hit. Om någon kränker eller skadar dig, så är det inte ett polisärende eller ett ärende för rättsväsendet – det förklarar alla de här uppgörelserna i Göteborg, Malmö och Stockholm. Dessutom har vi det så kallade ”hedersmorden”.

  Varför gör ingen någonting redan vid gränsen? Förklara läget och kräv ett ”kontrakt” med de som flyttar hit. Annars är det raka vägen ut igen vid minsta legala övertramp. 28% utländska medborgare i våra fängelser talar sitt tydliga språk. De har ingen uppfattning om rättvisa enligt väst, de tror att det är OK att ge tillbaka, öga för öga. Och inte minst att ha ihjäl familjemedlemmar som kränker deras sk ”heder”.

  SJUKA MÄNNISKOR!

  • johan persson

    Måste bara rätta dig lite de där 28% var länge sedan de jag känner som suttit lite varstans kumla hall och så vidare menar att det är ca 70-80% invandrare…

   • Swemyth

    28% utl. medborgare skrev jag. Inte invandrare. Din siffror stämmer nog men statistik över etniciteten förs ej!

    • EricD123

     Precis. 28% var alltså här på T/P-UT eller illegalt när de begick brotten.

     Kent Ekeroth föreslog obligatorisk utvisning för dessa och riksdagen fick slå knut på sig själv för att låtsas att detta inte skulle vara helt rimligt. En mer bisarr debatt har jag nog aldrig skådat.

 • http://3kronor.wordpress.com flumnisse

  mm om det nu är så att han är ensamkommande eller flykting så kan vi konstatera att de börjar bekänna färg nu, den invasionarme av unga män som tagit sej till sverige de senaste 5 åren..

 • kirre

  Fruktansvärt att ett sånt här dåd kan ske i en upplyst nation som Sverige. Den stackars tjejen blev slaktad om ett offerlamm, och fick halsen avskuren. Här ser man skillnaden mellan medeltid och ett modernt samhälle.

 • http://www.facebook.com/people/Jonathan-Lejonhjärta/100001516719804 Jonathan Lejonhjärta

  Den lille sudden behövde så klart en kniv för att ta hand om sin väna fästmö på det sättet hon förtjänade enligt hans principer.
  Det visar på att ALLA blattar har samma synsätt på sina kvinnor och alla andra kvinnor i omgivningen och vi vet ju hur statistiken ser ut i Sverige på bla våldtäkter.

  Jag hade avrättat honom offentligt för att visa hur vi behandlar sådana som honom och sovit som ett barn efteråt :)

 • http://aktualia.wordpress.com/julia-caesar/ Torxen

  ‘Heders- eller skamrelaterat”?

  På ren svenska, vilket än så länge är det officiella språket, så är detta ett mord och ett överlagt sådant.

  Några förmildrande omständigheter kan inte föreligga.

  Ska han månne säga att han stod och slipade kniven, snubblade, råkar sålunda skära halsen av kvinnan…

  • http://swedenconfidential.info/ Kapten_Krok

   Det borde vara hårdare straff för denna sortens mord….

   • j_london

     Medeltidsfasoner skall med medeltida straff bekämpas. Och man var mycket, mycket duktiga på olika typer av långdragna, smärtsamma straff innan liemannen slutligen tog sin tribut!

    Själv skulle jag kunna tänka mig en plats i justitiedepartementet… som straffkonsult…

   • Bajen666

    Skammord menar du..?

    SD 2014.

   • Theobservermum

    Något förslag? Själv skulle jag inte tveka att rösta för att offrets anhöriga fick möjlighet att välja straffmetod. De brukar vara initiativrika. 

    • Pantertanten

     Vi vet inte om dom var inblandade. Hon trotsade ju deras heliga tro genom att vilja bryta det äktenskap hennes pappa sålt henne till!

 • j_london

  Muslim- & islamlandet Sverige (snart Swedistan…) blir alltmer spännande (läs: groteskt!) för varje vecka… eller ännu hellre: för varje dag som går!

  Den muslimsvenska mördarideologin börjar få allt större utrymme och dominans och genomslagskraft i samhället.
   
  7-klöverns smutsiga och vidriga landsförrädare till politiker, måste känna en enorm politisk tillfredsställelse över att ha skapat detta muslimimpregnerade helvete som präglar det nya svenska samhället.

 • http://www.facebook.com/people/Barbro-Israelssoni/100000072854891 Barbro Israelssoni

  En ny importerad idiot !!! som vår nuvarande regering låtit komma hit för att berika Svenska folket.. Vansinnet tar ALDRIG SLUT i vårt land.

