Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Ordningsvakter i Rinkeby till sjukhus efter stenkastning – media tysta


UTVISNINGSPOTENTIAL OV Sthlm twittrade följande på måndagskvällen: ”Rinkeby. Varför är ej gårdagens händelse med i #media ? Två bilburna OV (OrdningsVakter) stängs in av annan bil. Ett gäng slår sedan sönder bilen o misshandlar OV. Kastar gatsten o sten. Flera stenar och gatsten träffar. Polis anländer o d flyr till fots in i området. Bilen lämnas. Ordningsvakter till sjukhus. En med ambulans. Tjänstebilen historia.”

De stenkastande pöblarna fortsatte ikväll med sina medeltida vanor, något vi kan se av följande Tweet: ”Och så har ännu en patrull kollegor fått stor sten kastad på sin bil då de är på plats i Tensta för att sitt jobb… Lyckligtvis höll plåten”. Varför skriver inte media om detta?

Den enda median som nämnde detta var, förutom Twitter och nu vi, Sveriges Radio Stockholm med en notis på tre pluttiga rader. ”Två väktare attackerades igår kväll i Rinkeby i nordvästra Stockholm. Det var enligt Västerortspolisen en grupp på 6-7 ungdomar som kastade gatsten mot väktarnas bil. En av väktarna skadades i ansiktet och fick föras till sjukhus. Ingen har gripits efter misshandeln i Rinkeby.

 • robban1

  ett litet pojksträck i snickisnackis och pk’s värld, kallas för ett mordförsök i resten av den civiliserade världen

 • Andersonszkan

  Svensk Pravdapress har inte tid att ägna sig åt det katastrofala tillstånd som det svenska samhället befinner sig i – dom är upptagna med mycket viktigare nyheter, som denna, dagens stora nyhet på SVT:

  ”Frikänd efter analsex med sovande flickvänHäktades misstänkt för våldtäkt Den 19-årige mannen anmäldes för våldtäkt efter att ha genomfört ett analt samlag med sin flickvän – när hon sov. Nu frikänns han av hovrätten och får skadestånd för häktestiden. –Det här är inte alls ovanligt, säger advokat Barbro Sjöqvist.PUBLICERAD 22 AUGUSTI 2012 – 15:57 – UPPDATERAD 22 AUGUSTI 2012 – 16:28I tingsrätten dömdes mannen till fängelse, men domen överklagades till hovrätten.I domen skriver hovrätten att mannen visserligen varit medveten om att kvinnan sov, samt att hon inte tyckte om anala samlag, skriver Dagens Juridik. Men rätten ansåg att det inte gick att bortse ifrån mannens förklaring att ”han träffat fel” och att han därmed inte avsåg att inleda ett analt samlag.I och med detta ansåg hovrätten att det inte gick att styrka att mannen uppsåtligt utnyttjat kvinnans hjälplösa tillstånd och därför frias han helt.Tog sömntablett
  Enligt domen i det tidigare målet i tingsrätten hade flickvännen tagit två sömntabletter efter att paret hade bråkat och gått och lagt sig dagen innan, och ytterligare en på förmiddagen den dag då händelsen inträffade.

  Enligt uppgift ska hon också ha talat om det för sin pojkvän, men pojkvännen menar att han inte fick reda på att hon tagit en sömntablett förrän under polisutredningen.

  Under rättegången berättade flickvännen att hon befann sig någonstans mellan dröm och verklighet och att hon kände att någon smekte henne, men att hon inte kunde säga nej.

  Hon ska dock ha vaknat tvärt av smärta när 19-åringen trängde in i hennes analöppning. Enligt domen i tingsrätten var analsex något paret visserligen prövat på, men som de kommit överens om att det inte var något för dem.

  ångestdämpande mediciner.

  I tingsrätten dömdes 19-åringen att betala ett skadestånd om 85.000 kronor till flickvännen, men han får nu istället ett skadestånd själv.

