Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Zigenarfamilj åter i rätten för människohandel


ZIGENARKULTUREN Föräldrarna ska ha köpt en 14-årig flicka från Serbien till sin 26-årige förståndshandikappade son, Gusti Sarkevic. Flickan ska sedan ha hållits inspärrad i familjens bostad på Timjansgatan 28 i invandrarghettot Angered och tvingats ha sex med 26-åringen.

Klockan 9 i dag inleddes hovrättsförhandlingen mot familjen i hovrätten. De åtalade är den 46-åriga mamman, den 49-årige pappan och deras 26-årige son. Alla tre friades i tingsrätten där de stod åtalade för människohandel.

Rätten ansåg det inte bevisat att syftet med att ta flickan till Sverige var att utsätta henne för sexuell exploatering. Mamman och sonen åtalades även misstänkta för bland annat våldtäkt och sexuellt tvång, men friades även på de åtalspunkterna.

Det var den 2 november förra året som polisen slog till mot lägenheten i Göteborg efter ett tips om att en flicka hölls inspärrad mot sin vilja. Enligt åtalet ska föräldrarna ha köpt den 14-åriga flickan från Serbien till sin son och tagit henne till Sverige. Sonen är mentalt funktionshindrad och hans föräldrar fick för sig att en fru skulle göra honom friskare.

Flickan kom till Sverige i oktober förra året och ska under ett års tid ha hotats, slagits och blivit sexuellt utnyttjad. Enligt flickans berättelse skulle hennes familj råka illa ut om hon inte gick med på att ha sex med 26-åringen.

GT

Relaterat:
Zigenarna som köpte 14-åringen som sexslav friades (Med tidigare domen och annat godis)

De misstänkta zigenarna är:

 • Gusti Sarkevic, 860115-2351, c/o Sarov Valentina, Timjansgatan 28 Lgh 1102, Angered, medborgare i Serbien, åtalad för människohandel, misshandel, våldtäkt och våldtäkt mot barn.
 • Mara Bogdanov, 660220-4981, c/o Dragana Berta, Blåkullagatan 23 C Lgh 1201, Helsingborg, medborgare i Serbien, åtalad för människohandel, olaga hot, våldtäkt och våldtäkt mot barn.
 • Lajos Sarkevic, 621117-6059, c/o Lojos Sarkevic, Pimpinellagatan 59, Angered, medborgare i Serbien, åtalad för människohandel.
 • Jovan Novakov, 59 år, misstänkt för människohandel (flickans far).

 • loofon

  Sitter det likadana, politiskt valda, syltryggar i hovrätten?

  • Andersonszkan

   I hovrätten är det något bättre, men man ska inte hoppas på för mycket.

   • Bolivera

    Glom det hoppet.

  • Bolivera

   OVERALLT

 • Leikin

  Maria Leissner måste konkurrera med Ullenhag som den mest naiva människa som finns i svensk statsledning. Zigenarna har aldrig inordnat sig i det svenska samhället utan fortsätter att leva sitt eget liv. Ingen kan förneka att detta är ettr tjuvaktigt släkte. De zigenare som har övergivit sin kultur och blivit svenskar är bara att gartulera.

  • Andersonszkan

   Leissner och Ullenhag är inte naiva, dom är cyniska parasiter som skor sig på svenskens naivitet.

   Vet du vad dom har i månadslön för att vara så naiva?

   • j_london

    Alldeles helt rätt! ”…dom är cyniska parasiter som skor sig på svenskens naivitet.”

    Tyckte detta tåldes att upprepas!

    • Bolivera

     Det kan inte upprepas tillrackligt ofta.

   • Bolivera

    Dom ar inte naiva,dom ar idioter. 

  • Bolivera

   Dom har heller aldrig inardnat sig i nagot sammhalle.Mona Muslim ar en 
   femtekollonnare av sigenarslaktet och det framgar val med all onskvard
   tydlighet.

   • Leikin

    Återigen, om någon zigenare har anpassat sig till det svenska samhället så är jag den förste att gratuelera.

    • Bolivera

     Varken du eller jag eller nagon annan klarar detta,

     Den 22 augusti 2012 19:42 skrev Disqus :

    • Agera1

     Vill minnas att jag såg någon tjej som var zigenare/hade zigenska föräldrar som i TV i någon debattprogram likt debatt/Kvällsöppet för snart kanske 10 år sedan satt och anklagade hela den zigenska kulturen som orsak till zigenarnas missförhållanden. Själv hade hon läst på högskola här i Sverige och tagit juristexamen och levde helt västerländskt med svensk pojkvän. Detta är det enda exemplet jag kan komma på…

 • Andersonszkan

  ”Sonen är mentalt funktionshindrad och hans föräldrar fick för sig att en fru skulle göra honom friskare.”

  Saken är väl den att hela gänget är mentalt funktionshindrade. Dom kommer från Serbien, ett blivande EU-land där det inte förekommer krig eller väpnade konflikter – varför i h-e får dom lov att uppehålla sig i Sverige och parasitera på det svenska samhället?

