Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Erik Ullenhag (FP) diskuterar somalier i Gomorron Sverige


ULLENHAG DISKUTERAR Klippet nedan är från Gomorron Sverige i morse kl 06.40 där svensksomaliska journalisten Rashid Musa (MMR) och vår oikofobiska integrationsminister Erik Ullenhag (FP) diskuterar situationen för somalier i Sverige.

 • denaknakejsarna

  Jag vet inte om jag orkar se, blir bara så förbannad. Den där Rashid Musa…skrev inte han något väldigt suspekt på facebook när det smällde på Drottninggatan?

  Förresten, varför står det ”svensksomaliska”?

  • Oxis

   Man försöker på detta sätt få somalierna att framstå som svenska och sedan tid och evighet boende i detta land. Men då måste jag vara uråldrig för de fans inte när jag var ung.

  • PolarenPer

   Efter det att Taimour Abdulwahab sprängde sig på Drottninggatan, framförde Rashid Musa från MMRK redan dagen efter dådet sina kondoleanser till Taimours familj. 
   källa: https://www.flashback.org/t1672836

   • Andersonszkan

    Enligt PK-patrasket så var ju Taimour ett offer för den svenska rasismen så  den där Musa framstår ju naturligtvis som ett föredöme i deras ögon.

 • Solsken

  istället satsar man på kampen mot terrorism som är en helt bagatell, säger han (Musa).

 • BirgittaSvenne

  Kunde inte se eller lyssna på detta inslag. Det var, min gissning, alltför tillrättalagt för min smak, alla är vi olika, eller hur ? I de allra flesta inslag som somalier medverkar i, så har de handen i byxfickan, varför ? Är det där ”myten” befinner sig ?

  • Andersonszkan

   Det beror helt enkelt på att föräldrarna skar av för mycket och det gör ont när byxorna kommer i beröring.

  • Brummelisa

   De har handen i byxfickan eftersom de är så rädda om ”verktyget” där nere som ska tillverka fler ungar så att islamiseringen går snabbare…..Det är inte med stridsvagnar utan med barnvagnar som Europa ska bli muslimskt.

 • krister wuopio

  alltså jag tyar inte se eller höra den där fjanten helt enkelt

 • krister wuopio

  den där jävla ullenhag å freddan reinfeldth står mej upp i halsen

 • StefanTenn

  Ullenhagska floskler:
  ”Vi vet att…” + valfri mångkulturell pro-paganda.
  ”Man skall ha väldigt klart för sig att…” + valfri mångkulturell pro-paganda.
  ”Det är viktigt att…” + valfri mångkulturell pro-paganda.

  • http://www.gillasportal.st/gillasart_fram.htm Gunilla Rasmusson

   De där inledningsfraserna var ju Maud Olofsons.

   Man blir så trött………

 • http://pulse.yahoo.com/_QCW52FUFBEK33ETCCCODKX2H3A Västanfläkt

  Fy fasen vad sliten han börjar bli. ”Trött som Ullenhag” säger vi på jobbet numera när ögonen ser ut att kana ned i uringningen.

 • http://www.youtube.com/watch?v=f8GvE6-y_m0&feature=youtu.be Wikimigria

  Det ska komma 30000 somalier utan ID – 12 kommuner har tagit emot 3.500 och det är ren kaos! 

 • krickadollos

  kaoset är här  svenne banan får betala 7 klöverns totala svek mot svenska folket

 • Tigeraldrig

  Negern vill ha justitieministern där istället för att prata. VARFÖR diskuterar han inte med någon minister i sitt eget land istället.
  Stackars Ullenhag som blir ratad av en n.ger. som dessutom inte tycker att man behöver arbeta för att känna sig trygg i Sverige.
  Är han en som inte får gratis tandvård tro ? Det kanske skulle vara bra om någon kastar in en tandställning i gristrynet på han så han slipper dregla.

  Väldigt vad han kan mycket om mänskliga rättigheter, somalia har också mänskliga rättigheter. Eller vill han bara ha ”eskort”
  Och han vurmar för ett garde, fifan, lugna dig negerJoe, du kommer nog att möta garden.

