Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Manifestation och motdemonstration på samma torg


DEMONSTRATIONER ”Tidningen Hela Hälsingland ångar på i vanlig stil”. Polisen har beviljat tillstånd för manifestationen för mångfald och mot rasism på Brotorget i Bollnäs mellan klockan 17 och 19 på lördag. Den nazistiska organisationen Svenska motståndsrörelsen, SMR, har fått tillstånd att hålla sin motdemonstration på samma plats några timmar tidigare, närmare bestämt mellan klockan 13 och 15.

Det är inga konstigheter egentligen. Det är önskemål från dem som sökt tillstånden. De har sökt för ganska breda tidsspann och de här tiderna ligger inom deras önskemål, säger närpolischef Rolf Ångström som har beviljat tillstånden. Polisen har haft samtal med båda arrangörsgrupperna och enligt Rolf Ångström är de båda nöjda med tillstånden.

HH

Relaterat
Manifestation kan få flytta för Svenska motståndsrörelsens motdemonstration

Små töser drar ihop en manifestation mot rasism

Tidningen Helahelsingland och rotelchef Sune Nordh ljög om Bollnäsvåldtäkten – De mörkhyade gärningsmännen kunde inte svenska

Polisen vägrar hjälpa den gruppvåldtagna flickan i Bollnäs

Svensk flicka gruppvåldtagen – då anordnas manifestation mot rasism

22-åring gripen misstänkt för Bollnäsvåldtäkt

 • kirre

  SMR är en nazistisk organisation. Kallar sig för nationalsocialister, låter bättre. Hyllar öppet och ogenerat Adolf Hitler. Jag kan ha en viss respekt för en organisation som så oförblommat hyllar den nationalsocialistiska ideologin, och inte sticker under stol med att dom vill avskaffa parlamentarismen och demokratin.

  Undrar bara hur fan det skall gå för Sverige och svenskarna, som dom påstår sig värna om, ifall nu dessa nazikoryféer kommer till makten? Hur blir det med fackföreningar, yttrandefriheten och föreningsfriheten?

  • http://www.facebook.com/people/Peter-Nilsson/100002161299559 Peter Nilsson

   ”fackföreningar, yttrandefriheten och föreningsfriheten” är ju i praktiken redan borta. Så vari består skillnaden mer än att sk Demokratiska partier har makten idag?

   • kirre

     Det kanske är sant att dom flesta frihetsbrgreppen är slaktade. Men jag tror inte att organisationer som SMR kommer att återinföra dom.

  • Andersonszkan

   Hur blir det med fackföreningar, yttrandefriheten och föreningsfriheten?

   Jag tror att man kommer att få tillbaka dem – för de är ju så gott som avskaffade nu. Har du inte märkt det?

   Sverige är ju lika fascistiskt som Nazityskland var – fast här är det invandrade trojaner som håller i marionetternas snören.

   I Nazityskland kunde du ställa dig på gatan och kritisera regeringen – resultatet blev att du blev påpucklad av någon förbipasserande stormtrupp, kanske blev av med jobbet och kanske hamnade i fängelse. Judiska kvinnor kunde gå omkring på gatorna utan att riskera att bli våldtagna. I ett senare skede deporterades judarna från sina bostäder för att ariska tyskar ville ha dem.

   I PK-Sverige kan du ställa dig på gatan, läsa ur SDs partiprogram och kritisera islamiseringen av det svenska samhällett – resutetet bli att du blir påpucklad av Reinfeldts stormtrupper, vänsterpatrasket, blir utesluten ur facket och kanske förlorar jobbet. På gator och torg står PK-politiker – tom självaste Statsministern och manar till utomparlamentariska metoder och deportation av sverigedemokrater. Svenska kvinnor utsätts för systematiska gruppvåldtäkter av de muslimska trojanerna med regimens goda minne. Svenskar vräks från sina bostäder därför att den muslimska adeln vill ha dom.

   Är det så stor skillnad?

   • http://twitter.com/Par_Sjogren Pär Sjögren

    Det där är rena lögner från din sida, du borde läsa boken ett annat tyskland för att få dig en annan bild av hur det var.

    • Andersonszkan

     På vilket sätt ljuger jag – kan du precisera dig lite?

  • http://farligatankar.wordpress.com Farliga Tankar

   Yttrandefriheten är i praktiken redan avskaffad, fackföreningar styrs av marxister och utestänger människor med fel åsikter. Föreningar får vi fortfarande ha, men vi tvingas idag kvotera in så kallad ”mångfald” om vi ska få fortsätta.

   ”Nazism” är en sammandragning av ”Nationalsocialism”, det vill säga en i grunden socialistisk idéströmning. Skillnaden är dock att den syftar till en befolkning, den egna.

   Mitt val ligger inte hos SMR då de står för lite annat än det jag gör, men vad jag har förstått så handlar det inte om att avskaffa varken parlamentarismen eller demokratin utan mer om att ersätta den i en annan form. Själv brukar jag säga att jag vill avskaffa den diktatur jag lever i och ersätta den med demokrati.

   • kirre

    Jag är väl medveten om att yttrandefriheten i praktiken är avskaffad liksom att fackföreningarna styrs av marxister. Men kommer det att bli så mycket bättre för den enskilde medborgaren med SMR i ledningen?

    Det finns ju för fan en uppsjö av ”nationella” partier/organisationer i dagens Sverige. Alla har sin führer som sitter inne med den yppersta av alla sanningarna. Jag känner väl till hur extremistiska sekter fungerar då jag själv var en av medlemmarna i 68 års rörelsen. Vi förökade oss genom ständig delning. Bara att byta flagga på skiten. Röd som blå är egalt. Nu gäller det för oss sverigevänner, och vi som vill sveriges väl att vi samlar ihop oss under en fana och slår tillbaka. Då går det inte att var och en står i ett gathörn och heilar och delar ur flygblad. Det går inte hem att ranta runt  med rakad skalle och vara kropps tatuerad. Medelsvensson som sätter den politiska dagordningen vill ha politiska företrädare som är maskinklippta i nacken.

