Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Fängelse för tidigare utvisad narkotikasmugglare


ÖPPNA LANDSKAP En månads fängelse blev domen för en belgisk man som påträffades vid mc-festen i Skivarp den 4 augusti, trots att han är utvisad ur landet. Ystads tingsrätt har nu dömt mannen för brott mot utlänningslagen.

2002 dömde Malmö tingsrätt mannen, som är i 45-årsåldern, för grovt narkotikabrott och grov narkotikasmuggling. Påföljden blev sju års fängelse och livstids utvisning. Trots det befann han sig alltså i Skivarp. I förhör har mannen uppgett att han trodde att han endast hade fått tio års utvisning, efter att han hade överklagat Malmö tingsrätts dom. YA

 

  • Andersonszkan

    Kan han inte hävda att han har status som papperslös?

  • Oberst

    Han kan väl förvandla sig till ett ensamkommande baaaaaaarn.

  • PerAnders64

    Svängdörrar – det vet alla drägg