Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Krönika: Svensk media i ett nötskal


MEDIA FAIL! Nu förtiden borde det vara varningstext innan morgon-TV och på pressen i allmänhet. Den otroliga rasismen som brer ut sig där är helt makalös. I den småländska byn Forserum har en grupp ungdommar terroriserat samhället ganska länge. Men det är först när de attackerar folk med ett visst ursprung som ”godhetscirkusen” i media börjar.

Nu har godhetscirkusen inte bara börjat, den går på overdrive. Morgonsofforna flockas av proffstyckare från EXPO och dess åsiktskontrollanter. Ledarsidorna får aldrig nog i att använda ordet RASIST i parti och minut. Att svenskar har blivit drabbade av denna konstellation av ungdomar viftas bort lättare än en mygga på en kräftskiva. SOMALIERNA är ”offer” och svenskar är gärningsmän, helt plötsligt glöms alla stenar som kastats mot polis, ambulanser och brandkår av SOMALIER bort. Alla hundratals eller tusentals rån begågna av SOMALIER är lika glömda. Nu har minsan en somalisk förening fått ett fönster krossat. Drevet mot kommunen och kommunens representanter är fullständigt. EXPO’s maskineri pumpar ut sin propaganda. – ”SVENSKARNA ÄR RASISTER”.

Samtidigt sitter snorungarna som sparkade ner den äldre mannen i Kortedala och ljuger arslet av sig i rätten, hånler in i vännernas kameror och lägger ut bilderna på Facebook. Svensken knyter näven i fickan ännu hårdare, men jag märker en oerhörd skillnad från bara för ett par år sedan. Folk pratar om det, de pratar om orättvisorna. De har upptäckt att media är förljugna. De känner inte igen EXPO’s beskrivningar av verkligheten, inte Aftonbladet eller Expressen heller. Deras trovärdighet är noll, EXPO’s trovärdighet är NOLL.

Till och med socialdemokrater har börjat tvivla på ”godhetscirkusen”, det är ett mindre paradigmskifte som sker nu. NU, inte snart. Det sker nu när du läser denna text. Vi läser varje dag att dagstidningar, kvällstidningar och etermedia sparkar folk till höger och vänster. Det är inte något som bara har med internetmedia att göra, det har med deras rapportering att göra. Folk är trötta på det PRAVDA-liknande propagandatrumandet.

Jag tror Forserum och Kortedala är vändpunkten, är jag för optimistisk? Eller kommer det fortsätta i samma lunk som förut?

Diskutera gärna, bland mina PK-vänner är det helt klart ett helt annat debattklimat än bara för ett par år sedan. Även bland fackligt aktiva och gråsossar.

Tingeling

 • Andersonszkan

  Så väl skrivet, det är bara att hålla med :)

  När en somalisk fönsterruta krossas av en svensk ungdom då blir PK som en uppretad getingsvärm och mobiliserar för att svärta ner svenskarna och hoppas att skiten i slutändan ska fastna på SD -  men när syrianska invandrargäng i Södertälje misshandlar somaliska kvinnor som är ute med sina barnvagnar – då är det knäpptyst.

  Du har rätt Tingeling, naturligtvis kommer verkligheten att komma ikapp PK-patrasket och deras apologeter -  låt oss bara hoppas att det inte dröjer allt för länge.

  • Andersonszkan

   Apropå varningstext på svensk PK-media; det behövs inte, gör som jag och sluta konsumera deras fekalier – jag blir bara illamående av att se på alla förljugna psykopater som avlönas av våra skattepengar där dom sitter med sina självgoda hånflin och ljuger oss rätt i ansiktet.

   • j_london

    Jag ser att vi har både det ena och det andra gemensamt. Det är många år sedan jag också slutade med både lokala och nationella  fekalieutsläpp. Redaktionella: såväl visuella som audiella!