  Upprörda inlägg i sociala medier
  Många kommentarer sprids just nu i de sociala medierna angående domen. Flera undrar hur 19-åringen kan frikännas med hänvisning till att ”han träffat fel”. I hovrättens dom framgår dock att rätten frikänner eftersom det inte var ovanligt i förhållandet att samlag inleddes på detta sätt (när flickvännen sov). Hovrätten finner att åklagaren inte kunnat visa att ett analt samlag skett, och att det lika gärna kan vara så att mannens penis av misstag, och bara till viss del, trängt in i kvinnans anal.

  –Det här är inte alls ovanligt, säger advokat Barbro Sjöqvist, som har stor erfarenhet av fall med sexuellt våld, till SVT. Det hela handlar väl om hur de brukar ha sex. Det är många som gör på det här sättet, att mannen börjar smeka kvinnan när hon sover och så vaknar hon och antingen tycker att det är jättebra och fortsätter, eller som i det här fallet då inte alls samtycker. Hovrätten har valt att tro på mannen, men hur svårt är det att träffa rätt egentligen?

  ”Det tog emot”
  Den 19-årige mannen uppger att han drog sig ur när han uppfattade att ”det tog emot” och därmed insåg sitt misstag. Enligt domen har flickvännen alltså tidigare accepterat att samlag inleds genom att mannen smeker henne medan hon sover, för att sedan fortsätta med penetration. Den anala delen däremot anses inte vara en ”normal” del av samlaget då kvinnan inte tyckte om anala samlag, och mannen kände till det.

  –Jag har hört den ursäkten många gånger i mitt arbete med kvinnor som varit med om liknande saker, säger Barbro Sjöqvist. Och domstolen kan ju välja att köpa förklaringen om de vill, det kan ju vara svårt för mannen att veta om kvinnan samtycker eller inte, om de vanligtvis har den här typen av samlag.

  Mannen uppger själv att han upplevt ett stort obehag i och med att kvinnans och mannens umgängeskretsar till stor del var lika, men JK ansåg inte att det var tillräckligt skäl för ett högre skadestånd. Hovrätten uttrycker i domen en förståelse för att kvinnan kan ha känt sig kränkt och utnyttjad, men att det inte är bevisat att mannen hade uppsåt, eller att det faktiskt förekom ett analt samlag.

  Nanok Bie”

  http://www.svt.se/nyheter/sverige/frikand-efter-analsex-med-sovande-flickvan

  Hur f-n kan man lägga så stort utrymme på en sån här skitsak när landet bokstavligt talat brinner?

  • Bolivera

   Det skulle vara intressant att se en bild pa denna advokat,
   hon tillhor tydligen dom som satter sitt sist hopp till mang-
   kulturen.

   • Andersonszkan

    Googla ”advokat barbro sjökvist” klicka på bilder och ”njut”.

    • Bolivera

     Tack for tippset.Jag gor det i morgon for nu orkar en gammal man inte mer for SweCon haller mig heltidssysselsatt med sitt goda jobb.
     Den 22 augusti 2012 18:26 skrev Disqus :

 • Mariah_Magdalena

  Media har inte tid med denna småsak.
  De är fortfarande indignerade och chockade över den rasism svenska folket visat somalierna i Forserum, där någon kastat en STEN genom en ruta.Fruktansvärt!Denna händelse har satt djupa spår inom etablissemanget, och svallvågorna har nått ut till journalistkåren som ämnar behandla saken som ett Breijvik-case.D.v.s ta upp fallet ur olika synvinklar gång på gång tills folk spyr.

 • http://swedenconfidential.wordpress.com Sweden Confidential

  De är för upptagna med att rapportera om krossade rutor på ett somaliskt ”kulturcenter” i Småland.

  • Bolivera

   Och brinnande papperslapp pa gatan ar forstsidesnyhet.
   Hur fan kan dessa idioter tillatas att skriva i tidningar.