  Det här var den absolut fulaste och otrevligaste somalier jag sett , vill bara ge massor med CRED till de som hjälpte till att bli av med somalierna i Forserum.
  Den här galningen tycker att terrorism är en bagatell.
  VILKET PRAKTARSEL.
  För att inte tala om Ullenhag som sitter som en liten glosögd åsna och stirrar.

  Mer fläsk åt folket, kasta grishuvuden och bacon allt ni orkar.
  Förbannade pack.

  • bittan

   Där fick dom så dom tiger en lång stund hahaha

 • krickadollos

  jag visste att det skulle bli så här med fredde neger i rodret! har alltid haft dåliga vibbar mot karlsatan  försvaret i princip nedlagt , okontrollerad invandring   fy faaaaan för er som röstade fram dessa jävla inbeciller

 • blapde

  Flosklerna fanns som vanligt hos Ullenhag. De gångbara I det svenska politiska klimatet.

  Men samtidigt tyckte jag mig kunna märka något annat hos Ullenhag här. När flosklerna inte alls tillfredställde Rashid Musa. Något han förmodligen, med den
  välvilja de innebar, trodde på . En subjektiv bedömning, kanske fick
  han något att tänka på.

  Erik Ullenhag har profilerat sig mycket i sommar. I debattartiklar, och månne det hägrar att bli ny Fp-ledare. Undrar om det här kommer att påverka I den
  profileringen.

 • SM811

  Men Ullenhag hur är det med diskriminering på de som är ”vita” utförda av muslimer.
  Som vanligt bland er verklighetsfrånvända sju(k)klöverpolitiker ser ni mellan fingrarna så fort det är en pursvensk. Du bara sitter och bräker ur dig samma floskler som vanlig. Kan inte svenska folket få slippa ditt eviga gnäll.

 • nitohu

  Nu är det lugnt i Somalia igen.Bara att åka hem och återförenas där istället, med dom barn man en gång i tiden lämnade i sticket.Finns ingen anledning längre, till varför dom ska hit.

 • http://www.facebook.com/people/Barbro-Israelssoni/100000072854891 Barbro Israelssoni

  Om muslimerna anser att vi Svenskar är rasister och kastar in spargrisar i ”DERAS” samlingslokal.VARFÖR stannar dom kvar ? det är inte längre att åka tillbaks där dom hör hemma än det var att komma hit. Vi är snart miljoner som önskar att dom åker hem. Stannar dom för JÄTTE bidragen dom får ?

 • http://www.facebook.com/people/Barbro-Israelssoni/100000072854891 Barbro Israelssoni

  Ullenhag är troligtvis den sämsta förespråkare för Folkpartiet, Varje gång du uttalar dig så minskar FP. med ca. 100 röstare. Fortsätt några månader ytterligare så finns inte FP.

  • Andersonszkan

   Låt oss glädja oss över detta :)

 • Nilsapabo

  Men detta pratas det inte om;

  http://www.sydsvenskan.se/malmo/trakasserier-tvingar-familj-att-fly

 • johan persson

  Helt sjukt 

 • Kuckuu

  Finns det verkligen människor som fortfarande tittar på TV? Jag klarar inte av sådan här skuldlbeläggning längre. Varför ska det svenska folket hela tiden skuldbeläggas för rasism och framställas som otoleranta? Enligt min mening är svenska folket övertoleranta till den grad att man kan prata om nationell masokism.
  Varför är det bara somalier som ska känna sig trygga i Sverige? Att svenskarna känner sig otrygga, är inget som politikerna bryr sig om. Bästa Ullenhag, det finns ingen trygghet kvar, ALLA är rädda och det är DU som är skyldig! 
  Jag bor på ett ställe där det är fullt med somalier. Det är några år sedan sist jag kände mig trygg där. I mörkret syns inga ansikten, bara vita ögonglober. Inte roligt att gå förbi ett ungdomsgäng då, så mycket som har hänt och händer hela tiden i området. 
  Apropå ett krossat fönster: hur många fönster har de olika icke-svenska ungdomsgäng slagit sönder de senaste åren? Snart en miljon? Men det är inget hatbrott att slå sönder skolans fönster och bränna ner byggnaden. Då är det bara bus och inget intressant för Ullenhag att diskutera i TV-soffan.