    På så vis tycker jag att man sparar sig själv ganska mycket… man upplever tillvaron som mer balanserad. Utan den svenska muslim- och mångkulturpropagandan klarar man sig fenomenalt bra!

   • http://www.gillasportal.st/gillasart_fram.htm Gunilla Rasmusson

    Jomenprecis!

    Detta blir tydligare och tydligare. Tror de verkligen själva på det de sitter och rabblar upp?

  • Stigalj

   Och när en svensk pensionär blir mördad av en svartmuskig ”berikare” pga ett parkeringsbråk då kallas det för ”möte mellan människor” i Expressen.

 • http://lawandfreedom.info/ Hans Erling Jensen

  Det handlar om pengar – inget annat!

 • Strandnypon

  Jag såg inslaget i TV-nyheterna igår…….jag känner ett inre raseri.
  Det värsta är att majoriteten av befolkningen i Sverige går på denna ensidiga propaganda.

 • http://www.facebook.com/people/Bengt-Idestam/100000872502275 Bengt Idestam

  Du är för optimistisk. Det måste bli mycket värre innan det blir bättre. Folk är blinda, rädda och lättlurade. Men med tanke på de som står och väntar i entrén så kommer det gå relativt snabbt att nå ”rock bottom”

  Men hjälp för all del till, sluta hjälpa staten med skatteintäkter. Jobba så lite som möjligt. Köp så lite som möjligt. Idka byteshandel.

  • Andersonszkan

   Och framförallt; BETALA INGEN TV-LICENS!

   • j_london

    Hmmm… jag har rent samvete sedan 32-33 år tillbaka. Vilket i klartext betyder att jag ALDRIG betalat en enda svensk krona i TV-licens. Och heller ALDRIG kommer att göra!

    Och det är jag stolt över!

    Har haft besök av STASI åtskilliga gånger. Och jag älskar att kalla dem för STASI, då de flesta av licensspionerna helt brukar tappa fattningen och glömmer att de skall uppträda auktoritärt och med viss dignitet.

    Men vi ordet STASI glömmer man plötsligt av sig och den statliga representationsfernissan flagar plötsligt som billig akrylfärg på husväggens exponerade solsida!

    • Andersonszkan

     Haha – fin metaför. Deras prpoaganda är just som dålig plastfärg :)

    • Bolivera

     Du har sett ljuset.Anfall ar basta forsvar.

    • Johan Rydberg

     Bra, Köp inte Dagens Nyheter, Svenska Dagbladet, Expressen eller Aftonslasken. Säg det till era vänner och bekanta.  Allt fler svenskar verkar ha vaknat upp och insett vad vi blivit utsatta för de senaste decennierna.: Ett gigantiskt svek och landsförräderi personifierat av F. Reinfeldt.

 • TorgnySund

  När jag lyssnade och läste om Forserum & Kortedala i Pk-media idag, så tyckte jag det klingade så falskt att det inte kan undgå någon, att media nu har nått en punkt av ”no return”. Jag hoppas det. Då kan vi bli fler att stötta varann i att bojkotta dem som ljuger.

 • http://www.facebook.com/people/Gunhild-Larsson/100003462692025 Gunhild Larsson

  Tänk att expressen har tagit upp hur snorungarna sitter och hånflinar och ljuger i rätten. Det var inte väntat..
  http://www.expressen.se/gt/atalade-pojkarna-skrattar—i-ratten/

  • SM811

    När det skrivs om det på internet och de är här och läser har det kommit till en punkt att de måste skriva om det. Deras förljugenhet går inte hem längre. Finns ingen som jag har pratat med som är positiv till massinvandringen utan alla är förbannade.

 • http://www.facebook.com/people/Maria-Lindstrom/630692648 Maria Lindström

  Svensk media har ibland lite ”nyhetstorka” även om det finns massor att skriva/tala om i sina nyheter….