  • http://pulse.yahoo.com/_QCW52FUFBEK33ETCCCODKX2H3A Västanfläkt

   Jag såg tv4 nyheterna idag. Idag var det åter nära att det j-vla kommunistakvariet till propagandaburk åkte ut genom fönstret. Tur att SweCon mfl finns så att man kan fortsätta vara förbannad framför datorn istället.

 • http://pulse.yahoo.com/_QCW52FUFBEK33ETCCCODKX2H3A Västanfläkt

  Förstår ni varför värnplikten avskaffades? 800 000 reservister plus värnpliktiga hade kunnat vara av användning snart. Det lågintensiva inbördeskriget kommer att trappas upp successivt. Tillvänjningen, som ett försvagande fenomen i vårt psykologiska försvar är redan ett faktum.

  • http://swedenconfidential.wordpress.com Sweden Confidential

   Tur att man inte har en AK4 eller ens en gammal Mauser hemma i dagens läge.

  • Andersonszkan

   Värnplikten avskaffades naturligtvis som ett steg i avskaffandet av staten Sverige.

   • Mariah_Magdalena

    Ja, och av samma anledning knorrar alltid MP och VP över mängden poliser….
    Hade de kunnat, så hade de skurit tills bara Trafikpolisen fanns kvar…..

    • Andersonszkan

     Inte ens trafikpolisen – med tanke på spritförtäringen inom dessa partier. Per Gahrton har ju åkt fast för rattfylla, inte bara en gång och vem skulle vilja möta Gudrun Schyman i trafiken?

 • StefanTenn

  SR rapporterar dessutom felaktigt: Att väktarbilen stängts inne av pöbelns stulna bil nämns inte. Att sitta instängd i en bil utan flyktmöjlighet med en pöbel utanför kastandes gatstenar kan nog medföra allvarliga psykiska men. Bidragsinvandrarna säger sig fly från våld och förtryck, men deras telningar är ute och terroriserar svenskarna

 • http://avpixlat.info/ Berit

  Har den här händelsen något samband? Någon som rånas på sin bil i närheten av Tensta i måndags. Polisen satte in en helikopter, men lyckades tydligen inte hitta rånarna. 

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15285482.ab 

 • http://www.imittsverige.blogspot.com Fröken Sverige

  Nå veckan innan skrev Martin Marmgren att de blivit attackerade med sten och ägg i Rinkeby. När jag gjorde en retweed med hashtag #shariagäng, så gick han bananas och skrev en massa lull lull som jag har dumpar på.

  Detta är bara det första:

  http://twitter.com/frokensverige/status/234736468881453057/photo/1

  Sen blockade han mig.

  Så uppenbarligen gör man allt man kan för att dölja problemen med dessa områden själva inom polisen?

  Misstänker att vi snart kommer ha vår första allvarligt skadade eller till och med döda polis om de inte vågar ta tag i problemet på riktigt..

  /FS

  • elefantter

   Vi måste fråga oss hur många döda poliser som ligger begravda i det här.
   Att Dom Godas ondska skulle ha några gränser är en föreställning som liksom tjänstebilen är historia.

  • http://www.aktualia.wordpress.com/julia-caesar Cavatus

   Är Martin Marmgren en polis? Som hävdar att SD har kopplingar till Breivik? Man tar sig för pannan. Om det är sant måste det basuneras ut så han får skämmas rejält i sin myndighetsutövning. Vänligen bekräfta eller dementera detta så jag kan twittra om det!

 • Stuffa

   

  TV-team rånades på kamera

  Ett TV-team från SVT rånades vid 13-tiden på tisdagen på en kamera med
  stativ under ett uppdrag i Rinkeby i norra Stockholm. Två yngre män
  beväpnade med kniv kom fram till teamet och krävde att få utrustningen.
  http://www.svd.se/nyheter/stockholm/tv-team-ranades-pa-kamera_7404344.svd

 • ledsenfarmor

  Självklart håller PK-media tyst om detta.
  Jag berättade lite igår för min väninna, bla om att vi har en islamist (Waberi) för M i försvarsutskottet. Hon blev chockad. Kände hon inte till. Inte heller visste hon att det fanns fler islamister i riksdagen.
  Berättade en hel del, för henne, inget kände hon till. Har berättat tidigare, men verkar som om inget fastnar.
  Allt började med att hon tyckte Reinfeldst skötte sig bra. Så då kunde jag inte hålla tyst.
  Berättade även om antalet somalier som kommer varje vecka. Då blev det tyst i telefon.
  Jag försöker hålla henne o andra informerade, men inte många lyssnar.