 • SM811

  Fredrik, nu har du ännu ett mord som kan relateras till din invandrarpolitik.

 • j_london

  Här har vi honom igen… den importerade, inkvoterade araben Hesam Akbari, informationsansvarig vid Södertörnspolisen.

 • http://twitter.com/sveaisa Isa Karlsson

  Alla advokater måste jubla över alla kriminella ”flyktingar”, tänk vad pengar dom tjänar (våra skattepengar givetvis) när man utser offentliga försvarare till alla svin!

  • http://twitter.com/stom72 LeissnerOhly

   Där har du just satt fingret på poängen med massinvandringen.
   Eliten (Politikeradeln, advokater etc.) har att vinna på att välfärdsstaten bryts ner och sakta krakelerar.

   Härska genom att söndra, så har eliten jobbat i årtusenden.

   Sagt av advokat: Hade det inte varit för invandrarärendena hade jag fått stänga byrån för länge sedan, leve mångkulturen. Den enes bröd…osv

 • http://www.facebook.com/people/Bengt-Idestam/100000872502275 Bengt Idestam

  Känns sådär att läsa pr-mannens namn som jobbar inom polisen. Jag VET hur dessa namn-innehavare sköter saker i sina hemländer. Får fel folk information? Vad har vi för garanti att inte även det smittar då all övrig kulturell verksamhet kommer hit, skamkultur och klantänk.. Korruptionen har ju i ökat från en extremt låg nivå för att nu ligga i den övre ligan. Och det är inte svensson som har blivit större myglare vill jag påstå. Om gärningsmannen har jag bara en kommentar. En i raden.

 • Tomtomaso

  Vem skyddar alla dessa kvinnor och barn som trakasseras och dödas  p.g.a utseende, klädsel eller religiös tillhörighet. Den Svenska staten har slutat försvara och skydda oss medborgare. Poliserna, åklagare och andra som skall hjälpa oss medborgare, lägger ner mycket tid på att ta fast fortkörare och andra trafikrelaterade brott på land och vatten. Dom verkar inte bryr sig om den tunga kriminella verksamheterna som växer upp i dessa mena-kontrollerade städer runt omkring i Sverige.
  Dessa kriminella slödder som utan urskillning släpps in i landet, får härja fritt utan att bli dömda för de brott de begår. Om det skulle bli fällande domar så är dom fria innan, domarna verkställs. Får detta vansinne fortsätta så kommer medborgargarden att ta över polisens och domstolarnas verksamhet. Det är inte heller en väg som är bra för den Svenska demokratin. 

 • Bolivera

  Araberna tillbaka till arablanderna dar dom kan skara halsen av varandra.

 • SM811

  Denna kultur som dessa as har skall utrotas. 

 • H@ck£r

  Så jävla sorgligt, men nu är hon fri, på ett dock brutalt sätt.
  -
  Tackar SweCon åter igen för skickligt arbete med information, Flashback+SweCon = ovärderliga informations källor.
  -
  Avpixlat är historia :)

 • http://3kronor.wordpress.com flumnisse

  skall bli intressant och se vilket straff han får,,
  vi närmas oss dagen då straff kommer att utverkas av andra än våra myndigheter, i min värld är det självklart och går inte komma undan som samhället utvecklas idag, processen har redan startat misstroendet går inte längra att stoppa, lögnerna vi matats med har gjort sitt det är oundvikligt…

  särbehandlingen av främnlingar gentemot svenskar kommer sluta med en kamp om överlevnad, dialog kommer inte att finnas vi blir trängda i ett hörn med endast en utväg..
  globalisterna/vurmarna hamnar i ett land mitt emellan,, alla jag menar alla i landet kommer tvingas att ta ställning för eller emot sverige.

  konflikten närmar sej, se er om runt i världen tror ni vi blir förskonade denna gång,, glöm det vi har redan konflikten här den pyser och gror bekostad med skattemedel.
  det är bara en tidsfråga och vad som blir gnistan som startar,,

  kommer varje land inom europa ha fullt upp med inre angelägenheter när tredje vågen väller in eller kommer det bli en coordinerad aktion eller kommer europa ha rensat ut i tid ???

  det är faktiskt lite upp till oss själva hur förberedda vi är…
  ju förr det sker desto bättre, låt inte fienden förekomma oss, låt oss avbryta planeringen, låt agendan inte bli fullkomlig….

  no surrender

 • http://pikd.myopenid.com/ pikd

  Jag har inte tänkt på att halal och allah är två olika stavningar för samma sak, men nu är ju sambandet glasklart. Det förklarar naturen av den vidriga religionen med all önskvärd tydlighet.