  Låt oss ta gårdagen 22 augusti 2012 – bland huvudnyheterna fanns den där fantastiska/jätteotäcka nyheten att amerikanska porrskådisar måste sluta filma i ca 1-2 veckor för de går en pencillinkur för det finns tydligen syfilis i branschen!!

  STOPPA PRESSARNA!!

  *suck* Jag menar, vem farao bryr sig om en sådan nyhet? Porr i all ära, men på SR’s nyheter???  Snacka om lyfta på stockar o sten efter nyheter att fylla ut de där 5 minuterna av nyheter som ska var var och varannan halvtimme!”

  I morse så var det gråt o kvädan på SVT’s morgonsoffa angående Forserums äckliga små rasistmonster….  Vilket det lilla jag kan tyda från Flashback-tråden inte är annat än små ligister så som varje småstad har (krossar de inte fönster så drar de upp blommorna i de prydande urnorna på stan).  Jag avskyr vandalism i vilken form det än tar sig.

  Men om Cedvander och hur den rättegången går – inte ett endaste pip….  Det ska tydligen kvävas i sin linda.

  Det går en liten konspirationstanke Flashback till varför Forserum och stenkastningen får så mycket rum i SR/SVT är just för att de inte vill att blickar ska riktas mot de äckliga ungarna som slog Cedvander sönder o samman. För får vanligt folk reda på att det är invandrar barn som gjorde det – ja då spricker mycket av PK-ballongen (ehh PK-blåsan?)

  Från min egen lokalblaska – na.se – där gick de i taket för några dagar sedan då någon HITTAT en golfboll med ett hakkors på… det var ett under att ingen var tvungen att byta blöjor på upphittaren av bollen….

  Nyheter från världens slaskblaskor är förmodligen mycket bättre än vad vi får serverat oss här i Sverige.

   

  • Andersonszkan

   Dina slutsatser är helt riktiga; svensk Pravdamedia vill flytta fokus från att 7 blatteungar misshandlade och skadade en svensk pensionär för resten av livet.

   7 blatteungar vars föräldrar troligtvis aldrig bidragit med en enda krona till den svenska ”välfärden” utan bara är kvarnstenar runt halsen på de svenska naiva skattebetalarna – och nu ska vi dessutom betala för offrets vård, polisinsats, rättegångskostnader, rehabilitering av slynglarna mm mm.

   För att flytta fokus från denna fullständigt groteska händelse så skapar man en hel hönsflock av en sten som krossat en fönsterruta i en somalisk lokal

   Och vad gäller den krossade fönsterrutan så tycker minister Ullenhag att ”Det är brottsoffren som har rätt beskriva”

   Gäller detta även brottsoffret Cedvander som fått sin skalle krossad?

   • elefantter

    Angående din avslutande fråga : Jag tror att du uttrycker dig väldigt olämpligt när du kallar Cedvander för brottsoffer.
    Cedvander har såvitt jag vet ingen invandrarbakgrund, och kan därför inte vara brottsoffer. Däremot har han varit närvarande då någonting som till en början förefall att vara ett brott har inträffat, och det ska han ställas till ansvar för.

    ”Det är brottsoffren som har rätt att beskriva”, det stämmer, det är regel 2.
    Men du utelämnade regel 1 : ”Det är dom svarta som har rätt att vara brottsoffer”.

    • Andersonszkan

     Du har nog rätt – en svensk kan aldrig vara brottsoffer; vi kan bara vara i vägen, eller på fel plats vid fel tidpunkt.

     • Oxis

      Bara genom vår existens förorsaker vi de brott invandrarna begår.

     • Andersonszkan

      Precis – den dagen svensken är utrotad kommer dom att bli snälla som lamm och ägna all sin energi åt att jobba och betala skatt.

   • Oxis

    Fråga Ingers familj i Landskrona, fråga Rudolf i sjuksängen med brännskador efter ”ett mångkulturellt berikande möte” med en somalier. Då är media tysta!

