Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Fyra turkiska bröder saknar tydligen lokal – igen


KULTURBERIKNING Stenar ven mot polisen medan bilar brann när våldsamma kravaller bröt ut i Rosengård i slutet av maj. Nu åtalas 24-årige Turan Bulut som misstänkt för att ha lett och planerat attackerna mot poliserna.

Kravallerna för tre månader sedan startade vid en livsmedelsbutik i Rosengård när narkotikaspanare skulle ingripa mot misstänkta knarkförsäljare, tre bröder till 24-åringen, 20-åriga tvillingarna Ramazan Bulut och Serif Bulut samt 18-årige Irfan Bulut åtalas för narkotikabrott. 18-årige Irfan Bulut åtalas även tillsammans med 24-åringen för våldsamt upplopp.

Stenkastning mötte polisen i Rosengård den 22 maj. Ett 30-tal män kastade sten mot polisen. Precis som vid en del andra kravaller började bråket med anlagda bränder. En moped antändes och sedan två bilar. I takt med att situation förvärrades anlades ytterligare en brand i ett sophus. Polisen drog samman cirka 40 poliser till området och möttes av ett 30-tal män som visade sig vara beväpnade med stenar.

I åtalet mot 24-årige Turan Bulut pekas han ut som anförare till vad kammaråklagare Hans Harding beskriver som ett ”våldsamt” upplopp. Åklagaren hävdar att 24-åringen och andra personer velat locka dit polisen genom att se till att bränder startades och har även ett vittne som ska beskriva hur det gick till.

När polisen samlade sig för att agera mot klungan ska 24-årige Turan Bulut vara den som kastade första stenen mot en polisman. I förhör beskriver polismannen hur stenen var nära att träffa honom i ansiktet. Den stenkastningen blev inledningen till att flera i klungan slungade i väg ännu mer sten men också flaskor mot poliserna.

18-årige Irfan Bulut ska då ha kastat en sten mot tre poliser som stod med ryggen mot honom. Ingen av poliserna träffades. 18-åringen greps och visade sig dessutom vara misstänkt för att bland annat ha sålt knark. Även 24-årige Turan Bulut greps på platsen men nekar helt till att ha kastat någon sten.

18-årige Irfan Bulut erkänner däremot. Polisinsatsen den 22 augusti pågick under hela natten och avslutades först tidigt på onsdagsmorgonen. Den yngre brodern släpptes efter två dagar. 24-årige Turan Bulut blev däremot häktad och släpptes på fri fot i slutet av juni.

Expressen

Malmö tingsrätt åtalar:

 • Irfan Bulut 1994-06-28 Ramels väg 145 i Malmö.
 • Ramazan Bulut 1992-03-06 Ramels väg 145 i Malmö.
 • Serif Bulut 1992-03-06 Ramels väg 145 i Malmö.
 • Turan Bulut 1987-10-18 Ekebergavägen 1 i Påarp, medborgare i Turkiet.
 • Mål nr B 5266-12

Förvånande nog, så är bröderna tydligen dömda innan, nämns i bloggen Nätverk mot PK

Kammaråklagare Hans Harding yrkar inte på att den turkiske medborgaren Turan Bulut ska utvisas vid fällande dom.

 

 • nitohu

  Här har ju faktiskt Expresen ( åtminstone när jag kollade ) glömt den sedvanliga pixlingen.Vem som helst kan ju nu se att det rör sig om en kulturberikare.Semestervikarie kanske ?

  • http://avpixlat.info Realisten70

   Fast kanske kändes meningslöst att pixla en bild när man vet att det var Rosengårdsfolk som agerade.
   Jag menar hur många svenskar bor det kvar där egentligen som ens går ut efter kl 18 ?

   Vilket fall som så förstår jag inte åklagaren varför han inte valde att begära utvisning eller har Lööf och kollegor en hand i hans ficka tro ?

   Måste väl handla om den där klicken människor Sverige behöver för sin framtid.
   Men Gud bevare att den idioten kommer att få ta hand om mig på ålderns höst.

   Ska begära dödshjälp när det inträffar.

 • kirre

  Hela den här förbannade inavlade familjen borde omedelbart förpassas ut ur riket. Fan vilka missfoster denna familj har avlat. 

 • Bajen666

  Inavlad och heter Turan Bulut……ja då blir det så här…stackars kräk…!

  SD 2014.

 • http://www.facebook.com/stigo2 Stig Olsson

  Jag har helt klart missat nåt här. Hur är Turan Bulut & Co inavlad?
  Är föräldrarna syskon och var kan man se beviset?

  Vill bara veta innan jag klipper in artikeln i min egen blogg, tillsammans med mina egna kommentarer om hur dessa ”barn” ständigt omhuldas av både makten och dyngskallemedia.

  • Bajen666

   Om föräldrarna är syskon vet jag ej…men skulle inte förvåna mig, men att dom är inavlade i flera generationer mellan kusiner är väl ingen hemlighet.

   Bevis…kolla om dom stolpskotten har FB har dom det så finns det säkert bilder på dom………där har du beviset i så fall, bara titta på dom så förstår du…..!