  • Andersonszkan

   Det krossas fönster för miljarder varje år i Sverige och det betraktas som en demokratisk rättighet när berikande MENA-slödder gör det, men när en enda endaste liten fönsterruta hos en MENA-berikare blir krossad, då rycker självaste Ullenhag ut – proportionalitet?

 • Oxis

  Det du säger Erik Ullenhag  och vill ha, sk tolerans och fördomsfrihet och resten av det vanliga dravlet,  kommer jag inte att hjälpa till med ett dugg, tvärtom. Ni och era gelikar har förstört mitt Sverige och jag arbetar på att förstöra ert.
  Iofs skall man inte kommentera folks utseende men den där Rashid Musa ser verkligen äcklig ut, äckligt skägg och äcklig underläpp.

  • BirgittaSvenne

   Helt omöjligt, dessutom otänkbart att säga emot.

  • Andersonszkan

   Håller verkligen med dig – har han inte hört talas om att man kan skona sin omgivning med en uppfinning som heter burka.

   Skämt åsido – det är jättebra att svenska landsförrädarministrar visar upp sig tillsammans med såna äckel – resultatet blir att folk rusar in på toaletten och kräks, som undertecknad.

 • antondavid21

  Jeeeesssssuuuuusssssss. 
  So why wasn’t there somebody representing the thousands of Swedes who are racially abused every single day and demanding the same rights this Somali wants…………..I can’t believe this shit……I had to switch this off……before I wrecked my laptop

  • BirgittaSvenne

   I will answer you in swedish. Är lika förtvivlad som alla här, vi är i vårt etablissemangs ögon de verkliga ”underdogs”. Good night, lucky you !

 • http://3kronor.wordpress.com flumnisse

  ullenhag tillrättavisar den svarta mannen hehe, dålig svenska för att ha bott här sen fyra års åldern, blandar ihop ras och islam.
  programet bekräftar bara det vi alla redan vet och ännu fler inser efter att ha lyssnat på den här kvartetten..

  finner inga ord alla gör bort sej, 

 • Oberst

  Ingen idé att se inslaget. Han låter bara som en raspig gammal grammofonskiva. Inget nytt under solen. Bara massa floskler som irriterar och avskräcker mig. Tror Ullenhag på det han själv ordbajsar?

 • http://www.facebook.com/people/Bengt-Idestam/100000872502275 Bengt Idestam

  I en rättvis värld skulle jag få spöa dig, Ullentott. Tidningarna vara fulla med bilder av en 70 årig gubbes stora näve som krossar din näsa med ett stort smil. Och det skulle så vara kul att se dig grina som den djävla ynkliga skit du är. Och varenda en av oss normalt funtade svenskar skulle garva läppen av oss.
  Tyvärr får jag aldrig chansen. Men man kan ju drömma. Det finns ju folk som vinner på lotto.

 • http://www.youtube.com/watch?v=f8GvE6-y_m0&feature=youtu.be Wikimigria

  Och Borlänge islamiseras med moské bredvid statshuset – Har invånarna ens fått säga till om något?

  https://www.flashback.org/t1946808

  Det tog inte ens 1 1/2 års tid från 600 somaliska muslimer skulle komma till besked om moské

  http://www.dt.se/nyheter/borlange/1.3115293-600-somalier-vantar-pa-att-fa-komma-till-borlange

  Om inte detta är islamisering, vad är det då?
   

  • http://www.facebook.com/people/Maria-Lindstrom/630692648 Maria Lindström

    SVT/SR + politiker lär oss att det är mångkulturalism…  De sitter i kulisserna och fnissar och ger oss fingret… ”Vi lyckades lura ännu en stad… hahaha! Alla arslen bara.. eller… Alluh Akhbar (eller vad de nu gapar)…)”

   • http://www.youtube.com/watch?v=f8GvE6-y_m0&feature=youtu.be Wikimigria

     Men mot Breivik erkänns inte detta

  • BirgittaSvenne

   Här är en länk där en fantastisk krönikör beskriver sin uppväxt och hur det ser ut idag, i just Borlänge.
   http://snaphanen.dk/2010/08/29/s%c3%b8ndagskronik-mina-drommars-stad/

 • http://friatider.se/ Allan Sethsson

  Floskelsprutan Ullhjärna sprutar högoktanig floskelbensin på ett Sverige som
  brinner som konsekvens av den ny statsreligionen mångkulturen.