 • Lena2222

  I NA anser dom att det som händer i Forserum handlar om etnisk rensning…….ska man skratta eller gråta?

  http://na.se/asikt/ledare/1.1777717-etnisk-rensning-smaland
   

  • http://www.facebook.com/people/Maria-Lindstrom/630692648 Maria Lindström

   Det som är lite mer uppfriskande är de många svaren som ledaren har fått. De talar för att börjar röra på sig i folks huvuden… allt är inte svart på vitt eller vitt på svart som det var tidigare… det finns mera bakom kulisserna…

  • http://www.gillasportal.st/gillasart_fram.htm Gunilla Rasmusson

   Men vad är detta för trams?!!  Vad är det som händer med svensk media?

   Vad gäller trakasserier av judarna i Malmö så är detta från muslimer och inte från Malmöborna.

  • Stigalj

   Tidningarna har en absurd inbördes tävlan om att formulera de smaskigaste rubrikerna och presentera de mest absurda konspirationsteorierna. Dom har väl gått på myten om att enbart skotten i Sarajevo startade Första världskriget och enligt samma sorts dominoteori resulterar en kastad sten i ett fönster till etnisk rensning och folkmord. 
   PK-journalister är inte så dumma som man tror, dom är f-n så mycket dummare.

 • NathanielBashevis

  Är det helt klarlagt att det rör sig om pursvenska ungdomar i Forserum? De har ju inte stått ngt om ungdomsgängets etnicitet direkt.

  • Stigalj

   Om det hade varit klarlagt att det var svenska ungdomar hade Aftonhoran och Sexpressen hängt ut dom med både namn och bild. Slutsats: Det är invandrarungdomar, rasistiska sådana som vanligt.

 • Bhoman

  Gänget kan väl ändå inte vara annat än andra invandrare .
  Annars skulle dom aldrig försöka få det till att det inte är rasism .

 • http://3kronor.wordpress.com flumnisse

  det vi kan göra nu är att följa msm exempel och understödja lägga focus på det som sker nu och blir allt mer uppenbart, bevaka och rapportera om kortedala och forserum…

 • PETER NYMAN

  Jag tycker verkligen synd om dess stackars ungdomar och deras familjer som utpekas som rasister,av ett media kör som älskar att förfölja och smutskast barn och familjer,men här finns inga socialekonomiska faktorer att ta upp.Familjerna är SVENSKA SKATTEBETALARE försörjer 83% av alla Zoomalir i SVERIGE har ingen brottslig bakgrund
  Dett här dessa saker som gör dom till tacksamma offer för medias häxjakt.Denna häxjakt och förföljes leds av Hamilton och hennes något IQ nedsatte Kurdiske Expo ledare
  Både Hamilton och Expo försöker nu att vinkla saken så dom verkligen kan smutskasta dessa SKATTEBETALANDE ÄRLIGA familjer.

 • kaamins

  Jag tror att du är för optimistisk. Jag har tappat allt förtroende för våra vidriga politiker , och jag tror inget kan ändra deras sätt att förstöra och ta död på detta land. tyvärr.

  ;Men jag kanske är för pessimistisk ?

  • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

   Jag tror att du är realist.

 • Bolivera

  I diktaturlander dar demokratin inte existerar tjatar regering och media
  oupphorligt om demokrati.I Serige ar det rasismen det tjatas om och
  den har inte funnits men med nuvarande utveckling kommer den.Tacka
  regering och media for det.

 • Suecote

  Tack och lov att det sovande folket håller på att vakna. Det hänger säkert också ihop med ett generationsskifte, de som nu kommer in i vuxen ålder har vuxit upp mitt i multikultihelvetet och vet precis hur det är och vad media förtiger. De bor inte på gräddhyllor eller Södermalm och sväljer allt media basunerar ut, de är verklighetens svenskar. Detta kommer att märkas mer och mer, inte minst i valet 2014 :)

  • http://www.gillasportal.st/gillasart_fram.htm Gunilla Rasmusson

   Det finns faktiskt en stor del som inte sover, och som är klarvakna. Det är vi som är födda på 30-40-50 talet och som har sett det bästa av Sverige och sedan sett hur vårt land sålts ut till förfall år för år. Vi finns och vi är förbannade, var så säkra!