   SD 2014.

 • http://www.imittsverige.blogspot.com Fröken Sverige

  Lova er själva att sprida Swedenconfidential.info och andra sidor till
  alla ni känner. Skaffa en anonym email och börja skicka mail om inte kan
  göra det öppet.

  Ta ansvar för era barn och barnbarn. Inte bara 2014. Då är det troligen för sent. Gör det NU!

  Mvh

  /FS 

 • Oberst

  Jag vill att dessa individer lämnar mitt Sverige.

 • Andersonszkan

  Apropå detta ständiga tjat om lokaler från muslimskt håll – vet ni vad det beror på?

  Jo, det beror på att dom helt enkelt inte kan umgås i hemmet med andra än familjen. Skulle en muslimsk man få för sig att ta med sig en kompis hem för lite snack över en kopp kaffe så skulle ju alla kvinnliga familjemedlemmar bli tvungna att dra på sig sina hucklen och burkor och gömma sig i köket – även dom minsta; en from rättrogen muslim ska ju betrakta 6-åriga småflickor som sexobjekt och möjliga fruar, även om han själv är 50+.

  I deras hemländer, där klimatet  är mycket varmare umgås dom helt enkelt utomhus eller på något av alla de caféer som finns i snart sagt varje gathörn.

  Sen har vi anledning nr 2 och det är denna anledning som gör att dom alltid senast ett halvår före valet får sin lokaaaaal; representanter för den rödgröna geggan vill också ha en  lokal där de kan samla ihop sin valboskap och förklara för boskapen att ska dom behålla sina alltid välfyllda krubbor så gäller det att göra en insats vart fjärde år, masa sig i väg till den närbelägna vallokalen – och rösta rätt!

  Det här sista är ju inte alltid så lätt om man är analfabet och inte ens ser skillnad mellan en bokstav och Försäkringskassans logga. I det senaste valet var det ett antal raketforskare som inte förstod skillnaden på Socialdemokraterna och Sverigedemokraterna och röstade sålunda för sin egen deportation, avrättning och förintelse (det är väl så det står i SDs partiprogram?).

  I lokalen får dom förklarat för sig att om dom inte röstar rätt=rödgrönt så kommer dom att bli av med sina bidrag och om Sverigedemokraterna kommer till makten så kommer dom att bli deporterade och man kommer att koka tvål av deras fruar och barn.

  När dom väl har sin lokaaal så kan dom bilda en förening med tillhörande källarmoské och då börjar pengarna regna över dom – religiösa samfund som ”bidrar till att upprätthålla och stärka de grundläggande värderingar som det svenska samhället vilar på” kan få statsbidrag, föreningar som bidrar till att stärka invandrares integration i det svenska samhället får kulturbidrag osv osv……

  En lokal är alltså lika nödvändig för en muslimsk man som nappen är för bebisen, flaskan för alkisen, kebabköttet för batikhäxan och riksdagspensionen för den oduglige svenske politikern.

  • Andersonszkan

   Det där med deportation, avrättning och förintelse och att koka tvål av deras fruar och barn är faktiskt inte påhittat, jag har själv hört det utanför en valstuga.

   När man ser hur mycket svenska  journalister ljuger för svenskar som har utbildning och behärskar språket så förstår man vilka valser som dras för analfabeter som kommer hit från woodookulturer och stenålderssamhällen där Sagoboken är den enda tillgängliga litteraturen.

 • http://www.facebook.com/people/Sven-Gunnar-Holgersson/100000112982870 Sven-Gunnar Holgersson

  Hundra batongslag i huvudet på var och en av dom,släng sen kreaturen ner i Sundet så ålarna får lite mat,nej förresten dom hade nog ratat föremålen dom smakade nog AS!!!

 • kaamins

  Wow , ingen Mohammed denna gång .

 • 585961

  Det är väl bara att skicka skiten till  Turkiet  , så kan dom leva med likasinnade skithögar och inget flyktingskäl finns det heller så sätt hela  muslimhögen på första plan tillbaka ,i Sverige vill vi inte ha såna svin , dom kan  ordna sina lokaler i turkiet  och betala för dom själva, och göra era skamliga  saker där men ni betalar inget är GRATIS i världen

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=100002091394345 Bengt-Göran Söderberg

  I dag kl 11:00 kom domen mot den 24-årige man som stått åtalade misstänkt för att ha planerat och lett attackerna.Malmö tingsrätt; Mål nr B 5266-12 :* Turan Bulut (1987-10-18) – Fängelse 6 månader.* Irfan Bulut (1994-06-28) – Sluten ungdomsvård 3 månader.* Ramazan Bulut (1992-03-06) – Fängelse 1 månad.* Serif Bulut – (1992-03-06) Fängelse 1 månad.

 • Pingback: Turkiska bröder dömda för våldsamt upplopp « Sweden Confidential

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=100003265707863 Mohammed Elhaj

  dem förtjänar inte att skickas tillbaks och de 3 killarna är svenska medborgare så det betyder att de är svenskar med turkisk bakgrund. och alla gör fel i sitt liv man ska inte vara negativ mot ungdomar!