  • YOTHI_TARZAN

    Du har rätt – SD skulle ha klämt tasken på Reinfeldt

   • http://friatider.se/ Allan Sethsson

     Men istället vände de upp 2an för 32an!.

    • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

     Kan ni som inte fått fjun på den ännu kila iväg till barnsajten.se istället? Här gör ni ingen större nytta och det enda ni lyckas med är att framså som idioter. 

     • http://friatider.se/ Allan Sethsson

      Konstruktiv kritik – inte. Svara på frågan tycker du som SD att Rashid är Svensk?

     • BirgittaSvenne

      Ursäkta att jag blandar mig i samtalet, SD tycker vad i frågan ?

     • http://friatider.se/ Allan Sethsson

      Invandringsbroms inte stopp och repatriering av de som kommit på felaktiga grunder eller begår ”vardagsbrott”.
      De vill ta emot lika mycket som Danmark ungefär dvs. ca: 10000 om året.
      När vi redan idag kommer bli minoritet i vårt eget land inom några decennier, om SD får styra kommer det bara ta lite längre
      tid innan det händer.

      Om ditt spörsmål rörde Rashid och om han enligt SD är Svensk eller inte. Se min ursprungliga kommentar som startade denna ”tråd”.

     • BirgittaSvenne

      Ser SD som DF och hoppas på ca,15%, är övertygad att det kan göra en skillnad.

     • http://friatider.se/ Allan Sethsson

      Jag har som sagt röstat på SD i de 3 senaste valen.
      Men som jag sade i trådstarten så är det ingen lösning, de påskiner att de inte hade möjlighet och att de är offer för att regeringen är stygga mot dem.

      Men under 2010 kunde de visat var skåpet skulle stå genom att fälla Regeringen då första tillfälle gavs. Istället röstade de med dem i majoriteten av frågorna.

      Nu lägger inte ens Regeringen förslag eller till och med röstar emot sina egna förslag som kan bjuda in SD till att göra just detta.

      Jag talar inte om för någon annan hur den skall rösta.

      Jag kan bara säga att jag tänker rösta på SvP i riksdagen 2014.
      Främst pga. deras konstitutionsliknande program som inte får ändras efter ev. ny partiledares nycker.
      Och att man i övrigt har knutit många kompetenta och intelligenta personer till sig.

      Bestod SD endast av David Lång skulle jag hellre rösta på dem.

  • elefantter

   SD framstår för varje dag som går alltmer som ett nostalgiskt alternativ. Ett parti som hade kunnat göra susen en gång för länge sen.

  • Fryke

   En vän till mig sa likadant om att inte rösta på SD..
   Anar att fler tänker så vilket troligvis kommer leda till andra partier som ex Svenskarnas Parti (om jag fick namnet rätt)
   Min vän sa ungefär då jag inte kommer ihåg ordagrant:
   ”Vad ska man som svensk i dagens Sverige rösta på för att få VÅRA rättigheter tillgodosedda? Helt klart ett parti som är hårdare mot invandring över lag. SD är inte det alls utan verkar mjukna och falla för trycket i regeringen..”

  • Bolivera

   Vilka andra gangbara alternativ har vi?

   • http://friatider.se/ Allan Sethsson

    Som jag sade skall jag i riksdagen rösta på Svenskarnas parti.
    SD anpassar sig till PK med några få undantag som David Lång och Thoralf.
    När de gör såhär kommer de inte få min röst, vi har nu en åttaklöver istället för en sjuklöver.
    http://www.realisten.se/2012/08/26/tycker-illa-om-islam-utesluts-ur-sd/

    • http://friatider.se/ Allan Sethsson

     SD är kapat av Svenskfientliga intressen under förespegling av motsatsen, för att etablissemanget skall få lite tidsfrist och hinna importera tillräckligt med röstboskap så att ett nationellt
     maktövertagande aldrig kan ske.
     De anpassar sig hela tiden, se bla. här:
     http://www.realisten.se/2012/08/26/tycker-illa-om-islam-utesluts-ur-sd/
     Om alla som röstade SD 2010 röstar SvP 2014 så har vi
     riktiga nationalister som inte anpassar sig (de har en konstitution som inte får ändras). Tiden är knapp nu.