   Själv är jag född 1947

 • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

  Reinfeldt är en synnerligen farlig man. Han vet mycket väl att det går åt h-e och han låter det gå åt h-e därför att han vill det. Jag kan bara tänka mig att det har med hans bakgrund att göra. Att det genetiska arvet har stor påverkan på de beslut han fattar. Dom andra politikerna följer sin herre och vågar inte annat. Det finns bara ett sätt att få slut på detta. Christer Petterson, du är förlåten. Kom tillbaka. 

  • Bolivera

   Aven den skyldige,bara han har skarp amunition.

   • Sven Olsen – (argdansk)

    Ja det är väl bara i Sverige man fortfarande tror på Christer Petterson-fabeln.

    Det som hände martyren OP var ju en regelrätt avrättning, och orsakerna kan man ju fortsätta spekulera om.

    Det omedelbart positiva i OP-avrättningen var ju att politikerna uppförde sig väldigt väl väldigt länge – ända tills de upptäckta att det inte var en ny samhällsfrämjande trend, men en enstaka händelse.

    • Stigalj

     ”Enstaka händelse”… Menar du att Anna Lind begick självmord?

     • Sven Olsen – (argdansk)

       Nej – absolut inte, men lägg väl märka till varifrån mördaren kom!

      Så Anna Lind är inget bra exempel på ett offer för högerextremism, eller?

     • Stigalj

      Jag missuppfattade dig, trodde du menade all form av extremism och mord på minisitrar.

  • Sven Olsen – (argdansk)

   Reinfeldt hela uppträdande under de åren han suttit som regim-bas har ju färgats av bl a hans rädsla för vita människor, vad det verkar.

   Att han avskyr och hatar svenska folket och svenska nationen är ju tyvärr bortom all tvivel, men att han var så rabiat att han  säljer ut landet till islamistiska intressen – och det är ju den enda slutsatsen man kan dra av att Moderata Spridningspartiet blånekar lämna ut uppgifter om bidragsgivare och -belopp – något som är klart olagligt, men inget händer, för troligtvis är många högt uppsatta inom riksdag och förvaltning inblandade.

   Så Lill-Mullah Fredde – upp till bevis – fram med information och siffror, eller förbered dig på polisanmälan om högförräderi, förskingring, tagande av mutor och svek mot huvudman – sammanlagt borde det kunna rendera ett totalstraff på 15-20 år!!  Dödstraff är ju tyvärr avskaffat i Sverige, det kunde annars blivit ett avskräckande exempel för andra som vill leka Quisling.

  • Oxis

   Han hatar nog alla helsvenskar för att han inte är det själv utan har ett dunkelt påbrå av neger, lettisk zigenare och tydligen någon italienare i bakgrunden på sin fars sida. Om han hade gjort upp med sitt inre oförlösta hat hade han nog fört en annan politik. Men självintrospektion ligger nog inte för Reinfeldt, inte heller att saker inte uppkommer ur tomma intet utan att allt som händer och alla företeelser(som t.ex. SD) är en följd av något.

 • rammel

  Svensk media är nog sämst i världen och då räknar jag diktaturer som s.arabien, kina och nordkorea.

 • Leikin

  Jag skäms för att jag en gång röstat pån ”sossen” herr Reinfeldt. Gösta Bohman vrider sig säkert i sin grav när hans ser vad som hänt med hans gamla parti.