 • loofon

  Och var är alla feminister?

  HALLÅÅÅÅÅ !!!!  Var är ni?

  • kirre

    Frontfiguren Gudrun Schyman lär du inte se röken av, för då rasar hennes världsbild ihop.

 • http://www.facebook.com/people/Barbro-Israelssoni/100000072854891 Barbro Israelssoni

  Finns det någon statistik på hur många mördare som Alliansen importerat till Sverige sen dom fick makten?

 • rammel

  fy fan, de ensamkommande flyktingbarnen börjar växa upp, gör er redo Sverige.

 • flugbindaren

  Ännu ett ”skammord”. fruktansvärt!
  FI, ”Gudrun Fyman”, m.fl m.fl. Var är ni?
  Varför är ni så tysta?
  Fädrar, bröder och söner torterar sin döttrar/systrar (läs: könsstympar).
  Feminister, var är ni?Varför hörs ni inte?
  Reagera!!

  • BirgittaSvenne

   Tystnad är detsamma som samtycke!

 • Oxis

  Mina inälvor vänder sig vid namnet på polisens talesperson, Hesam Akbari. Hoppas att han läser detta. Mina inälvor vänder sig också mot mordet på denna rädda kvinna. Var svinet ett fd ensamkommande barn? Han behöver ingen ordetlig försvarare för mina skattepengar.

  • snuffid

   Det har gått så långt att det räcker bara man hör ett arabiskklingande namn så blir man förbannad.

 • Mariah_Magdalena

  Bra jobbat, SweCon!

 • Mariah_Magdalena

  Kränkt…??

 • http://sqworl.com/gscvmo iPan(kreascancer)

  Muslimer som sågar av huvuden med kniv är ett väldigt vanligt förekommande fenomen. 

  Är det jihad-kopplingar brukar det dessutom spelas in på video, och läggas ut på Internet som rekryteringsvideos, för att locka västerländska muslimer till att åka till MENA och göra Jihad:

  https://www.flashback.org/t1654148

  • BirgittaSvenne

   Det är varning på den här videon. Den visar hur någon tar huvudet av någon. I den där tokiga världen tar de tydligen med en gäspning !

   http://blazingcatfur.blogspot.se/2012/08/yawnanother-day-another-muslim.html

 • Hummlan

  Oh ja, så fort en kvinna i deras verklighet vägrar något blir man kränkt. Inte som vårt gräl om vem som ska ta middagsdisken eller natta den besvärlige.
  Ett nej där kräver blod.

 • HOTorpeden

  Detta svin har lyckats få en lägenhet i Huddinge centrum trots att han bara varit här 1,5 år!
  13600 står i bostadskön i Huddinge, men den kön gälelr tydligen bara svenskar!

  • 585961

   Missbildade (i huvudet) insmugglade idioter verkar ha företräde att få bostäder som inte finns för svenskar och svenska ungdomar , nåt är väldigt fel i huvudet på våra politiker, hur kan såna idioter ha kommit till makten som inte ens vill de bästa för landets invånare, utan föredrar mördare i stället   SD 2014

  • Pantertanten

   Ligger Hallunda i Huddinge? Det står att han fått en lägenhet i Hallunda.

   • HOTorpeden

    Hallunda ligger i Botkyrka kommun. Han har lägenhet i Huddinge Centrum tillsammans med hustrun som han mördade i Hallunda

 • StefanTenn

  Här behövs ingen offentlig försvarare. Här behövs en giljotin.

 • Pingback: “Heders”mördad fick halsen avskuren. « Nationell Yttrandefrihet

 • snuffid

  Det finns ju inte dödsstraff men livstid, å då menar jag livet ut innanför fängelsets murar.

 • http://www.facebook.com/people/Christer-Nilsson/1545482520 Christer Nilsson

  Antagligen är det så synd om honom att han inte kan utvisas  :-((

 • hageby

  När ska våra idiot politiker vakna upp? Skicka hem alla så kallade asylsökande och invandrare från krigshärjade områden. Dom gillar ju att döda och då kan fortsätta med det i sitt eget land istället för att vara en belastning i vårt samhälle

 • Pingback: Bostadslös svensk nekas hjälp « Sweden Confidential

 • diyar hayran

  ta självmord det är bättre du kommer ändå dörr efter bakom helvete fängelse och häktet låter så dåligt båda 2