  • Bolivera

   Vi skickar fragan vidare till landsforradarminister Svinfeldt

 • j_london

  Muslim- & zigenarlandet Sverige har åter visat sitt rätta ansikte i egenskap av att vara: just ett riktigt zigenarland, och gå det kriminella zigenarslöddrets intressen.

  Tingsrättens politiskt köpta landsförrädare friar alltså kriminella zigenare som idkat regelrättt människohandel, och förnedrat ett barn så mycket som det bara går.
  Och nu skall det upp i hovrätten… och belasta svenska skattebetalare ytterligare. Där sannolikt ytterligare en drös politiskt köpta PK-nämndemän friar zigenarslöddret.

  Jag säger bara: tvi fan vilket skitland Sverige har blivit!

  Vad säger egentligen FN:s barnkonvention om sådant här? Att besserwisserlandet på Skandinaviska halvön struntar i utsatta barns intressen… till förmån för de i landet oönskade kriminella och parasiterande vulgozigenarna.

  • Bolivera

   Det galler ju BAAAAAAAAAAAAAArnen.

 • Oberst

  Far åt helv*ete!

 • Andersonszkan

  Jag måste erkänna att jag känner mig en smula frustrerad; när jag var i tonåren så var jag fullständigt övertygad om att alla religioner skulle vara utdöda och avskaffade senast år 2000 – detta magiska årtal som alla såg fram emot med blandade förväntningar. 2000 gick dock till historien som millenniets databluff; hissar skulle stanna, flygplan störta och världsekonomin braka ihop. Det var visst ett ur på en skola någonstans uppe i Norrland som la av vid 12-slaget och utlöste ett brandlarm. Den efterföljande utredningen visade att uret visserligen gick på el men var kliniskt rent från allt vad datachip heter. Och så var det med den saken – datakonsulterna skar i alla fall guld med täljkniv medan våra IT-dominerade PPM-aktier gick åt h-e.

  Men den värsta bluffen blir bara värre och värre; idag frodas förmedeltida religiösa vidskepelser som kvickrot i en illa skött potatisåker. Inte nog med att vidskepelserna frodas – det är belagt med dödsstraff att kritisera dem.

  Ställ dig på en gata i Sverige och säg att det är fel att könsstympa små judiska eller muslimska gossebarn eller att det är perverst att hundratals miljoner muslimska män betraktar 6-åriga flickor som sexobjekt – och se hur länge du överlever. Blir du inte ihjälslagen av kränkta religiösa invandrade fanatiker så tar svenska skattesubventionerade yttrandefrihetsivrande antirasistiska demokratikämpar som stavas AFA eller Expo hand om dig.

  Pedofili anses i den civiliserade världen vara ett mycket grovt och skamligt brott, men i Sverige gäller det bara svenskar – tillhör man rätt invandrad religiös grupp som tex SVTs ”husneger” Kurdo Baksi så kan man göra följande uttalande i svensk Pravdamedia utan att någon skugga faller på en:  ”-Muhammed var ingen pedofil eftersom det var ett legitimt äktenskap. Pedofili är på en annan nivå, till exempel när man köper sex av barn.”

  Att köpa ett barn av dess föräldrar för att gifta sig med det och begå pedofili med det betraktas alltså inte som pedofili i dagens ”upplysta” Sverige – om man tillhör rätt religiös adel. Om jag skulle gå till min granne, som är etniskt svensk och varit arbetslös i 5 år och byta hans 10-åriga dotter mot min bättre begagnade Mercedez, så skulle vi bägge två få se fram emot långvariga fängelsestraff, men om vi hade vi tillhört samma religiösa eller kulturella adel som förgiftar det svenska samhället så hade vi betraktats som kulturberikande hedersmän. Det har vi ju fått svart på vitt på nu i svensk domstol som anser att det är OK att köpa en 14-årig flicka till sin mentalt degenererade son.

  Låt mig avsluta med det numera traditionsenliga FY F—N!

  • j_london

   Elegant… helt enkelt vansinnigt ELEGANT skrivit! Du tillhör definitivt den skrivande och redaktionella adeln, Andersonszkan.
   Och inte bara det: det som du skriver, överensstämmer skrämmande – till punkt och pricka – med vår havererade och dagliga verklighet…

   • Andersonszkan

    Tack, jag bestämde mig för att förlänga semestern med en vecka, köpte en box Umbala (rödtjut 14%) och sen flödade inspirationen i takt med vinet :)

    • j_london

     Hur är det nu… Är det inte så att vinet Umbala kommer från samma kontinent som den där kannibalorienterade loppcirkusdirektörens barnbarns barnbarn…?

     Det bör mana till försiktighet…

     • Andersonszkan

      Hehe…man är väl inte rasist :)

  • Agera1

   Ja jo så är det. Där gjorde du en korrekt analys och en mycket bra sammanfattning. Finns ju inget som inte stämmer i din text.

 • Agera1

  Varför har de alla (pappan okänt dock) c/o adresser? För att kunna få ut dubbla bidrag?

 • Pingback: Zigenarfamiljen frias även i HR i traffickingmål « Sweden Confidential