 • PerAnders64

  Det handlar om pengar. Att blåsa upp den (obefintliga) svenska rasismen göder många ”experter”, typ Expofolk. De tjänar grova pengar på detta. Inte tror ni väl att de ställer upp gratis i TV-sofforna? Tänk på alla projekt som lättvindigt får stora pengar av skattebetalarna. Vad skulle dessa ”experter” annars så lätt få så mycket pengar ifrån? Det är allmän consensus bland mediafolk att blåsa upp och upprätthlla

 • PerAnders64

  Upprätthålla ett starkt sken av rasism i Sverige. Dessutom tar det fokus från riktigt allvarliga invandringseffekter som ekonomisk kollaps, neddragning av vård, skola och omsorg

 • zelotai

  Om en somalier blir utsatt för brott är han en somalier, om han begår ett brott är han svensk.

  • j_london

    Mycket bra. Precis så förhåller det sig i muslimlandet Sverige!

  • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

   Kärnfullt! Den meningen kan jag referrera till för framtida bruk. 

 • Lucidor

  Det brukar ju heta att det inte är ens fel när två träter. Varför har inte media tagit detta i beaktande när det gäller incidenterna i Forserum? Detta har föranlett följande frågor från min sida:

  1) Har verkligen de stackars somalierna på orten bara suttit helt oskyldigt och utan förvarning eller orsak blivit angripna av lokala rasistiska etniska svenskar, eller har något annat hänt som föranlett angreppen?

  2) Jag och jag tror många med mig har, åtminstone initialt,  reflexmässigt utgått från att det rör sig om etniska svenskar som bestämt sig för att jävlas med somalierna. Gänget var tydligen känt av polisen men vad är det dom säger att det inte lika väl kan vara invandrare i den gruppen? 

  Om det är någon av er som brukar läsa eller kommentera här som har koll på detta kan ni väl höra av er för att skingra spekulationerna och ersätta dem med fakta?

 • Johan Rydberg

  Ända sedan jag fick rösträtt har jag röstat pa moderaterna. Aldrig mer!

  Fredrik Reinfeldt har flera ganger uttryckt sin avsky inför svenskar och jag tar honom pa orden. 

  Att hans hustru lämnat honom, fadern är alkoholist och en
  av sönerna välkänd inom Facebookhatgrupperna lär inte göra honom minde psykotisk.

  Jag är uppriktigt skrämd över att denne man är statsminister i Sverige,

  • O_Rolig

   Jag röstade på M i mitt första val 1991. Det misstaget har jag inte gjort om sedan dess!

 • http://www.youtube.com/watch?v=f8GvE6-y_m0&feature=youtu.be Wikimigria

  ”Vi och dom” är medvetet att påverka invandringskritiker psykologiskt att vi ska känna skuld och skam för ”vi” ställer grupper med ”dom”

  Dom som faller för detta får då ångest och skuld och skam känslor och förstår inte att Regeringen sedan med gott samvete själva skapar ”vi” och ”dom”

  Där ”dom” snarare verkar vara vi infödda etniska svenskar

 • StefanTenn

  Har sett citatet tidigare, men endast reflekterat över att statsministern legitimerar politiskt  våld mot SD. Vad jag däremot förstod först nu, är ju att han faktiskt fördömer Sverigedemokratisk politik som illegitim, som hatfylld och segregerande. Den mannen har fastnat lika hårt i sitt skruvade tänk som en militant islamist.

  • Andersonszkan

   Han är ju en militant islamist!

 • j_london

  Till Sven Olsen – (argdansk)

  Jag har faktiskt polisanmält Reinfeldt för just det som du anför… det är två år sedan.

  Även till KU, JK och JO… Alla ”instanser” svarade utom polisen, trots
  ett par påstötningar. Det hjälper förstås inte att EN enskild medborgare
  vidtar sådana åtgärder, det måste till massiva insatser genom massor av
  anmälningar och ifrågasättanden.

  För egendel innebar det i alla fall att åtminstone tre av mina
  anmälningar blev diarieförda; krävde dessutom verifikationer på Dnr.