   • http://friatider.se/ Allan Sethsson

    Se mitt svar till GlobalNeger

  • GlobalNeger

   Hoppas du röstar på SD nästa val, politik tar tid och du som jag vet att SD har det svårt att slåss i sin polimik mot de övriga partierna. Jag är övertygad om att Jimmie gjorde det bästa han kunde när hans parti kom in i riksdagen, och att han gör det bästa just nu också.

   Vilket parti ska du lägga din röst på som kan påverka inom svensk politik? Kom inte med alternativ som ND då dessa fick 0,01% förra valet…

   • http://friatider.se/ Allan Sethsson

    SD är kapat av Svenskfientliga intressen under förespegling av motsatsen, för att etablissemanget skall få lite tidsfrist och hinna importera tillräckligt med röstboskap så att ett nationellt
    maktövertagande aldrig kan ske.
    De anpassar sig hela tiden, se bla. här:
    http://www.realisten.se/2012/0
    Om alla som röstade SD 2010 röstar SvP 2014 så har vi
    riktiga nationalister som inte anpassar sig (de har en konstitution som inte får ändras). Tiden är knapp nu.

 • http://www.facebook.com/people/Maria-Lindstrom/630692648 Maria Lindström

  Jag såg en del av det i morse och tro mig – jag bytte kanal ganska fort och visst gjorde jag rätt för det var bara floskler om att man ska bekämpa främlingsfientlighet.

  Ärligt talat  Ullenhag – ta du in ett tiotal av blandad kompott i din lägenhet/villa – så får vi se två veckor senare om du är så villig att prata om mångkulturellt samhälle. Jag föreslår dock att du öppnar dina dörrar för de stackars ensamkommande barnen. De tar tacksamt emot din medömkan…  Och är du riktigt snäll och böjer dig framåt och plockar upp efter dom så kan du få en annan trevlig överraskning.

  Jag menar – var är silvertejpen när man behöver den??!! Tejpa ihop käften på grabbhalvan så vi slipper höra honom!!

  • Oxis

   Fråga prinsessan Christina med make.

 • Observanten

  Till sist kommer denne ynkrygg till minister att bita sig själv i svansen! Undrar om inte hövdingen börjar tröttna? Ullenhag är förbrukad! Vad jag har lagt märke och många med mig att fler och fler kommer att rösta på SD.Undrar om någon minister varit så misslyckad på senare år som denna nolla! kunde lika gärna ersättas av en papegoja med inlärda floskler!

 • kurtan25

  Han har ju inte alla hemma, det måste vara något fel på honom.

  • http://www.swedenconfidential.info/ AnnaKonda

   Skulle vara intressant att veta var han fått sin hjärnskada ifrån. Vilket päron!

   • Fryke

    Jag tror att han blev tappad som liten på fontanellen … hårt och ofta..
    Vet inte om jag kan hitta någon annan förklaring?

 • http://www.swedenconfidential.info/ AnnaKonda

  Jag tror Ulltotten är en rasistisk, främlingsfientlig, rasistisk zigenare som inte törs erkänna sitt ursprung. Jag kommer ALDRIG att erkänna denne ynkrygg som svensk!

  Han har verkligen givit idiotin ett ansikte.

 • cghansson

  Den svensksomaliska journalisten Rashid Musa (MMR) lyckades i ”debatt” med  integrationsminister Erik Ullenhag (FP)  i alla fall göra klart att det var inte för att arbeta som somalierna var i Sverige, utan för att få sina rättigheter.
  Integrationsministern såg rejält tillplattad ut efter den ”karamellen”!
  Man kan lugnt säga att integrationsminister Erik Ullenhag levde väl upp till sitt rykte som supernolla i TV4 inslaget.

 • Bepp

  Bara av att se denna Gullenhag gör mig så förbannad så jag skakar

 • http://www.facebook.com/people/Gunhild-Larsson/100003462692025 Gunhild Larsson

  Rashid sa att kämpa mot terrorism är löjligt. Och Ullenhag ger mig kräkreflexer..