  • FinaJosefina

   När jag berättar lite om eländet får jag ofta blickar som säger att jag antingen är en mytoman eller rasist som plockar fakta ur tomma luften, det är mycket sorgligt.

   • ledsenfarmor

    Ja, jag vet. Samma här Men jag ger mig inte. Försöker hela tiden hålla mig titt fakta.
    Till slut måste de lyssna, speciellt nu, när det kommer 1000 st varje vecka från Syrien b la. Exklusive alla somalier som väller in över gränsen.

 • Kuckuu

  Den enda nyhet som jag väntar och hoppas på, är att alla de tiotusentals människor som dagligen läser Swecon och liknande sajter och känner till sanningen om det våldtagna, misshandlade och stenade Moder Svea, går samman och gör revolution. När kommer den dagen? Aldrig?

  • http://www.aktualia.wordpress.com/julia-caesar Cavatus

   Sprid flygblad om Swecon så går det fortare för folk att vakna upp. Här finns många flygblad att ladda ned och skriva ut: http://www.korta.nu/flygblad

 • El Cid

  Brevbärare, brandmän, ordningsvakter, vanlig människor. Ingen går säker i invandrartäta områden, ”det är en liten del som orsakar problemen”

  Jag har då aldrig hört talas om liknande problem där svenska ungdomar är ”uttråkade”.

  Sverige 2012

 • kaamins

  Ja att media håller tyst , det vet vi ju när det gäller brottsliga Araber och Afrikaner.
  Rinkeby är övertaget och muslimiserat, likaså Malmö , och nästa stad blir ?

 • PerAnders64

  Det är ju bara myter! De har säkert hittat på detta för att få uppmärksamhet! Eller hur Ullenhag?

 • SM811

  Undrar om det blir samma pådrag som det är med stenen genom rutan i somaliska föreningen.

 • Bolivera

  Forr eller senare kommer murvlarna i kontakt med det monster dom 
  har hjalpt till att skapa.

 • Tesak

  Det är INTE journalister som ska bestämma vilka politiska åsikter Sveriges befolkning ska ha eller inte ha. Det kan  Svenska folket avgöra själva, utan någon åsiktsuppfostran eller förmyndarattityd.
  Svenskar börja träna någon kampsport, gå med i en skytteförening, förr eller senare måste vi Svenskar ta tillbaka vårat land, från Muslimerna och landsförrädarna som sitter på Rosenbad…….

 • http://www.imittsverige.blogspot.com Fröken Sverige

  Lova er själva att sprida Swedenconfidential.info och andra sidor till alla ni känner. Skaffa en anonym email och börja skicka mail om inte kan göra det öppet.

  Ta ansvar för era barn och barnbarn. Inte bara 2014. Då är det troligen för sent. Gör det NU!

  Mvh

  /FS

 • Oberst

  Media tysta? No shit?

 • Bolpen

  Jag ställer samma fråga som Mariah Magdalena ställde i en annan artikel. Vad röstade ni på???

  • http://twitter.com/Vansterwiki Vänster Wiki

   96% stöder 7-klövern och ligisterna. Det jobbas hårt för att lura i befolkningen att vi som inte gillar kriminella är rasister. 

   Rätt kul att se på när politikerna får frågan om varför de accepterar invandrarvåldet och svarat med att alla som tycker så är rasister.

 • http://www.facebook.com/magnus.andreasson Magnus Andreasson

  Varför kör ordningsvakter och poliser in i Rinkeby i vanliga fordon tillverkade av tunnplåt? Det måste väl vara bättre med stridsvagnar?