  Har även skrivit ett par gånger till SD centralt, och man måste kräva av
  KU att man frågar ut och ifrågasätter – med hjälv av medicinsk expertis
  – Reinfeldts psykiska hälsa. Det står inte rätt till; för att
  konstatera detta behöver man inte vara läkare. Det kan en normalbegåvad
  människa med sunt förnuft ganska enkelt konstatera.

  Det är mer än jag som hävdar att Reinfeldt är psykiskt instabil och
  lider av en obearbetad psykos, vilket utvecklat honom till en farlig psykopat.

  Jag har bland annat hävdat att, precis som en rörmokare, advokat, förskolelärare, murare, polis…

  Konsekvenserna blir dock fruktansvärda då en psykisk åkomma drabbar ett
  lands statsminister… det ser vi dagligen groteska bevis för.

  Reinfeldt måste villkorslöst underkastas en psykoloigisk undersökning. Innan det är för sent för Sverige… Och detta krav MÅSTE snarast komma från SD.

  • 585961

   Anmäl  honom till Europadomstolen också    

   • j_london

    Ja visst, det borde man naturligtvis göra!

  • Andersonszkan

   Nu blev jag djupt imponerad – javisst är det så man måste göra, vi måste påtala det uppenbara och kräva åtgärder. Och det där med diarieföringen är ju utmärkt – den dagen han sitter i tvångströja, vilket jag är övertygad om att han kommer att göra förr eller senare – det är ju bara att titta på hans närmaste släkt; alkoholiserad farfar och ytterst våldsbenägna barn, så är det bra att det finns dokumentation på att det finns folk som påtalat hans tillstånd.

   • Andersonszkan

    Reinfeldt, despoten som flyttat fram en islamist till plats 5 på vallistan. Denne islamist har bland annat bjudit in Salah Sultah som talare till Bellevuemoskén i shariaghettot Gamlestaden i Göteborg. Salah propagerar bland annat för utrotning av judar. Fredrik Reinfeldt har dock fullt förtroende för sin partikollega.

    Kan man inte tipsa CIA så att dom kommer hit med en specialjet och hämtar honom?

    Som dom där egyptiska terroristerna.

    • Johan Rydberg

     Jag röstade pa moderaterna 2006. Jag kan inte säga att jag skäms eftersom det var det alternativ som fanns savida man inte ville rösta pa det röda blocket. Jo. visst, jag angrar mig nu. 

     Reinfeldts uppträdande och hans uttalande har fatt mig att fundera kring hans mognad och psykiska tillstand.Det har visat sig gang pa gang att han är smaaktigt tarvlig och har svart med att dämpa sina agressioner mot framför allt sverigedemokrater. Han är raka motsatsen till en landsfader motsvarande Per-Albin Hansson eller Tage Erlander.Hans arrogans och förakt mot dem som  valt honom till statsminister lyser igenom. Han är en psykologisk gata, denne man, samtidigt som han uppenbarligen bestämt sig att förinta Sverige som nation.

     • Andersonszkan

      Håller med i varje stavelse, tom att jag röstade på M av samma anledning.

  • Erik_den_Helige

    Ett solklart fall av LPT-lagens § 47 . Det är bara att se till att en läkare skriver en handräckningsorder för VI-bedömning så är det kört för Sweinfelt

 • O_Rolig

  Vi kan hoppas Tingeling, men förmodligen måste det i detta land sjukt av kulturell immunförsvarsbrist först bli värre :(

 • Lantbrukarn

  Värdfolket skiter man fullständigt i, så länge man får gosa med nyadeln och tycka synd om förbrytarna så är allt i sin ordning i landet falukorv!

 • Pingback: “Äckligt av Åkesson” skriver Aftonbladets Anders Lindberg « Sweden Confidential

 • Pingback: Mjölkattacken i Forserum var ren lögn « Sweden Confidential