 • 585961

  Vilken urblåst Ulltott  som sitter i regeringen och inbillar sig att svenskar ska göra som han säger och tycker , nej du åker ut riksdagen 2014 med hela ditt parti så det ryker, vi svenskar har rättigheter och kommer att visa detta 2014 SD med att ge dom 51 % och skicka henm skiten du dragit hit, 51 % absulut makt

 • Bolivera

  Fackeltag i Forserum for somalierna.Nagon som vet om det var forserumbor
  eller tillresta forradare fran adra platser.Bilden i Expressen kan man ocksa
  fundera over,det ar ju inte ovanligt numera att det fixas bilder efter behag.
  Se bara vad osterrikarna gjorde med bilden fran Syrien. 

 • mike ohlson

  Jag citerar Victoria Wärmler: ”Apropå Forserum.Varför klädde inte Ullenhags antirasistiska arsle några TV-soffor när somalier tände eld på Rudolf,18 år,i Jordbro 30 juni?” 
  Samt: ”
  Samma kvällsmörker, samma facklor, samma land och samma olika tillmätta människovärde och behandling beroende på vem du är i samhället. Till och med hyckleriet följer samma mönster. Jag vill se folket tåga för alla mördade, trakasserade, rånade och våldtagna svenskar som så frikostigt offrats på mångkulturens altare. Men det är klart, så mycket fritid att spendera på fackeltåg har ingen.” 
  Svaret är givet. Mer finns på sockerbitar..

 • http://farligatankar.wordpress.com Farliga Tankar

  Rashid Musa säger att mänskliga rättigheter ska gälla, oavsett vilken ras man tillhör. Hmmm… är det inte det som kallas ”rasism”, att säga att det finns olika raser?

 • dammedswede

  sverige borde byta namn till idiotistan, därmed uppstår inga missförstånd !!!

 • Fryke

  Jag ska börja med ett citat ur filmen:
  ”Människor här och på andra håll ska känna en trygghet…”
  Så långt är vi överens tyckte jag (om än bilden med Ullenhag och hans framtida pv inte var vad jag ville se…)

  Anyhur – ett citat till från Ullenhag:
  ”Jobba för ett samhällsklimat där människor som lever i Sverige, svenskar med somalisk bakgrund eller svenska muslimer, ska känna en trygghet att leve i detta land…”
  Först så finns det inga SVENSKAR med somaliskt bakgrund som jag vet eller har jag fel?
  Sedan näms det INGET om att vi svenskar ska känna eller ens ha trygghet. Varför inte?
  Är inte vi värda det? Efter att våra föräldrar och deras föräldrar byggt upp samhället så ska vi, barn och barnbarn till dom INTE få det dom jobbat för?
  VAD är Ullenhag för en jävla clown? Nej jag gillar inte clowner – dom är INTE roliga…

  Och till sist ett citat till:
  ”Alla kan förstå att om man har sina barn på andra sidan jordklotet att man har svårt att integreras i ett samhälle”
  Vilken normal mamma lämnar sina barn i ett område där inte ens hon vill vara? Ansvar över sina avkommor – inte ett jävla dugg.
  Men helt plötsligt NU så kommer somaliska tanter på att deras barn måste hit och varför då? Ja men visst… ett barnbidrag retroaktivt är inte fel… OCH skattefritt dessutom.

  På ett sätt så ler jag när jag ser detta, får det skapar ännu mer hat och ännu mer avsky mot dessa politiker… Tyvärr är det vi som få ha skiten i våra kvarter.
  Ullenhag har INGEN i sin närhet vilket jag tycker är åt helvet.

  Till Ullenhag din vidriga oikofob:
  - Tänk om och tänkt rätt. Tänk på LANDETS BÄSTA och vår egen trygghet.

 • Kvaser

  Är det sant att Ullenbåg började som dammsugarförsäljare för att sedan göra ett fiaskoartat inhopp som frikyrkopastor, och sedan slutligen hamnade han hos begåvningsreserven i alliansen?

 • http://www.facebook.com/people/Sven-Svensson/100003772576907 Sven Svensson

  Fullenhag säger att det skall tas krafttag mot rasismen och hatbrott. Utgår direkt från att det inte kommer att gälla när det är svenskar i Sverige som blir utsatta för hatbrott och rasism av hans små skyddslingar… Avgå din fjant!!

 • GlobalNeger

  Hur fan kan man vara en svensk somalie???