    • http://farligatankar.wordpress.com Farliga Tankar

     Jag kan inte svara för hur ett styre under SMR skulle se ut eftersom mitt politiska hjärta befinner sig på annan plats. Vad jag skrev ovan vara bara rena reflektioner på ämnet.

    • http://twitter.com/Par_Sjogren Pär Sjögren

     Här står det hur vi skulle styra sverige: 
     http://www.nordfront.se/framtidens-styre.smr

     • kirre

      Jag har läst på om SMR-s framtida samhälle, och det är skrämmande läsning. Ett samhälle som jag tar definitivt avstånd ifrån till alla delar. Sverigedemokraternas politik passar mig mycket bättre och jag stödjer SD-s politik som är realistisk och fullt ut genomförbar.

  • Bolivera

   Du foredrar tydligen NKVD.Vet du vad komunisterna astadkommit?Tydligen
   inte.Lar dig nagot om hur det var i Sovjet och DDR.Nar din sjalvdoda hjarna
   sovd av komunistpropaganda mot formodan vaknar upp kan vi diskutera
   saken.

   • kirre

    Jag stödjer Sverigedemokraterna. Har röstat på SD i de senaste valen.

    • Bolivera

     Bra.Da far du ursakta pahoppet.

     2012/8/24 Disqus

 • pica_pica

  Jag har länge befarat att det skulle dyka upp en del organisationer, ja rent av politiska partier som får SD att blir rumsrena. Detta kan vi tacka 7-klövern för. När ska de börja lyssna på sina väljare? 

 • Denoroligedemokraten

  Visst är SMR en mycket tvivelaktig organisation, men stöder du ”anti-rasisterna” så stöder du indirekt gängvåldtäkter på svenska flickor. Då är det bättre att hålla sig hemma.

  • Kullen

    Det är bättre att stå för det man tycker än gömma sig hemma.

   • Denoroligedemokraten

    Ja, det har du rätt i.

 • 585961

  Dra in statsbidragen till denna konkurshotade  tidning , skattebetalare vill varken läsa eller betala för eran skittidning med lögner varje dag, och något stöd av tänkande realister i Bollnäs får ni nog inte heller dom håller sig hemma och tänker på  våldtäktsdrabbade och misshandlade svenska medborgare i stället

 • H@ck£r

  SD verkar aningen slappa mot SMR.
  Man kanske skulle söka medlemsskap där istället å få upp den knutna näven ur fickan.

  *fria tankar*

 • svartamalin

  Genom historien och idag flyter mycket blod och död som kommunismen är ytterst ansvariga för. Vi har ett kommunistparti (V) i Sverige i dag som hyllar all världens kommunist-diktaturer. Organisationer som EXPO och AFA  styrs av kommunister och som uppviglar till ”kamp” mot Sverige och oss svenskar . Det ser vi nu i Bollnäs-där kommunisterna ställer sig mot en rånad,misshandlad och våldtagen ung svenska och manifesterar sitt stöd för uländska förövare – Understödda av hela den svenska vänstermedian samt stöd från Lars Ohly och andra högt uppsatta kommunister.   Fy för AFA/EXPO som reser runt i skolor och sprider kommunistpropagand som indoktrinerar våra unga i dess känsligaste ålder. Som i Sovjetdiktaturstaterna och idag samma i Kuba,Nord-Korea, och nu verksamma övriga kommunistländer i världen…Nationalsocialistiska länder finns inte!!! Men däremot uppsjö av kommunistiska . Var har vi svenska föräldrar som inte skyddar sina barn för kommunismen??

  • Bolivera

   Svp.Ni tycks vara dom enda som har forstatt den nuvarande faran.Jag
   onskar att ni som dom enda som har kurage att vid rostningen2014 agerar vakter mot valfusk.Min onskan ar att vi samlar alla tillgangliga resurser for att  som
   det sista hoppet ar att rosta pa SD.Om eller nar dessa nuvarande parasiter 
   har forpassats till historiens sophog ar det dags att starta patriotiska partier.
   Ratta mig om jag har fel.

  • Erik_den_Helige

    Det kommer att flyta mer blod. Död och lera blir våra barns framtid men korp och kråka kommer iaf få sin mat.

 • Oberst

  Mångfald = enfald

  Rasism = Nationalism

 • pica_pica

  I Tyskland har vi sett marscher på flera ställen av ”die unsterbliche” de odödliga. Det stod i artikeln av de även har startat i Sverige? De marscherar i fackeltåg med vit masker över ansiktena och ligger misstänkt nära nazismen.

 • Bolivera

  Hela Helsingland.Har ni sma korkade barbidockor konsdrift?Troligen inte
  ni ar skapta som Barbidockor utan kon.Ni anser att det ar ratt att dessa 
  forbannade NIGGRER och arabiska okenrottor Knullar svenska smaflickor
  som dom vill for att sprida aids och andara sjukdomar.Jag onskar att
  ni far leva tillrackligt lange for att se era foraldrar do i missar for erta idiotiska
  hjarndoda fantasier 

 • Bolivera

  Ni som sager att det ar nazister som forsvarar svenska intressen sa har ni en nazist till 
  Har.Endast en idiot i er forvirrade vard kan forsvara dessa javla rottor och ni ar samma
  sorts rottor.Ni kanske inte har tankt pa att en dag forr eller senare stalls ni till svars
  for era landsforradiska ideer. Har ni sett nar Saddam Husein hangdes?Om inte tank pa 
  er framtid,